אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!
יש שתי קבוצות בארץ שאני בחיים לא יכבד , ירושלים והפועל...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!
yzafrir כתב:אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!
למה יש לך כאלה רגשות למגדל? מילא העכברושים עם האוהדים שלהם, אבל מגדל לא ממש מזיזים לי לכאן או לכאן. זה משעשע לראות את הלוזריות שלהם כל שנה, לא יותר מזה.
הבעיה היא במכבי, לא ביריבות.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!
למה יש לך כאלה רגשות למגדל? מילא העכברושים עם האוהדים שלהם, אבל מגדל לא ממש מזיזים לי לכאן או לכאן. זה משעשע לראות את הלוזריות שלהם כל שנה, לא יותר מזה.
הבעיה היא במכבי, לא ביריבות.
כשאני הולך למשחקים נגדם אני שומע כאלו שיריםשאני מזדעזע . וזה שהם זורקים חפצים על אוהדי מכבי שיושבים למטה פשוט מחליא אותי...
אחדשיודע כתב:רק אלוהים יודע איך הוא הגיע למסקנה שהוא יחמיץ את המשחק ב-22.6 (11 ימים מהיום) אבל יהיה מוכן למשחק השני ב-25.6. נביא ממש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים