אמבקווה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אמבקווה

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוקטובר 2015, 13:22

er79 כתב:הוא בסדר, יעשה את העבודה. אבל לבד זה בלתי אפשרי. במקום לקנות את שני הפחונים המזוקנים, ההנהלה הקמצנית שוב תמצא עצמה שורפת יותר כסף, ותוסיף פחון שלישי חסר תועלת בדצמבר. שלושה פחונים = ראדוליצה אחד. ככה זה שהראש עמוק בתחת. העיקר פבראני שם קרח אמש על הברכיים בחדר ההלבשה מבלי שטיפת זיעה אחת שלו ניגרה על הפרקט.

לא צריך שום ראדולייצה. צריך שחקנים בריאים זה הכל.

כרגע גם הגבוהים של אשדוד יותר טובים משלנו, כי שלנו פשוט יושבים ביציע ולא משחקים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 23 אוקטובר 2015, 13:43

בריא זה טאבו, אבל צריך גם סנטר שמקצועית יוכל לסייע לאמבקווה ברמת יורוליג. עם הכסף שבזבזת על הפחונים האלה, היית מוצא סנטר אחד טוב, יותר טוב משל הסנטרים של אשדוד זה בטוח
er79

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 13:50

er79 כתב:בריא זה טאבו, אבל צריך גם סנטר שמקצועית יוכל לסייע לאמבקווה ברמת יורוליג. עם הכסף שבזבזת על הפחונים האלה, היית מוצא סנטר אחד טוב, יותר טוב משל הסנטרים של אשדוד זה בטוח

אני מסכים עם פליקס. למכבי יש היסטוריה טובה של לקחת סנטרים ולשדרג אותם.
האפמן כמובן הוא הדוגמא הבולטת, אבל גם סנטרים כמו שון ג'יימס, הנדריקס, טיוס וכמובן גם סופו הם דוגמאות טובות.

כולם הגיעו למכבי בזול, והשתדרגו לחוזים גבוהים בהרבה.
זה דורש עבודה, סקאוטינג וחזון, אבל מעבר להכל אלה צריכים להיות שחקנים חזקים ובריאים, ושחקנים עם אפסייד.

ד"א אתמול פיני טען שאמבקווה טוב יותר מבאסטון בזמנו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2015, 14:03

שמעתי את האמירה האומללה הזאת של פיני.
באסטון זה חתיכת שחקן ענק. אנדרייטד. שחקן שעשה 20+8+2+2 באיטליה ו-16+7+2+2 בבדאלונה.
הרבה יותר מסתם דאנקר, הוא פשוט היה באנקר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 אוקטובר 2015, 14:07

שחקנים שונים לגמרי, לא ברור מאיפה ההשוואה.

ד"א, אני זוכר שפיני אמר על טייריס רייס בתחילת העונה שהוא הגיע שהוא תותח גדול עוד כשסופסל ולא עשה הרבה. טביעת עין חדה עדיין יש לו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 14:13

החציל האצטקי כתב:שמעתי את האמירה האומללה הזאת של פיני.
באסטון זה חתיכת שחקן ענק. אנדרייטד. שחקן שעשה 20+8+2+2 באיטליה ו-16+7+2+2 בבדאלונה.

גם בעיניי זה הזוי.
באסטון היה הפינישר הכי טוב שראיתי בכדורסל האירופאי. אם היה נשאר במכבי עוד שנתיים-שלוש, הוא היה מגיע לרמת הכרה של הגדולים ביותר.
אני זוכר איך בעונה השלישית שלו הוא פיתח קליעה יפה מאוד מחצי מרחק ומשלוש, וגם העלה את האחוזים מהקו.

שחקן של מעל 60% מהשדה בכל עונה ועונה כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 אוקטובר 2015, 14:17

jol9 כתב:
er79 כתב:בריא זה טאבו, אבל צריך גם סנטר שמקצועית יוכל לסייע לאמבקווה ברמת יורוליג. עם הכסף שבזבזת על הפחונים האלה, היית מוצא סנטר אחד טוב, יותר טוב משל הסנטרים של אשדוד זה בטוח

האפמן כמובן הוא הדוגמא הבולטת, אבל גם סנטרים כמו שון ג'יימס, הנדריקס, טיוס וכמובן גם סופו הם דוגמאות טובות.

זה דורש עבודה, סקאוטינג וחזון, אבל מעבר להכל אלה צריכים להיות שחקנים חזקים ובריאים, ושחקנים עם אפסייד.

על כל האפמן אחד ביד, יש לך זיזיצ'ים, פלאניניצ'ים, אונואקוים ופבראנים'על העץ, בשפע. זו לא אותה מכבי, אלו לא אותם ימים. נקודה
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אוקטובר 2015, 14:20

פיני פשוט מבין שיש סיטואציה שיכולה לפתוח לו דלת לעמדה מספר אחת בספורט הישראלי ולכן הוא לא מנסה לקטול את השחקנים . גם אדלשטיין אותו דבר ומדבר מאוד בזהירות על השחקנים שאולי יאמן בקרוב...
לגבי טרבור , הוא נותן בדיוק מה שציפיתי ממנו . אז הוא לא אתלט כמו טיוס (שהוא אחד השחקנים הכי אתלטי ביורוליג) אבל זה לא ממש משנה כי הוא עושה את העבודה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 14:28

er79 כתב:
jol9 כתב:

על כל האפמן אחד ביד, יש לך זיזיצ'ים, פלאניניצ'ים, אונואקוים ופבראנים'על העץ, בשפע. זו לא אותה מכבי, אלו לא אותם ימים. נקודה

א - זה ברור. אבל זה תמיד נכון. על כל עילוי יש לך עשרה למלמים. זה לא קשור רק לכדורסל.
ב - אין מה להשוות בין האפמן לזיזיצ'ים, אונואקוים ופלאניניצ'ים, כי הם לא הגיעו באותו המעמד. האפמן הגיע כסנטר פותח,
עם כל הקרדיט והדקות וכו'. מי שכן צריך להשוות להאפמן, זה את הפלופים של הסנטרים הבכירים שהגיעו למכבי, כמו פבראני, כמו
שרמדיני, כמו לאמפה וכד'.
ג - בדיוק בגלל א' ובגלל שבסעיף ב', בסה"כ אין המון כשלונות מהדהדים (מעבר לשלושה שציינתי, היו במכבי גם סופו שהצליח ופישר שהיה בסדר)
היה צריך להבין שהחתמת הגבוה המוביל היא קריטית, כי אם הוא שחקן טוב, זה מבטיח כמעט בוודאות עונה טובה פלוס, ואם הוא גרוע,
זה מבטיח כמעט בוודאות את ההיפך.
ולכן, היה צריך להשקיע קצת יותר מחשבה ולא להמר בצורה כ"כ חסרת אחריות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 14:29

yzafrir כתב:פיני פשוט מבין שיש סיטואציה שיכולה לפתוח לו דלת לעמדה מספר אחת בספורט הישראלי ולכן הוא לא מנסה לקטול את השחקנים . גם אדלשטיין אותו דבר ומדבר מאוד בזהירות על השחקנים שאולי יאמן בקרוב...
לגבי טרבור , הוא נותן בדיוק מה שציפיתי ממנו . אז הוא לא אתלט כמו טיוס (שהוא אחד השחקנים הכי אתלטי ביורוליג) אבל זה לא ממש משנה כי הוא עושה את העבודה...

לא נראה לי שפיני רלוונטי לתפקיד. אם הוא היה רוצה את התפקיד, הוא בחיים לא היה חוזר למכבי כעוזר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוקטובר 2015, 14:36

החציל האצטקי כתב:שמעתי את האמירה האומללה הזאת של פיני.

אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותה האמירה, אבל לדעתי פיני אמר משהו אחר לחלוטין, ואתה לא הבנת נכון. הוא אמר שאמבקווה זה לא באסטון, כאשר אמבקווה לא סיים בפולו-דאנק , אלא עצר, סידר את הרגלים ואז קלע. ככה שהוא דווקא התכוון לכך שאמבקווה פחות אתלטי מבאסטון, למרות שגם הוא יעיל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2015, 14:40

אגב, פיני דיבר על ג׳מאל מקלין בכלל, ואמר שהוא שחקן טוב מבאסטון. זו כמובן אמירה אומללה, כי באסטון היה שחקן ענק בזכות עצמו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 14:52

וואו.. כל אחד שמע משהו אחר...

:D
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוקטובר 2015, 14:53

מאיפה אתם שומעים? פיני דיבר על אונואקו בכלל, שזה הכי הזוי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 אוקטובר 2015, 14:55

מוזרים אתם, לא הבנתי כלום. :laugh1
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2015, 14:56

זה לא ממש משנה על מי הוא דיבר.
פיני תמיד אהב לזרוק אמירות פרובוקטיביות לאוויר. אף פעם אי אפשר לדעת מה באמת עובר לו בראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אוקטובר 2015, 14:57

גדול מה שהולך פה.

ובנושא אחר, מאיפה אתם שומעים? מהרקטום? פיני דיבר בכלל על פיני בלילי, ואני מסכים איתו שהוא רמה מעל באסטון.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2015, 14:57

לענייננו- אמבקווה שחקן מצויין שחתם פה ל-3 (!!!) עונות.
הוא שחקן שמצליח לתרום בהרבה אספקטים ויוכל עוד להשתפר ולהתאים את עצמו לרמה הזאת.
הוא קלע אתמול מהקו באמינות והיה ממקודות האור העיקריות במשחק.

הוא חייב לשאוב יותר ריבאונדים ולתת אימפקט הגנתי משמעותי יותר- אבל אלו תכונות שדי אפיינו אותו לאורך הקריירה. אני מקווה ומאמין שגם זה יגיע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 14:58

LIAV10 כתב:גדול מה שהולך פה.

ובנושא אחר, מאיפה אתם שומעים? מהרקטום? פיני דיבר בכלל על פיני בלילי, ואני מסכים איתו שהוא רמה מעל באסטון.

הוא גבה מעל באסטון.
על זה אין ויכוח
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 23 אוקטובר 2015, 15:47

jol9 כתב:אדם, לשיטתך צריך להחליף את כל הקבוצה. אני לא אומר שזה בהכרח לא נכון, אבל זה כרגע לא מעניין ולא רלוונטי.
למה זה מעניין מישהו אם סמית' תוקע אותנו, אם רנדל הוא לא 4 לטעמך, ואם אמבקווה לא מספיק אתלטי?
ציינת שלושה מהשחקנים היותר טובים שלנו, שיישארו כאן, ואין שום טעם לדבר עליהם (ושוב, יכול להיות שבמוד של משחק מחשב אתה צודק
והיה צריך להחליף את כולם).

צריך לדבר על הבעיות האמיתיות והאקוטיות שלנו - מאמן, צוות מקצועי, מי שבונה את הקבוצה, עמדה 5, עמדה 4, הגנה,...
תטפל בכל אלה, ותאמין לי שגם פתאום אמבקווה ייראה לך כמו כריס בוש, ורנדל כמו קאווי לאונרד.

אני לא אמרתי שצריך להחליף את כל הקבוצה,אמרתי שבצורת חשיבה או לא חשיבה שמכבי הלכה,היא תקעה את עצמה אם הרבה חסרונות בקונספט הזה,שוב ברור לי שבכל סגל יש חסרונות השאלה כמה ואיזה.
מה יש לנו בסגל הזה בסופו של דבר אחרי הכל חוץ מפארמר ,רוצסטי וקצת סמית?.
הרי אנחנו צריכים בלוק שאטר ,וריבאונדר ושומר טוב ,זה מה שנותן אמבאקווה?,אני לא מצליח לרדת לסוף דעתכם ולהעביר את הכוונה שלי.
אני מעדיף שחקן של 9 נקודות אבל התרומה שלו בסך הכל הרבה יותר גדולה וגם היעילות,לדוגמא רנדל.
כל חדירה לסל כל פיק שעבר על אמבאקוה ,נעשה בקלות ,בצד ההתקפי הוא לא חוסם טוב בתרגילים וגם שחוסם לא נוצר כלום אחרי זה ,גם כי הוא לא זורק חצי מרחק וגם כי הוא לא דאנקר,הוא תוקע את ההתקפה,תנסו שניה לא להיתיחס רק ל17 נקודות שלו.
אני לא אמרתי שצריך להחליף את כל הקבוצה ,אבל שבונים קבוצה ,צריך חשיבה והתאמה בין השחקנים וזה מריך להיעשות כמו פאזל ולא רק אוסף של שחקנים.
איך יכול להיות שאין לנו גבוה אחד רציני,לא הגנתי ולא התקפי,בנדר אי אפשר להישען עליו ,הוא עדין לא בשל,ואז אנאוקו ואמבאקווה ופבראני שגם הם בעיתים ,אני כבר לא רוצה התקפה ,לפחות שיהיוו סוג של נוכחות הגנתית ,כל פיק של שכונה וההגנה של מכבי מתפרקת.
איך אבי אבן עדין במכבי ,האיש מפשל ודופק מערכות שלמות ומקבל הגנה מלאה מכל טעות ומכל כישלון.
שוב לא כל התיק זה על אמבאקווה,אבל לפעמים שחקן מסוים גם אם לא נראה באופן חד משמעי שהוא הבעיה עדין זה לא אומר שהוא לא גורם לה,בצורת משחק ובכדורסל לפעמים החוסר של שחקן או נוכחות של אחד הוא הבדל בין למעלה ללמטה ,הוא חוליה שפוגעת.
אני מאמין שאם טיוס במקום אמבאקווה זה היה נראה אחרת,כי לטיוס יש אתלטיות ,הוא מסוגל לחסום שחקן שלוקח אותו בצעד וחצי הוא מסוגל לתת חיפוי הגנתי .
אני לא מסוגל אפילו לראות שוב את המשחק,אני מת שגודס ילך הביתה ,אבל אני קשה לי אם הפסד לאדומים.
אבל ניצחון ביום ראשון משמעותו מריחה של עונה והסרחה.
אני מקוה שבגלל שהחרב על הצואר של גודס אז הוא ישחק אם אופיבו ולא יבשל אותו לאט
אם רנדל ואופיבו ביחד בהרכב זה משנה הכל ,הכוונה במשך העונה.
איפה נשמע שאחרי 30 הפרש ברוסיה ,השחקנים ממשיכים לשים זין על המאמן,כבר דובר עד אין סוף על החוסר סמכותיות של גודס על החוסר מילה שלו ,על זה ששחקנים לא סופרים אותו ושהוא עדין.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], JarJarBinx, מקאדו 3 ו־20 אורחים