jol9 כתב:אדם, לשיטתך צריך להחליף את כל הקבוצה. אני לא אומר שזה בהכרח לא נכון, אבל זה כרגע לא מעניין ולא רלוונטי.
למה זה מעניין מישהו אם סמית' תוקע אותנו, אם רנדל הוא לא 4 לטעמך, ואם אמבקווה לא מספיק אתלטי?
ציינת שלושה מהשחקנים היותר טובים שלנו, שיישארו כאן, ואין שום טעם לדבר עליהם (ושוב, יכול להיות שבמוד של משחק מחשב אתה צודק
והיה צריך להחליף את כולם).
צריך לדבר על הבעיות האמיתיות והאקוטיות שלנו - מאמן, צוות מקצועי, מי שבונה את הקבוצה, עמדה 5, עמדה 4, הגנה,...
תטפל בכל אלה, ותאמין לי שגם פתאום אמבקווה ייראה לך כמו כריס בוש, ורנדל כמו קאווי לאונרד.
אני לא אמרתי שצריך להחליף את כל הקבוצה,אמרתי שבצורת חשיבה או לא חשיבה שמכבי הלכה,היא תקעה את עצמה אם הרבה חסרונות בקונספט הזה,שוב ברור לי שבכל סגל יש חסרונות השאלה כמה ואיזה.
מה יש לנו בסגל הזה בסופו של דבר אחרי הכל חוץ מפארמר ,רוצסטי וקצת סמית?.
הרי אנחנו צריכים בלוק שאטר ,וריבאונדר ושומר טוב ,זה מה שנותן אמבאקווה?,אני לא מצליח לרדת לסוף דעתכם ולהעביר את הכוונה שלי.
אני מעדיף שחקן של 9 נקודות אבל התרומה שלו בסך הכל הרבה יותר גדולה וגם היעילות,לדוגמא רנדל.
כל חדירה לסל כל פיק שעבר על אמבאקוה ,נעשה בקלות ,בצד ההתקפי הוא לא חוסם טוב בתרגילים וגם שחוסם לא נוצר כלום אחרי זה ,גם כי הוא לא זורק חצי מרחק וגם כי הוא לא דאנקר,הוא תוקע את ההתקפה,תנסו שניה לא להיתיחס רק ל17 נקודות שלו.
אני לא אמרתי שצריך להחליף את כל הקבוצה ,אבל שבונים קבוצה ,צריך חשיבה והתאמה בין השחקנים וזה מריך להיעשות כמו פאזל ולא רק אוסף של שחקנים.
איך יכול להיות שאין לנו גבוה אחד רציני,לא הגנתי ולא התקפי,בנדר אי אפשר להישען עליו ,הוא עדין לא בשל,ואז אנאוקו ואמבאקווה ופבראני שגם הם בעיתים ,אני כבר לא רוצה התקפה ,לפחות שיהיוו סוג של נוכחות הגנתית ,כל פיק של שכונה וההגנה של מכבי מתפרקת.
איך אבי אבן עדין במכבי ,האיש מפשל ודופק מערכות שלמות ומקבל הגנה מלאה מכל טעות ומכל כישלון.
שוב לא כל התיק זה על אמבאקווה,אבל לפעמים שחקן מסוים גם אם לא נראה באופן חד משמעי שהוא הבעיה עדין זה לא אומר שהוא לא גורם לה,בצורת משחק ובכדורסל לפעמים החוסר של שחקן או נוכחות של אחד הוא הבדל בין למעלה ללמטה ,הוא חוליה שפוגעת.
אני מאמין שאם טיוס במקום אמבאקווה זה היה נראה אחרת,כי לטיוס יש אתלטיות ,הוא מסוגל לחסום שחקן שלוקח אותו בצעד וחצי הוא מסוגל לתת חיפוי הגנתי .
אני לא מסוגל אפילו לראות שוב את המשחק,אני מת שגודס ילך הביתה ,אבל אני קשה לי אם הפסד לאדומים.
אבל ניצחון ביום ראשון משמעותו מריחה של עונה והסרחה.
אני מקוה שבגלל שהחרב על הצואר של גודס אז הוא ישחק אם אופיבו ולא יבשל אותו לאט
אם רנדל ואופיבו ביחד בהרכב זה משנה הכל ,הכוונה במשך העונה.
איפה נשמע שאחרי 30 הפרש ברוסיה ,השחקנים ממשיכים לשים זין על המאמן,כבר דובר עד אין סוף על החוסר סמכותיות של גודס על החוסר מילה שלו ,על זה ששחקנים לא סופרים אותו ושהוא עדין.