החציל האצטקי כתב:יוני, אנחנו נראנו כמו עדר ללא רועה גם מול הרצליה.
אונואקו שיחק מול אותו אנג׳אי בליגה הסינית ומולו שם 40 ו-20 ונראה כמו חושך מצרים.
בשום סרט אנחנו לא צריכים להתקשות מול תום מעיין (שקלע בקלילות ונתן סטופים יפים בהגנה), או מול אפיק ניסים, או מול בן גלבוע/גליל וראשון של השנה שעברה.
לקבוצה הזאת אין שום סיכוי כשגודס, האדם המדכא הזה, מוביל אותה. אם אנחנו, שנמצאים בחשיפה כל כך קטנה לפעילות הרבה של גודס, כבר בדיכאון, מה נראה לכם שהמצב אצל השחקנים???
הקבוצה הזאת לא מכירה ״משחק קל״ כי המאמן שלה מסתכל על כל משחק במובן של מצ׳-אפים, במובן של חזרה מתבוסה שהיא מוקש, ולא בראש של ״טיול בפארק שבו אני יכול לאמן את השחקנים שלי״.
למאמן הזה אין שום מושג, שום דרך, שום עבר הווה או עתיד שמצדיקים את מקומו פה. אז שיסע לנו כבר מהעיניים ויביאו מישהו שיוכל לעשות משהו טוב עם החומר שיש כאן!
אני מסכים עם מה שאתה רושם על גודס.
מכבי עשתה שלוש טעויות כאן:
1 - מינתה אדם שמלכתחילה לא היה מתאים לתפקיד, ולא עשה שום דבר בקריירה שיכשיר אותו לתפקיד הזה. היא מינתה אותו גם מכל הסיבות
הלא נכונות - הוא ייסמן, הוא מכיר את המערכת, הוא יקבל כל הנחתה והנפצה של דני בלי התנגדות, הוא לא אדם עם אופי חזק או בעייתי
וכי "לא נעים" ממנו אחרי שהיה עוזר כמה שנים טובות.
2 - אחרי הכשלון של העונה שעברה, הנהלת מכבי סירבה לקבל את זה שגודס כשל ושהוא לא מתאים, והעדיפה לצאת בסדר, עם
כל הזאבים בתקשורת, שרק חיכו לחתוך אותה אחרי שהיא תפטר את גיא. לא היה כאן שום שיקול מקצועי בכך שהוא נשאר בקבוצה. אפילו
לא פרומיל של שיקול מקצועי.
3 - כל ההתנהלות העונה - גם לא נתנו לו שום חלק בבניית הקבוצה, גם לא בנו לו קבוצה שאיתה הוא יוכל להצליח, כלומר שחקנים שיתאימו
למשהו שכן מסתדר עם סגנון האימון שלו וגם מסתתרים מאחורי הגב שלו, ובעצם לא מודים בטעויות של עצמם.
לגבי אונואקו אני לא מסכים לגמרי.
זה לא טניס. למי איכפת מה הוא עשה בסין ונגד מי. מדובר בליגת כדורסל לא רצינית, שהאמריקאים שם באים ללטף לעצמם את האגו
ולנפק מספרים של קובי ברייאנט בשיאו, בלי הגנות, בלי התקפות מסודרות - כלום.
זה לגמרי לא מעניין.