ליגת ווינר, מחזור 3: מכבי נגד ירושלים, ראשון, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 3: מכבי נגד ירושלים, ראשון, 21:00

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 אוקטובר 2015, 10:40

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:בסופו של דבר אולי יצטרכו לזרוק טרף גדול יותר מהמאמן ( שאולי בכלל יוחלף באמצע ).
אני בכלל לא בטוח שניקולה חסין לגמרי.

אני לא רואה שום דבר שדני ירוויח מלפטר את ניקולה. אף אחד לא יקנה את זה.

גם כשפיטרו את שלף לא היה משהוא בסיסי להרוויח חוץ מאת תאוות " העשינו שינוי ".

ברור שלא ניקולה או שלף הם הבעיה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2015, 10:45

החציל האצטקי כתב:ובכל מקרה, אף אחד לא היה כל כך קיצוני בביקורת על בניית הקבוצה בפריסיזן. כולנו האמנו שאפשר להסתדר עם ליטוש אחד או שניים (נגיד, עוד סנטר ועוד 4, מה שכבר בוצע) וניצול נכון של חומר השחקנים.
אתה לא תצליח לנצל את חומר השחקנים שלך אם לא תדרוש מהם המון ובקביל תתאים את עצמך לחסרונות שלהם. האוזמן כותב ונכון שגיא גודס לא מוכשר לבצע את הדבר הזה ולכן הדבר הברור הוא שהוא צריך ללכת.

תחזור אחורה. אני הערכתי שהקבוצה תתקשה בפתיחת העונה אחרי המשחק הראשון בפריזיסן ששודר. השילוב של פארמר ורוצ'סטי הוא בעייתי ודורש התאמות. אני לא ממש מופתע.

האמת היא שחייבים גם להביא סנטר נורמלי במקום שני הליצנים שיש עכשיו. רק חילופי מאמן לא יעזרו.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 אוקטובר 2015, 10:49

אני חושב שהקבוצה נראית הרבה יותר גרוע ממה שהרבה פסימיסטים חשבו.

בכלל, עזבו אוהדי מכבי שהם לא נייטרלים. בפורום של הכדורסל האירופאי וגם באתר " יורוהופס " העריכו את מכבי בקיץ כאחת שעשתה עונת העברות מוצלחת והיא בין 7 -במקום 7-8 מבחינת איכות.
אנחנו רחוקים מזה עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2015, 10:50

אתה חייב סנטר הגנתי חזק שהוא לא קונוס בהתקפה, אתה חייב סקנד גארד שומר ברמה גבוהה, אתה צריך סטרץ׳ 4 (הבאת, כזה שאמור להוכיח את עצמו- אופייבו, אבל אמור זה שם של דג).
אבל גם אם תביא אותם לקבוצה אין סיכוי כי למאמן אין שמץ של מושג.

אתמול הייתה לו תצוגת אימון מההזויות שראיתי. לא זכרתי אותו כמאמן כל כך חסר מעוף (ואולי פיני מאחורה באמת עזר והיה משמעותי בעונה שעברה???)...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 אוקטובר 2015, 10:52

עזוב, חציל.
איך שראיתי את ארינזה ופניני בחמשייה הפותחת, עם כל הכבוד להם, כבר תפסתי את הראש והיה די ברור שנרדוף אחריהם כל המשחק. לא יודע מה עובר בראש של גודס.
דווקא במשחקים חשובים וקשים הוא מנסה פתאום הרכבים פותחים די הזויים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 10:55

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני באמת לא מבין על סמך מה אתה אומר את הדברים האלה?

זה מה שאמרת לפני המשחק מול מלאגה...
אתם קצת מגזימים פה. מלאגה זה לא צסק"א. מלאגה היא קבוצה בינונית במקרה הטוב והיא הרבה פחות טובה ממכבי. גם עם הבעיות בקו הקידמי ועם הבעיות בעמדת המאמן ועם הבעיות ההגנתיות של הקבוצה, עדיין מכבי לא אמורה להתקשות מול קבוצה כל כך נחותה בהיכל.

עם כל הבעיות שלנו ב- 8 מ- 10 משחקים לפחות אנחנו מנצחים אותם.

כאילו, במקרים מסויימים אתה אומר דברים מאוד לוגיים, ובמקרים אחרים אתה מדקלם כל מיני מיתוסים מהעבר (כמו קבוצה X לא אמורה
להתקשות בהיכל...)
למה? כי בשנות ה-90 מכבי היתה מנצחת בהיכל כמעט תמיד, גם כשהיא היתה קבוצה בינונית? הרי הימים האלה כבר מזמן מאחורינו, ורק בשנים האחרונות,
חטפנו תבוסות בהיכל על ימין ועל שמאל...
איך בכלל אפשר לקבוע דבר כזה אחרי מה שראינו אתמול?

הציטוט שהבאת הוא לפני שידענו שרנדל לא משחק. אחרי שנודע שרנדל לא משחק, אמרתי דברים אחרים. דרך אגב, אם רנדל היה משחק, אני מאמין שמכבי היו מנצחים אתמול.
כמה פעמים הפסדנו בהיכל בשנים האחרונות? למרות הכל, זה עדיין די נדיר שאנחנו מפסידים בהיכל באירופה. בארץ אמנם חטפנו מירושלים כמה פעמים, אבל אי אפשר להכליל מ-2 משחקים.

מכבי עדיין קבוצה טובה מירושלים (שממש לא מרשימים עד עכשיו) ואנחנו אמורים לנצח. כמו שאמרתי, במצב הנמטלי הנוכחי של השחקנים, שום תוצאה לא תפתיע, אבל באמת שמכבי אמורים לנצח את המשחק הזה. יש למכבי מצ'אפ מצויין מול ירושלים.

מה רנדל קשור?
דיברת על מלאגה... ראית אותם באיזה משחק ליגה זניח, והחלטת שהם קבוצה בינונית, וזה ממש לא נכון. הם קבוצה מאוד נחמדה.

כמה פעמים אנחנו מפסידים בהיכל?
המון.

אני זוכר מצויין איך קרית אתא ניצחה את מכבי לפני איזה מליון שנה בהיכל, וזה היה כזה שוק, שעד היום זוכרים את המשחק הזה.
מכבי כבר מזמן לא אימפריה, וכבר מזמן לא קבוצה מאיימת בהיכל.

איזה מצ'אפ יש למכבי מול ירושלים?
למכבי אין אף שחקן בעמדה 4, למכבי יש שחקן אחד בעמדה 5 שיגיע סחוט, למכבי אין מאמן ואין חיבור בין שחקנים, וגם נראה שאין להם ממש חשק.
המשחק הזה הוא לכל הפחות מאוזן 50-50.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוקטובר 2015, 10:58

החציל האצטקי כתב:אתה חייב סנטר הגנתי חזק שהוא לא קונוס בהתקפה, אתה חייב סקנד גארד שומר ברמה גבוהה, אתה צריך סטרץ׳ 4 (הבאת, כזה שאמור להוכיח את עצמו- אופייבו, אבל אמור זה שם של דג).

אתמול הייתה לו תצוגת אימון מההזויות שראיתי. לא זכרתי אותו כמאמן כל כך חסר מעוף (ואולי פיני מאחורה באמת עזר והיה משמעותי בעונה שעברה???)...

מסכים. אני לא בטוח שגם עם ראדוליצה בקבוצה, התוצאות האחרונות היו שונות.
התפקיד הזה גדול על גודס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 11:04

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:קודם כל, הוא לא מוציא את גודס נקי.
בסופו של דבר כל ביקורת פומבית על מה שהולך במועדון, ולא משנה כרגע איפה, היא חיובית.
מישהו צריך להגיד את זה.

הרי יש את כל הפרשנים, שלעולם לא יעבירו ביקורת אישית, ותמיד יתחבאו מאחורי הפרשנות המקצועית (למשל אדלשטיין).
יש את כל אלה שיגידו - מה, זאת רק תחילת העונה, צריך לתת צ'אנס למאמן, ולמה ההיסטריה וכו'.
אבל בהקשר אליהם שני דברים - הם לרוב לא בעלי עניין בהצלחה של מכבי (בדר"כ להיפך), והם שוכחים או מתעלמים ממה שקרה בעונה שעברה,
כאילו העונה הזאת נולדה בואקום, והיא לא המשך ישיר לבזיון של העונה שעברה.

זה לא משנה.
תעיף את ניקו, מה יקרה?

שום דבר לא ישתנה, כי ניקו הוא בסה״כ המחליף של גור או של מוני, ולא באמת ה-פקטור שמכריע בהחלטות כמו שהאוזמן גורס. הוא ענף שיורד מהעץ של פדרמן, ביחד עם אבי אבן, ומשתרשים מתחת לכסא של גודס.

ובכל מקרה, אף אחד לא היה כל כך קיצוני בביקורת על בניית הקבוצה בפריסיזן. כולנו האמנו שאפשר להסתדר עם ליטוש אחד או שניים (נגיד, עוד סנטר ועוד 4, מה שכבר בוצע) וניצול נכון של חומר השחקנים.
אתה לא תצליח לנצל את חומר השחקנים שלך אם לא תדרוש מהם המון ובקביל תתאים את עצמך לחסרונות שלהם. האוזמן כותב ונכון שגיא גודס לא מוכשר לבצע את הדבר הזה ולכן הדבר הברור הוא שהוא צריך ללכת.

לפטר את ניקו זה סתם לקחת גרזן ולכרות ענף (גדול כשיהיה) מעץ שהשורשים שלו חולים.

אני לא אומר שלפטר את ניקו זה הדבר הנכון בהכרח. מה שחיובי בכתבה הזאת, זה שאור הזרקורים מופנה להנהלה ולא לגודס.
לגודס הכי קל להפנות את הטענות, וטוב לשמוע קולות שגם רואים מעבר.

הביקורת בפריסיזן תמיד היתה מסוייגת בהקשר לפבראני. אני עוד זוכר שכשאמבקווה נחת, אמרתי שיכול להיות שזה השחקן הכי חשוב בסגל,
ונכון לכרגע זה גם המצב.
אני מניח שכל אחד מאתנו שהיה רואה את פבראני מתאמן או משחק במשחקים פנימיים, היה אומר את מה שאנחנו אומרים היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 11:10

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:אתה חייב סנטר הגנתי חזק שהוא לא קונוס בהתקפה, אתה חייב סקנד גארד שומר ברמה גבוהה, אתה צריך סטרץ׳ 4 (הבאת, כזה שאמור להוכיח את עצמו- אופייבו, אבל אמור זה שם של דג).

מסכים. אני לא בטוח שגם עם ראדוליצה בקבוצה, התוצאות האחרונות היו שונות.
התפקיד הזה גדול על גודס.

התפקיד גדול על גודס, התפקיד גדול על דני פדרמן. אלה שני אנשים שלא שייכים למקום שבו הם נמצאים.
דני פדרמן היה יכול להיות איש שיווק נהדר, או להיות מנכ"ל כמו שמנכ"ל צריך להיות. ברגע שהוא החליט שהוא גם מבין
כדורסל, אז הכל התחרבן בקבוצה.

וניקולה.. אני לא באמת יודע מה הוא עושה במכבי, ואיך עזיבה שלו יכולה לשפר משהו. חוץ מזה שהוא זה שלחץ על בנדר וגרם להפקרות בעמדה 4,
כל השאר אני לא באמת יודע מה חלקו בעניין.

ד"א, אהבתי את החתימה שלך. נקווה שאופייבו לפחות ייראה כמו שחקן כדורסל, ולא אחד שיצטרף לרשימה הזאת בעוד כמה שבועות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2015, 12:04

יוני, מלאגה היא קבוצה בינונית. לא יעזור כלום. זו קבוצה שעל גבול הטופ 16.

לגבי ירושלים, אין להם שחקני פנים דומיננטיים. הגארדים שלנו טובים יותר, והיחידי שמהווה בעיית מצ׳אפ זה דונטה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2015, 12:09

roy1000 כתב:יוני, מלאגה היא קבוצה בינונית. לא יעזור כלום. זו קבוצה שעל גבול הטופ 16.

לגבי ירושלים, אין להם שחקני פנים דומיננטיים. הגארדים שלנו טובים יותר, והיחידי שמהווה בעיית מצ׳אפ זה דונטה.

אני כן מסכים איתך שמלאגה זה קבוצה של מקום 3-4 בבית. אם לקרוא לזה ״גבול טופ 16״... שיהיה.
דרושפאקה כנראה טובה ממנה ואם למלאגה הפסדנו אין שום סיבה שנצליח לעשות משהו מולם.

כרגע אני רואה את ג׳ו אלכסנדר תופר עלינו 30 ואת היינס מפרפר בקרוס אובר את רוצ׳סטי, ואותנו רוצים למות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 12:10

roy1000 כתב:יוני, מלאגה היא קבוצה בינונית. לא יעזור כלום. זו קבוצה שעל גבול הטופ 16.

מלאגה על הגבול של הטופ 16?? מכבי אולי על הגבול הזה.
מלאגה תהיה בטופ 16, ובקלות, אני מעריך.

תפסיק להסתכל על מצ'אפים ספציפיים. כדורסל זה הרבה יותר מזה. אתה יכול לשים ארבעה אוחיונים מאותגרים התקפית, שילעסו את הלבלב של
היריבים שלהם, ולא ייתנו להם לזוז, גם אם הם פחות מוכשרים (זה מה שעשה פרקינס באותה שנה מצויינת).
מנגד אתה יכול לשים 2 קלעים מחוננים, שמשחקים בלי מוטיבציה והכוונה, ואז הם יתקשו גם מול טום מעיין ובר תימור.

מכבי במצבה הנוכחי היתה צריכה סדרה של משחקים קלים בשביל לצאת באופן עצמאי מהברוך. ביום ראשון זה לא יהיה המשחק הקל שיוציא
אותה לדרך חדשה, וזה בכלל לא קשור למצ'אפים.
ניצחון מול מגדל אולי יישפר קצת את מצב הרוח, אבל לא יביא לנו את מארק גאסול לצבע, ולכן הבעיות יישארו אותן בעיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2015, 12:25

יוני, אנחנו נראנו כמו עדר ללא רועה גם מול הרצליה.
אונואקו שיחק מול אותו אנג׳אי בליגה הסינית ומולו שם 40 ו-20 ונראה כמו חושך מצרים.

בשום סרט אנחנו לא צריכים להתקשות מול תום מעיין (שקלע בקלילות ונתן סטופים יפים בהגנה), או מול אפיק ניסים, או מול בן גלבוע/גליל וראשון של השנה שעברה.

לקבוצה הזאת אין שום סיכוי כשגודס, האדם המדכא הזה, מוביל אותה. אם אנחנו, שנמצאים בחשיפה כל כך קטנה לפעילות הרבה של גודס, כבר בדיכאון, מה נראה לכם שהמצב אצל השחקנים???

הקבוצה הזאת לא מכירה ״משחק קל״ כי המאמן שלה מסתכל על כל משחק במובן של מצ׳-אפים, במובן של חזרה מתבוסה שהיא מוקש, ולא בראש של ״טיול בפארק שבו אני יכול לאמן את השחקנים שלי״.
למאמן הזה אין שום מושג, שום דרך, שום עבר הווה או עתיד שמצדיקים את מקומו פה. אז שיסע לנו כבר מהעיניים ויביאו מישהו שיוכל לעשות משהו טוב עם החומר שיש כאן!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 14:06

החציל האצטקי כתב:יוני, אנחנו נראנו כמו עדר ללא רועה גם מול הרצליה.
אונואקו שיחק מול אותו אנג׳אי בליגה הסינית ומולו שם 40 ו-20 ונראה כמו חושך מצרים.

בשום סרט אנחנו לא צריכים להתקשות מול תום מעיין (שקלע בקלילות ונתן סטופים יפים בהגנה), או מול אפיק ניסים, או מול בן גלבוע/גליל וראשון של השנה שעברה.

לקבוצה הזאת אין שום סיכוי כשגודס, האדם המדכא הזה, מוביל אותה. אם אנחנו, שנמצאים בחשיפה כל כך קטנה לפעילות הרבה של גודס, כבר בדיכאון, מה נראה לכם שהמצב אצל השחקנים???

הקבוצה הזאת לא מכירה ״משחק קל״ כי המאמן שלה מסתכל על כל משחק במובן של מצ׳-אפים, במובן של חזרה מתבוסה שהיא מוקש, ולא בראש של ״טיול בפארק שבו אני יכול לאמן את השחקנים שלי״.
למאמן הזה אין שום מושג, שום דרך, שום עבר הווה או עתיד שמצדיקים את מקומו פה. אז שיסע לנו כבר מהעיניים ויביאו מישהו שיוכל לעשות משהו טוב עם החומר שיש כאן!

אני מסכים עם מה שאתה רושם על גודס.
מכבי עשתה שלוש טעויות כאן:
1 - מינתה אדם שמלכתחילה לא היה מתאים לתפקיד, ולא עשה שום דבר בקריירה שיכשיר אותו לתפקיד הזה. היא מינתה אותו גם מכל הסיבות
הלא נכונות - הוא ייסמן, הוא מכיר את המערכת, הוא יקבל כל הנחתה והנפצה של דני בלי התנגדות, הוא לא אדם עם אופי חזק או בעייתי
וכי "לא נעים" ממנו אחרי שהיה עוזר כמה שנים טובות.
2 - אחרי הכשלון של העונה שעברה, הנהלת מכבי סירבה לקבל את זה שגודס כשל ושהוא לא מתאים, והעדיפה לצאת בסדר, עם
כל הזאבים בתקשורת, שרק חיכו לחתוך אותה אחרי שהיא תפטר את גיא. לא היה כאן שום שיקול מקצועי בכך שהוא נשאר בקבוצה. אפילו
לא פרומיל של שיקול מקצועי.
3 - כל ההתנהלות העונה - גם לא נתנו לו שום חלק בבניית הקבוצה, גם לא בנו לו קבוצה שאיתה הוא יוכל להצליח, כלומר שחקנים שיתאימו
למשהו שכן מסתדר עם סגנון האימון שלו וגם מסתתרים מאחורי הגב שלו, ובעצם לא מודים בטעויות של עצמם.

לגבי אונואקו אני לא מסכים לגמרי.
זה לא טניס. למי איכפת מה הוא עשה בסין ונגד מי. מדובר בליגת כדורסל לא רצינית, שהאמריקאים שם באים ללטף לעצמם את האגו
ולנפק מספרים של קובי ברייאנט בשיאו, בלי הגנות, בלי התקפות מסודרות - כלום.
זה לגמרי לא מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 אוקטובר 2015, 14:15

זה לא רק גודס - הצוות סביבו לא מספיק טוב ומנוסה. אבי אבן והבחור הנחמד לידו מתאימים אולי לליגה, לאשדוד או לנהריה, בטח לא לקבוצת יורוליג בכירה. כאן באמת אנסו את גודס, אבל הוא לא
התלונן מספיק.
אני די משוכנע שבלי פיני לצידו בעונה שעברה לא היינו מגיעים להצלבה.
עכשיו מדברים על מועמדות של פיני ושמיר כעוזר. הלוואי, אבל לא נראה לי שיקרה.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 23 אוקטובר 2015, 14:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוקטובר 2015, 14:20

מחלוקות במכבי תל אביב סביב מועמדותו של פיני גרשון
שמעון מזרחי מצדד בהחזרת גרשון בתור מאמן ראשי אם גודס יעזוב, אך המתיחות השוררת בינו לבין ניקולה וויצ'יץ' גוררת ויכוחים נוספים בהנהלה. דן שמיר זוכה לתמיכה גורפת ועשוי להתמנות כעוזר מאמן

http://sports.walla.co.il/item/2900093

דן שמיר לעמדת עוזר המאמן זה רעיון מעולה וחיזוק משמעותי לצוות המקצועי. מוח כדורסל מבריק.
אני לא רואה את פיני גרשון חוזר לאמן כל עוד וויצ'יץ' שם. לדעתי עדיף ללכת על מאמן זר (במידה ואדלשטיין לא אופצייה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2015, 14:25

פיני? סירייסלי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 14:33

אדגר פו כתב:זה לא רק גודס - הצוות סביבו לא מספיק טוב ומנוסה. אבי אבן והבחור הנחמד לידו מתאימים אולי לליגה, לאשדוד או לנהריה, בטח לא לקבוצת יורוליג בכירה. כאן באמת אנסו את גודס, אבל הוא לא
התלונן מספיק.
אני די משוכנע שבלי פיני לצידו בעונה שעברה לא היינו מגיעים להצלבה.
עכשיו מדברים על מועמדות של פיני ושמיר כעוזר. הלוואי, אבל לא נראה לי שיקרה.

אתה צודק לגמרי.

למרות שמצד שני, צוות של עוזרים לא בהכרח צריכים להיות מאמנים בעצמם או מאמני עבר.
יש המון אנשים שיודעים ומבינים כדורסל ויכולים לתרום. השאלה היא מה בדיוק הם עושים ואיך הם עוזרים למאמן ומשלימים אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2015, 14:37

פיני ושמיר זה בובה של צוות אימון עם פוטנציאל אמיתי ותרומה מיידית.
פיני גאון כדורסל ודן מכונה עם ראש של אבטיח. דן הוא אחד שכן יוכל להשתלב כמאמן ראשי במכבי מתישהו עם הנסיון הרב שצבר בכל אירופה.
אני רואה את זה כמו צעד מצויין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2015, 14:40

החציל האצטקי כתב:פיני ושמיר זה בובה של צוות אימון עם פוטנציאל אמיתי ותרומה מיידית.
פיני גאון כדורסל ודן מכונה עם ראש של אבטיח. דן הוא אחד שכן יוכל להשתלב כמאמן ראשי במכבי מתישהו עם הנסיון הרב שצבר בכל אירופה.
אני רואה את זה כמו צעד מצויין.

פיני ושמיר הם אחלה צוות אימון, אבל למה לא יכלו לתת לגודס עוזר נורמלי וכפו עליו את אבי אבן?

בכל מקרה, אני לא מצפה מפיני לקסמים. יש בעיות בסגל. אני כן מאמין שפיני לא אדיוט ושהוא ידרוש החלפת שחקנים לפני שייקח את התפקיד.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Assaf M, Google [Bot], Tom1313 ו־38 אורחים