המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:למרות החזרה של ריאל ברבע האחרון, שטרסבורג מנצחת 93:86 !
yzafrir כתב:felix_r כתב:למרות החזרה של ריאל ברבע האחרון, שטרסבורג מנצחת 93:86 !
טיילור הפציץ משחק למרות שזה המשחק השני או השלישי שלו העונה אחרי שחזר מפציעה . הייתי שמח לראות אותו במכבי...
למה תומפקינס לא שיחק ?
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:למרות החזרה של ריאל ברבע האחרון, שטרסבורג מנצחת 93:86 !
טיילור הפציץ משחק למרות שזה המשחק השני או השלישי שלו העונה אחרי שחזר מפציעה . הייתי שמח לראות אותו במכבי...
למה תומפקינס לא שיחק ?
אם לשפוט לפי 93 הנקודות שקיבלה ריאל מקבוצה בינונית כמו שטראסבורג, הם היו צריכים מישהו שיעשה להם הגנה, ולא עוד שחקן התקפה כמו טיילור
felix_r כתב:אנחנו לא צריכים את טיילור בגלל סמית'... חבל שהחתימו אותו לשלוש שנים
yzafrir כתב:felix_r כתב:אנחנו לא צריכים את טיילור בגלל סמית'... חבל שהחתימו אותו לשלוש שנים
שנה הבאה טרייד עם ריאל...
סמית העונה מחפף בהגנה...
felix_r כתב:סמית' גם בשנה שעברה חיפף. זה שבתקשורת עדיין מחזיקים ממנו שחקן הגנה, זה לא אומר שהוא עדיין כזה....
אני אומר לך, שכל הטעויות בבניית הסגל התחילו עוד לפני החתמתם של פארמר ורוצ'סטי. זה התחיל בהחתמתו של סמית' ל 3 שנים.
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אנחנו לא צריכים את טיילור בגלל סמית'... חבל שהחתימו אותו לשלוש שנים
סמית העונה מחפף בהגנה...
סמית' גם בשנה שעברה חיפף. זה שבתקשורת עדיין מחזיקים ממנו שחקן הגנה, זה לא אומר שהוא עדיין כזה....
אני אומר לך, שכל הטעויות בבניית הסגל התחילו עוד לפני החתמתם של פארמר ורוצ'סטי. זה התחיל בהחתמתו של סמית' ל 3 שנים.
toja27 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אנחנו לא צריכים את טיילור בגלל סמית'... חבל שהחתימו אותו לשלוש שנים
סמית העונה מחפף בהגנה...
סמית' גם בשנה שעברה חיפף. זה שבתקשורת עדיין מחזיקים ממנו שחקן הגנה, זה לא אומר שהוא עדיין כזה....
אני חושב שעדיין אפשרי לבנות קבוצה טובה גם עם סמית בפנים. סמית העונה משחק פחות טוב אבל עדיין הוא יכול לתת תרומה יפה מאוד בקבוצה שנבנתה נכון ולא סביבו דווקא.
דרך אגב, אני שמח שהשחקן הזה טיילור הלך לאן שהלך. איזה וייבים שליליים יוצאים מהשחקן הזה.
yzafrir כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אנחנו לא צריכים את טיילור בגלל סמית'... חבל שהחתימו אותו לשלוש שנים
סמית העונה מחפף בהגנה...
אני חושב שעדיין אפשרי לבנות קבוצה טובה גם עם סמית בפנים. סמית העונה משחק פחות טוב אבל עדיין הוא יכול לתת תרומה יפה מאוד בקבוצה שנבנתה נכון ולא סביבו דווקא.
דרך אגב, אני שמח שהשחקן הזה טיילור הלך לאן שהלך. איזה וייבים שליליים יוצאים מהשחקן הזה.
וייבים שליליים ??? איך הגעת לזה ?
הוא היה פצוע וחזר לפני שני מחזורים ....
עשה אתמול שני הטבעות שבטוח יכנסו לטופ 10...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים