yanay21 כתב:felix_r כתב:אם נקביל את זה שנייה לעולם אחר, חבר אמיתי בעינייך הוא אחד שלא יעביר עליך ביקורת בחיים, או אחד שיגיד לך דברים שאתה צריך לשמוע, גם את זה לא הכי נעים לאוזן?
בדיוק על זה אני מדבר! חבר אמיתי בעיני, זה אחד שלא ינטוש אותי גם אם פיטרו אותי, חליתי בסרטן ומכרתי את הבית בשביל תרופות, ואני כבר לא כזה בחור עשיר ומצחיק שכייף לבוא איתו למסיבות.
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך.
סרטן, פיטורים ושאר דברים כאלו, לא תלויים בך. (אלא אם אתה שוכב שעות בשמש ואתה אשכנזי).
אבל בוא נגיד והעניין הוא זוגיות. ואתה מספר לחבר שלך, עצוב, שאתה לא מוצא זוגיות. חבר אמיתי יגיד לך שיהיה בסדר, או שהוא יאיר את עיניך לעובדה שאתה מתייחס לנשים גרוע?
זה בדיוק ההבדל שאני מנסה לחדד פה. מה שקורה למכבי הוא לא משום מקום. זה לא פיטורין, זה לא סרטן, זו לא מחלה. זה מעשה ידי מכבי, אל תציג את הקבוצה כקורבן פאסיבי של נסיבות. הקבוצה כרתה לעצמה את הקבר.
סליחה, אבל זה לא נראה לי קשור בצורה כלשהי. זה לא שיש לנו הנהלה חדשה, שלא יודעת מהחיים שלה. זו אותה ההנהלה שלפני שנתים הביאה גביע אירופה. כמו שאמרתי פעם לפני כמה שבועות לאורי, רק מי שלא עושה כלום, לא טועה אף פעם.
תהיה בטוח, שהכשלון הזה כואב לאנשי המועדון הרבה יותר מאשר הוא כואב לך, כי זה לא רק כישלון של הקבוצה האהובה עליהם, אלא גם כישלונם האישי. מה בדיוק אתה רוצה להגיד להם במחאה שלך שהם לא יודעים בעצמם? שהקבוצה נראית רע, וכל מה שעשו בקיץ היה טעות?
נ.ב. ועוד עצה קטנה שאני רוצה לתת לך, שאולי תעזור לך בחיים. גם חבר שלך, גם האישה שלך, וגם כל איש אחר שקרוב לליבך, לא מחפש שתבקר אותו, כי מבקרים יש מספיק. הוא/היא מחפש/ת אצלך תמיחה. לבקר, לתת עצות בדיעבד כל אחד יכול, אבל רק בן אדם שבאמת אוהב אותך, יכול לתמוח בך ברגעים הכי קשים שלך.