יורוקאפ: מכבי נגד קאזאן - רביעי, 19:55, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ: מכבי נגד קאזאן - רביעי, 19:55, ספורט5

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:50

my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:פליקס מחאת אוהדים לא אומרת שמי שמוחה לא איכפת לו...להיפך!

עכשיו אין על מה למחות. אי אפשר להחליף 10 שחקנים באמצע העונה.

אתה חושב שהמחאה שלך פתאום תהפוך את מכבי לקבוצה מלהיבה העונה?

המחאה שלך לא תעזור להביא אפילו חצי ניצחון. לעומת זאת תמיחה בקבוצה בעת צרה כן יכולה לעזור לגרד נצחון נוסף פה ושם.

אתה חושב שבלי המחאה שלך המערכת לא מספיק בלחץ?

אני רוצה שהמחאה שלי תביא לעזיבת ההנהלה! עם כמה שזה נשמע "לא אוהד" מבחינתי שום ניצחון העונה כבר לא מעניין אותי וממש לא בקטע של "לנקום" בפדרמנים. העונה הזו בפח! עזיבת ההנהלה זה הדבר היחיד שיכול להוציא את המועדון שלנו מהבוץ שהוא שקוע בו כבר עשור...

!!!!
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 18 ינואר 2016, 00:54

אם נקביל את זה שנייה לעולם אחר, חבר אמיתי בעינייך הוא אחד שלא יעביר עליך ביקורת בחיים, או אחד שיגיד לך דברים שאתה צריך לשמוע, גם את זה לא הכי נעים לאוזן?

בדיוק על זה אני מדבר! חבר אמיתי בעיני, זה אחד שלא ינטוש אותי גם אם פיטרו אותי, חליתי בסרטן ומכרתי את הבית בשביל תרופות, ואני כבר לא כזה בחור עשיר ומצחיק שכייף לבוא איתו למסיבות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:57

felix_r כתב:
אם נקביל את זה שנייה לעולם אחר, חבר אמיתי בעינייך הוא אחד שלא יעביר עליך ביקורת בחיים, או אחד שיגיד לך דברים שאתה צריך לשמוע, גם את זה לא הכי נעים לאוזן?

בדיוק על זה אני מדבר! חבר אמיתי בעיני, זה אחד שלא ינטוש אותי גם אם פיטרו אותי, חליתי בסרטן ומכרתי את הבית בשביל תרופות, ואני כבר לא כזה בחור עשיר ומצחיק שכייף לבוא איתו למסיבות.

זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך.

סרטן, פיטורים ושאר דברים כאלו, לא תלויים בך. (אלא אם אתה שוכב שעות בשמש ואתה אשכנזי).

אבל בוא נגיד והעניין הוא זוגיות. ואתה מספר לחבר שלך, עצוב, שאתה לא מוצא זוגיות. חבר אמיתי יגיד לך שיהיה בסדר, או שהוא יאיר את עיניך לעובדה שאתה מתייחס לנשים גרוע?

זה בדיוק ההבדל שאני מנסה לחדד פה. מה שקורה למכבי הוא לא משום מקום. זה לא פיטורין, זה לא סרטן, זו לא מחלה. זה מעשה ידי מכבי, אל תציג את הקבוצה כקורבן פאסיבי של נסיבות. הקבוצה כרתה לעצמה את הקבר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 18 ינואר 2016, 01:08

גם הבן אדם מביא על עצמו את הצרות ברוב המוחלט של המקרים גם אם הוא לא היה מודע להשלכות הבחירות שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 18 ינואר 2016, 01:09

yanay21 כתב:
felix_r כתב:

זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך.

סרטן, פיטורים ושאר דברים כאלו, לא תלויים בך. (אלא אם אתה שוכב שעות בשמש ואתה אשכנזי).

אבל בוא נגיד והעניין הוא זוגיות. ואתה מספר לחבר שלך, עצוב, שאתה לא מוצא זוגיות. חבר אמיתי יגיד לך שיהיה בסדר, או שהוא יאיר את עיניך לעובדה שאתה מתייחס לנשים גרוע?

זה בדיוק ההבדל שאני מנסה לחדד פה. מה שקורה למכבי הוא לא משום מקום. זה לא פיטורין, זה לא סרטן, זו לא מחלה. זה מעשה ידי מכבי, אל תציג את הקבוצה כקורבן פאסיבי של נסיבות. הקבוצה כרתה לעצמה את הקבר.

סליחה, אבל זה לא נראה לי קשור בצורה כלשהי. זה לא שיש לנו הנהלה חדשה, שלא יודעת מהחיים שלה. זו אותה ההנהלה שלפני שנתים הביאה גביע אירופה. כמו שאמרתי פעם לפני כמה שבועות לאורי, רק מי שלא עושה כלום, לא טועה אף פעם.

תהיה בטוח, שהכשלון הזה כואב לאנשי המועדון הרבה יותר מאשר הוא כואב לך, כי זה לא רק כישלון של הקבוצה האהובה עליהם, אלא גם כישלונם האישי. מה בדיוק אתה רוצה להגיד להם במחאה שלך שהם לא יודעים בעצמם? שהקבוצה נראית רע, וכל מה שעשו בקיץ היה טעות?

נ.ב. ועוד עצה קטנה שאני רוצה לתת לך, שאולי תעזור לך בחיים. גם חבר שלך, גם האישה שלך, וגם כל איש אחר שקרוב לליבך, לא מחפש שתבקר אותו, כי מבקרים יש מספיק. הוא/היא מחפש/ת אצלך תמיחה. לבקר, לתת עצות בדיעבד כל אחד יכול, אבל רק בן אדם שבאמת אוהב אותך, יכול לתמוח בך ברגעים הכי קשים שלך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2016, 01:27

אני אישית חושב שמי שמנוי ובא לו להגיע בהחלט צריך, אלא שאם כל מי שמגיע, לא מראה את האכזבה להנהלה אז זה פספוס.

פליקס, אני חושב שההנהלה שלנו לא מבינה עד כמה עמוק החרא שבו נמצאת הקבוצה. כל אמירה שלהם, וכל מעשה שלהם מצביע בדיוק
על זה.
עוד מוקדם לשפוט את ההחתמה של מקל, ויכול להיות שזה היה מהלך טוב, אבל על ההפקרות של העונה, אין מקום לסלוח, וזה ממש לא מעניין
אותי שזה כואב להם יותר ממני. לצורך העניין, גם בלאט תמיד ידע מה צריך לעשות, וגם לו היה הרבה יותר נסיון מאשר לך, ובכל זאת,
ביקרת אותו לא מעט כאן בפורום.
זה מותר.

ד"א, אני מסכים לגמרי עם הנ.ב שלך... הרבה אנשים לא מבינים את זה, אבל זה נכון מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2016, 09:23

15 קל לקאזן גם אם הם יבואו עם משקולות על הרגליים. יד אליהו לעולם לא יהיה שקט יותר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי goshimon » 18 ינואר 2016, 09:52

my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:פליקס מחאת אוהדים לא אומרת שמי שמוחה לא איכפת לו...להיפך!

עכשיו אין על מה למחות. אי אפשר להחליף 10 שחקנים באמצע העונה.

אתה חושב שהמחאה שלך פתאום תהפוך את מכבי לקבוצה מלהיבה העונה?

המחאה שלך לא תעזור להביא אפילו חצי ניצחון. לעומת זאת תמיחה בקבוצה בעת צרה כן יכולה לעזור לגרד נצחון נוסף פה ושם.

אתה חושב שבלי המחאה שלך המערכת לא מספיק בלחץ?

אני רוצה שהמחאה שלי תביא לעזיבת ההנהלה! עם כמה שזה נשמע "לא אוהד" מבחינתי שום ניצחון העונה כבר לא מעניין אותי וממש לא בקטע של "לנקום" בפדרמנים. העונה הזו בפח! עזיבת ההנהלה זה הדבר היחיד שיכול להוציא את המועדון שלנו מהבוץ שהוא שקוע בו כבר עשור...

בצער רב אני מסכים. כולם רואים את הכיוון כבר כמה שנים, וטריקים שעבדו פעם היום לא מצליחים. צריך שינוי גדול. אנחנו כבר לא הקבוצה של המדינה, וזה בסדר, אבל עוד מעט גם המנויים יתייאשו.
goshimon

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2016, 10:21

שלט שצריך להניף במשחקים הבאים של מכבי

"אי אפשר להכין תבשיל ראוי עם חומרי גלם לא איכותיים וטבח פסיכופט"
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 10:37

ankram כתב:שלט שצריך להניף במשחקים הבאים של מכבי

השלט שבאמת יניפו-"למענך נולדתי, לכל משחק הגעתי, יאללה יורוקאפ עולה".
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2016, 10:50

yanay21 כתב:

אז מגיע להם כל החרא שמקבלים.
יש לי חבר בעל מנוי שהציע לי את המנוי שלו עד סוף השנה כי הוא כבר לא יכול יותר לראות את מכבי , בחינם!!!
אמרתי לא כמובן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 10:56

ankram כתב:
yanay21 כתב:

אז מגיע להם כל החרא שמקבלים.
יש לי חבר בעל מנוי שהציע לי את המנוי שלו עד סוף השנה כי הוא כבר לא יכול יותר לראות את מכבי , בחינם!!!
אמרתי לא כמובן.

ברור שמגיע. זו לא צסק"א, רוב התקציב מגיע מהאוהדים, שמממנים את מה שמתרחש כרגע בקבוצה. לא הגיוני שירושלים, עם חצי מהתקציב שלנו, בונה קבוצה טובה שבמקרה הטוב שווה באיכותה לקבוצה שלנו, ומצער אותי לומר שאולי אפילו טובה יותר. פשוט לא הגיוני.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2016, 14:45

http://one.co.il/Article/15-16/2,106,24 ... tml?ref=hp

שני , שלישי , רביעי, בום!!!!

הקו האחורי הכי איכותי ביורוקראפ מגיע אל מול הקו האחורי הכי חרא שאפשר להעמיד במסגרת מקצוענית כלשהו , צפו לסבל מתמשך.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2016, 14:52

ankram כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,106,244,0/264054.html?ref=hp

הקו האחורי הכי איכותי ביורוקראפ מגיע אל מול הקו האחורי הכי חרא שאפשר להעמיד במסגרת מקצוענית כלשהו , צפו לסבל מתמשך.

אתה מבין מישו שם בקאזן ידע שיש לו סקורר ביד והתאים לו רכז שישחק לצידו וימסור לו ולשאר חברי הקבוצה ובזה הוא יתמחה.
מדהים! הם אשכרה התאימו שחקן לשחקן שיוכלו לשחק יחד...כבר שכחתי איך דבר כזה נראה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2016, 14:55

my man כתב:
ankram כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,106,244,0/264054.html?ref=hp

אתה מבין מישו שם בקאזן ידע שיש לו סקורר ביד והתאים לו רכז שישחק לצידו וימסור לו ולשאר חברי הקבוצה ובזה הוא יתמחה.
מדהים! הם אשכרה התאימו שחקן לשחקן שיוכלו לשחק יחד...כבר שכחתי איך דבר כזה נראה...

אצלנו זה יותר מתקדם , רכז שהוא גם סקורר שהוא גם זה שלוחץ על כל המגרש , הוא גם זה שמנהל את ההתקפה וזה שעושה מה שבראש שלו (או של המאמן שלו עם השם המוזר שמתחרז עם מקק).
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ינואר 2016, 16:05

לנגפורד, בדומה לרבים בעולם הכדורסל, מתקשה לעכל את העובדה שמכבי ת"א מתמודדת במפעל השני בחשיבותו. "צפינו בוידאו על מכבי ואני יושב שם ופשוט בוהה במסך. במשך שלושים שניות אני מסתכל רק על הלוגו של היורוקאפ על הפרקט בת"א ולא מצליח לעכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2016, 16:22

MTA2311 כתב:
לנגפורד, בדומה לרבים בעולם הכדורסל, מתקשה לעכל את העובדה שמכבי ת"א מתמודדת במפעל השני בחשיבותו. "צפינו בוידאו על מכבי ואני יושב שם ופשוט בוהה במסך. במשך שלושים שניות אני מסתכל רק על הלוגו של היורוקאפ על הפרקט בת"א ולא מצליח לעכל.

אני אומר לך הוא אח!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 ינואר 2016, 19:11

MTA2311 כתב:

Say no more..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 19 ינואר 2016, 21:31

מכבי תל אביב עורכת בשעה זו מסיבת עיתונאים לקראת משחקה השלישי במסגרת היורוקאפ, מחר (רביעי, 19:55, ישיר ב-5SPORT) מול קאזאן הרוסית.

הצהובים מגיעים בעמדה מצויינת, עם מאזן מושלם אחרי שני נצחונות בשני המשחקים הראשונים בשלב הבתים של 32 האחרונות. אחרי שטיילו מול לובליאנה וניצחו גם את ניז'ני נובגורוד ברוסיה, ניצחון נוסף של מחזיקת גביע המדינה מול קאזאן, שמגיעה גם היא עם מאזן מושלם, יסדר לה את ראשות בית 13.

מצד שני, לא שקט במכבי תל אביב כי הקבוצה מגיעה אחרי הפסד מאכזב 96:86 למכבי אשדוד/באר טוביה במסגרת הליגה ביום ראשון, שהביא לזינוק גדול במדד הלחץ במועדון. המאמן ז'אן טבק רתח על השופטים, התפרץ לכיוונם ואף הורחק. הקרואטי טען לקיפוח ובזמן פסק הזמן של הקבוצה נשמעו צרחות

זהו? רציני? זו הכתבה שלכם לפני המשחק, ערוץ הספורט? אין לכם עורך שם? לא, זה פשוט מביך!!! איך מעלים כתבה כזו לא גמורה ולא ערוכה ללא פסקאות בסיסיות(כמו סיום למשל)??? הזוי!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ינואר 2016, 21:46

לפי טבק עד היום הגבנו בצורה טובה מאוד להפסדים בליגה
אני כבר מתה לראות איך נגיב להפסד האליפות, אמור להיות כיף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים