הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2016, 00:16

שמואל1 כתב:
Since last season, LeBron James and his agent Rich Paul have been strong advocates of Lue becoming head coach, league sources tell Yahoo.

למי שתהה אם ללברון היה קשר לזה...

אף אחד לא תהה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2016, 00:16

בארה"ב מדברים על כך שלברון ישב וציחקק ליד טיירון לו (בכיסא המאמן) ברבע האחרון נגד גולדן סטייט, כשקבוצתו מפגרת ב- 40 הפרש.
כנראה זה השלב שבו התקבלה ההחלטה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ינואר 2016, 00:16

לברון ועוזר המאמן, לא משהו שהוסתר מי יודע מה. היה ברור שהוא חותר תחתיו, מהרגע הראשון.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 23 ינואר 2016, 00:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Number8 » 23 ינואר 2016, 00:16

ברור לכולם שזה מהלך של לברון. אין סרט שמאמן הולך הביתה אחרי הגעה לגמר, ואחרי מה שקרה בגמר (בסגל סופר חסר), ואחרי השיפור במאזן של הקבוצה בעונה הנוכחית.
אין בעיה - שנאתי את לברון קודם לכן. עכשיו אני עוד יותר שונא אותו. הוא לעולם לא ייקח אליפות יותר. יש לו 2 וככה זה יישאר. אפילו לווייד יש יותר.
Number8

הודעהעל ידי felix_r » 23 ינואר 2016, 00:17

יש כמה דברים טובים בפיטורי בלאט:

1) הוא יכול לחזור למכבי

2) לא נצטרך לעודד את הקבוצה של לברון (כי היא משחקת באמת בצורה מגעילה).

3) התקשורת תפסיק לטחון במוח עם "דיוויד בלאט וקליבלנד"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2016, 00:18

איזה אידיוטים, באסה רצח.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 00:20

החציל האצטקי כתב:
yanay21 כתב:למכבי?אני לא מצליח להבין למה זה הגיוני בעיניכם. הרי כולנו יודע איזה דם רע היה בין בלאט לבין ההנהלה. הוא הוכיח את עצמו פה. אני בטוח שהוא אוהב את המועדון ואת האוהדים, אבל הוא גם מקצוען, ואני מאמין שיעדיף לקבל קבוצה שהוא באמת ראוי לה, בקאליבר של צסק"א, או ריאל. תחשבו שהוא בעצם המאמן היחיד ברמתו באירופה שבחיים לא קיבל צ'ק פתוח, כמו ז'ליקו, או מסינה, או בערך כל מאמני צסק"א בעשור וחצי האחרונים, מאמני אולימפיאקוס עד עידן הצנע(כולל פיני גרשון). הוא יחזור לפה רק במקרה המאוד לא סביר שהוא יקבל שליטה מקצועית מלאה, זה מה שהוא גם ביקש בקיץ שבו הוא עזב, לפני שידע שהוא עוזב.

האם אין זו קרקע מתאימה יותר?!
ליגה חדשה, סטנדרט חדש, מעמד חדש.

אני לא אומר שזה לא מתאים ,הלוואי שבלאט יחזור, אני רק אומר שזה פשוט לא נראה לי סביר.

האם הנהלת מכבי ת"א בזמנו(כלומר, דני פדרמן שלא סבל את בלאט) לא העריכה את בלאט כראוי?האם השנה וחצי בNBA זה מה שהופך אותו למאמן גדול?כי לדעתי ממש לא. זה כמובן הישג עצום, אבל אני חושב שהוא הוכיח את עצמו הרבה לפני. אם במכבי היו בשלים, סוף סוף, לתת למאמן לבנות את הקבוצה שלו, זה היה קורה כבר קודם. הם לא, כי הם מאמינים שאבי אבן, חברו הטוב של דני, יודע טוב מכולם.
בלאט נשאר במכבי וירק דם, כי הוא מקצוען אמיתי, היה תחת חוזה, ורצה, סוף סוף, לזכות באליפות עם המועדון שהוא עזר להעלות לגדולה. הוא לא צריך להוכיח את עצמו במועדון הזה, למרות שאם הוא יחזור, אין שמח ממני.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2016, 00:20

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:אני ראיתי את כל המשחקים פחות או יותר. הם היו טובים מאוד בחלקם, ובחלקם (בלט מול הפייבוריטיות האחרות) זה עדיין לא זה.
מישהו אחר לא יעשה שם שינוי.

המאמן בקליבלנד לא פקטור.
יש את ה"המלך" והוא מחליט הכל. זאת הקבוצה שלו. המאמן בובה על חוט.
עד ששלטון הדיקטטור לא יגמר, הם לא באמת יגיעו להצלחות.

אתה כזה סתום, אה?
ראינו איך קליבלנד הצליחו ללא הדיקטטור, פרנצ׳ייז מאוד מפואר.
אתה תגיד כל דבר שיסתדר עם מי שאתה מחבב ומי שלא גם אם זה יהיה תלוש מהמציאות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

החציל האצטקי כתב:
yanay21 כתב:למכבי?אני לא מצליח להבין למה זה הגיוני בעיניכם. הרי כולנו יודע איזה דם רע היה בין בלאט לבין ההנהלה. הוא הוכיח את עצמו פה. אני בטוח שהוא אוהב את המועדון ואת האוהדים, אבל הוא גם מקצוען, ואני מאמין שיעדיף לקבל קבוצה שהוא באמת ראוי לה, בקאליבר של צסק"א, או ריאל. תחשבו שהוא בעצם המאמן היחיד ברמתו באירופה שבחיים לא קיבל צ'ק פתוח, כמו ז'ליקו, או מסינה, או בערך כל מאמני צסק"א בעשור וחצי האחרונים, מאמני אולימפיאקוס עד עידן הצנע(כולל פיני גרשון). הוא יחזור לפה רק במקרה המאוד לא סביר שהוא יקבל שליטה מקצועית מלאה, זה מה שהוא גם ביקש בקיץ שבו הוא עזב, לפני שידע שהוא עוזב.

אני לא אומר שזה לא מתאים ,הלוואי שבלאט יחזור, אני רק אומר שזה פשוט לא נראה לי סביר.

האם הנהלת מכבי ת"א בזמנו(כלומר, דני פדרמן שלא סבל את בלאט) לא העריכה את בלאט כראוי?האם השנה וחצי בNBA זה מה שהופך אותו למאמן גדול?כי לדעתי ממש לא. זה כמובן הישג עצום, אבל אני חושב שהוא הוכיח את עצמו הרבה לפני. אם במכבי היו בשלים, סוף סוף, לתת למאמן לבנות את הקבוצה שלו, זה היה קורה כבר קודם. הם לא, כי הם מאמינים שאבי אבן, חברו הטוב של דני, יודע טוב מכולם.
בלאט נשאר במכבי וירק דם, כי הוא מקצוען אמיתי, היה תחת חוזה, ורצה, סוף סוף, לזכות באליפות עם המועדון שהוא עזר להעלות לגדולה. הוא לא צריך להוכיח את עצמו במועדון הזה, למרות שאם הוא יחזור, אין שמח ממני.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

החציל האצטקי כתב:

סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ינואר 2016, 00:22

אגב, טיירון לו כבר הספיק לחתום על חוזה רב שנתי כמאמן קליבלנד. איזה בושה של מועדון ואיזה בושה של עוזר מאמן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 00:23

טוב, זה שלו חתר תחתיו זה לא מפתיע בכלל. הוא גם היה מועמד לאמן את קליבלנד, ובסוף בחרו בבלאט. אני מאמין שמבחינתו, הניסיון שלו כשחקן NBA הופך אותו למוכשר מספיק לתפקיד.

יודעים כמה שנים?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2016, 00:24

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:אני ראיתי את כל המשחקים פחות או יותר. הם היו טובים מאוד בחלקם, ובחלקם (בלט מול הפייבוריטיות האחרות) זה עדיין לא זה.

המאמן בקליבלנד לא פקטור.

אתה כזה סתום, אה?

העובדות בשטח- קליבלנד לא הניפה צלחת בכל שנותיו של לברון ג'יימס בקבוצה, וכנראה גם לא יניפו בעתיד.
עד שלא יפטרו מהעול הזה, ויבנו קבוצה מחדש כמו שצריך (ראה ערך גולדן סטייט), הם לא יצליחו.
הטעות הכי גדולה שלהם הייתה להחזיר את לברון לקדנציה נוספת בקיץ שעבר.
הם היו צריכים להשאיר את אנדרו וויגינס הנפלא, ולבנות את הקבוצה בהדרגה. זה מה שבלאט רצה לעשות כשחתם בקבוצה ועד שהנחיתו לו את ה"מלך" על הראש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ינואר 2016, 00:25

yanay21 כתב:טוב, זה שלו חתר תחתיו זה לא מפתיע בכלל. הוא גם היה מועמד לאמן את קליבלנד, ובסוף בחרו בבלאט. אני מאמין שמבחינתו, הניסיון שלו כשחקן NBA הופך אותו למוכשר מספיק לתפקיד.

יודעים כמה שנים?

דווח שהוא חתם על חוזה רב שנתי, לא מעבר.
עזוב, זה דפוק לגמרי. אפילו לא מנסים להסתיר שחתרו תחתיו, כאילו זה משהו הגיוני ומקובל.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 23 ינואר 2016, 00:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2016, 00:25

בלאט היה צריך לקחת את גודס איתו. היה חוסך גם לנו לא מעט עוגמת נפש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 00:27

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

המאמן בקליבלנד לא פקטור.

אתה כזה סתום, אה?

העובדות בשטח- קליבלנד לא הניפה צלחת בכל שנותיו של לברון ג'יימס בקבוצה, וכנראה גם לא יניפו בעתיד.
עד שלא יפטרו מהעול הזה, ויבנו קבוצה מחדש כמו שצריך (ראה ערך גולדן סטייט), הם לא יצליחו.
הטעות הכי גדולה שלהם הייתה להחזיר את לברון לקדנציה נוספת בקיץ שעבר.
הם היו צריכים להשאיר את אנדרו וויגינס הנפלא, ולבנות את הקבוצה בהדרגה. זה מה שבלאט רצה לעשות כשחתם בקבוצה ועד שהנחיתו לו את ה"מלך" על הראש.

בשביל "ערך גולדן סטייט" הם צריכים את הקלעי הכי טוב בהיסטוריה של המשחק. אין להם את זה, אז יש להם את השחקן הכי טוב. אני מסכים איתך שקליבלנד לא הניפה צלחת בכל שנותיו של לברון בקבוצה, למרות שהיו איזה שנתיים שהם היו בין הטופ 2 במזרח והיו אמורים ללכת עד הסוף(אם אני לא טועה, 2009 ו2010, נפלו מול המג'יק ומול הסלטיקס), וללברון יש אשמה בעניין. אבל-הם לא היו מגיעים לרמות האלו מלכתחילה בלעדיו.

זה או ללכת עם לברון שלפעמים לא מספק את הסחורה כשצריך, או לא ללכת עם לברון ולא להגיע לשום דבר, אי פעם. הקבוצה היחידה בNBA כרגע שהיא מועמדת להגיע רחוק בלי אף סופרסטאר ברמה פסיכית, אלו הספרס(עם כל הכבוד לקוואי, לברון, סטף או דוראנט הוא לא). ופופוביץ' יש אחד בעולם.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2016, 00:30

אחדשיודע כתב:אגב, טיירון לו כבר הספיק לחתום על חוזה רב שנתי כמאמן קליבלנד. איזה בושה של מועדון ואיזה בושה של עוזר מאמן.

עשה לו דרוקר (אבל יותר מוצלח)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 ינואר 2016, 00:30

בלאט מפוטר כשהוא אוחז במאזן הטוב ביותר של מאמן אי פעם בקליבלנד.
פשוט קבוצה הזויה, מקוללת ומהיום גם השנואה עליי בתבל.

יתרה מזה, בלאט הוא המפוטר עם המאזן הטוב בהיסטוריה של הליגה :eek
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 23 ינואר 2016, 00:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2016, 00:31

שמואל, תעשה טובה, העול הזה זכה פעמיים כשהייתה קבוצה סביבו.
לפני שעזב למיאמי היו סביבו שחקנים אפסיים ועדיין הוא הגיע לגמר.
עונה שעברה יכול להיות שהיה זוכה אם קיירי ולאב לא היו מתפוררים בפלייאוף וגומרים את העונה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 ינואר 2016, 00:33

תמונה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא