שמואל1 כתב:Since last season, LeBron James and his agent Rich Paul have been strong advocates of Lue becoming head coach, league sources tell Yahoo.
למי שתהה אם ללברון היה קשר לזה...
אף אחד לא תהה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Since last season, LeBron James and his agent Rich Paul have been strong advocates of Lue becoming head coach, league sources tell Yahoo.
למי שתהה אם ללברון היה קשר לזה...
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:למכבי?אני לא מצליח להבין למה זה הגיוני בעיניכם. הרי כולנו יודע איזה דם רע היה בין בלאט לבין ההנהלה. הוא הוכיח את עצמו פה. אני בטוח שהוא אוהב את המועדון ואת האוהדים, אבל הוא גם מקצוען, ואני מאמין שיעדיף לקבל קבוצה שהוא באמת ראוי לה, בקאליבר של צסק"א, או ריאל. תחשבו שהוא בעצם המאמן היחיד ברמתו באירופה שבחיים לא קיבל צ'ק פתוח, כמו ז'ליקו, או מסינה, או בערך כל מאמני צסק"א בעשור וחצי האחרונים, מאמני אולימפיאקוס עד עידן הצנע(כולל פיני גרשון). הוא יחזור לפה רק במקרה המאוד לא סביר שהוא יקבל שליטה מקצועית מלאה, זה מה שהוא גם ביקש בקיץ שבו הוא עזב, לפני שידע שהוא עוזב.
האם אין זו קרקע מתאימה יותר?!
ליגה חדשה, סטנדרט חדש, מעמד חדש.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:אני ראיתי את כל המשחקים פחות או יותר. הם היו טובים מאוד בחלקם, ובחלקם (בלט מול הפייבוריטיות האחרות) זה עדיין לא זה.
מישהו אחר לא יעשה שם שינוי.
המאמן בקליבלנד לא פקטור.
יש את ה"המלך" והוא מחליט הכל. זאת הקבוצה שלו. המאמן בובה על חוט.
עד ששלטון הדיקטטור לא יגמר, הם לא באמת יגיעו להצלחות.
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:למכבי?אני לא מצליח להבין למה זה הגיוני בעיניכם. הרי כולנו יודע איזה דם רע היה בין בלאט לבין ההנהלה. הוא הוכיח את עצמו פה. אני בטוח שהוא אוהב את המועדון ואת האוהדים, אבל הוא גם מקצוען, ואני מאמין שיעדיף לקבל קבוצה שהוא באמת ראוי לה, בקאליבר של צסק"א, או ריאל. תחשבו שהוא בעצם המאמן היחיד ברמתו באירופה שבחיים לא קיבל צ'ק פתוח, כמו ז'ליקו, או מסינה, או בערך כל מאמני צסק"א בעשור וחצי האחרונים, מאמני אולימפיאקוס עד עידן הצנע(כולל פיני גרשון). הוא יחזור לפה רק במקרה המאוד לא סביר שהוא יקבל שליטה מקצועית מלאה, זה מה שהוא גם ביקש בקיץ שבו הוא עזב, לפני שידע שהוא עוזב.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:אני ראיתי את כל המשחקים פחות או יותר. הם היו טובים מאוד בחלקם, ובחלקם (בלט מול הפייבוריטיות האחרות) זה עדיין לא זה.
המאמן בקליבלנד לא פקטור.
אתה כזה סתום, אה?
ראינו איך קליבלנד הצליחו ללא הדיקטטור, פרנצ׳ייז מאוד מפואר.
אתה תגיד כל דבר שיסתדר עם מי שאתה מחבב ומי שלא גם אם זה יהיה תלוש מהמציאות.
yanay21 כתב:טוב, זה שלו חתר תחתיו זה לא מפתיע בכלל. הוא גם היה מועמד לאמן את קליבלנד, ובסוף בחרו בבלאט. אני מאמין שמבחינתו, הניסיון שלו כשחקן NBA הופך אותו למוכשר מספיק לתפקיד.
יודעים כמה שנים?
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:אני ראיתי את כל המשחקים פחות או יותר. הם היו טובים מאוד בחלקם, ובחלקם (בלט מול הפייבוריטיות האחרות) זה עדיין לא זה.
המאמן בקליבלנד לא פקטור.
אתה כזה סתום, אה?
ראינו איך קליבלנד הצליחו ללא הדיקטטור, פרנצ׳ייז מאוד מפואר.
אתה תגיד כל דבר שיסתדר עם מי שאתה מחבב ומי שלא גם אם זה יהיה תלוש מהמציאות.
העובדות בשטח- קליבלנד לא הניפה צלחת בכל שנותיו של לברון ג'יימס בקבוצה, וכנראה גם לא יניפו בעתיד.
עד שלא יפטרו מהעול הזה, ויבנו קבוצה מחדש כמו שצריך (ראה ערך גולדן סטייט), הם לא יצליחו.
הטעות הכי גדולה שלהם הייתה להחזיר את לברון לקדנציה נוספת בקיץ שעבר.
הם היו צריכים להשאיר את אנדרו וויגינס הנפלא, ולבנות את הקבוצה בהדרגה. זה מה שבלאט רצה לעשות כשחתם בקבוצה ועד שהנחיתו לו את ה"מלך" על הראש.
אחדשיודע כתב:אגב, טיירון לו כבר הספיק לחתום על חוזה רב שנתי כמאמן קליבלנד. איזה בושה של מועדון ואיזה בושה של עוזר מאמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים