המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני מתחיל לאבד את הסבלנות עם שייר, אחד השחקנים שהיו לי הכי הרבה ציפיות ממנו. אף אחד לא ייתן לו, הוא חייב לקחת, הוא לא יוזם, הוא מפוחד, ובלאט חייב לעבוד איתו יותר, גם מנטאלית. דאגה נוספת שלי: פניני בכושר קליעה איום ונורא.
שחף כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:זה נראה כמו אולם של מתנ"ס. מה טעם בליגה הזו שוב? זו ממש בדיחה.
קשה מאוד להכין את הקבוצה למשחקי היורוליג, ולהכניס שחקנים לכושר משחק כששלושה זרים צריכים לשבת כל משחק.
דווקא המשחקים באדריאטית הכניסו את הקלעים של מכבי לכושר די טוב (שבינתיים הם קצת יצאו ממנו).
קליעה זה משהו שקשור לערב ספיצפי, אלא אם כן אתה שחקן שמראש לא קולע ואז אתה צריך לתפוס יום כדי לעשות את זה.
er79 כתב:אני מתחיל לאבד את הסבלנות עם שייר, אחד השחקנים שהיו לי הכי הרבה ציפיות ממנו. אף אחד לא ייתן לו, הוא חייב לקחת, הוא לא יוזם, הוא מפוחד, ובלאט חייב לעבוד איתו יותר, גם מנטאלית. דאגה נוספת שלי: פניני בכושר קליעה איום ונורא.
שחף כתב:פניני לא החטיא מול גליל וחולון אז לא הייתי נכנס להיסטריה עדיין. אם המגמה תימשך זה בהחלט יהיה מדאיג כי קשה מאוד לנצח בחוץ, נניח, בלי קליעה לשלוש. ביד אליהו זה סיפור אחר.
שחף כתב:חוץ מפקוביץ', שאר השחקנים של פרטיזן בערך ברמה הזאת(להוציא את מילאן שלנו). אייסי לואו נראה ביום חמישי כמו זר נטו לאדריאטית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־32 אורחים