פיינל פור: מכבי נגד ריאל מדריד - שישי, 22:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיינל פור: מכבי נגד ריאל מדריד - שישי, 22:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי Mta_atic » 02 מאי 2011, 20:55

לו"ז מלא לאירועי הפיינל-פור מהאתר הרשמי של מכבי:
http://www.maccabi.co.il/News.asp?ID=2953

זו הפעם ה-11 מתולדות שיטת הפיינל פור אי שם בשנת 1988, בה מופיעה מכבי אלקטרה ת"א באירוע השיא של הכדורסל האירופי. הפסטיבל שמתמשך חמישה ימים, כולל מגוון אירועים, מסיבת עיתונאים, הופעות, אימונים, תהלוכות, וכמובן ארבעת משחקי הטורניר.
אנו נעדכן באופן ישיר כאן באתר, בעמוד הפייסבוק, בטוויטר, וביוטיוב - מכל אירוע בלו"ז העמוס של הפיינל פור.

לוח הזמנים:
אז מה בעצם מצפה לאלפי האוהדים שהגיעו מישראל ומרחבי אירופה ולחבורת השחקנים המוכשרת של דיוויד בלאט? הלו"ז כאן בפניכם:

03/05 - רבים מאוהדי מכבי אלקטרה ת"א יתחילו למלא את ברצלונה בצהוב כבר ביום השלישי הקרוב, כשחלקם, ברי המזל, ילכו לקאמפ נואו לצפות בסופר קלאסיקו הספרדי במסגרת חצי גמר ליגת האלופות.

04/05 – מכבי אלקטרה ת"א תמריא לספרד כבר ביום רביעי בבוקר, מלוות במשפחות השחקנים, מאות אוהדים ועשרות עיתונאים מישראל. בערב תערוך הקבוצה אימון רשות (שלא נכלל בלו"ז הפיינל פור) במגרש המשני בפלאו סנט ג'ורדי, כשלפניה יתאמנו פנאתינייקוס ומונטפסקי סיינה.

05/05 – הפיינל פור ייפתח רישמית ביום חמישי בשעה 12:00 עם במסיבת עיתונאים חגיגית בבניין עיריית ברצלונה בנוכחות ראש העיר, ארבעת המאמנים, וארבעה שחקנים מכל קבוצה. את מכבי מייצגים באירוע דיוויד בלאט וסופוקליס שחורציאניטיס. באותה עת יערכו הקבוצות אימון בוקר גם כן במגרש המשני.

לפני כן בשעה 10:00, תערוך הנהלת היורוליג אירוע של תרומה לקהילה, בה ישפצו שחקנים מן הקבוצות מגרש כדורסל ברחוב אורורה. את מכבי מייצגים באירוע ליאור אליהו ודריק שארפ.

מי שכבר היה בפיינל פור, יודע שאחת החוויות היותר מרגשות היא הצעדה למלון הקבוצה ועידוד השחקנים לפני חצי הגמר. הפעם התהלוכה תצא לדרך בשעה 18:00 מהכניסה לקאמפ נואו ואורכה קילומטר וחצי בקצב המתאים לכל נפש. כל אוהדי מכבי הנמצאים בברצלונה נדרשים להתייצב בצהוב!

אחרי הצעדה תצא הקבוצה לפלאו סנט ג'ורדי ותערוך את האימון המסכם לראשונה במגרש הראשי, מיד אחרי האימון של יריבתה בחצי הגמר, ריאל מדריד. בהתאם לסדר המשחקים, גם הפעם פנאתינייקוס ומונטפסקי סיינה ייתאמנו ראשונות.

06/05 – בוקר טוב לכולם, הערב פיינל פור! מכבי אלקטרה ת"א תפתח את ערב חצאי הגמר עם אימון בוקר במגרש הראשי, ולאחר מכן תשוב למלון למנוחה ולתדריך אחרון לפני היציאה למלחמה. בשעה 16:00 ייפתחו שערי הפלאו סנט ג'ורדי ל-17,000 האוהדים מרחבי העולם, ובשעה 18:00 שריקת הפתיחה בחצי הראשון בין פנאתינייקוס ומונטפסקי סיינה.

ואז, שלוש שעות לאחר מכן בשעה 21:00, מיליוני תושבים בישראל מול מסכי הטלוויזיה ואלפי אוהדים ביציעים בברצלונה, ילבשו צהוב, ישירו, יעודדו וידחפו את מכבי אלקטרה ת"א בחצי הגמר מול ריאל מדריד, במטרה להמשיך את העונה החלומית ולעלות לגמר הפיינל פור.

07/05 – יום שבת בבוקר ייפתח בשעה 12:00 עם מסיבת העיתונאים לקראת משחק הגמר, בנוכחות מאמני הקבוצות, ושחקן אחד מכל קבוצה שייבחר ע"י היורוליג אחרי חצאי הגמר. במקביל יקיימו הקבוצות שיתחרו על מקומות 3-4 את אימוניהן, ולאחר מכן בשעות אחר הצהריים יתאמנו הקבוצות שהעפילו לגמר.

בשעה 20:00 יתקיים במוזיאון הלאומי לאומנות קטלונית (ארמון מפואר) ערב הגאלה המסורתי, בה יוצגו לראשונה החמישייה הראשונה והשנייה של היורוליג, וכן ייבחר שחקן ה-MVP. על התואר הנכסף ועל מקום בחמישייה הראשונה מתמודדים ממכבי אלקטרה ת"א הגארד ג'רמי פארגו וסנטר הקבוצה סופוקליס שחורציאניטיס.

באותה שעה יתקיים קונצרט התרמה של היורוליג יחד עם עמותת יוניצ"ף באולם המופעים האולימפי הצמוד למגרש הכדורסל, שכל הכנסותיו יוקדשו לתוכנית החינוך של העמותה למען ילדי אפריקה.

08/05 – ערב הגמרים ייפתח באימוני בוקר של ארבעת הקבוצות. בשעה 13:30 ייפתח הקרב על המקום השלישי בין שתי המפסידות, ובשעה 16:30 אירוע הפיינל פור יגיע לשיאו עם משחק הגמר של עונת היורוליג 2010/2011, בו תוכתר אלופת אירופה החדשה.

בשעה לילה מאוחרת תשוב הקבוצה ארצה, בתקווה גדולה שיצטרף אליה נוסע מיוחד בדמות גביע הפיינל פור.

ומה מחכה לכם בהמשך מאיתנו: הנחיות מיוחדות לאוהדים המגיעים למשחק, כמה קטעי וידאו שיתנו לכם זריקת אדרנלין לפני המשחק, קטעי נוסטלגיה, וכמובן סיקור מלא של אירועי הפיינל פור. יש למה לחכות!
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 מאי 2011, 22:52

אורי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אורי כתב:היורוליג ממש לא התחזקה ביחס לעונה שעברה, אם כבר ההפך. אחת העונות היותר חלשות של המפעל בשנים האחרונות(לפחות עד שלב ההצלבה, שבכל עונה מייצר סדרות מעניינות מאוד), אם כי גם אחת המעניינות.

לא מסכים.
תתבונן בריאל, פילזן וסיינה של השנה, מול אילו של העונה שעברה. כל אחת מהן התחזקה והגיעה להישג טוב יותר העונה מזה של העונה עברה.
בד בבד, גם קבוצות כמו פאו ואולימפיאקוס נראו מצויין העונה ואפשר להוסיף להם את ברצלונה, שלמרות שהיא נחלשה, היא עדיין קבוצה מצויינת. חוץ מהנפילות של צסקא ופרטיזן, לדעתי היורוליג של העונה נראת טוב יותר.
אם מכבי של העונה שעברה היתה משחקת ביורוליג של היום, אני בספק גדול מאוד אם היא היתה מעפילה לשלב ההצלבה.

אני עדיין לא משוכנע בכלל בכלל שריאל קבוצה טובה יותר מאשר בעונה שעברה, היא צעירה יותר זה כן, אבל לא נראית טוב יותר על המגרש. לא ראיתי מהם משחק אחד העונה שבו ניתן היה לומר עליהם שמדובר ב''קבוצה קבוצה''..
אני מאוד נהנתי מהעונה הנוכחית, שהפתיעה רבים, אבל אין אף קבוצה העונה שמשתווה לברצלונה של העונה שעברה, או אפילו לאולימפיאקוס, שהיתה קבוצה שחבל על הזמן, והעונה נחלשה מאוד בעיניי. קאחה לבורל נחלשה משמעותית(אליהו וספליטר עזבו). פאו איבדה סנטר כמו פקוביץ' ולהזכירכם עד הסדרה מול ברצלונה כולם היו בדעה שהיא קבוצה בינונית מאוד(וגם היום אני רחוק מלהאמין שמדובר בקבוצה הטובה ביורוליג). צסק''א היתה בלתי קיימת העונה ופרטיזן לא היתה רחוקה מזה.
תיקח את מכבי של העונה הקודמת והיא מגיעה בלי יותר מידי בעיות להצלבה העונה, בטח אם היריבות שלה לעלייה הן לובליאנה ורומא.

מה שאי אפשר לקחת מהעונה הזאת זה את העיניין. אולי העונה הכי מעניינת ומפתיעה בשנים האחרונות.

אני בכלל לא בטוח. מכבי של העונה שעברה הפסידה לקבוצות כמו מארוסי, אפס פילזן ומכבי נתניה. אני לא חושב שרומא ולוביליאנה הן קבוצות טובות יותר. אני גם נוטה להאמין שמכבי של העונה שעברה לא היתה מסיימת במקום הראשון (וככל הנראה גם לא במקום השני) עם אותו בית שהיה לה בעונה שעברה בטופ 16 רק עם הקבוצות של העונה הנוכחית (וכאמור, גם פילזן, גם סיינה וגם ריאל נראות טוב יותר).

לגבי ריאל, אני חושב שהקבוצה של העונה היא במפורש טובה יותר. ריאל משחקת רוב העונה עם סגל מלא (בניגוד גמור לעונה שעברה), היא לא ערכה יותר מדי שינויים בסגל בזמן העונה ושחקן כמו קליי טאקר משחק במקומו של בולוק שרוב הזמן היה פצוע וכלל לא שיחק.
צריכים גם לזכור שבעונה שעברה ריאל היתה אחת הקבוצות המאכזבות ביותר הן ביורוליג והן בליגה הספרדית (או כמו שאלון מזרחי היה אומר, גם באירופה וגם בספרד) והעונה היא נותנת עונה טובה מאוד בשתי המסגרות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי המכביה » 03 מאי 2011, 07:55

ברור שריאל נותנת עונה טובה יותר באירופה, אבל בליגה הספרדית זה נראה משמעותי יותר בגלל החולשה של בארסה וקאחה. שנה שעברה ריאל קיבלה בראש בכל פעם שהתמודדה מול בארסה, השנה היו יחסית משחקים מאוזנים יותר.
המכביה

הודעהעל ידי אורי » 03 מאי 2011, 09:22

חביב, אז תהיה בטוח.
מה הקשר הפסידה למארוסי?! והעונה מכבי הפסידה לרומא, אז? מכבי בעונה שעברה עם קבוצה פחות טובה העפילה מהמקום הראשון להצלבה, מבית שעולה ברמתו על הבית בו שיחקנו העונה, עם ריאל, סיינה ופילזן(שבעצמה לא פחות טובה אם לא יותר טובה מלובליאנה ורומא). הסיכוי של מכבי של העונה שעברה לא לעלות מהבית בו שיחקנו העונה שואף ל-0.

וראיתי את ריאל הנוכחית משחקת וראיתי את ריאל של העונה שעברה משחקת, ואני לא רואה הבדל מהותי. זה שהתוצאות של ריאל טובות יותר השנה לא אומר בהכרח שהיא קבוצה טובה יותר. לא רבים זוכרים, אבל מלאגה עם הקבוצה, כנראה, החלשה ביותר שלה בעשון האחרון העפילה לפיינל פור באתונה, בדיוק בגלל שהיא היתה בכושר טוב יותר בהשוואה ליריבות שלה ברגעים המכריעים ביורוליג. ומדובר בקבוצה שהשחקן הטוב ביותר שלה היה פאקינג קרלוס קבזאס!
אורי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2011, 09:31

אורי כתב:חביב, אז תהיה בטוח.
מה הקשר הפסידה למארוסי?! והעונה מכבי הפסידה לרומא, אז? מכבי בעונה שעברה עם קבוצה פחות טובה העפילה מהמקום הראשון להצלבה, מבית שעולה ברמתו על הבית בו שיחקנו העונה, עם ריאל, סיינה ופילזן(שבעצמה לא פחות טובה אם לא יותר טובה מלובליאנה ורומא). הסיכוי של מכבי של העונה שעברה לא לעלות מהבית בו שיחקנו העונה שואף ל-0.

וראיתי את ריאל הנוכחית משחקת וראיתי את ריאל של העונה שעברה משחקת, ואני לא רואה הבדל מהותי. זה שהתוצאות של ריאל טובות יותר השנה לא אומר בהכרח שהיא קבוצה טובה יותר. לא רבים זוכרים, אבל מלאגה עם הקבוצה, כנראה, החלשה ביותר שלה בעשון האחרון העפילה לפיינל פור באתונה, בדיוק בגלל שהיא היתה בכושר טוב יותר בהשוואה ליריבות שלה ברגעים המכריעים ביורוליג. ומדובר בקבוצה שהשחקן הטוב ביותר שלה היה פאקינג קרלוס קבזאס!

הקשר למארוסי, הוא שמכבי של העונה שעברה הפסידה משחקים חשובים (בין השאר למארוסי) לקבוצות די חלשות. המשחק נגד רומא לא קבע שום דבר.

אישית, אני חושב שלובליאנה היא קבוצה טובה יותר מפילזן של העונה שעברה (כקבוצה) ואני ממש לא חושב שבית בו משחקת אלופת אירופה הוא בית חלש יותר מבית בו היו שלוש קבוצות מאכזבות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מאי 2011, 09:55

אתם טוחנים מים , הנקודה שצריך לבדוק זה בכלל עוד לפני שהעונה התחילה . אם מסתכלים על הסגלים של הקבוצות אז רוב הקבוצות התחזקו משמעותית לעומת שנה קודמת . פילזן ופאנר התחזקו משמעותית , פאו נשארה פחות או יותר אותו דבר (כשמאריץ' מחליף את פקוביץ' ) פלוס מספר שחקנים צעירים ומוכשרים , ברצלונה גם התחזקה , ויטוריה התחזקה בעמדת כמעט בכל העמדות למרות עזיבתו של ספליטר....אפילו צסק"א התחזקה עם גורדון.....וגם סיינה עם מקאלב...וריאל עם רודריגז ופישר....
מה שקרה בפועל זה שהמון קבוצות סבלו מפציעות ( צסק"א , קאחא , ואפילו פאו ) , וחלק גדול מהקבוצות האלו פשוט לא התחברו ( פילזן , פנר...) .
למכבי היה מזל שכל ההימורים בסגל הצליחו והתחברו לקבוצה מדהימה אבל לא סתם לפני תחילת העונה כמעט אף אחד לא האמין שנגיע לאן שהגענו ורובינו חזינו טופ 16 מקסימום .
זה הוכחה שהנייר לא משחק על המגרש....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי משה » 03 מאי 2011, 10:34

מאוד מדאיג אותי הקטע שלא הייתה לו יריבה ראויה כבר למעלה מחודש וחצי. מקווה שיהיה בסדר.
משה

הודעהעל ידי אורי » 03 מאי 2011, 10:37

חביב אורנג'ד כתב:
אורי כתב:חביב, אז תהיה בטוח.

הקשר למארוסי, הוא שמכבי של העונה שעברה הפסידה משחקים חשובים (בין השאר למארוסי) לקבוצות די חלשות. המשחק נגד רומא לא קבע שום דבר.

אישית, אני חושב שלובליאנה היא קבוצה טובה יותר מפילזן של העונה שעברה (כקבוצה) ואני ממש לא חושב שבית בו משחקת אלופת אירופה הוא בית חלש יותר מבית בו היו שלוש קבוצות מאכזבות.

זה ממש לא קשור. קודם כל עד כמה שזכור לי ההפסד נגד מארוסי לא היה איזה הפסד משמעותי במיוחד, והוא גם היה בשלב הראשון. בטופ 16 מכבי היתה טובה בהרבה.
ופילזן אולי טובה פחות מלובליאנה ואולי יותר, זה לא משנה. היא היתה הקבוצה החלשה ביותר באותו בית, כך שההשוואה אמורה להיות עם רומא.
בכל אופן זה לא משנה, למכבי של העונה שעברה לא היתה בעיה להעפיל העונה להצלבה בלי יותר מידי בעיות(מהמקום השני).
אורי

הודעהעל ידי where is the love? » 03 מאי 2011, 11:15

יש המון פחד בגלל שמכבי יוצאת לשחק נגד קבוצה ספרדית ושוב אחרי המון זמן ויש פחד שתהיה נפילה...
אבל מצד שני גם מכבי יודעים את זה, ולכן הם צריכים לעשות את הכל כדי שזה לא יקרה שוב.
במשחקים כאלו יש המון אנרגיות ורגש וכמובן בעזרת כל האוהדים הנפלאים שלנו, יכולים בהחלט להכניס את מכבי להמון מוטיבציה.
בעזרת השם ננצח!!!!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 04 מאי 2011, 05:56

בוקר טוב:)

יצא לי לראות בחדשות הבוקר את מכבי בשדה התעופה בדרך לספרד.

ההתרגשות מתחילה.

האמת היא שיש לי הרגשה קצת משונה - אולי בגלל שהיתה ירידת מתח מאז ויטוריה -
מצד אחד קשה לחכות, מצד שני, נראה כאילו יש עוד הרבה זמן,
אפילו קצת לא מציאותי. מצחיק :confused
אולי בגלל שכל כך לא ציפינו וכמעט נרדמנו בשמירה בשבועיים שלושה האחרונים
ועכשיו זה מתחיל לנחות.
איזה כיף!!! :happy
איך שרים בספרדית "הוא הא מה קרה, ריאל מדריד אכלה אותה"?
(זה בסדר, הם רגילים לאכול אותה בזמן האחרון:))

מי כיף לו ונוסע? שאני אדע במי לקנא....
ואגב מזוודה, גם אני קומפקטית - למי שיש מקום :laugh2
אני מקווה שיסקרו הרבה בטלויזיה, כדי שנרגיש כאן בארץ קצת כאילו אנחנו שם.

יאללה מכבי :shout1
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מאי 2011, 07:11

אני קיבלתי סוף סוף אישור לטיסה ( הייתי ברשימת המתנה...) !!!! קניתי הכל בניפרד ויצא לי בסופו של דבר 1100 יורו ל-4 לילות עם כרטיס רמה 2 (שילמתי 500 יורו כשהמחיר המקורי 375) ....בסוכניות רצו על חבילה ל-3 לילות עם כרטיס רמה 4 משהו כמו 1600 יורו . פשוט גנבים !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 04 מאי 2011, 07:17

אני כבר בברצלונה :dance4 . נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי where is the love? » 04 מאי 2011, 07:29

טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה :dance4 . נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .

טיקי תהנה גם בשביל כולנו ותן ייצוג לפורום צהבת חחח!!!!!

ההתרגשות כבר מתחילה, אתה יכול לספר לנו ולעדכן אותנו איך האווירה בברצלונה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מאי 2011, 09:11

טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה :dance4 . נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .

איך המזג אויר ?? אני מגיע מחר בבוקר.....אני לא יכול לחכות כבר במיוחד אחרי מה שהיה לי שנה שעברה שמצאתי את עצמי מטייל בלונדון עם כרטיסים ללא שימוש ליורוסטאר(הרכבת לפריז)....
הפעם חיכיתי לדעת שאנחנו בטוח שם כדי לנסוע...
יאאלה שיתחיל כבר !!!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 04 מאי 2011, 09:32

מזג אוויר קריר . אני מרב לחץ מחר אסע לאנדורה כדי להעביר את הזמן . כולי תקווה שלא טעשה את הנחס ... אז שאיתי בפריז ומסקבה נצחנו . בגלל שאני עובד עם הספרדים (ולא סובל אותם ) היתה הזדמנות לנסוע והם הרגנו לי 3 כרטיסים (אוהדי ברסה שחשבו שעושים ריפיט :tongue4 ) . כולם מתעסקים במשחק של אתמול שלא הכי מזיז לי . לא מרגש אותי נצחון של אף קבוצה ששופחת כסף בלי חשבון . מצד שני מלחמת העולם השלישית בין אוהדי שתי הקבוצות טובה לנו ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 מאי 2011, 11:07

טיקי חוזר כתב:מזג אוויר קריר . אני מרב לחץ מחר אסע לאנדורה כדי להעביר את הזמן . כולי תקווה שלא טעשה את הנחס ... אז שאיתי בפריז ומסקבה נצחנו . בגלל שאני עובד עם הספרדים (ולא סובל אותם ) היתה הזדמנות לנסוע והם הרגנו לי 3 כרטיסים (אוהדי ברסה שחשבו שעושים ריפיט :tongue4 ) . כולם מתעסקים במשחק של אתמול שלא הכי מזיז לי . לא מרגש אותי נצחון של אף קבוצה ששופחת כסף בלי חשבון . מצד שני מלחמת העולם השלישית בין אוהדי שתי הקבוצות טובה לנו ...

אנדורה? תהנה מהיין!!
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 04 מאי 2011, 11:40

וואלה , ביקרתי כרגע קולגות ספרדיים שמתכסנים במלון של מכבי (מחר חוזרים הביתה , הם ממלגה ) ראיתי את פרקינס הולך בלי קביים :eek :eek :eek :eek , צולע אבל בלי שום דבר . אני איזה 3 חודשים אחרי סיפור זהה לא הצלחתי לדרוך על הרגל וקפצתי כמו ציפור . אם זה הקצב שלו ... אלווי .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי משה » 04 מאי 2011, 12:45

טיקי חוזר כתב:וואלה , ביקרתי כרגע קולגות ספרדיים שמתכסנים במלון של מכבי (מחר חוזרים הביתה , הם ממלגה ) ראיתי את פרקינס הולך בלי קביים :eek :eek :eek :eek , צולע אבל בלי שום דבר . אני איזה 3 חודשים אחרי סיפור זהה לא הצלחתי לדרוך על הרגל וקפצתי כמו ציפור . אם זה הקצב שלו ... אלווי .

לא חושב שזה נדיר ואפילו דיי לגיטימי. אני גם עברתי את אותו ניתוח של פרקינס ו3 שבועות אחרי זה כבר הייתי בלי קביים.
משה

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 04 מאי 2011, 13:13

גם רצוע צולבת וגם רצוע צדדית ותפירת מניסקוס ? כל הכבוד לכם .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי משה » 04 מאי 2011, 14:30

טיקי חוזר כתב:גם רצוע צולבת וגם רצוע צדדית ותפירת מניסקוס ? כל הכבוד לכם .

קרעתי את הרצועה הצולבת והמיניסקוסים, רק שבמקום פרקינס לא קרעתי את הרצועה הצידית אלא עוד מיניסקוס, לא נעים. הרגע שהברך שלו התעקמה החזירה אותי אחורה, לא היה לי ספק שהוא קרע שם יותר ממשהו אחד. אומנם גם בעברי לא הייתי קרוב לעשירית מהרמה האתלטית של פרקינס אבל אני יודע שאחרי פציעה כזאת בלתי אפשרי לחזור למה שהיית, אפילו לא ב90 אחוז יכולת פיזית ובראש לוקח לך המון המון המון זמן להוציא את הפציעה הזאת בראש שלך אם בכלל. בגלל זה כל אלה שבונים על כך שפרקינס יחזור למה שהיה זה לא מציאותי.
משה

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים