המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:חביב אורנג'ד כתב:אורי כתב:היורוליג ממש לא התחזקה ביחס לעונה שעברה, אם כבר ההפך. אחת העונות היותר חלשות של המפעל בשנים האחרונות(לפחות עד שלב ההצלבה, שבכל עונה מייצר סדרות מעניינות מאוד), אם כי גם אחת המעניינות.
לא מסכים.
תתבונן בריאל, פילזן וסיינה של השנה, מול אילו של העונה שעברה. כל אחת מהן התחזקה והגיעה להישג טוב יותר העונה מזה של העונה עברה.
בד בבד, גם קבוצות כמו פאו ואולימפיאקוס נראו מצויין העונה ואפשר להוסיף להם את ברצלונה, שלמרות שהיא נחלשה, היא עדיין קבוצה מצויינת. חוץ מהנפילות של צסקא ופרטיזן, לדעתי היורוליג של העונה נראת טוב יותר.
אם מכבי של העונה שעברה היתה משחקת ביורוליג של היום, אני בספק גדול מאוד אם היא היתה מעפילה לשלב ההצלבה.
אני עדיין לא משוכנע בכלל בכלל שריאל קבוצה טובה יותר מאשר בעונה שעברה, היא צעירה יותר זה כן, אבל לא נראית טוב יותר על המגרש. לא ראיתי מהם משחק אחד העונה שבו ניתן היה לומר עליהם שמדובר ב''קבוצה קבוצה''..
אני מאוד נהנתי מהעונה הנוכחית, שהפתיעה רבים, אבל אין אף קבוצה העונה שמשתווה לברצלונה של העונה שעברה, או אפילו לאולימפיאקוס, שהיתה קבוצה שחבל על הזמן, והעונה נחלשה מאוד בעיניי. קאחה לבורל נחלשה משמעותית(אליהו וספליטר עזבו). פאו איבדה סנטר כמו פקוביץ' ולהזכירכם עד הסדרה מול ברצלונה כולם היו בדעה שהיא קבוצה בינונית מאוד(וגם היום אני רחוק מלהאמין שמדובר בקבוצה הטובה ביורוליג). צסק''א היתה בלתי קיימת העונה ופרטיזן לא היתה רחוקה מזה.
תיקח את מכבי של העונה הקודמת והיא מגיעה בלי יותר מידי בעיות להצלבה העונה, בטח אם היריבות שלה לעלייה הן לובליאנה ורומא.
מה שאי אפשר לקחת מהעונה הזאת זה את העיניין. אולי העונה הכי מעניינת ומפתיעה בשנים האחרונות.
אורי כתב:חביב, אז תהיה בטוח.
מה הקשר הפסידה למארוסי?! והעונה מכבי הפסידה לרומא, אז? מכבי בעונה שעברה עם קבוצה פחות טובה העפילה מהמקום הראשון להצלבה, מבית שעולה ברמתו על הבית בו שיחקנו העונה, עם ריאל, סיינה ופילזן(שבעצמה לא פחות טובה אם לא יותר טובה מלובליאנה ורומא). הסיכוי של מכבי של העונה שעברה לא לעלות מהבית בו שיחקנו העונה שואף ל-0.
וראיתי את ריאל הנוכחית משחקת וראיתי את ריאל של העונה שעברה משחקת, ואני לא רואה הבדל מהותי. זה שהתוצאות של ריאל טובות יותר השנה לא אומר בהכרח שהיא קבוצה טובה יותר. לא רבים זוכרים, אבל מלאגה עם הקבוצה, כנראה, החלשה ביותר שלה בעשון האחרון העפילה לפיינל פור באתונה, בדיוק בגלל שהיא היתה בכושר טוב יותר בהשוואה ליריבות שלה ברגעים המכריעים ביורוליג. ומדובר בקבוצה שהשחקן הטוב ביותר שלה היה פאקינג קרלוס קבזאס!
חביב אורנג'ד כתב:אורי כתב:חביב, אז תהיה בטוח.
מה הקשר הפסידה למארוסי?! והעונה מכבי הפסידה לרומא, אז? מכבי בעונה שעברה עם קבוצה פחות טובה העפילה מהמקום הראשון להצלבה, מבית שעולה ברמתו על הבית בו שיחקנו העונה, עם ריאל, סיינה ופילזן(שבעצמה לא פחות טובה אם לא יותר טובה מלובליאנה ורומא). הסיכוי של מכבי של העונה שעברה לא לעלות מהבית בו שיחקנו העונה שואף ל-0.
וראיתי את ריאל הנוכחית משחקת וראיתי את ריאל של העונה שעברה משחקת, ואני לא רואה הבדל מהותי. זה שהתוצאות של ריאל טובות יותר השנה לא אומר בהכרח שהיא קבוצה טובה יותר. לא רבים זוכרים, אבל מלאגה עם הקבוצה, כנראה, החלשה ביותר שלה בעשון האחרון העפילה לפיינל פור באתונה, בדיוק בגלל שהיא היתה בכושר טוב יותר בהשוואה ליריבות שלה ברגעים המכריעים ביורוליג. ומדובר בקבוצה שהשחקן הטוב ביותר שלה היה פאקינג קרלוס קבזאס!
הקשר למארוסי, הוא שמכבי של העונה שעברה הפסידה משחקים חשובים (בין השאר למארוסי) לקבוצות די חלשות. המשחק נגד רומא לא קבע שום דבר.
אישית, אני חושב שלובליאנה היא קבוצה טובה יותר מפילזן של העונה שעברה (כקבוצה) ואני ממש לא חושב שבית בו משחקת אלופת אירופה הוא בית חלש יותר מבית בו היו שלוש קבוצות מאכזבות.
טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה. נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .
טיקי חוזר כתב:אני כבר בברצלונה. נו שיתחיל כבר ... לפחות יש לי אינטרנט חופשי .
טיקי חוזר כתב:מזג אוויר קריר . אני מרב לחץ מחר אסע לאנדורה כדי להעביר את הזמן . כולי תקווה שלא טעשה את הנחס ... אז שאיתי בפריז ומסקבה נצחנו . בגלל שאני עובד עם הספרדים (ולא סובל אותם ) היתה הזדמנות לנסוע והם הרגנו לי 3 כרטיסים (אוהדי ברסה שחשבו שעושים ריפיט) . כולם מתעסקים במשחק של אתמול שלא הכי מזיז לי . לא מרגש אותי נצחון של אף קבוצה ששופחת כסף בלי חשבון . מצד שני מלחמת העולם השלישית בין אוהדי שתי הקבוצות טובה לנו ...
טיקי חוזר כתב:וואלה , ביקרתי כרגע קולגות ספרדיים שמתכסנים במלון של מכבי (מחר חוזרים הביתה , הם ממלגה ) ראיתי את פרקינס הולך בלי קביים![]()
![]()
![]()
, צולע אבל בלי שום דבר . אני איזה 3 חודשים אחרי סיפור זהה לא הצלחתי לדרוך על הרגל וקפצתי כמו ציפור . אם זה הקצב שלו ... אלווי .
טיקי חוזר כתב:גם רצוע צולבת וגם רצוע צדדית ותפירת מניסקוס ? כל הכבוד לכם .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים