קודי כתב:הסדרה הזו תהיה המבחן הגדול של סופו, שאם לא יצליח להרים את עצמו מהיכולת העלובה שלו כעת, אני לא רואה סיכוי שהוא ישאר בעונה הבאה גם אם יפחית את השכר שהוא אמור לקבל. מכבי לא תשלם סכומים גבוהים לשחקן שמשחק רק 15-20 דקות למשחק, דורש handling אינסופי, סובל מתנודות גדולות במצבי הרוח שלו, מאוד לא יציב ובסופו של דבר גם לא מספק את הסחורה על המגרש (למעט 2-3 משחקים בעונה בהם הוא באמת בלתי עציר). סופו היום במצב בו הוא ממש מזיק לקבוצה, יוצר חורים בהגנה ועושה מהלכים מוזרים ולא מובנים בהתקפה שכוללים איבודי כדור רבים וזריקות שלא קשורות לכלום. היתרון של סופו הוא בפיזיות שלו וביכולת לדחוף את השומר שלו עד לסל ומשם לקלוע בקלות וכשהוא מתרחק מהסל הוא הופך ללא אפקטיבי. אני לא אתפלא אם במידה שסופו ימשיך ביכולת הזו אז אחרי הסדרה עם פאו הוא בקושי ישחק וימצא את עצמו ברוטציה גם אחרי שון ג'יימס.
זה סופו. אני מניח שכולנו ידענו שזה יכול להגיע, ועובדה שזה הגיע.
זה באמת מעלה סימני שאלה לגביו, כי שחקן שהוא עוגן, לא יכול להיעלם לחלוטין פתאום, למשך זמן ארוך כ"כ. אם הוא פצוע עד כדי כך, אז הוא צריך לקבל/לקחת הפסקה
מפעילות, ולהחלים, כי אין שום הגיון במה שקורה היום, ולכן אני כמוך מתחיל קצת לתהות לגביו.
אבל בכל מקרה, הסדרה מול פאו, תהיה מבחן לא רק עבור סופו, אלא עבור כמעט כל השחקנים המרכזיים בסגל:
- אליהו, האם סופסוף יחזור לעצמו ויוכל לתרום גם מול קבוצות גדולות, באופן עקבי, וחשוב יותר, יחזיר לעצמו את דקות המשחק החשובות אותם הוא הפסיד לבלו
- סופו, כבר דיברנו
- הנדריקס, שסדרה טובה שלו תוכיח באופן סופי, שהוא שחקן לרמות הגבוהות ביותר, ושאפשר לבנות עליו לשנים הבאות
- לאנגפורד, האם יש לו את היכולת לסחוב קבוצה דרך סדרה כ"כ קשה מול מאמן מצויין וקבוצה מצויינת
- סמית', האם הוא יכול לחבר כמה משחקים טובים ובכך לקנות את מקומו גם אצלינו, האוהדים
- פניני ואוחיון שיצטרכו להוכיח שוב, כל אחד מסיבותיו, שיש להם את מה שצריך בשביל לשחק בבמה הגדולה ולהיות שחקנים משלימים אפקטיביים
- וכמובן בלאט, שמקבל לא מעט ביקורת העונה, וחלקה גם בצדק, ושהקבוצה שלו לא נראית טוב. אם יצליח לעבור את הסדרה הזאת, אז יירשם כאחד המאמנים
המצליחים של מכבי, ויקנה לעצמו מעמד בלתי שביר לפחות לכמה שנים.
בקיצור, לא חסרים מבחנים בסדרה הגדולה הזאת.