הקלאסיקו הגדול של היורוליג חוזר לסדרה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקלאסיקו הגדול של היורוליג חוזר לסדרה

הודעהעל ידי refael » 02 מרץ 2012, 17:26

LIAV10 כתב:
drorshra כתב:
LIAV10 כתב:
wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?

אני כמעט בטוח (90%) שסיינה (או אולימפיאקוס חח בטח)..
מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)
כמעט בטוח שזאת המנצחת בסדרה של סיינה-אולימפיאקוס..

המנצחת בסידרה: מכבי - פאו , נפגשת עם המנצחת בסדרה: מוסקבה מול בילבאו

http://www.euroleague.net/competition/format.

מוזר, לפני שבועים הסתכלתי על זה ועקבתי אחרי זה בצורה נכונה וזה לא הפגיש את צסק"א..
טוב, לפחות יש לנו מאזן מעולה נגדם בחצאי הגמר :happy2

נבוא כאנדרדוג מול פנא וננצח בסדרה 2-3 ,ניפגש בחצי הגמר מול צסק"א כאשר מראש נדע שאין לנו סיכוי אבל ננצח בעזרת שלשלת ניצחון מהפינה של גון שאייר,נגיע למפגש מול ברצלונה בגמר כשאיידסון נותן את משחק חייו עם 30 נקודות אבל מכבי מנצחת ונוקמת על שתי הפסדים בעונה הרגילה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 מרץ 2012, 17:44

refael כתב:
LIAV10 כתב:
drorshra כתב:
LIAV10 כתב:
wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?

אני כמעט בטוח (90%) שסיינה (או אולימפיאקוס חח בטח)..
מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)
כמעט בטוח שזאת המנצחת בסדרה של סיינה-אולימפיאקוס..

המנצחת בסידרה: מכבי - פאו , נפגשת עם המנצחת בסדרה: מוסקבה מול בילבאו

http://www.euroleague.net/competition/format.

מוזר, לפני שבועים הסתכלתי על זה ועקבתי אחרי זה בצורה נכונה וזה לא הפגיש את צסק"א..
טוב, לפחות יש לנו מאזן מעולה נגדם בחצאי הגמר :happy2

נבוא כאנדרדוג מול פנא וננצח בסדרה 2-3 ,ניפגש בחצי הגמר מול צסק"א כאשר מראש נדע שאין לנו סיכוי אבל ננצח בעזרת שלשלת ניצחון מהפינה של גון שאייר,נגיע למפגש מול ברצלונה בגמר כשאיידסון נותן את משחק חייו עם 30 נקודות אבל מכבי מנצחת ונוקמת על שתי הפסדים בעונה הרגילה.

probably
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 04 מרץ 2012, 08:17

הסדרה הזו תהיה המבחן הגדול של סופו, שאם לא יצליח להרים את עצמו מהיכולת העלובה שלו כעת, אני לא רואה סיכוי שהוא ישאר בעונה הבאה גם אם יפחית את השכר שהוא אמור לקבל. מכבי לא תשלם סכומים גבוהים לשחקן שמשחק רק 15-20 דקות למשחק, דורש handling אינסופי, סובל מתנודות גדולות במצבי הרוח שלו, מאוד לא יציב ובסופו של דבר גם לא מספק את הסחורה על המגרש (למעט 2-3 משחקים בעונה בהם הוא באמת בלתי עציר). סופו היום במצב בו הוא ממש מזיק לקבוצה, יוצר חורים בהגנה ועושה מהלכים מוזרים ולא מובנים בהתקפה שכוללים איבודי כדור רבים וזריקות שלא קשורות לכלום. היתרון של סופו הוא בפיזיות שלו וביכולת לדחוף את השומר שלו עד לסל ומשם לקלוע בקלות וכשהוא מתרחק מהסל הוא הופך ללא אפקטיבי. אני לא אתפלא אם במידה שסופו ימשיך ביכולת הזו אז אחרי הסדרה עם פאו הוא בקושי ישחק וימצא את עצמו ברוטציה גם אחרי שון ג'יימס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2012, 08:35

קודי כתב:הסדרה הזו תהיה המבחן הגדול של סופו, שאם לא יצליח להרים את עצמו מהיכולת העלובה שלו כעת, אני לא רואה סיכוי שהוא ישאר בעונה הבאה גם אם יפחית את השכר שהוא אמור לקבל. מכבי לא תשלם סכומים גבוהים לשחקן שמשחק רק 15-20 דקות למשחק, דורש handling אינסופי, סובל מתנודות גדולות במצבי הרוח שלו, מאוד לא יציב ובסופו של דבר גם לא מספק את הסחורה על המגרש (למעט 2-3 משחקים בעונה בהם הוא באמת בלתי עציר). סופו היום במצב בו הוא ממש מזיק לקבוצה, יוצר חורים בהגנה ועושה מהלכים מוזרים ולא מובנים בהתקפה שכוללים איבודי כדור רבים וזריקות שלא קשורות לכלום. היתרון של סופו הוא בפיזיות שלו וביכולת לדחוף את השומר שלו עד לסל ומשם לקלוע בקלות וכשהוא מתרחק מהסל הוא הופך ללא אפקטיבי. אני לא אתפלא אם במידה שסופו ימשיך ביכולת הזו אז אחרי הסדרה עם פאו הוא בקושי ישחק וימצא את עצמו ברוטציה גם אחרי שון ג'יימס.

זה סופו. אני מניח שכולנו ידענו שזה יכול להגיע, ועובדה שזה הגיע.
זה באמת מעלה סימני שאלה לגביו, כי שחקן שהוא עוגן, לא יכול להיעלם לחלוטין פתאום, למשך זמן ארוך כ"כ. אם הוא פצוע עד כדי כך, אז הוא צריך לקבל/לקחת הפסקה
מפעילות, ולהחלים, כי אין שום הגיון במה שקורה היום, ולכן אני כמוך מתחיל קצת לתהות לגביו.

אבל בכל מקרה, הסדרה מול פאו, תהיה מבחן לא רק עבור סופו, אלא עבור כמעט כל השחקנים המרכזיים בסגל:
- אליהו, האם סופסוף יחזור לעצמו ויוכל לתרום גם מול קבוצות גדולות, באופן עקבי, וחשוב יותר, יחזיר לעצמו את דקות המשחק החשובות אותם הוא הפסיד לבלו
- סופו, כבר דיברנו
- הנדריקס, שסדרה טובה שלו תוכיח באופן סופי, שהוא שחקן לרמות הגבוהות ביותר, ושאפשר לבנות עליו לשנים הבאות
- לאנגפורד, האם יש לו את היכולת לסחוב קבוצה דרך סדרה כ"כ קשה מול מאמן מצויין וקבוצה מצויינת
- סמית', האם הוא יכול לחבר כמה משחקים טובים ובכך לקנות את מקומו גם אצלינו, האוהדים
- פניני ואוחיון שיצטרכו להוכיח שוב, כל אחד מסיבותיו, שיש להם את מה שצריך בשביל לשחק בבמה הגדולה ולהיות שחקנים משלימים אפקטיביים
- וכמובן בלאט, שמקבל לא מעט ביקורת העונה, וחלקה גם בצדק, ושהקבוצה שלו לא נראית טוב. אם יצליח לעבור את הסדרה הזאת, אז יירשם כאחד המאמנים
המצליחים של מכבי, ויקנה לעצמו מעמד בלתי שביר לפחות לכמה שנים.

בקיצור, לא חסרים מבחנים בסדרה הגדולה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2012, 10:50

לדעתי הבעיה היחידה עם סופו, היא שבלאט החליט ללכת על הנדריקס כסנטר הפותח של מכבי. זה הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2012, 12:22

felix_r כתב:לדעתי הבעיה היחידה עם סופו, היא שבלאט החליט ללכת על הנדריקס כסנטר הפותח של מכבי. זה הכל.

הלוואי וזאת היתה הבעיה היחידה שלו. זה פשטני מדי, ולדעתי לא נכון.
סופו כבר מזמן לא נותן משחקים טובים. הרבה לפני שעבר לספסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2012, 13:10

jol9 כתב:
felix_r כתב:לדעתי הבעיה היחידה עם סופו, היא שבלאט החליט ללכת על הנדריקס כסנטר הפותח של מכבי. זה הכל.

נכון, אבל זה בגלל שלא היה שום תאום בהתקפה (בלגאן עם הרכזים וכו'). אחר כך בלאט החליט שבמקום לעבוד על התיאום, יותר קל לשחקן עם המדריקס. למה הנדריקס מצליח יותר? כי הוא לא ממש סנטר, לא ממש פאוור. במשחק מסודר הוא לא מצליח כל כך טוב. דווקא בבלגאן עם כל השינוים בעמדות והחלפות הוא עם האנרגיות שלו מצליח כמו שאומרים מן הגורן ומן היקב לגנוב פה נקודות ושם ריבאונד. לעומתו סופו עם כל הגודל והכח שלו רק מקבל עבירות מיותרות מכל הבלגאן, פה דחף יותר מדי מישהו, שם לא חישב נכון את הכח והפיל מישהו אחר...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2012, 14:07

felix_r כתב:
jol9 כתב:

נכון, אבל זה בגלל שלא היה שום תאום בהתקפה (בלגאן עם הרכזים וכו'). אחר כך בלאט החליט שבמקום לעבוד על התיאום, יותר קל לשחקן עם המדריקס. למה הנדריקס מצליח יותר? כי הוא לא ממש סנטר, לא ממש פאוור. במשחק מסודר הוא לא מצליח כל כך טוב. דווקא בבלגאן עם כל השינוים בעמדות והחלפות הוא עם האנרגיות שלו מצליח כמו שאומרים מן הגורן ומן היקב לגנוב פה נקודות ושם ריבאונד. לעומתו סופו עם כל הגודל והכח שלו רק מקבל עבירות מיותרות מכל הבלגאן, פה דחף יותר מדי מישהו, שם לא חישב נכון את הכח והפיל מישהו אחר...

טוב, זה כבר קצת תירוצים. בעצם, כמעט בכל מצב אפשר להאשים את המאמן.
זה נכון שיש בלגאן בקבוצה, אבל שחקן חזק ודומיננטי אמור להיות מעל כל אלה. הרי אי אפשר להאשים את בלאט בזה שסופו עושה מליון צעדים, ועבירות טיפשיות.

אולי המצב של הקבוצה השנה מחדד עוד יותר את החשיבות הגדולה של צ'אק אידסון במערך. כי הרי במקום שני גארדים מעולים אך שכונתיים, קיבלנו גארד אחד מעולה אך שכונתי,
ושני רכזים שמנהלים משחק טוב יותר מפרקינס וכנראה גם מפארגו. מה זה אומר? שהחור הגדול הוא דווקא אידסון.
אבל זה לא כ"כ משנה, ולדעתי אי אפשר להסיר את האחריות מסופו כ"כ בקלות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2012, 15:08

בעניין איידסון אני מסכים איתך. אני טענתי עוד בעונה שעברה, שדווקא הוא ולא שני הרכזים מפעיל את סופו בצורה הכי נכונה וטובה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 מרץ 2012, 16:30

האמת שזה מעניין, גם לי הייתה הרגשה שאיידסון הפעיל את סופו הכי טוב בעונה שעברה אבל מסתבר שפארגו ופרקינס מסרו לסופו בעונה שעברה 28 אסיסטים (14 כ"א) בעוד שאיידסון מסר 11. מצד שני, יכול להיות שזה נובע מכך שהכדור נמצא בידיים שלהם יותר מאשר בידיים של איידסון.

השנה אוחיון מוביל עם 8 אסיסטים לסופו, אחריו לאנגפורד ופרמאר עם 6, פרמאר עשה את זה ב-7 משחקים בלבד...
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מרץ 2012, 16:34

EulGam05 כתב:האמת שזה מעניין, גם לי הייתה הרגשה שאיידסון הפעיל את סופו הכי טוב בעונה שעברה אבל מסתבר שפארגו ופרקינס מסרו לסופו בעונה שעברה 28 אסיסטים (14 כ"א) בעוד שאיידסון מסר 11. מצד שני, יכול להיות שזה נובע מכך שהכדור נמצא בידיים שלהם יותר מאשר בידיים של איידסון.

השנה אוחיון מוביל עם 8 אסיסטים לסופו, אחריו לאנגפורד ופרמאר עם 6, פרמאר עשה את זה ב-7 משחקים בלבד...

העניין שהאסיסטים האלה הם שונים..
פארגו ופרקינס חדרו לסל וכששניים קפצו עליהם הם מסרו לסופו בקטנה כזה והוא היה פנוי..אני גם זוכרת מהלך אחד נגד קאחה שסופו נעל את באטיסטה לפניו ופארגו הרים את הכדור מעליו ככה שכל הצבע היה לו פנוי..הבעיה היא שסופו לא הצליח לעשות את זה השנה בלי שישרקו לו על זה תוקף..
האסיסטים של אידסון לסופו לא היו מחדירה או ממתפרצת אלא בהתקפה עומדת ומכדור נכון בזמן הנכון כשאידסון אומר מאחורי קו השלוש וסופו מתמקם בצבע..השנה אין לסופו שחקן שיעשה דבר כזה...כל מה שסופו עושה מכדורים כאלה כבר נראה מקרי מרוב שזה לא יציב..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2012, 17:51

EulGam05 כתב:האמת שזה מעניין, גם לי הייתה הרגשה שאיידסון הפעיל את סופו הכי טוב בעונה שעברה אבל מסתבר שפארגו ופרקינס מסרו לסופו בעונה שעברה 28 אסיסטים (14 כ"א) בעוד שאיידסון מסר 11. מצד שני, יכול להיות שזה נובע מכך שהכדור נמצא בידיים שלהם יותר מאשר בידיים של איידסון.

סחטן על הסטטיסטיקה. מאיפה הפילוג הזה מגיע?
מדהים שלפארמר לקח 7 משחקים בשביל למסור לסופו 6 אסיסטים, בעוד סטוקטון היה מוסר 6 אסיסטים למאלון במחצית אחת בערך... :bigsmile3

לגבי צ'אק, זה לא רק האסיסטים לסופו. זה גם ניהול ההתקפה, זה לדעת מה לעשות ובאיזה תזמון, וכו'.
אם רוצים לשים את האצבע על ההבדל הכי גדול בין העונה הזאת לקודמת, אז היא תמונה בעיקר בעזיבתו של צ'אק ובהגעתו של סמית' הבינוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 מרץ 2012, 18:14

אני לא יודע אם אפשר להפיל על סמית' את רוב האחריות על ההבדל בין הקבוצה של השנה לזו של העונה הקודמת, זה יהיה לתת לו הרבה יותר מדי קרדיט.

אני חושב שגם השנה, כמו בשנה שעברה יש למכבי שחקנים לא מעט שחקנים טובים. ההבדל הוא שבעונה הקודמת הייתה היררכיה ורוטציה ברורה ואוסף של שחקנים טובים התחבר יחד לקבוצה טובה מאד. העונה קשה להבין מהי בדיוק ההיררכיה בין שחקנים, חמישיות משתנות משבוע לשבוע, שחקנים שבוע אחד פותחים בחמישיה ושבוע לאחר מכן משחקים 5 דקות, שחקנים שבקושי רואים פרקט פתאום מקבלים דקות משמעותיות במשחקים קריטיים, שחקנים אחרים מתעייפים/נפצעים/יוצאים מכושר משחק...
מצד אחד, קשה להאשים את בלאט כשהוא מעדיף ללכת עם השחקנים שנמצאים בכושר טוב (אוחיון על פני פאפא, הנדריקס על פני סופו, בלו על פני אליהו וכו'...) וצריך לעשות תמרונים שונים ומשונים בגלל 3 מסגרות והגבלות זרים. מצד שני, מכל השינויים בחמישיות חצי מהשחקנים לא יודעים אם ומתי הם ישחקו או מה התפקיד שלהם בכלל.
EulGam05

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, מרסר ו־15 אורחים