מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 יוני 2012, 19:52

אפשר לחשוב שבונים סביב משהוא בינתיים שלורבק לא רצוי.

מעניין באמת מה מכבי הולכת לעשות עם הבוננזה הזאת של מצ'אבן, בורשטיין, לאנגפורד ומי יודע עוד כמה כסף שהיא הולכת לחסוך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 09 יוני 2012, 19:55

קצת שעממתם אותי עם 2 דפים שלא קשורים לת׳רד על ויכוח בין נבארו ללורבק, אז אנסה לפקס אתכם חזרה לנושא הדיון: ספורטנדו (אני לא כל כך קונה את הלוקשים שלהם אחרי הפרסום על ג׳קסון וצסק״א, אבל אביא זאת בכל מקרה) מציינים שלוסטוס, הסוכן של לנגפורד, יזומן לפגישה עם נציגי בארסה מיד עם תום העונה בספרד. לא יודע אם בארסה או לא, אני מהמר שלנגפורד לא יישאר פה. דווקא לא הייתי מתנגד לטרייד של צ׳אקי בעד קית׳, אבל אני מבסוט מסמית׳, למרות שזה לא בלתי אפשרי שצ׳אקי וסמית׳ ישחקו ביחד. בארסה תהיה חייבת לשחרר אמריקאי אחד אם יקחו את לנגפורד.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יוני 2012, 19:56

השיעמום חוגג.
כמה מילים על שחקן שאפילו לא נמצא בפנקסים של מכבי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 יוני 2012, 20:00

חנו'ש כתב:השיעמום חוגג.

האשכול הזה בעצם מחליף את ת'רד השיעמום שהיה פעם בפורום השכונה ומת מות נשיקה אחרי שכמעט כולם נטשו שם. תחשבי על זה כך.
בקיץ הזה בעצם לא קרה כלום עדיין, אבל ממש כלום. הייתה החתימה של גרגמל שכבר הייתי ידועה חודשיים וזהו.
השאר זה מחזור פסולת של כל האתרים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2012, 20:06

חוץ מזה, העזיבה של מאצ'באן לא באמת מפנה תקציב במכבי, כל עוד הוא לא נמכר לקבוצה אחרת בביי אאוט מסויים.
שחף

הודעהעל ידי Maccabikid » 09 יוני 2012, 20:06

er79 כתב:קצת שעממתם אותי עם 2 דפים שלא קשורים לת׳רד על ויכוח בין נבארו ללורבק, אז אנסה לפקס אתכם חזרה לנושא הדיון: ספורטנדו (אני לא כל כך קונה את הלוקשים שלהם אחרי הפרסום על ג׳קסון וצסק״א, אבל אביא זאת בכל מקרה) מציינים שלוסטוס, הסוכן של לנגפורד, יזומן לפגישה עם נציגי בארסה מיד עם תום העונה בספרד. לא יודע אם בארסה או לא, אני מהמר שלנגפורד לא יישאר פה. דווקא לא הייתי מתנגד לטרייד של צ׳אקי בעד קית׳, אבל אני מבסוט מסמית׳, למרות שזה לא בלתי אפשרי שצ׳אקי וסמית׳ ישחקו ביחד. בארסה תהיה חייבת לשחרר אמריקאי אחד אם יקחו את לנגפורד.

הייתי מוכן לקבל את איידסון בתור רכז לעונה הבאה, יחד עם קומבו גארד נחמד.
Maccabikid

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 יוני 2012, 20:08

שחף כתב:חוץ מזה, העזיבה של מאצ'באן לא באמת מפנה תקציב במכבי, כל עוד הוא לא נמכר לקבוצה אחרת בביי אאוט מסויים.

איזה ביי אאוט אתה רוצה אם מכבי לא מבקשת את זה ? נראה שהיא בסך הכול רוצה להיפטר ממנו לקבוצה שתשלם לו את מלוא החוזה ושלום על ישראל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2012, 20:08

yarinsaky כתב:
חנו'ש כתב:השיעמום חוגג.

האשכול הזה בעצם מחליף את ת'רד השיעמום שהיה פעם בפורום השכונה ומת מות נשיקה אחרי שכמעט כולם נטשו שם. תחשבי על זה כך.
בקיץ הזה בעצם לא קרה כלום עדיין, אבל ממש כלום. הייתה החתימה של גרגמל שכבר הייתי ידועה חודשיים וזהו.
השאר זה מחזור פסולת של כל האתרים.

כשמישה יבוא ויראה שאתם אונסים את הת'רד הזה בלי אמצעי מניעה ובלי וזלין הוא נופל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 09 יוני 2012, 20:31

לא אכפת לי לזיוני שכל פה, אני מצפה לחפירות במלפפונים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2012, 20:33

misha כתב:לא אכפת לי לזיוני שכל פה, אני מצפה לחפירות במלפפונים.

טעות שלי :whistle
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2012, 21:51

דרך אגב, גם ספורט 5 מרשים לעצמם לכתוב על ניקולאס ופישר..
זה אומר ששלושת האתרי ספורט הבכירים בזה (בכירים בתחת שלי, כן?)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2012, 21:55

LIAV10 כתב:דרך אגב, גם ספורט 5 מרשים לעצמם לכתוב על ניקולאס ופישר..
זה אומר ששלושת האתרי ספורט הבכירים בזה (בכירים בתחת שלי, כן?)

אל תזלזל. אם הם כותבים, אז יש סיכוי טוב שזה הודלף להם. יכול להיות שאין מאחורי זה כלום, וזה הכל משחקי סוכנים, אבל אולי.

לי פתאום יש פלאשבקים של כל מיני דיונים שניהלנו כאן בקיצים הקודמים, כשמכבי בעצם היתה צריכה להביא עוד שחקן או שניים, וכולם כאן דיברו איזה שחקנים
כדאי להביא, כשפתאום היתה יוצאת הודעה שהסגל סגור, ולא יהיו החתמות נוספות (שכמובן קרו אח"כ בהמשך העונה).
רק שעכשיו מדובר לא בשחקן אחד חסר אלא בסגל חסר. לי יש איזה סיוט שבא דני פדרמן, ומודיע שהוא מחליף את שמעון מזרחי כיו"ר המועדון, ושהסגל לעונה הבאה סגור,
וכשהסקופ הכי גדול הוא שבורשטיין החליט לא לפרוש, ומכבי מחתימה אותו לחוזה ארוך טווח כישראלי הבכיר...
:heat
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2012, 22:02

שימו לב שהם כולם רושמים ''דיווח''
הם לא רוצים לקחת אחריות אבל למקרה שזה יהיה נכון הם רוצים להגיד שהם פירסמו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2012, 22:08

~BenTom~ כתב:פורום תפוז:
"לפי הבנתי המועמד מספר 1 כרגע הוא רפאל הטשהיימר שעליו מכבי לא מוותרת ורוצה להחתים, בעיקר בגלל שמדובר בשחקן עם המון פונטנציאל שלמרות הגודל שלו נחשב למאוד נייד עם קליעה רכה מאוד. יש 2 סיבות שמונעות מהשחקן כרגע לחתום: ההחלמה מניתוח האורטרוסקופיה שאותו הוא עבר וההתשלבות שלו מבחינת השפה ומהדינה(ברזילאים לא מדברים אנגלית). בעקרון בשבוע הבא הוא אמור כבר לסכם בקבוצה.
אלכס מאריץ' גם עדיין חזק על הפרק. יש לו הצעות מרוסיה שמונעות ממנו לחתום במכבי נכון לעכשיו. עדיין, במכבי מאוד רוצים אותו כסוג של "עוגן" מתחת לסל כפי שהיה סופו לאור יכולות הפוסט וההתמצאות מתחת לסל.
במכבי הרצון הוא להחתים את שניהם בצוותא, ואז להביא שחקן קצת יותר זול לעמדה מספר 4.

בגזרת הגארדים, מכבי במו"מ עם כמה רכזים במקביל למו"מ עם לנגפורד שמצידו מאוד אוהב את ת"א וישראל אבל מקבל הצעות גבוהות מאוד שלא מתקרבות לסכומים שמכבי מוכנה לשלם(ובצדק לדעתי). הצעות מרוסיה טורקיה וספרד.
קיים סיכוי שמכבי תביא גארד זר אחד בלבד בצוותא עם לנסברג והלפרין בלבד אם לא ימצא השחקן המתאים. היקמן ופולן לא יגיעו, נשארים כל אחד בקבוצתו שלו כנראה.
קרטיס ג'רלס ולוגאן משתוקקים להגיע למכבי, שכרגע שומרת אותם כסוג של תכנית מגירה. רצון גדול מאוד לראות את פטריק בברלי, אך האחרון חתום ברוסיה ואין סיכוי לשחררו.
אוהבים במכבי גם את ג'מונט גורדון מצסק"א כשכרגע הוא בדרך החוצה מרוסיה בגלל צירופו הצפוי של אארון ג'קסון.

זהו בנתיים..."

זה פשוט נורא, הם לא יודעים מילה, אפילו לא את הבסיס של הבסיס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יוני 2012, 22:11

Holiday_Armadillo כתב:שימו לב שהם כולם רושמים ''דיווח''

לי נראה שהם כולם מצאו את ה"דיווח" הזה באותו אתר או בלוג או פורום או וואטאבר שקר כלשהו אירופי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2012, 22:12

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שימו לב שהם כולם רושמים ''דיווח''

לי נראה שהם כולם מצאו את ה"דיווח" הזה באותו אתר או בלוג או פורום או וואטאבר שקר כלשהו אירופי....

מסכימה
כולם לקחו את זה מספורטאנדו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 09 יוני 2012, 22:12

קודם כל, מה נסגר עם האתר ? כל היום לא יכלתי להיכנס.

ולאשכול עצמו - באמת לא הבנתי איך מועמדותו של ניקולאס לא עלתה עד היום. שחקן שידוע שבלאט מאוד מעריך ואוהב ולמעשה מאז שבלאט הגיע למכבי בקדנציה זו, ניקולאס הפך למלפפון טבעי למכבי.

לגבי פישר, גם נשמע מועמד הגיוני משהו.

האם יש דברים בגו' - קשה מאוד לדעת, לאור העובדה שכל אמצעי התקשורת יורים לכל הכיוונים וללא הכרה, בלי בסיס אמיתי לשום דבר בערך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 יוני 2012, 22:51

yarinsaky כתב:מכבי לא מחזיקה שחקן על כמו ספאנוליס ואין לה תואר יורוליג.

היא בסך הכול נתנה סדרה לא רעה מול קבוצה מזדקנת כמו פאו ולא הצליחה. רוב העונה שיחקנו כדורסל ממש לא מעניין, איזה אנשי כדורסל החזיקו ממכבי העונה ?

כל שנה בונים כאן קבוצה חדשה עם פנזטיות חדשות, שיהיה לכולם לבריאות. בעיקר למשפחת פדרמן.

אני באמת לא מבין מה אתה מנסה לומר.
מצד אחד, למכבי אין כוכב-על, אך מצד שני, אתה מתלונן על זה שמפרקים כל שנה את הסגל.
אז מה נכון? מה עדיף? להמשיך עם אותו סגל חסר נשמה וחסר צבע שלא כלל כוכבי-על ולקוות שההמשכיות תהופך אותנו מקבוצה שמתקשה מול פאו המזדקנת לאלופת היורוליג? או שמא כדאי לנסות בכל זאת לרענן קצת את הסגל ולהביא שחקנים שעשויים להתגלות כטובים או אפילו ככוכבים (כמו שעבד לא רק אצל אולימפיאקואס או אצל מכבי של לפני שנה) ואז להגיע להישג קצת יותר משמעותי מאשר הזדחלות לשלב ההצלבה?

אני לא מבין איך מצד אחד אפשר להתלונן על שחקנים שאין כאן ומצד שני לרצות להמשיך בסגל הקיים תוך כדי שגם גורסים שהקבוצה היא חסרת נשמה וצבע. אני חושב שברור לכולם שמכבי צריכה לעשות לא מעט שינויים בסגל אם היא גם רוצה להתמודד מול הקבוצות הגדולות של היבשת וגם רוצה להכניס קצת צבע ונשמה לקבוצה. אני לא רואה שום טעם להמשיך עם שחקנים כמו שייר, מאלט (שכבר עזבו), פאפאלוקאס, בורשטיין וסופו הנגמר. לכל החבורה הזו אתה יכול לצרף את בלו שפרש וכבר יש לך שישה שחקנים שפשוט מכורח הנסיבות היו צריכים לעזוב ועבור חלקם גם טוב שכך.

אני גם לא מבין מה הקשר לפדרמן. הוא אשם שבלאט לא בנה נכון את הקבוצה בקיץ? הוא זה שאחראי ליכולת הנוראית של סופו לקראת סוף העונה? בגללו הנדריקס ולנגפורד דורשים סכומים גבוהים מאוד? בגללו מפרקים את הכל ובונים מחדש?
אז נכון, פדרמן עשה זובור לא קטן לבלאט כאשר לא הרשה לו להחליף את פאפאלוקאס בתחילת העונה (דבר שאף אחד כאן כמעט ולא התיחס ובטח שלא העז לבקר), אבל אני באמת לא רואה מה הוא עוד לא עושה בסדר. פעם דוקא נתנו קדריט למכבי כאשר היא בחרה לא להתפרע יותר מדי עם כספים ולא הוציאה סכומים המתקרבים למליון דולר עבור שחקני ספסל.
חוץ מזה, בנתיים נראה שפדרמן מבין היטב לליבם של האוהדים ואני מתפלא מדוע הוא מקבל כ"כ הרבה ביקורת; את השחקנים שהוא הנחית או מתכנן להנחית על ראשו של המאמן, האוהדים רק אהבו וחלקם אף מתפלל לראות כאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 10 יוני 2012, 02:27

אני לא מבין למה אנחנו תמיד חושבים על אותם שחקנים הטשמאייר גקסון וכו..אפשר להביא איזה יוצא nba מישהו שנחתך אולי
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יוני 2012, 02:40

גל גל כתב:אני לא מבין למה אנחנו תמיד חושבים על אותם שחקנים הטשמאייר גקסון וכו..אפשר להביא איזה יוצא nba מישהו שנחתך אולי

יש שלוש בעיות עם שחקנים כאלה

1)המחנות הסופיים של ה-NBA אליהם נקראים רוב השחקנים הטובים באמת הם באוקטובר ואי אפשר לחכות עד אז

2)לא כל הנוצץ זהב ולא כל שחקן שישתתף במחנה אימונים של ה-NBA עדיף על שחקן מאירופה

3)לפעמים עדיף להביא שחקן ששיחק באירופה ויודע את המשחק מאשר שחקן שיצטרך להתרגל למשחק האירופאי במשך כמה חודשים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים