הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 10:15

האגדה האורבנית הזאת שלוגאן לא יציב חייבת ליהפסק. הוא באמת היה לא יציב בתחילת העונה,
אבל מהטופ 16, אחרי שהבין מה רוצים ממנו ומה התפקיד שלו, הוא את העבודה שלו נותן.
אתה רוצה שנחזור וניזכר בנפילות המנטליות של החבר בלו?

אני גם לא מצליח להבין את ההגיון שלך. אם לוגאן ופני אמורים לעלות בערך אותו הדבר, אז מה ההבדל בהגדרות? אני גם לא חושב שלוגאן צריך להיות שחקן חמישייה. הוא מאוד
מתאים לעלות מהספסל ולשנות קצב, והעונה במכבי הוא קיבל קרדיט יפה מבלאט, וגם החזיר לו לדעתי ביכולת טובה.

נכון לעכשיו, זה לא נראה שללוגאן או לפני יש מקום בסגל כי לא יהיו יותר מ-6 זרים כנראה (וגם לא צריך), אבל אם היה איזשהו ישראלי נורמלי שהיה יכול לפתוח בחמישייה בקו האחורי,
אז הייתי מאוד שמח אם לוגאן היה ממשיך כגארד שעולה מהספסל.

מעבר לכך, כשמשווים קלעים, חייבים גם להתייחס להיסטוריה שלהם. פני שיחק ביורוליג שתי עונות, וזה היה ממש מזמן. הוא היה חלש במכבי ובינוני בז'לגיריס.
לוגאן שורף רשתות ביורוליג כבר כמה וכמה שנים, והוא נחשב לאחד הקלעים הטובים בסביבה.
אז איפה ההשוואה כאן בכלל?
התגובה שלי לצפריר פחות או יותר תופסת גם למה שאתה כתבת. אני רק אוסיף מה שכתבתי כמה תגובות קודם, השימוש בפני במכבי היה שונה וגם היה לא נכון, פוטנציאלית מבחינת קליעה הוא בטופ של הטופ. לוגאן שחקן טוב, בעניין היציבות שלו - לך אחורה כמה שנים ותבין את כוונתי. אם אתה אומר לי שלוגאן חוזר להיות שחקן ספסל, שחקן שפחות משפיע בסגנון המשחק השוטף אבל ממשיך כשחקן ספסל לקלוע וליצור מומנטומים, אני חותם ביחד איתך ועם פדרמן על החוזה שלו לעונה הבאה. אבל שנינו ראינו שבתחילת העונה, שהתפקיד של לוגאן היה למעשה מה שציפיתי שהוא יהיה, הוא היה לא יציב. זאת הבעיה איתו, הוא שחקן שיכול להיות שחקן ספסל מצוין, אבל לא שחקן חמישייה טוב. אם השימוש בו יהיה מושכל יותר כשחקן ספסל יציב, אין לי בעיה. בגלל שאני לא רואה את זה קורה, אני הצעתי את אופציית פני (אגב, שיהיה ברור, שאופציית פני היא הצעה אלטרנטיבית שלי, אני עדיין מפנטז על עמדה 2 של לנגפורד וישראלי).
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 10:29

פרידזון לא רלוונטי ופליקס יוכל להסביר לך יותר טוב למה , כך שחייבים גארד זר לעמדה 2 .
להתעסק היום בפני או לוגן זה להתעסק בזוטות...בו קודם נראה מי יהיה הגארד הזר שלנו ואז נדע יותר טוב איזה סוג של מחליף צריך...
אבל מבין השנייים לוגן או פני , ברור שלוגן !! האמת עם ההיסטוריה של כל שחקן זה בכלל לא בר השוואה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2013, 10:36

תראה, אני מבין מה אתה אומר, רק שבמכבי זה לא ממש תופס.
תזכיר לי קלעי אחד שהצליח בקבוצה כשהוא בעצם יושב על המשבצת של סטיב קר המיתולוגי? הקלעים הגדולים שהכרנו - בלו, שאראס, קטש, ג'מצ'י, שארפ - כולם היו שחקנים מאוד משמעותיים
ששיחקו הרבה דקות. למעשה דרק הוא הקרוב ביותר להגדרה הזאת, אבל אתה באמת חושב שפני יכול להיכנס לנעליים שלו? אני לא.

ולכן, אם באמת רוצים את הפונקציה הזאת - אז חייבים ללכת על שחקן שיהיה גם שחקן טוב, ולא עציץ שרק יודע לקלוע.
אם רוצים להמר בזול, אז הייתי הולך על דגן יבזורי - אחלה קלעי, עולה גרושים, וגם בחור טוב. לטעמי יכול להצליח במכבי לא פחות משחקן כמו פני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2013, 10:47

אפשר לפתור את המחלוקת הזו בקלות - מכבי לא צריכה לא לוגאן ולא פני.
מכבי צריכה שחקנים מובילים טובים שבנוסף לכל הדברים ההכרחיים, יתנו לה גם שלשות!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 10:50

אני לא ממש מסכים עם זה, כמו שאמרת דרק קרוב להגדרה הזאת, וגם בלו בחלק מעונותיו ענה להגדרה הזאת. אני לא חושב שפני ייכנס לנעליים של דרק, הוא גם לא צריך, הוא צריך להיות סוג של נשק שעולה מהספסל ונותן תפוקות, מעין ג'ייסי קארול לעניים. לא הייתי מגדיר אותו כעציץ. זה נכון שהוא מתבסס רק על קליעה, אבל כך גם לוגאן שאתם רוצים שיישאר בקבוצה. לוגאן אולי מהיר ואתלטי יותר, אבל הוא חד גוני בדיוק כמו פני. פני אמור בקונספציה שהצעתי לבוא בתפקיד מוגדר, הסקנד גארד שפני יחליף הוא יהיה השחקן המשמעותי והורסטילי יותר, שזה בעצם מה שנהיה בתקופה האחרונה מלוגאן, ואני אישית לא בעד זה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 10:59

חנו'ש כתב:אפשר לפתור את המחלוקת הזו בקלות - מכבי לא צריכה לא לוגאן ולא פני.

צריך להיות ריאליים, אין לנו תקציב למה שאת מחפשת. אני כרגע מתייחס לשחקני ספסל בלבד. ברור ששחקני החמישייה צריכים להיות כמה שיותר חזקים. אני פשוט טוען שלוגאן לא צריך להיות שחקן חמישייה, או שחקן עם אימפקט של שחקן חמישייה ומס' דקות של שחקן חמישייה. אגב פני, בשני המשחקים האחרונים קבוצתו בשבוע האחרון - 21 ו-23 נק' בהתאמה.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2013, 11:07

er79 כתב:
חנו'ש כתב:אפשר לפתור את המחלוקת הזו בקלות - מכבי לא צריכה לא לוגאן ולא פני.

צריך להיות ריאליים, אין לנו תקציב למה שאת מחפשת. אני כרגע מתייחס לשחקני ספסל בלבד. ברור ששחקני החמישייה צריכים להיות כמה שיותר חזקים. אני פשוט טוען שלוגאן לא צריך להיות שחקן חמישייה, או שחקן עם אימפקט של שחקן חמישייה ומס' דקות של שחקן חמישייה. אגב פני, בשני המשחקים האחרונים קבוצתו בשבוע האחרון - 21 ו-23 נק' בהתאמה.

לא מעניינים אותי שחקני הספסל (ולא נראה לי שיש מישהו שרוצה את לוגאן כשחקן חמישייה)
צריך להחליט על השחקנים המובילים, אח"כ?? שיביאו את דגן יבזורי מבחינתי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 11:11

er79 כתב:אני לא ממש מסכים עם זה, כמו שאמרת דרק קרוב להגדרה הזאת, וגם בלו בחלק מעונותיו ענה להגדרה הזאת. אני לא חושב שפני ייכנס לנעליים של דרק, הוא גם לא צריך, הוא צריך להיות סוג של נשק שעולה מהספסל ונותן תפוקות, מעין ג'ייסי קארול לעניים. לא הייתי מגדיר אותו כעציץ. זה נכון שהוא מתבסס רק על קליעה, אבל כך גם לוגאן שאתם רוצים שיישאר בקבוצה. לוגאן אולי מהיר ואתלטי יותר, אבל הוא חד גוני בדיוק כמו פני. פני אמור בקונספציה שהצעתי לבוא בתפקיד מוגדר, הסקנד גארד שפני יחליף הוא יהיה השחקן המשמעותי והורסטילי יותר, שזה בעצם מה שנהיה בתקופה האחרונה מלוגאן, ואני אישית לא בעד זה.

מה שמשותף לבלו ולשארפ זה שהם...ישראלים !! אתה חושב שאם הם היו זרים מכבי עדיין הייתה מחזיקה אותם כשחקני ספסל כלכך הרבה זמן ?
סביר להניח שלא ...
נראה לי שמה שחני התכוונה זה שקודם נתעסק בזר העיקרי שיתן לנו עוד דברים חוץ משלשות , ואם הוא גם יהיה קלעי שלשות מה טוב...אופס , נכתב לפני שענית...
לסיכום אם מחפשים שחקן שהנישה שלו זה רק שלשות אז למה לא ללכת בעצם על יבזורי שזה הלחם והחמאה שלו ? זה פותר את עניין הזר הנוסף ויבזורי יכול לקלוע שלשות גם ביורוליג ולא רק בליגה...בטח ובטח אם מסדרים לו שלשות חופשיות ובונים תרגיל לשלשה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2013, 11:17

er79 כתב:אני לא ממש מסכים עם זה, כמו שאמרת דרק קרוב להגדרה הזאת, וגם בלו בחלק מעונותיו ענה להגדרה הזאת. אני לא חושב שפני ייכנס לנעליים של דרק, הוא גם לא צריך, הוא צריך להיות סוג של נשק שעולה מהספסל ונותן תפוקות, מעין ג'ייסי קארול לעניים. לא הייתי מגדיר אותו כעציץ. זה נכון שהוא מתבסס רק על קליעה, אבל כך גם לוגאן שאתם רוצים שיישאר בקבוצה. לוגאן אולי מהיר ואתלטי יותר, אבל הוא חד גוני בדיוק כמו פני. פני אמור בקונספציה שהצעתי לבוא בתפקיד מוגדר, הסקנד גארד שפני יחליף הוא יהיה השחקן המשמעותי והורסטילי יותר, שזה בעצם מה שנהיה בתקופה האחרונה מלוגאן, ואני אישית לא בעד זה.

להגיד שלוגאן ופני חד גוניים באותה המידה זה ממש אבל ממש לא נכון.
לוגאן שומר טוב, יודע לחדור לסל, לסיים מתפרצות, לייצר לעצמו זריקות, להוביל כדור וכמו שאמרת הוא שחקן אלתטי וזריז. כל אלה פני לא.
פני הוא ממש כמו סטיב קר, שהיה עולה בשביל לתת אוויר לג'ורדן שיפסיקו להביא עליו 2-3 שחקנים כל פעם, כי הם יידעו שג'ורדן יוציא כדור וקר חופשי זה סל כמעט בטוח (או פקסון לצורך העניין).

הבעיה היא שלמכבי אין צורך בשחקן כ"כ חד גוני, כי למכבי אין שחקנים מספיק טובים שיצריכו דאבל או טריפל טים.

בסופו של דבר, אם המחיר שלהם הוא דומה (ואני מניח שהוא לא - פני לא שווה יותר מ300K), אז ברמה האסטרטגית אין שום סיבה להביא שחקן פחות טוב שעושה פחות דברים.

לוגאן יכול להיות מחליף מצויין לשתי עמדות הגארד, הבעיה היא שזה אומר - 3 זרים לקו האחורי, ו-7 בסה"כ, מה שכנראה לא יקרה (אלא אם ישאירו את עמדה 4 בידיים של ליאור וטיוס).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 12:06

יוני, אני את שלי כבר אמרתי, מיותר לטחון על זה מים, אמרתי את דעתי גם על לוגאן וגם על פני, לא אזוז ממנה. לוגאן טוב יותר מפני, אבל לא ורסטילי הרבה יותר, התרומות שציינת לא מהותיות אצלו, כי כמו שכבר ציינתי הוא מבוסס 90 אחוז על קליעה, מהסקנד הדומיננטי שלי אני מצפה ל-50 אחוז קליעה ו-50 אחוז אספקטים אחרים, כמו חדירות, משחק יוצר, הגנה והובלת כדור. בפן הקליעתי בלבד פני טוב יותר. צפריר, מבטיח לך שכשזרקתי את השמות של בלו ושארפ לא ייחסתי משמעות כל כך לייחוס האזרחי/יהודי שלהם. לגבי יבזורי, אני לא חושב שהוא יעבוד על מצב אוטומט כמו פני, וגם לא כמו לוגאן. אני מדגיש למקרה שלא הבנתם, בין אם פני ובין אם לוגאן, חשוב שזה יהיה כמחליף עם נישה מסויימת. ברגע שאחד מהם, כמו שקורה עם לוגאן לאחרונה, כבר הופך לסקנד הדומיננטי בהרכב, זה פן לא חיובי לדעתי, כי אנחנו מאבדים אלמנטים חשובים יותר על חשבון קליעות אוטומטיות ללא היכר. אני לא בעד זה
er79

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 12:21

בגלל זה בסגל שלי הצעתי את אנטון גאבל לתפקיד הסקורר שעולה מהספסל, כי הוא יכול גם לרכז בצורה סבירה, וזה היתרון היחסי שלו על לוגאן.

זה לא שאני נגד לוגאן, אני דווקא די מחבב אותו, אבל אם מישהו חושב שצריך שחקן ורסטילי יותר, גאבל הוא אפשרות מעניינת.

קירק פני גם זקן יחסית (33), וגם שחקן לקבוצה קטנה, סקורר שכל הקבוצה צריכה לעבוד בשבילו (כמו בנבחרת ניו-זילנד)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 12:41

felix_r כתב:בגלל זה בסגל שלי הצעתי את אנטון גאבל לתפקיד הסקורר שעולה מהספסל, כי הוא יכול גם לרכז בצורה סבירה, וזה היתרון היחסי שלו על לוגאן.

זה לא שאני נגד לוגאן, אני דווקא די מחבב אותו, אבל אם מישהו חושב שצריך שחקן ורסטילי יותר, גאבל הוא אפשרות מעניינת.

קירק פני גם זקן יחסית (33), וגם שחקן לקבוצה קטנה, סקורר שכל הקבוצה צריכה לעבוד בשבילו (כמו בנבחרת ניו-זילנד)

אני לא מכיר את הבחור, אז אני מנוע מלהביע עמדה. אם מדובר בקלעי באותו לבל, שיכול להתאים עצמו לנישה של שחקן ספסל שנותן אקסטרות בדקות מיוחדות ובמצבים בעייתיים, אני בעד. אמרתי את אותו הדבר גם על לוגאן, אבל הוא מלכודת דבש לדעתי. לגבי פני, זה תלוי באיזו קבוצה אתה שם אותו. אנקרה היא קבוצה קטנה שהוא הכוכב שלה. מנגד, הוא כבר שיחק בסיטואציות שאני מדבר עליהם, זה לא זר לו לעלות מהספסל כשפן מהכובע. הגיל שלו פחות משחק תפקיד, סגנון המשחק שלו לא תובעני ולא גורם לגוף שלו לבגוד בו. הוא מבוסס בעיקר על קליעה, לא על אתלטיות. זה פחות מפריע לי, האמת.
er79

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 אפריל 2013, 15:03

אגב היקמן.
מה דעתכם, מסוגל להמשיך באותו קו התקדמות מהעונה האחרונה?
או שכדאי בכלל לשחרר?
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 29 אפריל 2013, 15:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אפריל 2013, 15:24

פני?
אם כבר אתה מחפש מישהו לקליעה בלבד אז ג׳ימי בארון.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2013, 17:17

er79 כתב:יוני, אני את שלי כבר אמרתי, מיותר לטחון על זה מים, אמרתי את דעתי גם על לוגאן וגם על פני, לא אזוז ממנה. לוגאן טוב יותר מפני, אבל לא ורסטילי הרבה יותר, התרומות שציינת לא מהותיות אצלו, כי כמו שכבר ציינתי הוא מבוסס 90 אחוז על קליעה, מהסקנד הדומיננטי שלי אני מצפה ל-50 אחוז קליעה ו-50 אחוז אספקטים אחרים, כמו חדירות, משחק יוצר, הגנה והובלת כדור. בפן הקליעתי בלבד פני טוב יותר. צפריר, מבטיח לך שכשזרקתי את השמות של בלו ושארפ לא ייחסתי משמעות כל כך לייחוס האזרחי/יהודי שלהם. לגבי יבזורי, אני לא חושב שהוא יעבוד על מצב אוטומט כמו פני, וגם לא כמו לוגאן. אני מדגיש למקרה שלא הבנתם, בין אם פני ובין אם לוגאן, חשוב שזה יהיה כמחליף עם נישה מסויימת. ברגע שאחד מהם, כמו שקורה עם לוגאן לאחרונה, כבר הופך לסקנד הדומיננטי בהרכב, זה פן לא חיובי לדעתי, כי אנחנו מאבדים אלמנטים חשובים יותר על חשבון קליעות אוטומטיות ללא היכר. אני לא בעד זה

אבל זהו שזה בכלל לא קשור לפני מול לוגאן אלא לסיכוי הקלוש של שחקן כמו פני להצליח במכבי.
שחקן שלא שיחק ברמות הגבוהות וכשעשה את זפני הרבה שנים, היה די גרוע, הוא מועמד גרוע מאוד בעל סיכויי הצלחה נמוכים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 02 מאי 2013, 03:09

לפי חדשות ספורט 5 הופסון מחוזר על ידי כמה קבוצות NBA ויורוליג. מישהו זמזם פה על יורוקאפ? או דיבר על זה שלא צריך להחתים כל אחד שתופר את מכבי, ודיברו על "קופליג" כאילו מדובר בקללה.

אחרי המשחק הראשון שלו עוד בתחילת העונה דיברתי עליו ככשרון גדול ושמכבי חייבים לחשוב עליו ברצינות לעונה הבאה. הבן אדם נמצא מתחת לאף של מכבי מתחילת העונה ושמו לא הוזכר פעם אחת כמועמד. אחרי זה עוד יגידו לי למה יש לי ספק בבלאט בבחירת השחקנים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 02 מאי 2013, 06:24

מדיבורים על אנ.בי.איי ועד לשחק שם זה הבדל של שמיים וארץ. חוץ מזה, יש שחקנים שהסריחו פרקטים באירופה והצליחו בא.בי.איי, ולהפך. יש גם שחקנים שהיו מצויינים פה ונכשלו שם. אתה יכול למצוא את מלקולם תומאס בקצה אחד, את פארגו בקצה השני. יש גם שחקנים שסגנון המשחק שלהם טוב רק לשם והורסני יותר כאן. אולי הופסון יצליח להתקבל לשם, זה לא אומר שהוא יצליח שם, וזה לבטח לא מתכון להצלחה במכבי אם הוא יחתום במכבי. שחקנים שהצליחו בליגה בארץ והמשיכו להצליח בצורה מרשימה במכבי אתה יכול לספור על יד אחת. מנגד, בתי הקברות מלאים בפלופים שהצליחו בליגה וחרבנו קוביות על הפרקט בנוקיה.
er79

הודעהעל ידי סילבר » 02 מאי 2013, 06:30

toja27 כתב:לפי חדשות ספורט 5 הופסון מחוזר על ידי כמה קבוצות NBA ויורוליג. מישהו זמזם פה על יורוקאפ? או דיבר על זה שלא צריך להחתים כל אחד שתופר את מכבי, ודיברו על "קופליג" כאילו מדובר בקללה.

אחרי המשחק הראשון שלו עוד בתחילת העונה דיברתי עליו ככשרון גדול ושמכבי חייבים לחשוב עליו ברצינות לעונה הבאה. הבן אדם נמצא מתחת לאף של מכבי מתחילת העונה ושמו לא הוזכר פעם אחת כמועמד. אחרי זה עוד יגידו לי למה יש לי ספק בבלאט בבחירת השחקנים.

עוד מעט יספרו לך על ווילאמס וטרה סימונס. זה שתפר 18 נק' בגמר יורוצלנג האחרון. לאנשים קשה להבין שעל מנת שקלע יוכל להשתלב במכבי הוא לא צריך רק יכולת טובה (ולסימונס יש יכולת) אלא גם ביטחון עצמי חזק וכאן לא תוכל לאמוד התאמתו של שחקן עד שלא יגיע. זו בדיוק הסיבה שמדלי YES OH וקארול תותח על. זו גם בדיוק הסיבה מדוע הופסון כן ראוי לחתום, כנ"ל לגבי קלאיטיס, אדריאן בנקס האנדר רייטד בפורום, גוליאן רייט והאסל (כן, שוב האסל שבמשחק פח האחרון הוריד רק 12 ריבאונדים). ברור שהייתי מעדיף את לנגפורד פרגו בוגדנוביץ טלטוביץ וזוריץ. אבל ראינו מה פדרמנים מסוגלים לעשות. אם התפיסה שלהם הייתה דומה לזה של גולדהאר, ספנוליס היה מוחתם אתמול.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי yzafrir » 02 מאי 2013, 14:13

toja27 כתב:לפי חדשות ספורט 5 הופסון מחוזר על ידי כמה קבוצות NBA ויורוליג. מישהו זמזם פה על יורוקאפ? או דיבר על זה שלא צריך להחתים כל אחד שתופר את מכבי, ודיברו על "קופליג" כאילו מדובר בקללה.

תרשה לי , פפפחחחחחחח
אתה מדבר על שחקן שמשחק באילת אתה מודע לזה ? אם בגלל שבלאט לו מחתים אותו אז הוא לא טוב בבחירת שחקנים זו מה שאתה מתבסס עליו אז באמת אין טעם להמשיך בויכוחים האלו .

אישית אני גם חושב הוא שחקן שיכול להצליח ביורוליג אבל חשבת אולי שהוא משחק בעמדה שמכבי ממש לא צריכה כרגע שחקן ? אלא אם סמית' יעזוב , אין לו מקום במכבי זוה הסיבה שהוא או כל 3 כשרוני אחר לא יגיע לפה ובצדק .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 03 מאי 2013, 03:03

yzafrir כתב:

תרשה לי , פפפחחחחחחח
אתה מדבר על שחקן שמשחק באילת אתה מודע לזה ? אם בגלל שבלאט לו מחתים אותו אז הוא לא טוב בבחירת שחקנים זו מה שאתה מתבסס עליו אז באמת אין טעם להמשיך בויכוחים האלו .

אישית אני גם חושב הוא שחקן שיכול להצליח ביורוליג אבל חשבת אולי שהוא משחק בעמדה שמכבי ממש לא צריכה כרגע שחקן ? אלא אם סמית' יעזוב , אין לו מקום במכבי זוה הסיבה שהוא או כל 3 כשרוני אחר לא יגיע לפה ובצדק .

אתה זה שלהוט כל כך להביא את ג'רמי פארגו. שכחת איפה הוא התחיל?
בבקשה אל תעוות את מה שאמרתי. הביקורת שלי על בחירת השחקנים לא קשורה אך ורק לסקוטי הופסון.
ולמה קשה לך לראות את הופסון כ-2 ו3 ? רק בגלל שהוא גבוה מלוגאן?
ודבר נוסף הפסק עם המחלמה האישית. בלי פחחח ובלי מחח.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־29 אורחים