er79 כתב:אני לא ממש מסכים עם זה, כמו שאמרת דרק קרוב להגדרה הזאת, וגם בלו בחלק מעונותיו ענה להגדרה הזאת. אני לא חושב שפני ייכנס לנעליים של דרק, הוא גם לא צריך, הוא צריך להיות סוג של נשק שעולה מהספסל ונותן תפוקות, מעין ג'ייסי קארול לעניים. לא הייתי מגדיר אותו כעציץ. זה נכון שהוא מתבסס רק על קליעה, אבל כך גם לוגאן שאתם רוצים שיישאר בקבוצה. לוגאן אולי מהיר ואתלטי יותר, אבל הוא חד גוני בדיוק כמו פני. פני אמור בקונספציה שהצעתי לבוא בתפקיד מוגדר, הסקנד גארד שפני יחליף הוא יהיה השחקן המשמעותי והורסטילי יותר, שזה בעצם מה שנהיה בתקופה האחרונה מלוגאן, ואני אישית לא בעד זה.
להגיד שלוגאן ופני חד גוניים באותה המידה זה ממש אבל ממש לא נכון.
לוגאן שומר טוב, יודע לחדור לסל, לסיים מתפרצות, לייצר לעצמו זריקות, להוביל כדור וכמו שאמרת הוא שחקן אלתטי וזריז. כל אלה פני לא.
פני הוא ממש כמו סטיב קר, שהיה עולה בשביל לתת אוויר לג'ורדן שיפסיקו להביא עליו 2-3 שחקנים כל פעם, כי הם יידעו שג'ורדן יוציא כדור וקר חופשי זה סל כמעט בטוח (או פקסון לצורך העניין).
הבעיה היא שלמכבי אין צורך בשחקן כ"כ חד גוני, כי למכבי אין שחקנים מספיק טובים שיצריכו דאבל או טריפל טים.
בסופו של דבר, אם המחיר שלהם הוא דומה (ואני מניח שהוא לא - פני לא שווה יותר מ300K), אז ברמה האסטרטגית אין שום סיבה להביא שחקן פחות טוב שעושה פחות דברים.
לוגאן יכול להיות מחליף מצויין לשתי עמדות הגארד, הבעיה היא שזה אומר - 3 זרים לקו האחורי, ו-7 בסה"כ, מה שכנראה לא יקרה (אלא אם ישאירו את עמדה 4 בידיים של ליאור וטיוס).