המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:באמת שחשבתי שכשיגיע גרשון ההסתכלות על איזה סוגי החתמות מכבי צריכה תשתנה לטובה...הוא אפילו טען את זה בראיון עם גודס לפני העונה..
ההמצאה של הסנטר השלישי היא לא פחות מהזויה...וכל אלו שמילאו את התפקיד הזה היו לא קשורים לענף...מה חסרים על הגלובוס שחקני 4?(עזבו שנייה את הקליעה.. אפילו 4 בלי קליעה מרחוק, כזה אחד שייתן לרנדל לנוח וידע לקחת ריבאונדים ויהיה אתלט. הוא גם יפנה את סמית לעמדה 3 בה הוא השנה מספק את המספרים הכי טובים בקריירה)
וגארד אוי כמה שאנחנו צריכים גארד...
למה רק אנחנו רואים את זה למה???
jol9 כתב:my man כתב:באמת שחשבתי שכשיגיע גרשון ההסתכלות על איזה סוגי החתמות מכבי צריכה תשתנה לטובה...הוא אפילו טען את זה בראיון עם גודס לפני העונה..
ההמצאה של הסנטר השלישי היא לא פחות מהזויה...וכל אלו שמילאו את התפקיד הזה היו לא קשורים לענף...מה חסרים על הגלובוס שחקני 4?(עזבו שנייה את הקליעה.. אפילו 4 בלי קליעה מרחוק, כזה אחד שייתן לרנדל לנוח וידע לקחת ריבאונדים ויהיה אתלט. הוא גם יפנה את סמית לעמדה 3 בה הוא השנה מספק את המספרים הכי טובים בקריירה)
וגארד אוי כמה שאנחנו צריכים גארד...
למה רק אנחנו רואים את זה למה???
האמת שבשבועות האחרונים הבנתי, שמכבי חייבת שחקן שידע להפעיל את שחקני הפנים שלה.
כשמביאים סנטר נוסף לקבוצה שלא יודעת להפעיל שחקני פנים, זה פשוט טימטום.
אבל גם 4, שייתן דקות מנוחה לרנדל, זה לא הדבר הכי בוער כרגע. למה? כי כשרנדל טוב, אותו השחקן שכולם כ"כ ציפו לו, יתייבש על הספסל.
נכון שרנדל נפצע הרבה, אבל אם במקרה הוא לא ייפצע, אז מכבי תבזבז סתם החתמה.
אלא אם, אותו השחקן שהיא תביא, יוכל לשחק 3-4 ושיידע להפעיל את הגבוהים (בדיוק כמו שפניני עשה). זה לדעתי מה שחסר למכבי כרגע.
מעבר לזה, מאריץ' ולינהארט הם שחקנים לא משמעותיים ולכן אין סיבה להביא להם תחליף. את מאריץ' ד"א הייתי משאיר על הספסל כגיבוי אם הוא כבר כאן.
זה סנטר שלישי קלאסי.
הנקודה הנוספת שמכבי תצטרך להכריע עליה ובמהירות זאת שאלת הגארד במקום היינס. ברור שהיינס כרגע לא מספיק טוב. אם כאן מכבי תצליח לשים יד על שחקן
טוב שיידע לשחק את הפיק אנד רול, אז אפשר יהיה ללכת בקו אחר בשחקן השני.
בכל אופן, חייבים ומיד שחקן שיודע לשחק פיק אנד רול ו/או להפעיל את הגבוהים כמו שצריך. אח"כ אפשר לעשות עוד תיקון.
MTA2311 כתב:מכבי צריכה לשחרר את היינס, לינהארט ומאריץ' ולהביא במקומם שני שחקנים:
1. 2-3 שיוכל לשחק ליד פארגו/ אוחיון כסקנד גארד ויוכל לתת דקות מנוחה לסמית' בעמדה 3.
2. 4 עם קליעה מבחוץ.
מקאדו 3 כתב:זהו ? אלוהים סגר בניו אורלינס ? המשיח בכבודו ובעצמו ? היורש של סטוקטון מגיק ונאש לא יגיע למכבי ?
אולי כדאי עכשיו לסגור את מכסי לתמיד כי אין ישועה ולא תקומה , לא הווה ולא עתיד כי מקל האדיר כבר לא יגיע , וכדברי שמואל : ויפה שעה אחת קודם .
ניפחו פה את מקל למימדים כל כך חסרי פרופורציה שאני בטוח שגם הוא צובט את עצמו ולא מאמין כי הוא לא ידע שהוא כזה .
זה שהוא ישראלי לא מצדיק את ההיסטריה סביבו .
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:מכבי צריכה לשחרר את היינס, לינהארט ומאריץ' ולהביא במקומם שני שחקנים:
1. 2-3 שיוכל לשחק ליד פארגו/ אוחיון כסקנד גארד ויוכל לתת דקות מנוחה לסמית' בעמדה 3.
2. 4 עם קליעה מבחוץ.
זה חצי נכון . כשפניני היה כשיר אז לאנדסברג זה בדיוק הסווינגמן שאתה מדבר עליו אבל הפציע של פניני די שינתה את התמונה.
עכשיו סילבן הוא 3 מחליף בלעדי ( לינהרט לא בתמונה ) לסמית' שמשלים בעמדה 4 את רנדל .
כלומר נשארו לנו שלושה גארדים בלבד , שני שחקנים בעמדה 3 , שחקן אמיתי בודד בעמדה 4 ושלושה סנטרים.
לדעתי מכבי חייבת גארד נוסף כשהעדיפות שלי היא לרכז ( מקל !!! ) כדי שפארגו יוכל לשחק 2 כמו שעשה בגליל ויחד עם פרקינס. במצב הזה אני חושב שהיינס יכול להיות מחליף לא רע בעמדה 2 ויוגב יחליף את מקל בעמדת הרכז .
השחקן השני שחסר זה בעמדה 4 כשפה כבר תלוי מה מחליטים לעשות עם מאריץ' . אם משאירים אותו אז צריך 4 שנוטה ל 3 כששחקן כזה סביר שיהיה קלעי יותר טוב. אם מאריץ' ישוחרר אז צריך 4 שנוטה ל 5 כדי שיוכל לגבןת את ייוס וסופו אם צריך . בכל מקרה לא הייתי משחרר את מאריץ' עד שלא ההיתי מוצא שחקן גם אם זה אומר להאריך לו את החוזה בעוד חודש .
בקיצור כך הייתי רוצה שיראה הסגל
1 מקל , יוגב
2 פארגו , היינס
3 סמית' , סילבן
4 רנדל , זר ( הייתי מת לראות פה את דריק בראון ) , כהן
5 סופו , טיוס , מאריץ' או אלטיט
החציל האצטקי כתב:אני אשתף אתכם במחשבה שאני תוהה על קנקנה.
קאחה לבוראל חותכת את דורון פרקינס מחר.
אתם לוקחים?
קחו בחשבון את האלטרנטיבות (הקיימות, אם קיימות)
Chen כתב:מה דעתכם על ג'אמר סמית במקום היינס? קולע נהדר מ3 ויכול לעזור בהובלת הכדור..
felix_r כתב:Chen כתב:מה דעתכם על ג'אמר סמית במקום היינס? קולע נהדר מ3 ויכול לעזור בהובלת הכדור..
סופסוף מחשבה יצירתית.
שחקן לא רע דווקא, קולע הרבה שלשות באחוזים מצוינים, פה ושם מחלק אסיסטים.
אבל המחשבה לצרף לפארגו עוד שחקן ששיחק בגליל לא עושה לי נוח משום מה
התנין כתב:felix_r כתב:Chen כתב:מה דעתכם על ג'אמר סמית במקום היינס? קולע נהדר מ3 ויכול לעזור בהובלת הכדור..
סופסוף מחשבה יצירתית.
שחקן לא רע דווקא, קולע הרבה שלשות באחוזים מצוינים, פה ושם מחלק אסיסטים.
אבל המחשבה לצרף לפארגו עוד שחקן ששיחק בגליל לא עושה לי נוח משום מה
גם רנדל להזכירך עבר שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים