ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי er79 » 05 דצמבר 2014, 09:21

כל הזמן מוזכרים סנטרים, ברייאנט, לאוואל, וויוקאס, אני מוכרח לציין שאני מוטרד מזה. זה גם היה בשנתיים האחרונות עם זיזיץ ופלאניניץ. לא מובן להם שהם לא צריכים סנטר שלישי אלא פורוורד עם יכולת קליעה? סנטר שלישי לא מקבל דקות, לא אפקטיבי, ולא יתרון במימד שחסר למכבי, והוא יכולת הקליעה.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 05 דצמבר 2014, 12:45

צריך שחקן שהוא 4.5 כי חייב שחקן שיגבה את רנדל ויוכל לשחק סנטר במידת הצורך יותר לכיוון ה 4 עם קליעה משלוש וריבאונד טוב
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי my man » 05 דצמבר 2014, 12:51

באמת שחשבתי שכשיגיע גרשון ההסתכלות על איזה סוגי החתמות מכבי צריכה תשתנה לטובה...הוא אפילו טען את זה בראיון עם גודס לפני העונה..
ההמצאה של הסנטר השלישי היא לא פחות מהזויה...וכל אלו שמילאו את התפקיד הזה היו לא קשורים לענף...מה חסרים על הגלובוס שחקני 4?(עזבו שנייה את הקליעה.. אפילו 4 בלי קליעה מרחוק, כזה אחד שייתן לרנדל לנוח וידע לקחת ריבאונדים ויהיה אתלט. הוא גם יפנה את סמית לעמדה 3 בה הוא השנה מספק את המספרים הכי טובים בקריירה)

וגארד אוי כמה שאנחנו צריכים גארד...

למה רק אנחנו רואים את זה למה???
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2014, 13:30

my man כתב:באמת שחשבתי שכשיגיע גרשון ההסתכלות על איזה סוגי החתמות מכבי צריכה תשתנה לטובה...הוא אפילו טען את זה בראיון עם גודס לפני העונה..
ההמצאה של הסנטר השלישי היא לא פחות מהזויה...וכל אלו שמילאו את התפקיד הזה היו לא קשורים לענף...מה חסרים על הגלובוס שחקני 4?(עזבו שנייה את הקליעה.. אפילו 4 בלי קליעה מרחוק, כזה אחד שייתן לרנדל לנוח וידע לקחת ריבאונדים ויהיה אתלט. הוא גם יפנה את סמית לעמדה 3 בה הוא השנה מספק את המספרים הכי טובים בקריירה)

האמת שבשבועות האחרונים הבנתי, שמכבי חייבת שחקן שידע להפעיל את שחקני הפנים שלה.
כשמביאים סנטר נוסף לקבוצה שלא יודעת להפעיל שחקני פנים, זה פשוט טימטום.
אבל גם 4, שייתן דקות מנוחה לרנדל, זה לא הדבר הכי בוער כרגע. למה? כי כשרנדל טוב, אותו השחקן שכולם כ"כ ציפו לו, יתייבש על הספסל.

נכון שרנדל נפצע הרבה, אבל אם במקרה הוא לא ייפצע, אז מכבי תבזבז סתם החתמה.

אלא אם, אותו השחקן שהיא תביא, יוכל לשחק 3-4 ושיידע להפעיל את הגבוהים (בדיוק כמו שפניני עשה). זה לדעתי מה שחסר למכבי כרגע.

מעבר לזה, מאריץ' ולינהארט הם שחקנים לא משמעותיים ולכן אין סיבה להביא להם תחליף. את מאריץ' ד"א הייתי משאיר על הספסל כגיבוי אם הוא כבר כאן.
זה סנטר שלישי קלאסי.

הנקודה הנוספת שמכבי תצטרך להכריע עליה ובמהירות זאת שאלת הגארד במקום היינס. ברור שהיינס כרגע לא מספיק טוב. אם כאן מכבי תצליח לשים יד על שחקן
טוב שיידע לשחק את הפיק אנד רול, אז אפשר יהיה ללכת בקו אחר בשחקן השני.

בכל אופן, חייבים ומיד שחקן שיודע לשחק פיק אנד רול ו/או להפעיל את הגבוהים כמו שצריך. אח"כ אפשר לעשות עוד תיקון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 05 דצמבר 2014, 13:42

jol9 כתב:
my man כתב:באמת שחשבתי שכשיגיע גרשון ההסתכלות על איזה סוגי החתמות מכבי צריכה תשתנה לטובה...הוא אפילו טען את זה בראיון עם גודס לפני העונה..

האמת שבשבועות האחרונים הבנתי, שמכבי חייבת שחקן שידע להפעיל את שחקני הפנים שלה.
כשמביאים סנטר נוסף לקבוצה שלא יודעת להפעיל שחקני פנים, זה פשוט טימטום.
אבל גם 4, שייתן דקות מנוחה לרנדל, זה לא הדבר הכי בוער כרגע. למה? כי כשרנדל טוב, אותו השחקן שכולם כ"כ ציפו לו, יתייבש על הספסל.

נכון שרנדל נפצע הרבה, אבל אם במקרה הוא לא ייפצע, אז מכבי תבזבז סתם החתמה.

אלא אם, אותו השחקן שהיא תביא, יוכל לשחק 3-4 ושיידע להפעיל את הגבוהים (בדיוק כמו שפניני עשה). זה לדעתי מה שחסר למכבי כרגע.

מעבר לזה, מאריץ' ולינהארט הם שחקנים לא משמעותיים ולכן אין סיבה להביא להם תחליף. את מאריץ' ד"א הייתי משאיר על הספסל כגיבוי אם הוא כבר כאן.
זה סנטר שלישי קלאסי.

הנקודה הנוספת שמכבי תצטרך להכריע עליה ובמהירות זאת שאלת הגארד במקום היינס. ברור שהיינס כרגע לא מספיק טוב. אם כאן מכבי תצליח לשים יד על שחקן
טוב שיידע לשחק את הפיק אנד רול, אז אפשר יהיה ללכת בקו אחר בשחקן השני.

בכל אופן, חייבים ומיד שחקן שיודע לשחק פיק אנד רול ו/או להפעיל את הגבוהים כמו שצריך. אח"כ אפשר לעשות עוד תיקון.

אני לא יודע מאיפה להתחיל...אני לא מסכים איתך כמעט בכלום!
אתה באמת יכול לסמוך על זה שרנדל לא ייפצע עד כדי שלא תביא לו מחליף/גיבוי?
אתה משאיר את מאריץ' ל"גיבוי" גיבוי של מה בדיוק? הברגים על הספסל התרופפו? מאריץ צריך ללכת אתמול. בן אלטיט יכול לתת את אותה ה"תרומה" ה"גיבויית" שהוא נותן.
לינהארט ומאריץ והיינס לא משמעותיים/לא מספקים את הסחורה אז זו בדיוק הסיבה להביא אחד/שניים שיהיו משמעותיים. אי אפשר להמשיך ככה שרק חצי קבוצה משחקת..

אני כבר חודש אומר את זה פארגו צריך רכז ברמה גבוהה לידו(קרי- יודע לשחק פיקנרול) ואת זה צריך דחוף!!. וזה הדבר היחיד שאני מסכים הפיקנרול של מכבי לא קיים. טיוס וסופו וגם רנדל לא מקבלים את הכדורים שייתנו להם את הנגיחות מול הרשת. אם היה לנו כזה זה היה יכול להיות מפחיד.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2014, 14:51

ההבדל ביננו זה שאתה לא שם לב שאנחנו כבר לא בקיץ.
כל מה שאתה מדבר זה שינויים שעושים בקיץ, ולא תוך כדי תנועה כשהטופ 16 תיכף מתחיל.

במצב הנוכחי אתה לא יכול להחליף 3-4 שחקנים ולצפות שהשחקנים החדשים שיגיעו גם יהיו טובים וגם יתחברו במהירות.
הדוגמא של רנדל אמורה להבהיר לכולנו עד כמה החיבור לפעמים חשוב מכשרון.

אני אומר משהו מאוד בסיסי - צריך סנטר שלישי כי טיוס וסופו הם לא בדיוק אנשי הברזל, רק שסנטר שלישי לא צריך להיות שחקן יקר ודומיננטי.
מאריץ' בהחלט מספיק בדיוק כמו שזיזיץ' הספיק בעונה שעברה.
אתה כן צריך פורוורד, אבל המחשבה צריכה להיות להביא שחקן שניתן להסית אותו עמדה, למה? כי רנדל יכול שלא להיפצע, ואז אתה גוזר על אותו
השחקן ישיבה של 30 דקות על הספסל.
אם זה יהיה תואם פניני כזה, אז בהחלט אפשר יהיה לשלב אותו גם כשרנדל לא פצוע ומשחק.

בסה"כ צריכים להיות זהירים, ולהביא את השחקנים המתאימים, כשהדבר הכי בוער והכי חשוב זה שחקן שיידע להפעיל את הגבוהים, לא משנה אם זה גארד
או פורוורד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2014, 14:57

מכבי צריכה לשחרר את היינס, לינהארט ומאריץ' ולהביא במקומם שני שחקנים:
1. 2-3 שיוכל לשחק ליד פארגו/ אוחיון כסקנד גארד ויוכל לתת דקות מנוחה לסמית' בעמדה 3.
2. 4 עם קליעה מבחוץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2014, 15:23

MTA2311 כתב:מכבי צריכה לשחרר את היינס, לינהארט ומאריץ' ולהביא במקומם שני שחקנים:
1. 2-3 שיוכל לשחק ליד פארגו/ אוחיון כסקנד גארד ויוכל לתת דקות מנוחה לסמית' בעמדה 3.
2. 4 עם קליעה מבחוץ.

זה חצי נכון . כשפניני היה כשיר אז לאנדסברג זה בדיוק הסווינגמן שאתה מדבר עליו אבל הפציע של פניני די שינתה את התמונה.
עכשיו סילבן הוא 3 מחליף בלעדי ( לינהרט לא בתמונה ) לסמית' שמשלים בעמדה 4 את רנדל .
כלומר נשארו לנו שלושה גארדים בלבד , שני שחקנים בעמדה 3 , שחקן אמיתי בודד בעמדה 4 ושלושה סנטרים.

לדעתי מכבי חייבת גארד נוסף כשהעדיפות שלי היא לרכז ( מקל !!! ) כדי שפארגו יוכל לשחק 2 כמו שעשה בגליל ויחד עם פרקינס. במצב הזה אני חושב שהיינס יכול להיות מחליף לא רע בעמדה 2 ויוגב יחליף את מקל בעמדת הרכז .
השחקן השני שחסר זה בעמדה 4 כשפה כבר תלוי מה מחליטים לעשות עם מאריץ' . אם משאירים אותו אז צריך 4 שנוטה ל 3 כששחקן כזה סביר שיהיה קלעי יותר טוב. אם מאריץ' ישוחרר אז צריך 4 שנוטה ל 5 כדי שיוכל לגבןת את ייוס וסופו אם צריך . בכל מקרה לא הייתי משחרר את מאריץ' עד שלא ההיתי מוצא שחקן גם אם זה אומר להאריך לו את החוזה בעוד חודש .
בקיצור כך הייתי רוצה שיראה הסגל
1 מקל , יוגב
2 פארגו , היינס
3 סמית' , סילבן
4 רנדל , זר ( הייתי מת לראות פה את דריק בראון ) , כהן
5 סופו , טיוס , מאריץ' או אלטיט
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 05 דצמבר 2014, 16:05

שכחו ממקל. ונכון, אין צורך בסווינגמן. חייבים רכז וסטרץ' 4.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 17:01

אין מקל. מקל סגר בניו אורלינס.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 05 דצמבר 2014, 17:15

זהו ? אלוהים סגר בניו אורלינס ? המשיח בכבודו ובעצמו ? היורש של סטוקטון מגיק ונאש לא יגיע למכבי ?

אולי כדאי עכשיו לסגור את מכסי לתמיד כי אין ישועה ולא תקומה , לא הווה ולא עתיד כי מקל האדיר כבר לא יגיע , וכדברי שמואל : ויפה שעה אחת קודם .

ניפחו פה את מקל למימדים כל כך חסרי פרופורציה שאני בטוח שגם הוא צובט את עצמו ולא מאמין כי הוא לא ידע שהוא כזה .

זה שהוא ישראלי לא מצדיק את ההיסטריה סביבו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 17:23

מקאדו 3 כתב:זהו ? אלוהים סגר בניו אורלינס ? המשיח בכבודו ובעצמו ? היורש של סטוקטון מגיק ונאש לא יגיע למכבי ?

אולי כדאי עכשיו לסגור את מכסי לתמיד כי אין ישועה ולא תקומה , לא הווה ולא עתיד כי מקל האדיר כבר לא יגיע , וכדברי שמואל : ויפה שעה אחת קודם .

ניפחו פה את מקל למימדים כל כך חסרי פרופורציה שאני בטוח שגם הוא צובט את עצמו ולא מאמין כי הוא לא ידע שהוא כזה .

זה שהוא ישראלי לא מצדיק את ההיסטריה סביבו .

כשאתה במדבר, כל טיפת מים מעופשים נראית כמו שמפניה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2014, 18:00

כולם כאלה חמודים כאן... במיוחד שמואל ורוי :fuck

viewtopic.php?f=2&t=2372&start=40
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 דצמבר 2014, 18:18

אני אשתף אתכם במחשבה שאני תוהה על קנקנה.
קאחה לבוראל חותכת את דורון פרקינס מחר.
אתם לוקחים?

קחו בחשבון את האלטרנטיבות (הקיימות, אם קיימות)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2014, 19:15

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:מכבי צריכה לשחרר את היינס, לינהארט ומאריץ' ולהביא במקומם שני שחקנים:
2. 4 עם קליעה מבחוץ.

זה חצי נכון . כשפניני היה כשיר אז לאנדסברג זה בדיוק הסווינגמן שאתה מדבר עליו אבל הפציע של פניני די שינתה את התמונה.
עכשיו סילבן הוא 3 מחליף בלעדי ( לינהרט לא בתמונה ) לסמית' שמשלים בעמדה 4 את רנדל .
כלומר נשארו לנו שלושה גארדים בלבד , שני שחקנים בעמדה 3 , שחקן אמיתי בודד בעמדה 4 ושלושה סנטרים.

לדעתי מכבי חייבת גארד נוסף כשהעדיפות שלי היא לרכז ( מקל !!! ) כדי שפארגו יוכל לשחק 2 כמו שעשה בגליל ויחד עם פרקינס. במצב הזה אני חושב שהיינס יכול להיות מחליף לא רע בעמדה 2 ויוגב יחליף את מקל בעמדת הרכז .
השחקן השני שחסר זה בעמדה 4 כשפה כבר תלוי מה מחליטים לעשות עם מאריץ' . אם משאירים אותו אז צריך 4 שנוטה ל 3 כששחקן כזה סביר שיהיה קלעי יותר טוב. אם מאריץ' ישוחרר אז צריך 4 שנוטה ל 5 כדי שיוכל לגבןת את ייוס וסופו אם צריך . בכל מקרה לא הייתי משחרר את מאריץ' עד שלא ההיתי מוצא שחקן גם אם זה אומר להאריך לו את החוזה בעוד חודש .
בקיצור כך הייתי רוצה שיראה הסגל
1 מקל , יוגב
2 פארגו , היינס
3 סמית' , סילבן
4 רנדל , זר ( הייתי מת לראות פה את דריק בראון ) , כהן
5 סופו , טיוס , מאריץ' או אלטיט

שכחתי מלנדסברג משום מה. לא צריך מחליף לסמית' באמת.
מה שכן, גם לא צריך 1. צריך 2 שיודע להוביל כדור, אבל בעיקר מספק אינסטנט אופנס (עם עדיפות לקליעה טובה מבחוץ, כי אח זה אף גארד בסגל לא יודע לעשות באחוזים טובים) .
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 דצמבר 2014, 19:31

החציל האצטקי כתב:אני אשתף אתכם במחשבה שאני תוהה על קנקנה.
קאחה לבוראל חותכת את דורון פרקינס מחר.
אתם לוקחים?

קחו בחשבון את האלטרנטיבות (הקיימות, אם קיימות)

לא. הפציעות גמרו אותו, זה לא אותו שחקן.
הוא גם לא עונה על הדרישות- פרקינס מנהל משחק בינוני ומטה, והקליעה שלו חלשה מאוד.
מכבי יכולה למצוא אופציות הרבה יותר טובות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 05 דצמבר 2014, 20:15

מה דעתכם על ג'אמר סמית במקום היינס? קולע נהדר מ3 ויכול לעזור בהובלת הכדור..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2014, 20:37

Chen כתב:מה דעתכם על ג'אמר סמית במקום היינס? קולע נהדר מ3 ויכול לעזור בהובלת הכדור..

סופסוף מחשבה יצירתית.
שחקן לא רע דווקא, קולע הרבה שלשות באחוזים מצוינים, פה ושם מחלק אסיסטים.
אבל המחשבה לצרף לפארגו עוד שחקן ששיחק בגליל לא עושה לי נוח משום מה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2014, 23:26

felix_r כתב:
Chen כתב:מה דעתכם על ג'אמר סמית במקום היינס? קולע נהדר מ3 ויכול לעזור בהובלת הכדור..

סופסוף מחשבה יצירתית.

גם רנדל להזכירך עבר שם. :grin
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 06 דצמבר 2014, 00:06

התנין כתב:
felix_r כתב:

סופסוף מחשבה יצירתית.

גם רנדל להזכירך עבר שם. :grin

זאת הבעיה. אתה לא יכול לדעת אם זה טוב או רע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Jazzman, גל גל ו־23 אורחים