החציל האצטקי כתב:תמיד העסיקה אותי הסוגייה הזאת של קליעות עונשין.
אני מעולם לא שיחקתי באופן מקצועי אבל בגיל 14 עברנו מדירה לבית פרטי וקנינו סל לחצר.
ראיתי סרטונים של ריי אלן ביוטיוב והייתי זורק שעות על גבי שעות בכל התקופה של חטיבת הביניים עד תחילת התיכון ופיתחתי קליעה ממש לא רעה מבחוץ.
מצד שני, מהעונשין אף פעם לא הצלחתי באמת להשתפר. לא הייתי מצליח לפתח איזשהו רית׳ם קבוע בזריקה.
יכולתי לפתח כזה לסרייה של קליעות למשל אבל אם הייתי עוצר ומתחיל לשחק אחרי כמה שעות או ימים הפורמה של הזריקה הייתה נראית אחרת.
יצא לי לפני כמה שבועות לשחק עם כמה חבר׳ה בני 15-16 בשכונה ודי עשיתי להם בית ספר בכל פרמטר במגרש (לא באמת חוכמה...) חוץ מהעונשין.
זה האמ-אמא של הfundamentals ואם היסודות שלך לקויים לפעמים אתה פשוט לא מצליח להדביק את זה.
קטע... גם אני...
אצלי זה היה קצת אחרת. בערך בקיץ בין כתה ז' לח', הייתי משחק כמעט כל יום עם חבר'ה הרבה יותר גדולים ממני (י"א, י"ב).
כמובן שלא הייתי יכול לעשות יותר מדי, חוץ מלעמוד בחוץ ולזרוק, והיה שם סל נמוך קצת יותר מהרגיל, ואיכשהו זה התחבר לי, והפכתי לקלעי.
ואז בעצם כל הראש השתנה, וזה מה שעשיתי כל הזמן, ובתיכון כבר היתה לי יד ממש טובה.
אני זוכר שבאימוני נבחרת התיכון, אני ועוד מישהו היינו מסיימים משחקים ב-4 שלשות (משחקים עד 12) - 2 הוא ו-2 אני...
מהעונשין, בחיים לא הצלחתי להגיע ליותר מ50%... ובימים הטובים, זה גם היה האחוז שלי משלוש בערך.
(היום אני סתם שמן).