פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 אפריל 2023, 17:14
ברור שהילארד לא ישאר , בכל מצב ..... מפנה חתיחת משכורת
יש לקראת השנה הבאה שאלה מרכזית . האם מחתימים רכז מחליף יקר עם ניסיון ומספרים כי לורנזו נראה גמור לפעמים ( בלי קשר שהוא לא שומר מתחילת העונה ) או יביאו בעמדה זו שחקן משלים כדי לא לפגוע בהיררכיה ובחיבור שנוצר ??
12 אפריל 2023, 19:35
אין ספק שבשביל 12 דק' בערב לא מחזיקים שחקן כזה. לא טוב לו ולא טוב לכיסים הרופסים של הפדרמנים.
מצד שני, היליארד הראה שכשנותנים לו ביטחון וקצת יותר דקות, הוא יודע להיות הקילר שלא בטוח שבמכבי ימצאו במקומו.
אפרופו הדיבור בקיץ על מחסור בקלעים - 44% מחוץ לקשת עד פה. חבל שככה נראתה האפיזודה שלו פה.
12 אפריל 2023, 20:10
מילוס כתב:אין ספק שבשביל 12 דק' בערב לא מחזיקים שחקן כזה. לא טוב לו ולא טוב לכיסים הרופסים של הפדרמנים.
מצד שני, היליארד הראה שכשנותנים לו ביטחון וקצת יותר דקות, הוא יודע להיות הקילר שלא בטוח שבמכבי ימצאו במקומו.
אפרופו הדיבור בקיץ על מחסור בקלעים - 44% מחוץ לקשת עד פה. חבל שככה נראתה האפיזודה שלו פה.
חבל, אבל גם חבל על ההתעקשות. הוא לא צריך להישאר פה כל עוד קטש יהיה פה בעונה הבאה.
12 אפריל 2023, 20:16
מילוס כתב:אין ספק שבשביל 12 דק' בערב לא מחזיקים שחקן כזה. לא טוב לו ולא טוב לכיסים הרופסים של הפדרמנים.
להיליארד יש כמה בעיות:
1) חוץ מהקליעה הטובה לשלוש, אין לו כלום בהתקפה. אם הוא לא זורק, אלא מתחיל לכדרר, הוא מתסבך. קטש מצפה ממנו שיזרוק, ואם הוא לא זורק, אז שיעביר את הכדור לחבר. אבל היליארד מתקשה מאוד להיפרד מהכדור. גם כשהוא לא זורק, הוא משאיר את הכדור אצלו, ומתחיל בכדרורים מיותרים. זה מחרפן את קטש.
2) בשביל לנצל את הקליעה שלו, כול הקבוצה צריכה לעבוד בשבילו. אבל זה לא סגנון המשחק של מכבי. מכבי לא משחקת משחק של ריצת קלעי מסביב לחסימות. זה לא הסגנון.
3) היליארד חלש בהגנה. אם הוא לא קולע בעצמו, הוא לא יכול ליצור לחברים, ולא תורם גם בהגנה.
לסיכום, אם קטש נשאר ביחד עם זוג הכוכבים שלנו B+B, שעליהם בנוי כול סגנון המשחק של הקבוצה, אנחנו צריכים להחליף את היליארד במישהו שתורם בכמה אספקטים של המשחק, ולא רק בקליעה, מישהו שמביא תועלת גם ביום שהוא לא קולע הרבה, כי בראון ובולדווין לקחו את כול הזריקות
15 אפריל 2023, 12:42
יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
סך הכל יש בו המון למה שמכבי זקוקה לשנה הבאה . אני די שם בצד את הראיון שלו שבו הוא התלונן על היחס
הוא ברנש נבון , רגוע וחברתי . יקבל את המרות של בולדווין ולורנזו
15 אפריל 2023, 13:01
Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
סך הכל יש בו המון למה שמכבי זקוקה לשנה הבאה . אני די שם בצד את הראיון שלו שבו הוא התלונן על היחס
לא
15 אפריל 2023, 13:23
לא, לא. הם חייבים להפסיק למחזר כל מני אקסים בינוניים, צריך להתקדם..
ואחרי הסיבובים בבאקס ובאנאדולו, הוא גם יעלה הרבה מאוד.
15 אפריל 2023, 14:53
Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
הייתי לוקח אותו, אחלה 2-3 שעושה הכול וגם שומר, אבל למה שאנאדולו תשחרר אותו? אנחנו גם לא יכולים לשלם יותר כסף מהטורקים.
יותר סביר שנצליח להחתים את דנטה אקזום. יש לנו יותר כסף מפרטיזן. כבר ראיתם את הדאנק שלו על הפרצוף של גודייטיס הליטאי? מקום שני בעשיריית מהלכי השבוע אחרי ניבו. אישית, הייתי נותן לו מקום ראשון.
15 אפריל 2023, 14:56
felix_r כתב:Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
הייתי לוקח אותו, אחלה 2-3 שעושה הכול וגם שומר, אבל למה שאנאדולו תשחרר אותו? אנחנו גם לא יכולים לשלם יותר כסף מהטורקים.
יותר סביר שנצליח להחתים את דנטה אקזום. יש לנו יותר כסף מפרטיזן. כבר ראיתם את הדאנק שלו על הפרצוף של גודייטיס הליטאי? מקום שני בעשיריית מהלכי השבוע אחרי ניבו. אישית, הייתי נותן לו מקום ראשון.
אין סיכוי לאקסום לדעתי , בעייני שנה הבאה לא רואה אותו מקבל פחות מ1.5 מיליון דולר
15 אפריל 2023, 15:00
Cobra כתב:felix_r כתב:Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
אין סיכוי לאקסום לדעתי , בעייני שנה הבאה לא רואה אותו מקבל פחות מ1.5 מיליון דולר
קודם כול הוא שווה השקעה. המון אוהדים יבואו רק בשביל לראות את הדאנקים שלו.
לדעתי, המחיר יהיה תלוי בהמשך הצלחתה של פרטיזן. אם בטעות פרטיזן תצליח לעלות לפיינל-פור על חשבון ריאל, אין שום ספק שהמחיר שלו יזנק מעבר לכול דמיון.
15 אפריל 2023, 15:01
הכי מרשים מבחינתי אצל אקסום הוא שלא עבר שום פציעה משמעותית כבר הרבה זמן. כנראה הלו״ז של אירופה (ביחס ל-NBA) עושה לו טוב. אבל אני לא רואה את מכבי מצליחה להחתים אותו.
15 אפריל 2023, 15:04
יש סיכוי לא קטן שאחרי שעתמאן כנראה יעזוב את אפס (כרגע זה הדיווחים) ושמיציץ אולי יעזור לnba , שהם יחליטו ללכת לבניה מחדש ויש כמה שחקנים שיכולים להיות מעניינים : פלייס, בראיינט, בובואה.
בובואה את האמת יכול להיות מעניין ולבוא בול . אומנם כבר מבוגר אבל לבוא לשנה להביא את הניסיון , את ההגנה , את הקליעה .
15 אפריל 2023, 15:23
אולי מכבי ירצו להביא את סילביין פרנסיסקו? גם ככה שמו עליו עין
15 אפריל 2023, 17:20
גל גל כתב:אולי מכבי ירצו להביא את סילביין פרנסיסקו? גם ככה שמו עליו עין
11 נק בפריסטרי.....לא הוא, לא בובאה ואף לא גארד זר. לדעתי, ים מדר חייב להיות כאן מכל היבט.
15 אפריל 2023, 19:10
אקסום אבל משחק בעמדה 1, בעוד שאנחנו צריכים יותר סווינגמן שייתן את רוב הדקות בעמדה 3.
על פניו אקסום יכול לשחק בעמדה 3 באירופה אבל אני לא יודע עד כמה הוא טוב בלשחק OFF-THE-BALL ולצד בראון/בולדווין.
יש הרבה שחקנים של פרטיזן שמסיימים חוזה עונה הבאה ואשמח לראות אותם:
אקסום, לידיי, לסור
מבין השלושה אני הכי אשמח לראות כאן את לידיי, אולי אפילו במקום מרטין.
אני יודע שלפני חודש בערך אראל פרסם בטוויטר שלו שמכבי כבר מדברים איתו על עונה הבאה, לא יודע עד כמה זה עדיין רלוונטי ואם רציני בכלל.
15 אפריל 2023, 19:14
Adam כתב:אקסום אבל משחק בעמדה 1
לא. הוא גם מוביל כדור, כמו שפארקר בזמנו עשה, אבל הוא לא משחק רכז.
15 אפריל 2023, 19:39
felix_r כתב:Adam כתב:אקסום אבל משחק בעמדה 1
אז באיזו עמדה בדיוק הוא משחק בפרטיזן?
הוא הרבה פעמים עולה כשחקן שישי ומחליף את מדר / אברמוביץ' בעמדת הרכז. הוא מנהל המון פעמים את ההתקפה של פרטיזן (לא כמוביל כדור שני או שלישי, אלא כרכז).
בכל קריירת ה-NBA שלו הוא שיחק כקומבו-גארד, לרוב תיפקד כרכז.
הוא יכול לשחק כסווינגמן (אם משווים לפארקר), אבל הוא קודם כל רכז בעיניי.
15 אפריל 2023, 20:14
Adam כתב:felix_r כתב:Adam כתב:אקסום אבל משחק בעמדה 1
אז באיזו עמדה בדיוק הוא משחק בפרטיזן?
הוא הרבה פעמים עולה כשחקן שישי ומחליף את מדר / אברמוביץ' בעמדת הרכז. הוא מנהל המון פעמים את ההתקפה של פרטיזן (לא כמוביל כדור שני או שלישי, אלא כרכז).
בכל קריירת ה-NBA שלו הוא שיחק כקומבו-גארד, לרוב תיפקד כרכז.
הוא יכול לשחק כסווינגמן (אם משווים לפארקר), אבל הוא קודם כל רכז בעיניי.
בפרטיזן אין איזה רכז מובהק,
אין בקבוצה אף שחקן שמגיע אפילו ל-3 אסיסטים בממוצע למשחק ! מדר, אברמוביץ', פאנטר, אקזום ואפילו נאנלי משתתפים בהובלת הכדור ובבניית ההתקפה.
אקזום הוא אול אראונד מהסוג של פארקר. הוא יכול בעת הצורך לשחק טוב בכול אחת משלושת העמדות 1-2-3. וזה מה שטוב בו כול כך! הוא יכול לשחק בעמדה 3, אבל אם במקרה נפצע לך בראון או בולדווין (כפי שקרה לנו העונה), אקזום יחליף אותם בקלות.
בגלל זה הייתי משקיע בו סכום כסף גדול. בגלל שהוא נע בין העמדות בקלות, הוא שווה שנים-שלושה שחקנים! אתה חותך את היליארד, הולינס ואדאמס (שחקני נישה) ומחתים אקזום אחד.
15 אפריל 2023, 20:48
אני מאוד מתרשם מאקסום העונה, אבל:
1. הוא הולך להיות יקר מאוד.
2. הוא קומבו גארד, לא רואה אותו משחק 3 לאורך זמן.
3. בהמשך לכך, נראה שהוא צריך הרבה את הכדור אצלו כדי להיות אפקטיבי, מה שפחות מתאים לצד BB.
אם איכשהו זה יעבוד זה יכול להיות שיחוק גדול, אבל אני גם לא בטוח לגבי מידת ההתאמה וגם השכר שלו ינסק הקיץ.
15 אפריל 2023, 20:55
מסכים. אקסום הוא בדיוק החתיכה החסרה ובסכום של הולינס+הילארד +אדאמס יכול מאוד להיות שאפשר יהיה להביא אותו.