המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:אין ספק שבשביל 12 דק' בערב לא מחזיקים שחקן כזה. לא טוב לו ולא טוב לכיסים הרופסים של הפדרמנים.
מצד שני, היליארד הראה שכשנותנים לו ביטחון וקצת יותר דקות, הוא יודע להיות הקילר שלא בטוח שבמכבי ימצאו במקומו.
אפרופו הדיבור בקיץ על מחסור בקלעים - 44% מחוץ לקשת עד פה. חבל שככה נראתה האפיזודה שלו פה.
מילוס כתב:אין ספק שבשביל 12 דק' בערב לא מחזיקים שחקן כזה. לא טוב לו ולא טוב לכיסים הרופסים של הפדרמנים.
מצד שני, היליארד הראה שכשנותנים לו ביטחון וקצת יותר דקות, הוא יודע להיות הקילר שלא בטוח שבמכבי ימצאו במקומו.
אפרופו הדיבור בקיץ על מחסור בקלעים - 44% מחוץ לקשת עד פה. חבל שככה נראתה האפיזודה שלו פה.
Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
סך הכל יש בו המון למה שמכבי זקוקה לשנה הבאה . אני די שם בצד את הראיון שלו שבו הוא התלונן על היחס
הוא ברנש נבון , רגוע וחברתי . יקבל את המרות של בולדווין ולורנזו
Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
סך הכל יש בו המון למה שמכבי זקוקה לשנה הבאה . אני די שם בצד את הראיון שלו שבו הוא התלונן על היחס
felix_r כתב:Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
הייתי לוקח אותו, אחלה 2-3 שעושה הכול וגם שומר, אבל למה שאנאדולו תשחרר אותו? אנחנו גם לא יכולים לשלם יותר כסף מהטורקים.
יותר סביר שנצליח להחתים את דנטה אקזום. יש לנו יותר כסף מפרטיזן. כבר ראיתם את הדאנק שלו על הפרצוף של גודייטיס הליטאי? מקום שני בעשיריית מהלכי השבוע אחרי ניבו. אישית, הייתי נותן לו מקום ראשון.
Cobra כתב:felix_r כתב:Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
הייתי לוקח אותו, אחלה 2-3 שעושה הכול וגם שומר, אבל למה שאנאדולו תשחרר אותו? אנחנו גם לא יכולים לשלם יותר כסף מהטורקים.
יותר סביר שנצליח להחתים את דנטה אקזום. יש לנו יותר כסף מפרטיזן. כבר ראיתם את הדאנק שלו על הפרצוף של גודייטיס הליטאי? מקום שני בעשיריית מהלכי השבוע אחרי ניבו. אישית, הייתי נותן לו מקום ראשון.
אין סיכוי לאקסום לדעתי , בעייני שנה הבאה לא רואה אותו מקבל פחות מ1.5 מיליון דולר
גל גל כתב:אולי מכבי ירצו להביא את סילביין פרנסיסקו? גם ככה שמו עליו עין

Adam כתב:אקסום אבל משחק בעמדה 1
felix_r כתב:Adam כתב:אקסום אבל משחק בעמדה 1
לא. הוא גם מוביל כדור, כמו שפארקר בזמנו עשה, אבל הוא לא משחק רכז.

Adam כתב:felix_r כתב:Adam כתב:אקסום אבל משחק בעמדה 1
לא. הוא גם מוביל כדור, כמו שפארקר בזמנו עשה, אבל הוא לא משחק רכז.
אז באיזו עמדה בדיוק הוא משחק בפרטיזן?
הוא הרבה פעמים עולה כשחקן שישי ומחליף את מדר / אברמוביץ' בעמדת הרכז. הוא מנהל המון פעמים את ההתקפה של פרטיזן (לא כמוביל כדור שני או שלישי, אלא כרכז).
בכל קריירת ה-NBA שלו הוא שיחק כקומבו-גארד, לרוב תיפקד כרכז.
הוא יכול לשחק כסווינגמן (אם משווים לפארקר), אבל הוא קודם כל רכז בעיניי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־50 אורחים