הצלבה, משחק מס' 1: ריאל מדריד נגד מכבי -רביעי 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק מס' 1: ריאל מדריד נגד מכבי -רביעי 21:45, ערו

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 11 אפריל 2013, 00:49

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אגב, מדברים על הריבאונד, אבל הנה עוד נתון מעניין:
מכבי - 8 אס'
ריאל - 20 אס'

נחמד.... :throwup2

בעונה המדהימה ההיא שהגענו לגמר נגד פאו מה שהיה כל כך יפה בקבוצה ההיא זה שהיינו מקום אחרון באיבודים(מהכיוון הטוב)ובמקום הראשון באסיסטים
מדד של קבוצה טובה זה אסיסטים ואנחנו כל העונה מתקשים להגיע לעשרה

האמת שיש לנו העונה ממוצע של כ-15 אס' ומקום שביעי סה"כ ביורוליג.
אבל אני מסכימה איתך בגדול.
שונאת קבוצות אגואיסטיות שלא משחקות קבוצתי וחכם.

ואגב, בעונה ההיא היינו מקום שני באס' ומקום אחד לפני אחרון באיבודים.... :whistle

באופן די אירוני בשנה ההיא נחשבנו לקבוצה מאוד נמוכה ביחס לאירופה, עם סופו והנדריקס.
כל הזמן חזרו על המנטרה שככה למכבי יהיה מאוד קשה להגיע רחוק.
גם שנה שעברה, עם תוספת של ג'יימס
זה כל פעם התקזז והתקזז.
~Box & 1~

הודעהעל ידי אלמוג » 11 אפריל 2013, 01:01

jay כתב:
~Box & 1~ כתב:
jay כתב:לא מבין את היציאות של רבים מן הכותבים פה.

רק לפני שבוע סיימנו סידרה של 6 ניצחונות מתוך 7! מה מוכיח יותר מזה את יכולתנו? אפשר לחשוב שהייתה פה הבלחה של משחק אחד מדהים מול בשיקטאש בבית. והיה משחק כזה, אבל לצידו ניצחנו בחוץ 2 קבוצות שנמצאות איתנו בטופ 8 והפסדנו במשחק צמוד לעוד אחת! להגיד שאנחנו לא ברמה הזאת? להגיד שהקבוצה הזאת מבזה כל העונה? זאת בדיוק התבוסה השנייה שלנו, שתיהן היו בחוץ. כל הפסד אחר שהיה לנו היה או מאוד צמוד או דיי צמוד, הראינו אופי (כמעט) תמיד. על התבוסה הראשונה כבר "נקמנו" - ניצחנו את חימקי בבית וכתוצאה הם לא בטופ 8 בכלל! קבוצה שאני אישית מאוד תפסתי ממנה, קבוצה עם עומק, רכבת שחקנים איכותיים ששומרת על רמה גבוהה לאורך כל המשחק, מאומנת מצוין, עם תקציב גבוה משלנו. מה אתם שחים?? כנראה שאתם מעשנים משהו (pun intended).

ועשיתם אותו דבר בדיוק לפני ה-6 מתוך 7 האלה, ועשיתם אותו דבר בדיוק עם פנא שנה שעברה ואותו דבר עם קאחה עונה לפני כן. אני דיי בטוח שאם נלך שם, שם, ונבדוק מי כתב את נבואות הזעם אז, נראה התאמה גבוהה.

ואני מסכים עם המון דברים אגב, למכבי אין מחליף ראוי בעמדה 5, יש בעיה גדולה בעמדה 4, חסר רכז ברמה גבוהה. הכל נכון. היה לי מאוד קשה לראות את המשחק הזה. יכול להיות אפילו שנפסיד בסידרה 0-3. אבל זה מה שיהיה בעתיד וזה סימן שאלה. עד לנקודה זו אתם אלה שחוטפים תבוסות והשפלות בכל פעם שנבואות הזעם שלכם לא מתגשמות, במכבי לעומת זאת לא מקשיבים להתבכיינויות שלכם וטוב שכך. הכי קל בכל שלב לבוא ולחרבן על הקבוצה, מקסימום תטעו - מי יזכור לכם. בשלב בו נעוף תוכלו להגיד שצדקתם. כמה נוח.

כשאתה צופה בקבוצה שלך מפסידה 26 הפסד כשזה בנס לא נגמר יותר,
ועושה מדד 38, אתה לא מצפה שנריץ כאן מחמאות.
ברור שזה מתסכל אותנו, ואלו לא הבדלי הרמות.
אבל זה בדיוק הזמן להדגיש טעויות שנעשו בבניית הקבוצה, מה שניצחונות מטשטשים.

ממש לא מסכים איתך.
אם כל שחקן היה נותן את ה-100% שלו, והיינו מובסים ע"י ריאל הבינונית הזו - כל מילה שלך הייתה בסלע.
כי זה היה מוכיח שמיצוי הפוטנציאל שלנו לא מספיק כדי לדגדג קבוצה בטופ 8 לא בהופעה גדולה שלה.
אבל כיוון שקרה ההיפך ומכבי הציגה משחק שלא קשור ליכולת העונתית שלה, הן קבוצתית והן אישית, ויש עוד סיכוי שתנצח את הסידרה - לצעוק ליאור אליהו מקבל יותר מדי כסף ומדלי אפס, זה להיות דרמה קווין שמכריזה על המובן מאליו.

והבעיות בבנייה מאוד מדאיגות אותי, חסר לנו עומק איכותי.
ג'יימס, סמית', היקמן ולוגאן כאילו נתנו מעצמם 110% בריצה של ה-6/7 ועכשיו אין להם כוח.
ג'יימס ממשחק למשחק נראה שנגמר לו הדלק אחרי פחות מרבע (הזוי לגמרי - עבר כמעט שבוע מהמשחק האחרון!).

אתה חושב שבמקרה כולם תפסו משחק חרא?
ריאל עשתה שיעורי בית על מכבי, ולמדה איך לעצור את מכבי(וזה לא מסובך צריך לעצור 2 שחקנים ולקוות שאיזה לוגן לא יחליט לתפוס יום), וככה נגמר הסיפור.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי מקובי » 11 אפריל 2013, 01:18

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מקובי כתב:1. בוז צורם? רק שבוע שעבר ולפני שבועיים ידענו להגיד להם כל הכבוד וכד'.
2. ליאור? באמת? קשה להיות טוב מהספסל.
3. ביום שישי משחק חדש, לראות מה היה היום, ללמוד ולהתחיל מחדש ביום שישי.

בכל מקרה בשבוע הבא יהיה כאן טירוף

ליאור אליהו השחקן היחידי שאי פעם עלה מהספסל בהיסטוריה של הכדורסל?
אולי אתה תרצה לנסח את זה אחרת אבל להגיד שלא קל להיות טוב מהספסל זאת אמירה מגוחכת אם מתחשבים בזה שבערך 5-6 שחקנים עולים כל משחק מהספסל בכל קבוצה בכל העולם

הוא התכוון לזה שהשחקן כמעט לא שיחק אז איך אפשר להיות טוב כשאתה יושב על הספסל, לא העובדה שהוא עלה מהספסל....

ובגלל זה אמרתי שהוא כנראה ירצה לנסח מחדש את סעיף מספר 2

תודה על התרגום :)

לסיכום הערב- היה מביך אבל העברנו על זה דף והפנים ליום שישי...
מקובי

הודעהעל ידי jay » 11 אפריל 2013, 01:45

~Box & 1~ כתב:
jay כתב:
ממש לא מסכים איתך.
אם כל שחקן היה נותן את ה-100% שלו, והיינו מובסים ע"י ריאל הבינונית הזו - כל מילה שלך הייתה בסלע.
כי זה היה מוכיח שמיצוי הפוטנציאל שלנו לא מספיק כדי לדגדג קבוצה בטופ 8 לא בהופעה גדולה שלה.
אבל כיוון שקרה ההיפך ומכבי הציגה משחק שלא קשור ליכולת העונתית שלה, הן קבוצתית והן אישית, ויש עוד סיכוי שתנצח את הסידרה - לצעוק ליאור אליהו מקבל יותר מדי כסף ומדלי אפס, זה להיות דרמה קווין שמכריזה על המובן מאליו.

ג'יימס, סמית', היקמן ולוגאן כאילו נתנו מעצמם 110% בריצה של ה-6/7 ועכשיו אין להם כוח.
ג'יימס ממשחק למשחק נראה שנגמר לו הדלק אחרי פחות מרבע (הזוי לגמרי - עבר כמעט שבוע מהמשחק האחרון!).

זה לא סותר את מה שכתבתי,
אתה דווקא די מסכים איתי.
גם אני לא מאמין בלרדת על שחקן או לזרוק אנשים אבל ביקורת היא זו שהופכת את הקבוצה לטובה ביותר וזה מתבקש.
אני לא מצפה מהשחקנים להיות 100% כל משחק, אני מצפה שיתנו את המקסימום שהם יכולים, הערב זה היה נראה לא טוב.
אוחיון ועוד כמה מהשומרים שלנו שמו יותר מדי פעמים ידיים מטר מהשחקן ששמר עליו, מה שבטח לא עושה רושם על פרננדס וקארול.
אם כאן לא נבוא בטענות מתי כן.

להגיד שאליהו מרוויח יותר מדי או מדלי אפס וכו' עובדות ידועות יהפוך את מכבי לקבוצה טובה יותר ממשחק 1 למשחק 2? והרי על סוג הביקורת הזה דיברתי...
חיזקת את כל מה שאמרתי, אז כנראה שאנחנו באמת מסכימים בינינו, פשוט לא לגבי מה שאנחנו עדים לו פה בפורומים.

אלמוג כתב:
jay כתב:
~Box & 1~ כתב:
jay כתב:לא מבין את היציאות של רבים מן הכותבים פה.

רק לפני שבוע סיימנו סידרה של 6 ניצחונות מתוך 7! מה מוכיח יותר מזה את יכולתנו? אפשר לחשוב שהייתה פה הבלחה של משחק אחד מדהים מול בשיקטאש בבית. והיה משחק כזה, אבל לצידו ניצחנו בחוץ 2 קבוצות שנמצאות איתנו בטופ 8 והפסדנו במשחק צמוד לעוד אחת! להגיד שאנחנו לא ברמה הזאת? להגיד שהקבוצה הזאת מבזה כל העונה? זאת בדיוק התבוסה השנייה שלנו, שתיהן היו בחוץ. כל הפסד אחר שהיה לנו היה או מאוד צמוד או דיי צמוד, הראינו אופי (כמעט) תמיד. על התבוסה הראשונה כבר "נקמנו" - ניצחנו את חימקי בבית וכתוצאה הם לא בטופ 8 בכלל! קבוצה שאני אישית מאוד תפסתי ממנה, קבוצה עם עומק, רכבת שחקנים איכותיים ששומרת על רמה גבוהה לאורך כל המשחק, מאומנת מצוין, עם תקציב גבוה משלנו. מה אתם שחים?? כנראה שאתם מעשנים משהו (pun intended).

ועשיתם אותו דבר בדיוק לפני ה-6 מתוך 7 האלה, ועשיתם אותו דבר בדיוק עם פנא שנה שעברה ואותו דבר עם קאחה עונה לפני כן. אני דיי בטוח שאם נלך שם, שם, ונבדוק מי כתב את נבואות הזעם אז, נראה התאמה גבוהה.

ואני מסכים עם המון דברים אגב, למכבי אין מחליף ראוי בעמדה 5, יש בעיה גדולה בעמדה 4, חסר רכז ברמה גבוהה. הכל נכון. היה לי מאוד קשה לראות את המשחק הזה. יכול להיות אפילו שנפסיד בסידרה 0-3. אבל זה מה שיהיה בעתיד וזה סימן שאלה. עד לנקודה זו אתם אלה שחוטפים תבוסות והשפלות בכל פעם שנבואות הזעם שלכם לא מתגשמות, במכבי לעומת זאת לא מקשיבים להתבכיינויות שלכם וטוב שכך. הכי קל בכל שלב לבוא ולחרבן על הקבוצה, מקסימום תטעו - מי יזכור לכם. בשלב בו נעוף תוכלו להגיד שצדקתם. כמה נוח.

כשאתה צופה בקבוצה שלך מפסידה 26 הפסד כשזה בנס לא נגמר יותר,
ועושה מדד 38, אתה לא מצפה שנריץ כאן מחמאות.
ברור שזה מתסכל אותנו, ואלו לא הבדלי הרמות.
אבל זה בדיוק הזמן להדגיש טעויות שנעשו בבניית הקבוצה, מה שניצחונות מטשטשים.

ממש לא מסכים איתך.

אתה חושב שבמקרה כולם תפסו משחק חרא?
ריאל עשתה שיעורי בית על מכבי, ולמדה איך לעצור את מכבי(וזה לא מסובך צריך לעצור 2 שחקנים ולקוות שאיזה לוגן לא יחליט לתפוס יום), וככה נגמר הסיפור.

ראיתי הגנה קבוצתית חזקה, זה כן. שיעורי בית? חוץ מדאבל טימים על ג'יימס (וגם זה היה נראה שהתפתח תוך כדי המשחק ולא בבית) - שום דבר.
וג'יימס נכשל לא רק בגלל הדאבל טימים, הוא הרבה להחטיא כדורים שהוא מכניס בדר"כ, נראה לפעמים שקשה לו לזנק, קשה לו להגיע עם הכדור לסל, וזכורים לי מספר איבודים לא אופייניים שלו. הוא פשוט נראה עייף וזה לא מהיום.
אוחיון לא עשה כלום במשחק הזה - לא ראיתי חיסול ממוקד שלו.
כמעט כל כדור שהגיע לסמית' קפץ לו בידיים בצורה הזויה ברגעים הראשונים (אפילו רסקין העוואר ציין זאת), ולא ראיתי הגנה חזקה יותר עליו מבדר"כ (MVP חודש מרץ, זוכר? זה לא המשחק הראשון שמנסים לסגור אותו).
היקמן הסתבך לעיתים ביער שזה אכן קרדיט להגנה הקבוצתית של ריאל, אבל בכלליות היה בהופעה אישית די flat ביחס לבדר"כ שלו. לכל הפחות היה צריך דברים שבאים לו בהליכה כמו לסחוט יותר עבירות, וזאת נקודה לרעתו ולרעת השופטים שלדעתי, כרגיל, נתנו שיפוט ביתי - שרקו מה שאפשר למכבי וכמה שפחות לריאל.
לוגאן לא קיבל מבט פנוי לשלוש וזה אכן קרדיט להגנה של ריאל...
בקיצור, מלבד הרבע הראשון ראיתי את מכבי בהופעה פתטית, לא רק אישית, אלא גם קבוצתית, בלי אנרגיות ומצב רוח. כמובן שיש לריאל חלק בזה, אבל אני חושב שלמכבי יש חלק יותר גדול. מקווה שיוכיחו את דבריי על המגרש במשחק הבא, לפחות במשחק תחרותי יותר אם לא בניצחון.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אפריל 2013, 06:57

אין מה לעשות אבל מבחינת כישרון אנחנו לא ברמה הזאת . מה שהביא את מכבי בכלל לשלב הזה היה מלחמה בהגנה (שגם בזה יש כמה עמדות שמגבילות אותנו...) , ואחוזי קלי משלוש מטורפים ובהחלט לא אופייניים לא למכבי ולא לאף קבוצה בכירה .
זה בדיוק מזכיר לי את מקרה סיינה העונה מסוף שלב הבתים ועד אמצע הטופ 16 . הם פתאום התחילו לקלוע מכל מצב עד שהבלוף נגמר והם מצאו את עצמם בחוץ .
אצל מכבי מבחינת התזמון זה הגיע בזמן יותר טוב כי זה הביא אותנו להצלבה אבל האם פה זה ניגמר ? לסגל הזה בלי אחוזי קליע טובים מבחוץ אין מה למכור .
לפני שנתיים כשהיינו בלי יתרון ביתיות היה משהו בקבוצה הזאת שאמר לך שהיא מסוגלת לעשות את זה וגם הפסדנו במשחק הראשון בשלב הזה ב-6 הפרש כך שהיה ברור שהקבוצה יכולה לנצח .
עונה שעברה כשהפסדנו ב-20 במשחק הזה , מכבי שיחקה טוב ברבע האחרון מה שנתן לה מומנטום טוב לקראת המשחק הבא .
הפעם מכבי שיחקה טוב רק ברבע הראשון ואחרי זה פשוט התאיידה לגמרי . פערי הרמות הם לא באמת כמו שנראו על המגרש אבל הם כאלו שרק לחימה ואחוזי קליע טובים (אם יגיעו) לא בטוח שיספיקו . צריך גם כישרון ועומק ולא יזיק שהקבוצה היריבה תחטוף יום שחור.
זה די מדהים שקבוצה שמורכבת כמעט רק משחקנים שהם ברמת מחליפים בקבוצת יורוליג בכירה מגיע לשלב כזה וגם עוד יכולה להפתיע למרות ההפסד , די קלוש אבל אפשרי ...
לא גיליתי משהו חדש על מכבי שלא היה ברור לכולנו .
אוחיון הוא רכז מחליף ולא מספיק טוב להיות רכז ראשון .
היקמן לא רכז ולא מספיק מוכשר כדי להיות שחקן חמישייה בקבוצה בכירה ומכיוון שהוא זר אז זה ביזבוז שהוא יהיה שחקן ספסל שנה הבאה אם הקבוצה בכלל מכוונת גבוהה...
סמית' הוא שחקן ששווה חמישייה בקבוצה בכירה אבל הוא יותר כמו שטל בורשטיין היה שחקן חמישייה בשושלת , סוג של משלים בתוך החמישייה שמשמש דבק ומידי פעם נותן הברקות . אני בהחלט מעריך שחקנים כאלו אבל גם מבין שהם לא יסחבו אותנו על הגב עד הסוף...
אליהו כרגע לא קיים בקבוצה , ומדלי זה בלוף שהעונה התפוצץ לנו בפנים ואני לא קונה את המשחק וחצי הטוב שהיה לו עד עכשיו ביורוליג...
ג'יימס סנטר מחליף אדיר אבל כמו סמית' הוא לא יכול לסחוב קבוצה על הגב שלו והחסרונות שלו מול קבוצות כאלו בולטים ולא ניתנים לשינוי . הוא צריך לחלק את הדקות שלו עם סנטר שמשלים את החסרונות האלו ומה לעשות שכאלו שחקנים עולים הרבה כסף...

בקיצור העונה הזאת אני לא מאמין שמכבי יכולה להפתיע יותר ממה שעשתה עד עכשיו ואני גם חושב שאם נפסיד ביום שישי , לא נגיע לחמישה משחקים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 11 אפריל 2013, 08:07

מה שמדאיג אותי במיוחד הוא, שמכבי הייתה נראית פשוט חסרת עונים מול ההגנה של הבאלאנקוס אתמול.
מלבד הרבע הראשון, בה כל מטאטא ירה, מכבי פשוט לא הצליחה לחבר מהלך התקפי ראוי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 11 אפריל 2013, 09:00

jay כתב:
ראיתי הגנה קבוצתית חזקה, זה כן. שיעורי בית? חוץ מדאבל טימים על ג'יימס (וגם זה היה נראה שהתפתח תוך כדי המשחק ולא בבית) - שום דבר.
וג'יימס נכשל לא רק בגלל הדאבל טימים, הוא הרבה להחטיא כדורים שהוא מכניס בדר"כ, נראה לפעמים שקשה לו לזנק, קשה לו להגיע עם הכדור לסל, וזכורים לי מספר איבודים לא אופייניים שלו. הוא פשוט נראה עייף וזה לא מהיום.
אוחיון לא עשה כלום במשחק הזה - לא ראיתי חיסול ממוקד שלו.
כמעט כל כדור שהגיע לסמית' קפץ לו בידיים בצורה הזויה ברגעים הראשונים (אפילו רסקין העוואר ציין זאת), ולא ראיתי הגנה חזקה יותר עליו מבדר"כ (MVP חודש מרץ, זוכר? זה לא המשחק הראשון שמנסים לסגור אותו).
היקמן הסתבך לעיתים ביער שזה אכן קרדיט להגנה הקבוצתית של ריאל, אבל בכלליות היה בהופעה אישית די flat ביחס לבדר"כ שלו. לכל הפחות היה צריך דברים שבאים לו בהליכה כמו לסחוט יותר עבירות, וזאת נקודה לרעתו ולרעת השופטים שלדעתי, כרגיל, נתנו שיפוט ביתי - שרקו מה שאפשר למכבי וכמה שפחות לריאל.
לוגאן לא קיבל מבט פנוי לשלוש וזה אכן קרדיט להגנה של ריאל...
בקיצור, מלבד הרבע הראשון ראיתי את מכבי בהופעה פתטית, לא רק אישית, אלא גם קבוצתית, בלי אנרגיות ומצב רוח. כמובן שיש לריאל חלק בזה, אבל אני חושב שלמכבי יש חלק יותר גדול. מקווה שיוכיחו את דבריי על המגרש במשחק הבא, לפחות במשחק תחרותי יותר אם לא בניצחון.

בוודאי שריאל עשו שיעורי בית. הם הפעילו לחץ גדול על ארבעת השחקנים הכי משמעותיים שלנו, ולמעשה ניטרלו אותם לגמרי.
חשוב מכל, הם ניטרלו באמצעות חילופים אגרסיביים את לוגאן, שהוא חשוב מאוד למשחק ההתקפה שלנו.

הנקודה האופטימית היא ששחקנים כמו לוגאן וסמית' תלויים הרבה בעצמם. הם כן הגיעו לזריקות טובות, אבל פשוט לא פגעו.
אני מאמין שביום שישי, האחוזים שלהם יהיו טובים בהרבה.

היקמן מצידו חייב לחדור יותר לסל ולשגע את ההגנה של ריאל. אסור לו להסתפק בג'אמפים האלה על שחקן.

כמובן שאוחיון חייב לעלות את הרמה שלו, שכרגע היא ממש לא מספקת, וגם לא קרוב לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אפריל 2013, 10:46

נגד טאו זה ממש לא היה תבוסה , להפך הקבוצה נראהתה מצויין וזה נתן תקווה שאפשר לנצח אותם בחוץ .
נגד פרטיזן זה בכלל היה במשחק בית ופיני היה המאמן ...
ונגד פאו מכבי ידעה לסיים במומנטום טוב את המשחק כדי לתת תקווה מסויימת להמשך .
בקיצור אי אפשר לראות שום תבנית מוגדרת ממה שהעלתה פה ...מה גם שרק פעם אחת ניצחנו בסידרה כולה...
מה גם שהפעם האיכות של הסגל לא ניראת כמו קבוצה שמסוגלת לעשות את המהפך ופערי הרמות ידועים מראש....נגד טאו הגעת להצלבה כשכבר בשלב הראשון הראת להם שאתה יותר טוב מהם לעומת זאת העונה נראה שהצלחת להתגנב להצלבה וזה לא היה דבר ברור מראש...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 אפריל 2013, 12:15

איזה יופי, רודי הוא הMVP של המחזור.... :clap2 :suicide1
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אפריל 2013, 13:18

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, למה לדבר על מאמנים אחרים זה דמגוגיה? יש יותר מידי מאמנים שחשבו שליאור לא משקיע מספיק ולא ראוי ליותר מידי דקות. למה הוא קיבל מיליון יורו בקאחה? לא יודע. למה מדלי מקבל במכבי 800K?

ניק פאקינג קיינר מדלי משחק יותר טוב מליאור. זה המצב כרגע. והקבוצה שיחקה יותר טוב בלי ליאור.

זאת דמגוגיה כי אצל פיני ואצל ספאחיה הוא נתן עונות מעולות.
גם העונה הראשונה אצל בלאט, היתה טובה מאוד עבור ליאור. ובנבחרת אצל צביקה הוא שחקן מפתח, ואצל איבנוביץ' הוא היה משמעותי מאוד בסדרת הגמר מול בארסה בליגה הספרדית.
ניק קיינר מדלי הוא שחקן שתורם תרומה שלילית, או אפסית במקרה הטוב, ועכשיו הוא נותן את הכדורסל הכי טוב שהוא יכול.
אליהו לעומתו משחק בשפל, אבל כשהוא טוב, אנחנו רואים את זה היטב.

מכבי היום, היתה חייבת שחקן שיכול לשים נקודות על הלוח, אבל בלאט העדיף לשחק עם אליהו יויו וככה הוא לא יקבל אותו גם במשחק הבא וגם לא בזה שאחריו,
ואנחנו נהיה תלויים בפוקסים של מדלי משלוש, ובטמטום ההגנתי שלו.

מתי ליאור היה טוב מול קבוצה גדולה בפעם האחרונה? זה הבעיה איתו, אנשים חושבים שמה שהוא נותן מול כל מיני לובליאנות, או מה שהוא נתן במשחק אחד שהוא עלה מהספסל ואף אחד לא ספר אותו בקאחה הוא יכול לתת באופן קבוע מול קבוצות הגנה טובות. שלא לדבר על האדישות המרגיזה שלו בהגנה ובריבאונד.

קבוע - הוא לא יכול. על זה אנחנו מסכימים.
אבל הוא יכול הרבה יותר טוב ממה שיש עכשיו. אתה כל הזמן מדבר באוויר, ומתעלם מהמציאות.
אם היה לבלאט את מוריס או את בלו או את טלטוביץ' (כל אלה הועדפו ע"פ ליאור ע"י כל המאמנים שציינת), אז לא היינו מנהלים את הדיון הזה, כמו שלא ניהלנו אותו אז (לפחות בעונת
צביקה). כולנו יודעים שמה שיש לבלאט רחוק מהשחקנים שציינתי, בערך כמו שאני ואתה רחוקים מרפאל נדאל בטניס.

שנה שעברה גם בלו לא היה מספיק טוב בשביל לשחק על חשבון ליאור, שנה הבאה נגיד גם על מדלי אותו דבר( בתקווה שהוא יעזוב)?
ליאור לא יכול לעשות שום דבר יותר טוב ממה שיש עכשיו, והנתונים שלו מהשלב הזה בשנים האחרונות מוכיחים את זה. זה לא משנה אם זה בגלל שבלאט טמבל, או בגלל שליאור אפס, בשורה התחתונה, מכבי לא תפיק שום דבר מליאור כל עוד בלאט פה. מה עוד צריך לקרות בשביל שתפנימו את זה?

מבחינתי שישחקו עם סמית' ופניני ב-4 כל המשחק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אפריל 2013, 14:06

מה שמדהים בסיפור של ליאור זה שהוא פתח את העונה הכי טוב שאני זוכר בקריירה שלו אפילו מבחינת הגנה ואז שוב פעם קרה משהו בדרך והוא התדרדר וירד בצורה קיצונית בכושר וביכולת...הוא ירד בדקות מ-23 בסיבוב הראשון ל14 בטופ 16....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 11 אפריל 2013, 14:10

MTA2311 כתב:
שנה שעברה גם בלו לא היה מספיק טוב בשביל לשחק על חשבון ליאור, שנה הבאה נגיד גם על מדלי אותו דבר( בתקווה שהוא יעזוב)?
ליאור לא יכול לעשות שום דבר יותר טוב ממה שיש עכשיו, והנתונים שלו מהשלב הזה בשנים האחרונות מוכיחים את זה. זה לא משנה אם זה בגלל שבלאט טמבל, או בגלל שליאור אפס, בשורה התחתונה, מכבי לא תפיק שום דבר מליאור כל עוד בלאט פה. מה עוד צריך לקרות בשביל שתפנימו את זה?

ליאור לא יכול לשחק יותר טוב ממה שהוא משחק עכשיו? אתה בטוח?

מדובר בשחקן שמקבל 3 דקות, ואז יוצא. אפילו מדלי העלוב זכה ליותר קרדיט בתקופות הכי גרועות שלו.
בלאט לא מתייחס לליאור כמאמן שרוצה לעזור לשחקן להצליח, ועל הדרך גם להפיק ממנו תועלת לקבוצה. הוא זורק אותו על המגרש, בלי שום מקום לטעות,
ומצפה ממנו שפתאום הוא יקלע 10 נק' בשתי דקות.

עכשיו אנחנו במאני טיים, ואם בלאט לא סומך על ליאור, אז זה מה יש, אבל לא צריך להפיל את כל התיק על השחקן, ובטח לא לשמוח בחוסר הצלחתו, כמו שלא מעטים כאן עושים.
זה פשוט מעאפן לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אפריל 2013, 14:13

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

ליאור לא יכול לשחק יותר טוב ממה שהוא משחק עכשיו? אתה בטוח?

מדובר בשחקן שמקבל 3 דקות, ואז יוצא. אפילו מדלי העלוב זכה ליותר קרדיט בתקופות הכי גרועות שלו.
בלאט לא מתייחס לליאור כמאמן שרוצה לעזור לשחקן להצליח, ועל הדרך גם להפיק ממנו תועלת לקבוצה. הוא זורק אותו על המגרש, בלי שום מקום לטעות,
ומצפה ממנו שפתאום הוא יקלע 10 נק' בשתי דקות.

עכשיו אנחנו במאני טיים, ואם בלאט לא סומך על ליאור, אז זה מה יש, אבל לא צריך להפיל את כל התיק על השחקן, ובטח לא לשמוח בחוסר הצלחתו, כמו שלא מעטים כאן עושים.
זה פשוט מעאפן לגמרי.

זה לא מה שאמרתי. אתה אמרת שהוא בטוח יהיה יותר טוב ממה שיש עכשיו(מדלי סמית' ופניני), ואני לא הסכמתי.
תענה לי בת'רד השני, יותר מעניין שם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים