~Box & 1~ כתב:jay כתב:
ממש לא מסכים איתך.
אם כל שחקן היה נותן את ה-100% שלו, והיינו מובסים ע"י ריאל הבינונית הזו - כל מילה שלך הייתה בסלע.
כי זה היה מוכיח שמיצוי הפוטנציאל שלנו לא מספיק כדי לדגדג קבוצה בטופ 8 לא בהופעה גדולה שלה.
אבל כיוון שקרה ההיפך ומכבי הציגה משחק שלא קשור ליכולת העונתית שלה, הן קבוצתית והן אישית, ויש עוד סיכוי שתנצח את הסידרה - לצעוק ליאור אליהו מקבל יותר מדי כסף ומדלי אפס, זה להיות דרמה קווין שמכריזה על המובן מאליו.
והבעיות בבנייה מאוד מדאיגות אותי, חסר לנו עומק איכותי.
ג'יימס, סמית', היקמן ולוגאן כאילו נתנו מעצמם 110% בריצה של ה-6/7 ועכשיו אין להם כוח.
ג'יימס ממשחק למשחק נראה שנגמר לו הדלק אחרי פחות מרבע (הזוי לגמרי - עבר כמעט שבוע מהמשחק האחרון!).
זה לא סותר את מה שכתבתי,
אתה דווקא די מסכים איתי.
גם אני לא מאמין בלרדת על שחקן או לזרוק אנשים אבל ביקורת היא זו שהופכת את הקבוצה לטובה ביותר וזה מתבקש.
אני לא מצפה מהשחקנים להיות 100% כל משחק, אני מצפה שיתנו את המקסימום שהם יכולים, הערב זה היה נראה לא טוב.
אוחיון ועוד כמה מהשומרים שלנו שמו יותר מדי פעמים ידיים מטר מהשחקן ששמר עליו, מה שבטח לא עושה רושם על פרננדס וקארול.
אם כאן לא נבוא בטענות מתי כן.
להגיד שאליהו מרוויח יותר מדי או מדלי אפס וכו' עובדות ידועות יהפוך את מכבי לקבוצה טובה יותר ממשחק 1 למשחק 2? והרי על סוג הביקורת הזה דיברתי...
חיזקת את כל מה שאמרתי, אז כנראה שאנחנו באמת מסכימים בינינו, פשוט לא לגבי מה שאנחנו עדים לו פה בפורומים.
אלמוג כתב:jay כתב:~Box & 1~ כתב:jay כתב:לא מבין את היציאות של רבים מן הכותבים פה.
רק לפני שבוע סיימנו סידרה של 6 ניצחונות מתוך 7! מה מוכיח יותר מזה את יכולתנו? אפשר לחשוב שהייתה פה הבלחה של משחק אחד מדהים מול בשיקטאש בבית. והיה משחק כזה, אבל לצידו ניצחנו בחוץ 2 קבוצות שנמצאות איתנו בטופ 8 והפסדנו במשחק צמוד לעוד אחת! להגיד שאנחנו לא ברמה הזאת? להגיד שהקבוצה הזאת מבזה כל העונה? זאת בדיוק התבוסה השנייה שלנו, שתיהן היו בחוץ. כל הפסד אחר שהיה לנו היה או מאוד צמוד או דיי צמוד, הראינו אופי (כמעט) תמיד. על התבוסה הראשונה כבר "נקמנו" - ניצחנו את חימקי בבית וכתוצאה הם לא בטופ 8 בכלל! קבוצה שאני אישית מאוד תפסתי ממנה, קבוצה עם עומק, רכבת שחקנים איכותיים ששומרת על רמה גבוהה לאורך כל המשחק, מאומנת מצוין, עם תקציב גבוה משלנו. מה אתם שחים?? כנראה שאתם מעשנים משהו (pun intended).
ועשיתם אותו דבר בדיוק לפני ה-6 מתוך 7 האלה, ועשיתם אותו דבר בדיוק עם פנא שנה שעברה ואותו דבר עם קאחה עונה לפני כן. אני דיי בטוח שאם נלך שם, שם, ונבדוק מי כתב את נבואות הזעם אז, נראה התאמה גבוהה.
ואני מסכים עם המון דברים אגב, למכבי אין מחליף ראוי בעמדה 5, יש בעיה גדולה בעמדה 4, חסר רכז ברמה גבוהה. הכל נכון. היה לי מאוד קשה לראות את המשחק הזה. יכול להיות אפילו שנפסיד בסידרה 0-3. אבל זה מה שיהיה בעתיד וזה סימן שאלה. עד לנקודה זו אתם אלה שחוטפים תבוסות והשפלות בכל פעם שנבואות הזעם שלכם לא מתגשמות, במכבי לעומת זאת לא מקשיבים להתבכיינויות שלכם וטוב שכך. הכי קל בכל שלב לבוא ולחרבן על הקבוצה, מקסימום תטעו - מי יזכור לכם. בשלב בו נעוף תוכלו להגיד שצדקתם. כמה נוח.
כשאתה צופה בקבוצה שלך מפסידה 26 הפסד כשזה בנס לא נגמר יותר,
ועושה מדד 38, אתה לא מצפה שנריץ כאן מחמאות.
ברור שזה מתסכל אותנו, ואלו לא הבדלי הרמות.
אבל זה בדיוק הזמן להדגיש טעויות שנעשו בבניית הקבוצה, מה שניצחונות מטשטשים.
ממש לא מסכים איתך.
אם כל שחקן היה נותן את ה-100% שלו, והיינו מובסים ע"י ריאל הבינונית הזו - כל מילה שלך הייתה בסלע.
כי זה היה מוכיח שמיצוי הפוטנציאל שלנו לא מספיק כדי לדגדג קבוצה בטופ 8 לא בהופעה גדולה שלה.
אבל כיוון שקרה ההיפך ומכבי הציגה משחק שלא קשור ליכולת העונתית שלה, הן קבוצתית והן אישית, ויש עוד סיכוי שתנצח את הסידרה - לצעוק ליאור אליהו מקבל יותר מדי כסף ומדלי אפס, זה להיות דרמה קווין שמכריזה על המובן מאליו.
והבעיות בבנייה מאוד מדאיגות אותי, חסר לנו עומק איכותי.
ג'יימס, סמית', היקמן ולוגאן כאילו נתנו מעצמם 110% בריצה של ה-6/7 ועכשיו אין להם כוח.
ג'יימס ממשחק למשחק נראה שנגמר לו הדלק אחרי פחות מרבע (הזוי לגמרי - עבר כמעט שבוע מהמשחק האחרון!).
אתה חושב שבמקרה כולם תפסו משחק חרא?
ריאל עשתה שיעורי בית על מכבי, ולמדה איך לעצור את מכבי(וזה לא מסובך צריך לעצור 2 שחקנים ולקוות שאיזה לוגן לא יחליט לתפוס יום), וככה נגמר הסיפור.
ראיתי הגנה קבוצתית חזקה, זה כן. שיעורי בית? חוץ מדאבל טימים על ג'יימס (וגם זה היה נראה שהתפתח תוך כדי המשחק ולא בבית) - שום דבר.
וג'יימס נכשל לא רק בגלל הדאבל טימים, הוא הרבה להחטיא כדורים שהוא מכניס בדר"כ, נראה לפעמים שקשה לו לזנק, קשה לו להגיע עם הכדור לסל, וזכורים לי מספר איבודים לא אופייניים שלו. הוא פשוט נראה עייף וזה לא מהיום.
אוחיון לא עשה כלום במשחק הזה - לא ראיתי חיסול ממוקד שלו.
כמעט כל כדור שהגיע לסמית' קפץ לו בידיים בצורה הזויה ברגעים הראשונים (אפילו רסקין העוואר ציין זאת), ולא ראיתי הגנה חזקה יותר עליו מבדר"כ (MVP חודש מרץ, זוכר? זה לא המשחק הראשון שמנסים לסגור אותו).
היקמן הסתבך לעיתים ביער שזה אכן קרדיט להגנה הקבוצתית של ריאל, אבל בכלליות היה בהופעה אישית די flat ביחס לבדר"כ שלו. לכל הפחות היה צריך דברים שבאים לו בהליכה כמו לסחוט יותר עבירות, וזאת נקודה לרעתו ולרעת השופטים שלדעתי, כרגיל, נתנו שיפוט ביתי - שרקו מה שאפשר למכבי וכמה שפחות לריאל.
לוגאן לא קיבל מבט פנוי לשלוש וזה אכן קרדיט להגנה של ריאל...
בקיצור, מלבד הרבע הראשון ראיתי את מכבי בהופעה פתטית, לא רק אישית, אלא גם קבוצתית, בלי אנרגיות ומצב רוח. כמובן שיש לריאל חלק בזה, אבל אני חושב שלמכבי יש חלק יותר גדול. מקווה שיוכיחו את דבריי על המגרש במשחק הבא, לפחות במשחק תחרותי יותר אם לא בניצחון.