MTA2311 כתב:בטח יחתום באחת הטורקיות( אולי באפס במקום פארמר).
האמת היא שהוא הכי מתאים לטורקיות-הרבה כישרון אבל דפוק במח
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בטח יחתום באחת הטורקיות( אולי באפס במקום פארמר).
rc4991 כתב:עצוב מאוד ,אני עדיין מקווה שהוא יחתום במכבי
אתם קולטים שאם צסק"א תעמוד בתכניות שלה (וכסף אצלה זה לא הבעיה) אז יהיה לה קו אחורי של פארגו-ספאנוליס-ווימס?![]()
זה כאילו הם מתכננים לבנות את חמישיית העונה בקבוצה אחת
MTA2311 כתב:2 מיליון דולר? רבע מתקציב השחקנים בשביל שחקן שנתן עונה אחת מצויינת באירופה?
מכבי תצטרך לוותר על הרבה יותר מלנגפורד, בשביל להביא את פארגו.
jol9 כתב:שחף כתב:המממ, מה עם פרס ניחומים- תיאדוסיץ'? מוכשר בהרבה מרוב הגארדים שמכבי בכלל יכולה להביא, ואלי אפשר פה לסדר לו קצת את הראש.
אולי אפשר לסדר לו את הראש. אבל נראה לי שיהיו מועמדות קצת יותר רציניות לקלוט אותו.
אם כי הוא בהחלט מה שנקרא החתמה גדולה לקו האחורי.
סילבר כתב:jol9 כתב:שחף כתב:המממ, מה עם פרס ניחומים- תיאדוסיץ'? מוכשר בהרבה מרוב הגארדים שמכבי בכלל יכולה להביא, ואלי אפשר פה לסדר לו קצת את הראש.
אולי אפשר לסדר לו את הראש. אבל נראה לי שיהיו מועמדות קצת יותר רציניות לקלוט אותו.
אם כי הוא בהחלט מה שנקרא החתמה גדולה לקו האחורי.
כמה הרוויח תיאדוסיץ בצסקא?
שחף כתב:למה שהטורקיות ייקחו אותו??
כאילו כן זה זיווג הגיוני, אבל במה הוא שידרוג על הרכזים הנוכחיים שלהן?
שחף כתב:למה שהטורקיות ייקחו אותו??
כאילו כן זה זיווג הגיוני, אבל במה הוא שידרוג על הרכזים הנוכחיים שלהן?
shayta כתב:פארגו הפך פה לקונצנזוס ואני קצת מתקשה להבין מדוע.
הוא אומנם שחקן אדיר שהשאיר במועדון טעם של עוד, אבל עדיין דרג ב' באירופה וכל מי שטוען אחרת מוזמן לראות שוב את הגמר מול יהלומידיס.
אין ספק שהייתי שמח לראות אותו במכבי אבל לא בכל מחיר. 2 מיליון דולר הם קצת יותר ממה שהוא שווה, בטח תחת ההנהלה והתקציב הנוכחיים. וכן, ברור לי לגמרי שעל דרג א' משלמים וביוקר.
Paul Davis had a good season,but he also has offers,he is highly wanted by Maccab Tel-Aviv as i know it,LoncarK.C. Rivers (196-G-87, college: Clemson) are most probably to move on".
shayta כתב:פארגו הפך פה לקונצנזוס ואני קצת מתקשה להבין מדוע.
הוא אומנם שחקן אדיר שהשאיר במועדון טעם של עוד, אבל עדיין דרג ב' באירופה וכל מי שטוען אחרת מוזמן לראות שוב את הגמר מול יהלומידיס.
אין ספק שהייתי שמח לראות אותו במכבי אבל לא בכל מחיר. 2 מיליון דולר הם קצת יותר ממה שהוא שווה, בטח תחת ההנהלה והתקציב הנוכחיים. וכן, ברור לי לגמרי שעל דרג א' משלמים וביוקר.
er79 כתב:shayta כתב:פארגו הפך פה לקונצנזוס ואני קצת מתקשה להבין מדוע.
מה יש להתקשות להבין? בעונה שלו בגליל הוא תפר את מכבי, כבר אז כולם הבינו שמדובר בשחקן ענק (בגלל זה דווקא השילוב שלו עם מקל כן מדגדג לי באיזשהו מקום, שניהם היו מהאחראים הראשיים לאליפות של הגליל). גם עונה לאחר מכן, במכבי, הוא היה שחקן אדיר. מה רע בגמר היורוליג? זה לא שעשינו משהו טוב יותר לאחר מכן. ייתכן מאוד שאם היה נשאר במכבי אולי היינו מצליחים ללכת צעד נוסף. אני עדיין בדעה שאם הוא דורש 2 מליון דולר לא כדאי לנו למצמץ אפילו לשנייה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים