הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי Thorin » 18 מאי 2013, 13:26

שחף כתב:מיליון וחצי על קייל היינס????? מה נסגר איתכם אנשים???

את מי לדעתך ראוי להביא בסכומים האלו? יש כמה שחקני קו קדמי שמכבי לא תביא בחיים(בגיץ,לורבק,מירוטיץ' וכו'...)
אז את מי אפשר להביא בסכום הזה? מאריץ' שהתקשה בטורניר שמדלי כיכב? זוריץ' שהוביל את מלאגה לשום מקום?

היינס הסנטר של אלופת אירופה בשנתיים האחרונות, בינוני ביחס לסנטרים של 2005 ייתכן.
במצבנו ובמצב הכיס העלוב שפדרמן מוכן לפתוח, היינס תהיה קנייה מרשימה מאוד גם בסכום של מיליון-מיליון וחצי
Thorin

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 13:45

MTA2311 כתב:
yellowaura כתב:
MTA2311 כתב:מיליון- מיליון וחצי על קייל היינס??????
"הקבוצות הגדולות שמות דגש על סטטיסטיקה"-'הקטנות שמות דגש על הרקע החינוכי ועל הבנת הנקרא? ככל שאתה יותר עשיר ככה אתה יכול להרשות לעצמך להביא שחקן עם סטטיסטיקה יותר טובה. במיליון וחצי דולר, שאתה רוצה להוציא על היינס, אפשר להביא שחקן הרבה יותר טוב.
"הוא גם נמוך לתפקידו וזה לא דבר שמסתדר עם התפיסה של הקבוצות האירופאיות לסנטר"- בנבא מסתדרים עם התפיסה של שחקן בגובה 1.98 שמשחק כסנטר.

אתה הדוגמה למה שאמרתי... UNDERRATED. כמה הוא צריך להוכיח את עצמו ?? עובדה שהוא שיחק כסנטר והרג את מי שמולו. את מירוטיץ' בכלל הוא הוציא מהמשחק. יש לו מוטת ידיים מרשימה+ רגליים חזקות יותר מרוב הסנטרים באירופה. גם בנ.ב.א לא מסתדרים חשיבה של סנטר נמוך...אני דיברתי על אירופה. איזה סנטר טוב יותר מהיינס שאתה יכול להביא במיליון וחצי ??

סטטיסטית היקמן מדורג בממוצע יעילות מקום 11 באירופה. מקום 21- דיאמנטידיס מקום 26- ווימס מקום 19- תיאודוסיץ' מקום 38- דווין סמית'. האם היקמן טוב יותר מסמית' ?? לפי הסטטיסטיקה הוא מקדים אותו ביעילות ב 27 מקומות. יש שחקנים שהם לא שחקני סטטיסטיקה (בנ.ב.א יש לזה שם- intangibles = NOT IN THE BOX SCORE). למרות שגם בנ.ב.א יש המון דגש על סטטיסטיקה. אגב במדד יעילות מקום 1- בובי בראון.

היום אגב אין לך כמעט שחקני פוסט אפ באירופה ומי שיש עולה הרבה (טומיץ' למשל). בנ.ב.א גם אין יותר מדי סנטרים איכותיים ויש גם "סנטרים" נמוכים למשל באלופת הנ.ב.א יודנס האסלם (2.03) משחק גם כסנטר.

אגב הסיבות שהיינץ יכול לשחק סנטר זה א. מוטת ידיים מרשימה שמפצה על הגובה ב. המון כוח

מוטת ידיים של האסלם- 11'6
מוטת ידיים של היינץ- 1'7 !!

חאלס כבר לחפור על הנתונים הפיזיים. מוטת ידיים זה נחמד בתור אקסטרה. אף אחד לא בוחר ככה שחקנים. מה הקשר למירוטיץ'? הוא 4 בכלל.
כן, אני יודע שבנבא לא מסתדרים עם שחקן בגובה 1.98 כסנטר, בכלל זה לא הבנתי את האמירה שלך "זה לא מסתדר עם התפיסה של האירופאיות". איפה זה כן מסתדר בדיוק?

הוא שחקן בינוני ואפור. אין לו שום יכולת התקפית, וליד כל גארד שהוא לא ספאנוליס, לא תקבל ממנו כלום. את ספאנוליס אתה יכול להביא? אתה מזפזפ פה בין הנבא ליורוליג, כאילו מדובר על אותו משחק. תעשה הפרדה, שם אפשר לחפור 5 עמודים בפורומים על מוטת ידיים של נגר, ופה זה לא רלוונטי.
בתור סנטר שני, או שחקן משלים הוא יכול להיות בסדר, אבל כסנטר ראשון במכבי??? ומיליון וחצי דולר????

קודם כל כתבה מעניינת:
http://www.ridiculousupside.com/2012/3/ ... it-all-out
Hines left behind an impressive college career at UNCG as the school's all-time leading scorer and rebounder and is one of only six players in NCAA history to record 2,000 points, 1,000 rebounds and 300 blocks in a career, joining Alonzo Mourning, David Robinson, Tim Duncan, Pervis Ellison and Derrick Coleman on the esteemed list.

Kyle Hines graduated as the most decorated basketball player, men's or women's, in school history. He is statistically one of the greatest players in Southern Conference history and are good enough to be included in an exclusive short list in NCAA annals. Below are the awards garnered and records established by Hines during his career as a Spartan.[8] (Compiled from the following sources: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7])
Awards [edit]
Southern Conference Rookie of the Year (2005)
Southern Conference Player of the Week (twice):
-January 23, 2007
-February 25, 2008
Southern Conference Player of the Month (four times):
-January 2005
-January 2006
-December 2006
-January 2007
Named Dick Vitale’s "Diaper Dandy of the Week" at one point during freshman season (2005)
USBWA All-District Selection three consecutive times (2006-2008)
One of only four Southern Conference players ever to garner 4 All-Conference selections
Southern Conference Player of the Year (2007)
-Other three seasons he finished runner-up as POY
-First UNCG player to ever win this award
First UNCG player to be named an All-American (2007)
Named to three Mid-Major All-American squads (2007):
-CNN-SI
-CollegeInsider.com
-CollegeHoops.net
Featured in October issue of Basketball Times Magazine as one of five "Under the Radar" players nationally (2007)
According to Midmajority.com, he ranked 10th in the nation (out of 1,837 qualifying players) in player efficiency (an NBA stat similar to that of a quarterback passer rating in football, taking into account all of a player’s positive stats versus missed shots and turnovers) (2007)
First UNCG player to have his/her jersey number retired while still active (#42) (2008)
Records [edit]
First UNCG player to start career with back to back double-doubles (2005)
Tied UNCG single game blocked shots (7) (four times)
UNCG single game rebounds (21) (2005)
Fleming Gymnasium rebounds record (18) (2005)
UNCG freshman season rebounds (259) (2005)
UNCG freshman field goals made (175) (2005)
UNCG sophomore single season points (578) (2006)
UNCG junior single season points (605) (2007)
UNCG senior single season points (596) (2008)
UNCG single season double-doubles (12) (2006)
UNCG single season 30+ point games (5) (2007)
UNCG single season free throw makes
UNCG single season free throw attempts (Div-I era) (230) (2007)
First player in school history to record back to back 500-point seasons (2006-2007)
-First player to then achieve it three straight times (2006-2008)
First UNCG duo (along with[b] Ricky Hickman[/b]) to both score 500 points in a single season (2007)
First player in school history to record three straight 400-point seasons (2005-2007)
-First player to then achieve it four straight times (2005-2008)
UNCG consecutive games with at least one block (37) (2005-2006)
UNCG all-time leading scorer (2,187)
UNCG all-time leading rebounder (1,047)
Only UNCG player to join the 2000/1000 club
NCAA – one of only six players to ever record 2,000 points, 1,000 rebounds and 300 blocks in a career:
1. Alonzo Mourning
2. David Robinson
3. Tim Duncan
4. Pervis Ellison
5. Derrick Coleman
6. Kyle Hines
Southern Conference all-time leading shot blocker (349)
Southern Conference single season blocked shots (106) (2005)
Southern Conference leader in blocks for four consecutive seasons (2005-2008)
Southern Conference consecutive double-digit scoring games (81) (2005-2008)
-It was the longest such streak in the nation at his career’s end
מוטת ידיים לא רלוונטית ביורוליג ? זה משחק אחר ? ברור שאם אתה לא מביא גארד ברמה גבוהה אתה לא צריך אותו. אבל אין אף סנטר במלאי שיכול להחליף גארד איכותי.
לא משנה מה מכבי חייבת גארדים איכותיים. ספאנוליס ? לא ! פארגו/לאנגפורד/פרייס כן !
את מי אתה רוצה להביא את טומיץ' ??

אגב היינס הוכיח את עצמו בעבר גם בהתקפה. הוא לא טומיץ' אבל יש לו אחוזים טובים והוא ריבאונדר התקפי טוב. חוץ מזה יש לו כוח בפלג גוף עליון שמאפשר לו לקלוע ביעילות מתחת לסל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי or163 » 18 מאי 2013, 13:58

לפי מה שאני זוכר היינס מרוויח 200 אלף דולר באלימפיאקוס אז גם אם מכבי תרצה להביא אותו למה שתשלם לו מיליון וחצי דולר??
גם אם רוצים להביא אותו זה צריך להיות לכל היותר ב700 אלף דולר ואני עוד לארג'.
אם מביאים סנטר כמו היינס זה כדי לחסוך לעמדות הגארד ולא כדי לזרוק עליו אחד וחצי מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 14:30

or163 כתב:לפי מה שאני זוכר היינס מרוויח 200 אלף דולר באלימפיאקוס אז גם אם מכבי תרצה להביא אותו למה שתשלם לו מיליון וחצי דולר??
גם אם רוצים להביא אותו זה צריך להיות לכל היותר ב700 אלף דולר ואני עוד לארג'.
אם מביאים סנטר כמו היינס זה כדי לחסוך לעמדות הגארד ולא כדי לזרוק עליו אחד וחצי מיליון דולר.

אתה חושב שהיום היינץ שווה 700K ??...מה לעשות שלא אנחנו אלא שגילינו אותו. גם שון ג'יימס הגיע בגרושים..גם מוריס הגיע בגרושים (ועזב תמורת 2M יורו !!)

אגב הוא היה באותה מכללה של ריקי היקמן כאשר היינץ היה הכוכב הגדול (השחקן היחידי הפעיל שהוציאו את המספר שלו).

בהתחשב בסנטרים שיש היום בשוק היינץ שווה את הסכומים שהזכרתי. אלא אם הולכים על סנטר לא מוכר. אני חושב שמכבי יכולה לסגור איתו על 1M. בכל מקרה 700K על סנטר שזכה פעמיים ביורוליג והיה טוב ב -2 פיינל פורים ?? אתה צוחק ? אתה חושב שהיינץ שווה היום כמו ששילמנו לאליהו או מדלי ?

איך שאני מכיר את השוק האירופאי היינץ במקרה הטוב שווה 1M במקרה הרע 2M דולר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מאי 2013, 14:34

טל בורשטיין זכה 3 פעמים עם מכבי ביורוליג( פעמיים כשחקן חמישייה) . הוא היה שווה סכומים כאלה?
היינס באוצימפיאקוס הוא פועל שחור ושחקן משלים. על שחקנים כאלה לא משלמים מיליון וחצי דולר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 14:57

MTA2311 כתב:טל בורשטיין זכה 3 פעמים עם מכבי ביורוליג( פעמיים כשחקן חמישייה) . הוא היה שווה סכומים כאלה?
היינס באוצימפיאקוס הוא פועל שחור ושחקן משלים. על שחקנים כאלה לא משלמים מיליון וחצי דולר.

טל בורשטיין לא היה סנטר מוביל בקבוצה כזו. בנוסף בורשטיין היה שחקן מספר 5 בקבוצה ובפער לא קטן מאחרים.
היינץ שחקן משלים ? לפי דעתי לא. אלא אם תחשיב את כל שחקני אולימפיאקוס מלבד ספאנוליס כמשלימים.
אני חושב שבסדר החשיבות של אולימפיאקוס היינץ הוא הגבוה המשמעותי שם ביחד עם פרינטזיס כפורוורד. כמו פפלוקאס המאמן שלו מעדיף להכניס אותו אחרי כמה דקות כדי ליצור מומנטום אבל הוא עדיין הסנטר המוביל בקבוצה.
שוב הזלזול זה לא רק בהיינץ אלא בכל שחקן אחר באולימפיאקוס חוץ מספאנוליס. אני חושב אחרת.

אני לא מגזים ואומר שהיינץ שווה כמו הסנטרים הגדולים של אירופה אבל מיליון דולר ומיליון וחצי זה כסף קטן לסנטר.

אני בטוח שעד עכשיו אתה לא מבין איך אולימפיאקוס זכתה פעמיים ברציפות ביורוליג נגד קבוצות ענקיות (אי אפשר לומר שהיא לא שיחקה נגד קבוצות ענקיות גם ב-2 חצי הגמר).

אתה חייב להשלים עם העובדה שחוץ מספאנוליס והחיבור הקבוצתי יש שם עוד כמה שחקנים יעילים.
ואתה גם חייב להבין ששחקן הגנתי טוב הוא לא נגר.

אגב אני אסכם לך כמה נתונים בולטים שלו בגיל 26 בלבד (גם באירופה):

1. פעמיים אלוף אירופה
2. אליפות יוון+ גביע יווני באותה שנה
2. אליפות גרמניה+ גביע גרמניה באותה שנה
3. MVP בגמר הליגה הגרמנית + MVP משחק האול סטאר
4. אחד מ 6 שחקנים בלבד ב NCAA שקלעו יותר מ- 2000 נק' + יותר מ- 1000 ריב'+ יותר מ 300 חסימות (השאר זה דאנקן, רובינסון, מורנינג, קולמן ואליס)
5. MVP של הליגה האיטלקית השנייה
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 18 מאי 2013, 15:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 15:03

אור צודק ביחס למחיר. אם מדובר בשחקן שהוא אנדרייטד, אז איך הוא יעלה מליון וחצי דולר?
מה גם, שאם אתה מביא אותו במליון וחצי (ומשדרג את החוזה של ג'יימס, שגם ממוסה כישראלי) לא יישאר לך כסף לגארדים מובילים.

מצד שני, הזלזול המתמשך שלך (אור) ושל שחף בהיינס, הוא חסר הגיון לחלוטין. וגם הטענה של ילו אאורה מוצדקת, שאם הוא הסתדר עם כל הסנטרים ביורוליג באול',
זה יקרה גם במכבי, לפחות בצד ההגנתי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מאי 2013, 15:18

yellowaura כתב:
MTA2311 כתב:טל בורשטיין זכה 3 פעמים עם מכבי ביורוליג( פעמיים כשחקן חמישייה) . הוא היה שווה סכומים כאלה?

טל בורשטיין לא היה סנטר מוביל בקבוצה כזו. בנוסף בורשטיין היה שחקן מספר 5 בקבוצה ובפער לא קטן מאחרים.
היינץ שחקן משלים ? לפי דעתי לא. אלא אם תחשיב את כל שחקני אולימפיאקוס מלבד ספאנוליס כמשלימים.
אני חושב שבסדר החשיבות של אולימפיאקוס היינץ הוא הגבוה המשמעותי שם ביחד עם פרינטזיס כפורוורד. כמו פפלוקאס המאמן שלו מעדיף להכניס אותו אחרי כמה דקות כדי ליצור מומנטום אבל הוא עדיין הסנטר המוביל בקבוצה.
שוב הזלזול זה לא רק בהיינץ אלא בכל שחקן אחר באולימפיאקוס חוץ מספאנוליס. אני חושב אחרת.

אני לא מגזים ואומר שהיינץ שווה כמו הסנטרים הגדולים של אירופה אבל מיליון דולר ומיליון וחצי זה כסף קטן לסנטר.

אני בטוח שעד עכשיו אתה לא מבין איך אולימפיאקוס זכתה פעמיים ברציפות ביורוליג נגד קבוצות ענקיות (אי אפשר לומר שהיא לא שיחקה נגד קבוצות ענקיות גם ב-2 חצי הגמר).

אתה חייב להשלים עם העובדה שחוץ מספאנוליס והחיבור הקבוצתי יש שם עוד כמה שחקנים יעילים.

מספרית, יש את ספאנוליס ואת פרינטזיס, ואז את כל השאר. ככה אולימפיאקוס בנויה. כוכב על אחד, ומספר שחקנים משלימים לידו. היינס הוא אחד מהם.
( גם סיינה בנויה ככה, רק שספאנוליס 3 דרגות מעל בראון)

אני באמת עדיין לא מבין איך אולימפיאקוס זכתה פעמיים ברצף בגביע, מול קבוצות יותר טובות ממנה. אז נכון, ספאנוליס כוכב על, אבל כל השאר שחקנים די בינוניים. גם מספרית, וגם בפועל. היה אפשר לראות את זה בשני המשחקים שלה השנה מול מכבי.

ראיתי לא מעט את היינס בשנתיים האחרונות. אין לו שום יכולות התקפיות מיוחדות. לא פוסט אפ, לא קליעה מחצי מרחק ובאופן כללי שום דבר שהוא לא דאנק, או ליי אפ מחצי מטר. גם הגנתית, הוא נתן פיינל פור מצויין, אבל בשאר העונה הוא לא היה גדול, ומול הקבוצות הטובות( בארסה, חימקי, אפס ואפילו מכבי) הוא לא בדיוק עצר את הגבוהים שלהם.

יוני, אני לא מזלזל בו. כבר יש לנו שחקן שנותן את אותם הדברים בערך, ועושה את זה לא רע בכלל. בשביל מה להביא עוד שחקן כזה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 15:24

jol9 כתב:אור צודק ביחס למחיר. אם מדובר בשחקן שהוא אנדרייטד, אז איך הוא יעלה מליון וחצי דולר?
מה גם, שאם אתה מביא אותו במליון וחצי (ומשדרג את החוזה של ג'יימס, שגם ממוסה כישראלי) לא יישאר לך כסף לגארדים מובילים.

מצד שני, הזלזול המתמשך שלך (אור) ושל שחף בהיינס, הוא חסר הגיון לחלוטין. וגם הטענה של ילו אאורה מוצדקת, שאם הוא הסתדר עם כל הסנטרים ביורוליג באול',

אנדר רייטד כי סנטרים של קבוצ יורוליג שמצליחה עולים בד"כ פי 2 ממנו. אם תרצה להביא היום את בגיץ הוא יעלה לך 2M יורו. מוריס כזכור לך עלה 2M יורו אחרי שהצליח במכבי. דיוויס יעלה לדעתי ב- 50% לפחות יותר מהיינץ. מירוטיץ' (פורוורד) שהיינץ שבר אותו בגמר היום שווה כ- 2M יורו לפחות, טומיץ' ולורבק שווים כ- 2M יורו כל אחד.

היינץ לא נוצץ כמוהם אבל יעיל מאוד. אגב עוד משהו שמרשים בו זה ההצלחה שלו בכל קבוצה שהוא שיחק בה החל מהליגה האיטלקית השנייה (MVP), הליגה הגרמנית (MVP_ אליפות וגביע) ו ליגה יוונית (אליפות וגביע) ויורוליג (2 גביעים)

היום מיליון דולר לסנטר זה ממוצע +... שפדרמן לא יספר לך אחרת.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 15:33

MTA2311 כתב:
yellowaura כתב:

מספרית, יש את ספאנוליס ואת פרינטזיס, ואז את כל השאר. ככה אולימפיאקוס בנויה. כוכב על אחד, ומספר שחקנים משלימים לידו. היינס הוא אחד מהם.

אני באמת עדיין לא מבין איך אולימפיאקוס זכתה פעמיים ברצף בגביע, מול קבוצות יותר טובות ממנה. אז נכון, ספאנוליס כוכב על, אבל כל השאר שחקנים די בינוניים. גם מספרית, וגם בפועל. היה אפשר לראות את זה בשני המשחקים שלה השנה מול מכבי.

ראיתי לא מעט את היינס בשנתיים האחרונות. אין לו שום יכולות התקפיות מיוחדות. לא פוסט אפ, לא קליעה מחצי מרחק ובאופן כללי שום דבר שהוא לא דאנק, או ליי אפ מחצי מטר. גם הגנתית, הוא נתן פיינל פור מצויין, אבל בשאר העונה הוא לא היה גדול, ומול הקבוצות הטובות( בארסה, חימקי, אפס ואפילו מכבי) הוא לא בדיוק עצר את הגבוהים שלהם.

יוני, אני לא מזלזל בו. כבר יש לנו שחקן שנותן את אותם הדברים בערך, ועושה את זה לא רע בכלל. בשביל מה להביא עוד שחקן כזה?

אתה חייב לפתוח את הראש כדי להבין למה אולימפיאקוס זכתה... יש לה כנראה מספר שחקנים שהם טובים יותר ממה שחשבת (לדעתי אי סי לואו גם אנדר ריטד- מקום 11 בדראפט ויש לו קבלת החלטות טובה מאוד... שוב לא מספרים גדולים אבל אחד מהפוינט גארדים היותר טובים בשוק). אני לא חושב שספאנוליס בקבוצה כמו מכבי של השנה היה זוכה ביורוליג... אתה חושב ?

אגב למה להביא עוד אחד כמו ג'יימס... ראית את הסדרה מול מדריד ? אין ספק שחסרה לנו מסה מתחת לסל. בגיץ' הוכיח את זה. דיוויס זו אופציה לא רעה. לדעתי קצת יותר יקרה ופחות מתאימה במשחקים מסויימים. ג'יימס הוא שחקן חלש פיזית לכן אי אפשר לומר שמדובר בשחקן דומה חוץ מזה שהוא רק אחד...
אני הייתי בונה על סנטר במחיר בינוני+ (כן מיליון דולר לסנטר זה מחיר ממוצע) + גארדים איכותיים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מאי 2013, 15:40

אני לא חושב שיש פה קטע של פתיחת ראש. יותר דמיון מפותח. לואו עם 1.9 אסיסטים ו1.4 איבודים למשחק. זה רכז טוב, עם קבלת החלטות טובה?
לא צריך לחפש בכוח. לפעמים אפשר לבנות קבוצה טובה עם שחקן אחד מצויין, וכמה שחקנים משלימים. יכול להיות שקשה לך לקבל את זה, אבל כמה שלא תנבור בסטטיסטיקות, לא תמצא פה אפילו שחקן אחד חוץ מספאנוליס שנתן עונה גדולה.

חסרה לנו מאסה, אז נביא את היינס? באמת?

מה הקטע שלך עם בגיץ'? נתן עונה מזעזעת. 2 מיליון יורו לא היו משלמים עליו גם אם הוא היה עשוי מזהב ויהלומים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 15:50

MTA2311 כתב:אני לא חושב שיש פה קטע של פתיחת ראש. יותר דמיון מפותח. לואו עם 1.9 אסיסטים ו1.4 איבודים למשחק. זה רכז טוב, עם קבלת החלטות טובה?
לא צריך לחפש בכוח. לפעמים אפשר לבנות קבוצה טובה עם שחקן אחד מצויין, וכמה שחקנים משלימים. יכול להיות שקשה לך לקבל את זה, אבל כמה שלא תנבור בסטטיסטיקות, לא תמצא פה אפילו שחקן אחד חוץ מספאנוליס שנתן עונה גדולה.

חסרה לנו מאסה, אז נביא את היינס? באמת?

מה הקטע שלך עם בגיץ'? נתן עונה מזעזעת. 2 מיליון יורו לא היו משלמים עליו גם אם הוא היה עשוי מזהב ויהלומים.

שחקנים כמו בגיץ' + היינס לא יכולים לתת תפוקה התקפית שיש לידם שחקנים התקפיים אדירים. הם אמורים לתת עבודה קצת יותר שחורה. בגיץ' נתן עונה טובה.

אגב תראה כמה מהמהלכים של היינץ בגרמניה שם הוא היה בקבוצה נטולת ספאנוליס אז הלכו עליו יותר. הסלים שלו הם באחוזים גבוהים , הוא מאוד אתלטי, ריבאונדר מצויין בהתקפה, מגיע עד לסל, פוסט אפ לא רע.
http://www.youtube.com/watch?v=_ERD837JXIY

היינס שחקן עם מאסה, מאוד יציב וכמו ששרף אמר עליו יש לו רגלים מאוד חזקות... תראה לי סנטר שיכול לדחוף אותו...

לגבי לואו אותו דבר... 46% מהשדה 41% מהשלוש הוא נתן תרומה יפה לקבוצה בעיקר משלב הטופ 16. אני חושב שבעונה הרגילה לא השתמשו בו מספיק. בכל מקרה אולימפיאקוס קבוצה שמחלקת את העומס ההתקפי בין השחקנים מלבד ספאנוליס. יוגב אוחיון עם תפוקה כמעט זהה בקבוצה נטולת כוכבים.

עוד משהו אני כבר כתבתי תגובה לפני שבוע על הסטטיסטיקה של אולימפיאקוס... קבוצה שממוקמת קצת למעלה מהאמצע של הרבה קטגוריות סטטיסטית בד"כ לא בראש. זה בדיוק מה שאני אומר לעיתים הסטטיסטיקה לא משקפת הכול. אול' ממוקמת בין האחרונות בכפייה של איבודי כדור ליריבה.. האם זה אומר שההגנה שלה לא מהטובות ביורוליג ?
ספאנוליס מקום 1 באיבודי כדור... 3.42 למשחק פאלניניץ' עם 3 למשחק ואפילו DD עם 2.81 למשחק בראון עם 2.63 למשחק.

אגב עוד נתון מעניין בפליאוף היינס מדורג 5 ביעילות ...

אבל איפה מדורג בגיץ' שנתן סדרה טובה נגדנו (לדעתי)... בין האחרונים.

מדד יעילות:
משחק 1 נגד מכבי- 4
משחק 2 נגד מכבי- 2
משחק 3 נגד מכבי- 6
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 18 מאי 2013, 16:34

היינס הוא לא שחקן פוסט אפ. הוא חי מזבל וממסירות של שחקנים אחרים. לזכותו יאמר שהוא עושה את זה לא רע. מה שכן, מי שחושב שצריך להשקיע דווקא בו מיליון וחצי דולר ולא בגארד שיכול להפעיל אותו או כל שחקן פנים אחר(פלאניניץ', ספאנוליס, פארגו, you name it) קצת מתבלבל. זה לא בא מתוך זלזלול. שים את היינס באיזה קבוצת ליגה ישראלית בלי מוסר כזה ואני בספק אם הוא יהיה איזה סוג של שובר שיוויון...
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 16:43

MTA2311 כתב:

הקבוצה הזאת בנויה כמו קבוצות גדולות אחרות. כוכב על, וסביבו חבורת שחקנים שמשלימים נהדר זה את זה.
הדבר המשותף לכל הקבוצות האלה זה שמדובר בקבוצות חזקות מאוד הגנתית, מאוד אגרסיביות ועם שחקנים שקולעים טוב משלוש.

יש המון דוגמאות כאלה - החל משיקאגו, יוסטון, יוטה והניקס של שנות ה-90, דרך ברצלונה של בודירוגה, ברצלונה של נבארו ובטח עוד דוגמאות ששכחתי.
היתרון מבחינת מכבי בבניית קבוצה שכזאת הוא שהשחקנים הנוספים סביב הכוכב/ים הם די זולים (כל הסגל המשלים של אול' נמצא בטווח הכספי של מכבי).

ד"א הקבוצה של ארויו, שכל אנשי ההנהלה (בטמטומם) כ"כ אוהבים להזכיר כדוגמא לא טובה לשיטה הזאת, רק מוציאה אותם רע, כי ארויו היה השחקן האחרון שהוחתם, ובמקום
שיחתימו את השחקנים המשלימים מסביב לכוכב, החתימו קודם כל בררה מהליגה וכל מיני שחקנים אפסיים, ורק אז את ארויו.

ועוד משהו - ג'יימס הוא לא חיה רעה כמו היינס. הוא לא איזה כסאחיסט ולא אגרסיבי מדי. כך שבסיסו הוא שחקן שונה מהיינס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 16:48

yellowaura כתב:
jol9 כתב:אור צודק ביחס למחיר. אם מדובר בשחקן שהוא אנדרייטד, אז איך הוא יעלה מליון וחצי דולר?

אנדר רייטד כי סנטרים של קבוצ יורוליג שמצליחה עולים בד"כ פי 2 ממנו. אם תרצה להביא היום את בגיץ הוא יעלה לך 2M יורו. מוריס כזכור לך עלה 2M יורו אחרי שהצליח במכבי. דיוויס יעלה לדעתי ב- 50% לפחות יותר מהיינץ. מירוטיץ' (פורוורד) שהיינץ שבר אותו בגמר היום שווה כ- 2M יורו לפחות, טומיץ' ולורבק שווים כ- 2M יורו כל אחד.

היינץ לא נוצץ כמוהם אבל יעיל מאוד. אגב עוד משהו שמרשים בו זה ההצלחה שלו בכל קבוצה שהוא שיחק בה החל מהליגה האיטלקית השנייה (MVP), הליגה הגרמנית (MVP_ אליפות וגביע) ו ליגה יוונית (אליפות וגביע) ויורוליג (2 גביעים)

היום מיליון דולר לסנטר זה ממוצע +... שפדרמן לא יספר לך אחרת.

אבל היינץ הוא שטאנץ של שחקן שיש כביכול הרבה כמוהו. הוא לא ממש שחקן מוכשר התקפית, ולכן הוא לא יכול לעלות כמו הסנטרים שכן מוכשרים התקפית.
אני אישית טוען, שזה יכול להיות מצויין למכבי, כי היא לא תמצא סנטר שכן מוכשר התקפית, וכן בטווח המחירים שלה.

דווקא הדוגמא של בורשטיין היא מצויינת. אני אתן לך אפילו דוגמא טובה יותר - דרק שארפ. הוא היה שווה למכבי הרבה יותר מה250-300K שקיבל, אבל אי אפשר היה להגיד שלמרות שהיה
חלק בלתי נפרד מקבוצה ששלטה באירופה בשתי קדנציות שונות, שהוא שווה מליון דולר, כי עבור הדברים שהוא מביא למגרש לא משלמים סכומים כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2013, 16:49

עם היינס אתה חייב רכז טוב, גארד התקפי כוכב (או כמעט כוכב) ו-4 עם קליעה באנקר שיפתח את הצבע AKA פלאניניץ', פארגו ופוטסיס למשל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 16:51

שחף כתב:היינס הוא לא שחקן פוסט אפ. הוא חי מזבל וממסירות של שחקנים אחרים. לזכותו יאמר שהוא עושה את זה לא רע. מה שכן, מי שחושב שצריך להשקיע דווקא בו מיליון וחצי דולר ולא בגארד שיכול להפעיל אותו או כל שחקן פנים אחר(פלאניניץ', ספאנוליס, פארגו, you name it) קצת מתבלבל. זה לא בא מתוך זלזלול. שים את היינס באיזה קבוצת ליגה ישראלית בלי מוסר כזה ואני בספק אם הוא יהיה איזה סוג של שובר שיוויון...

תקרא טוב את מה שאני כותב. אני כותב בדיוק את אותו הדבר. הכסף הגדול צריך ללכת לשני גארדים טובים וחזקים, והקו הקדמי יכול להיות בנוי משחקים כמו היינס, הנדריקס, טיוס, לאזמה וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מאי 2013, 18:01

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

הקבוצה הזאת בנויה כמו קבוצות גדולות אחרות. כוכב על, וסביבו חבורת שחקנים שמשלימים נהדר זה את זה.
הדבר המשותף לכל הקבוצות האלה זה שמדובר בקבוצות חזקות מאוד הגנתית, מאוד אגרסיביות ועם שחקנים שקולעים טוב משלוש.

יש המון דוגמאות כאלה - החל משיקאגו, יוסטון, יוטה והניקס של שנות ה-90, דרך ברצלונה של בודירוגה, ברצלונה של נבארו ובטח עוד דוגמאות ששכחתי.
היתרון מבחינת מכבי בבניית קבוצה שכזאת הוא שהשחקנים הנוספים סביב הכוכב/ים הם די זולים (כל הסגל המשלים של אול' נמצא בטווח הכספי של מכבי).

ד"א הקבוצה של ארויו, שכל אנשי ההנהלה (בטמטומם) כ"כ אוהבים להזכיר כדוגמא לא טובה לשיטה הזאת, רק מוציאה אותם רע, כי ארויו היה השחקן האחרון שהוחתם, ובמקום
שיחתימו את השחקנים המשלימים מסביב לכוכב, החתימו קודם כל בררה מהליגה וכל מיני שחקנים אפסיים, ורק אז את ארויו.

ועוד משהו - ג'יימס הוא לא חיה רעה כמו היינס. הוא לא איזה כסאחיסט ולא אגרסיבי מדי. כך שבסיסו הוא שחקן שונה מהיינס.

בברצלונה של בודירוגה שיחקו גם נבארו ושאראס. מה שאולימפיאקוס עשתה בשנתיים האחרונות הוא מאוד חריג באירופה. לא חושב שיש לזה תקדים.
כמובן שבנבא רוב הקבוצות בנויות ככה, אבל כמו שאמרתי קודם, זה משחק שונה לחלוטין.

לא יודע מה זה חיה רעה. ג'יימס לוקח יותר ריבאונדים וחוסם יותר. בקשר להגנה האישית, אני ממש לא חושב שמה שהיה בפיינל פור משקף את היכולת ההגנתית של היינס באחד על אחד. בסופו של דבר מדובר באותו סגנון של שחקן. אפשר גם להכניס שחקנים כמו הנדריקס ולאזמה לאותה קטגוריה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 18 מאי 2013, 18:02

ואני שוב אענה לך ואגיד שאם אתה מביא שחקן על אירופאי כמו ספאנוליס אפשר לחיות עם שחקנים כאלה בפנים, ואם אתה מביא שחקנים טובים(ע''ע פלאניניץ', פארגו, לאנגפורד) אתה צריך שחקן עם פוסט אפ סביר, גם אם זה לא יהיה קרסטיץ' או טומיץ'...

הבעיה היא שאתה עושה פה הסקה ממקרה בודד של קבוצה למה שצריך לעשות. הקבוצות של ג'ורדן לקחו 6 אליפויות עם נגרים בתור שחקני פנים. זה גרם לכל הקבוצות לבנות סגלים בלי שחקני פנים נורמליים? שנה אחרי הפרישה שלו הספרס עם תאומי המגדל דאנקן ורובינסון לקחו אליפות. שנה אחר כך שאק דרס את הליגה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 19:11

LIAV10 כתב:עם היינס אתה חייב רכז טוב, גארד התקפי כוכב (או כמעט כוכב) ו-4 עם קליעה באנקר שיפתח את הצבע AKA פלאניניץ', פארגו ופוטסיס למשל.

4 שקולע טוב לשלוש זה דבר נהדר, אבל אסור למכבי לשבות את עצמה בקונספציה הזאת. בלו הוא שחקן יחיד במינו. ישנם עוד כמה קלעים גבוהים מצויינים.
השאלה היא האם זה דבר מחוייב במציאות.
אם נניח מכבי תלך על קונספט הגנתי יותר בקו הקדמי, וכשרוצים לשפר את הקליעה משחקים עם סמית' ב-4, זה יכול לעבוד.

פשוט, לא הייתי רוצה שמכבי תהיה מחוייבת לאיזשהי תבנית קשיחה. התבנית הקשיחה היחידה לדעתי שצריך ללכת עליה היא שני כוכבים לקו האחורי, וזה צריך להיעשות
בתחילת הקיץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים