אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי shayta » 01 יוני 2013, 13:53

אני מקווה שמכבי תחלק נכון את עלות שחקני הרכש הנחוצים לה ולא תשים את כל הביצים בסל אחד, גם אם קוראים לו גר'מי פארגו. בשביל ספאנוליס שווה להשתגע, פארגו עדיין לא ספאנוליס.
חלוקה נכונה של התקציב אומרת שגם בעמדות 2 ו-5 נראה שחקנים טובים.
הייתי שמח לראות שלושה שחקנים רכש שנשארו עדיין בתחום המחיר השפוי(פלאניניץ, דיוויס, ג'קסון....) ולא אחד במחיר מופרז בסטנדרטים של מכבי שיגרום בהכרח ליתר הקבוצה להיות לא מאוזנת ובינונית
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2013, 14:00

shayta כתב:אני מקווה שמכבי תחלק נכון את עלות שחקני הרכש הנחוצים לה ולא תשים את כל הביצים בסל אחד, גם אם קוראים לו גר'מי פארגו. בשביל ספאנוליס שווה להשתגע, פארגו עדיין לא ספאנוליס.
הייתי שמח לראות שלושה שחקנים רכש שנשארו עדיין בתחום המחיר השפוי(פלאניניץ, דיוויס, ג'קסון....) ולא אחד במחיר מופרז בסטנדרטים של מכבי שיגרום בהכרח ליתר הקבוצה להיות לא מאוזנת ובינונית

פלאנניץ' ודיויס שחקנים בעלייה אחרי העונה שנתנו כך שהמחיר שלהם רק יעלה . לעומת זאת ג'אקסון הוא בירידה חדה מבחינת ביקוש ולכן המחיר שלו ירד . בדיוק כמו שהיה עם מאחיה בצסקא...
מכבי כן יכולה לחשוב על פארגו ועדיין על שחקן כמו ג'אקסון....פארגו אולי לא ספאנוליס עדיין אבל 2 מליון דולר זה עדיין פחות בהרבה ממה שהיווני מרוויח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי shayta » 01 יוני 2013, 14:08

נניח שמכבי יכולה לחשוב על פארגו וג'קסון יחד, שעלותם יחד נאמדת בקרוב ל-3 מיליון דולרים. מה יהיה בעמדה 5 ?
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2013, 14:13

אין לי בעיה שמכבי תוציא 2 מיליון על ספאנוליס או דיאמנטידיס, אבל הרזומה של פארגו לא מצדיק את זה, מה לעשות. אני לא חושב שהוא גם רכז ברמה של השניים האלה.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2013, 14:14

shayta כתב:נניח שמכבי יכולה לחשוב על פארגו וג'קסון יחד, שעלותם יחד נאמדת בקרוב ל-3 מיליון דולרים. מה יהיה בעמדה 5 ?

זר של עד מליון דולר נטו יחד עם ג'יימס (שהוא עדיין תחת חוזה) וטיוס....צריך בהחלט להספיק...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי shayta » 01 יוני 2013, 14:31

לצערי זה לא אפשרי. טכנית כן, אבל תחת ההנהלה הנוכחית ממש לא. בטח לא יחד עם ג'יימס
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2013, 14:37

shayta כתב:לצערי זה לא אפשרי. טכנית כן, אבל תחת ההנהלה הנוכחית ממש לא. בטח לא יחד עם ג'יימס

תחת ההנהלה הנוכחית אתה גם לא תחתים זר במליון כך שהכל לא רלוונטי ....מדובר במה צריך לעשות כדי שהקבוצה באמת תשדרג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי shayta » 01 יוני 2013, 15:08

אני דווקא חושב שזר במיליון+ יגיע ולא מאהבת מרדכי, אלא דווקא כי ההנהלה מרגישה את הרחשים סביב רכישת המנויים והתמיכה בקבוצה. אבל רק אחד כזה ינחת כאן.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2013, 16:10

shayta כתב:אני מקווה שמכבי תחלק נכון את עלות שחקני הרכש הנחוצים לה ולא תשים את כל הביצים בסל אחד, גם אם קוראים לו גר'מי פארגו. בשביל ספאנוליס שווה להשתגע, פארגו עדיין לא ספאנוליס.

בעמדה 5 יש לנו שחקן טוב מאוד. חבל לשים הרבה כסף על שחקן כמו דייויס, כשכבר יש לך שחקן מצויין בדיוק באותה העמדה.
אפשר לחסוך מעט כאן, ולהביא שחקן סולידי שישלים את ג'יימס, ויאפשר לו לנוח מבלי שהרמה תיפול באופן משמעותי. את הכסף צריך לשים על שני שחקנים בעמדות 1 ו-2.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2013, 16:39

שחף כתב:פארגו שחקן נהדר, אבל הוא לא איזה מישהו מוכח כמו ספאנוליס או דימנטידיס שיש לו כמה זכיות ביורוליג ועוד כמה פיינל פורים. האיש נתן פה עונה אחת טובה.
חוץ מזה, אתם באמת חושבים שמכבי יכולה להתחרות כספית בהצעות של צסק''א? תחזירו את הסרט לבלוקבסטר

אם צסק״א תיתן תחרות, למכבי אין סיכוי. אבל נכון לעכשיו, שעל פי השמועות ההצעה הרוסית עומדת על 2 מליון, מכבי בהחלט יכולה לתת לו הצעה שווה. מה יהיה לאחר מכן נראה. לגבי המוכח או לא מוכח, ברזומה של פארגו היתה רק עונת יורוליג אחת, לזכותו ייאמר. לפי דעתי אם היה נשאר באירופה הוא היה הופך לאחד הגארדים הדומיננטיים ביותר
er79

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2013, 17:04

איך בדיוק זה שהוא היה ביורוליג עונה אחת נאמר לזכותו? גם סופו היה מצויין באותה עונה ומאז לא שיחזר את היכולת הזו, ולא חסרים שחקנים שנותנים עונה אחת טובה ואז נעלמים.
שחף

הודעהעל ידי shayta » 01 יוני 2013, 17:11

jol9 כתב:

בעמדה 5 יש לנו שחקן טוב מאוד. חבל לשים הרבה כסף על שחקן כמו דייויס, כשכבר יש לך שחקן מצויין בדיוק באותה העמדה.
אפשר לחסוך מעט כאן, ולהביא שחקן סולידי שישלים את ג'יימס, ויאפשר לו לנוח מבלי שהרמה תיפול באופן משמעותי. את הכסף צריך לשים על שני שחקנים בעמדות 1 ו-2.

אני מאוד אוהב ומעריך את ג'יימס, הוא גם חייב להיות חלק ממכבי בשנים הבאות. אבל הוא לא 5, אלא אותו 4.5 שמכבי תחת בלאט מתעקשת להחתים(מלבד סופו).
יש לו נחיתות משמעותית מול כל גבוה מסיבי ביבשת והוא מרחיק אותנו מהליגה של הגדולות באמת, בטח כשהוא מהווה כינור ראשון ויחיד.
שחקן סולידי, כמו שאתה מבקש, חייב לעמוד בכמה קריטריונים על מנת להשלים את גיימס כמדומני.
הוא חייב להיות גבוה ממנו, פיזי ממנו ולתת מימד נוסף מתחת לסלים בהגנה ובהתקפה, גיימס כבר יביא את היתר.
אין שחקנים "סולידים" כאלה באירופה, מלבד אותם שמות שמוזכרים כאן מידי עונה. מאריץ, וויאקס, דיוויס, באראץ....הם לא משלימים, לא זולים והם מצרך חובה בקבוצה ששואפת להיות מהטופ של אירופה.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי shayta » 01 יוני 2013, 17:14

שחף כתב:איך בדיוק זה שהוא היה ביורוליג עונה אחת נאמר לזכותו? גם סופו היה מצויין באותה עונה ומאז לא שיחזר את היכולת הזו, ולא חסרים שחקנים שנותנים עונה אחת טובה ואז נעלמים.

בדיוק כמו אחוזי השלוש של הנדריקס אשתקד. זרק אחת, קלע אחת.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי felix_r » 01 יוני 2013, 19:16

כותבים שצסקא הציעה לפארגו חוזה לשנתים תמורת 4 מיליון (סך הכל)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2013, 19:17

shayta כתב:
jol9 כתב:

אני מאוד אוהב ומעריך את ג'יימס, הוא גם חייב להיות חלק ממכבי בשנים הבאות. אבל הוא לא 5, אלא אותו 4.5 שמכבי תחת בלאט מתעקשת להחתים(מלבד סופו).
יש לו נחיתות משמעותית מול כל גבוה מסיבי ביבשת והוא מרחיק אותנו מהליגה של הגדולות באמת, בטח כשהוא מהווה כינור ראשון ויחיד.
שחקן סולידי, כמו שאתה מבקש, חייב לעמוד בכמה קריטריונים על מנת להשלים את גיימס כמדומני.
הוא חייב להיות גבוה ממנו, פיזי ממנו ולתת מימד נוסף מתחת לסלים בהגנה ובהתקפה, גיימס כבר יביא את היתר.
אין שחקנים "סולידים" כאלה באירופה, מלבד אותם שמות שמוזכרים כאן מידי עונה. מאריץ, וויאקס, דיוויס, באראץ....הם לא משלימים, לא זולים והם מצרך חובה בקבוצה ששואפת להיות מהטופ של אירופה.

יש משהו במה שאתה אומר.
אני קונה את זה, בתנאי שמכבי תוכל להנחית כאן שני זרים טובים בקו האחורי. אבל יש לי תחושה שזה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 יוני 2013, 19:21

אני קונה גם זר אחד טוב בקו האחורי. זה כמובן לא יספיק, אבל סביר להניח שאפילו את זה לא נקבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2013, 19:25

MTA2311 כתב:אני קונה גם זר אחד טוב בקו האחורי. זה כמובן לא יספיק, אבל סביר להניח שאפילו את זה לא נקבל.

האמת שאתה צודק לגמרי, אבל אתה יודע איך זה בתקופה הזאת... עוד מעט נשמע שמכבי אוטוטו סוגרת עם ארויו, ושלאנגפורד כבר בודק דירות בת"א, ובסוף
יודיעו שהשוק קשה, ושהיקמן נתן עונה נהדרת ושהמאמן מאוד רצה אותו, ושלמדלי יש חוזה מחייב שאי אפשר לחתוך...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2013, 20:07

אני בשלב הזה עדיין מסתמך על זה שהשחקנים המדוברים עוד לא חתמו בשום מקום
עוד חודש חודשיים נדבר אחרת...בנתיים תנו להנות קצת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יוני 2013, 20:39

felix_r כתב:כותבים שצסקא הציעה לפארגו חוזה לשנתים תמורת 4 מיליון (סך הכל)

:crybaby
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יוני 2013, 20:44

yzafrir כתב:אני בשלב הזה עדיין מסתמך על זה שהשחקנים המדוברים עוד לא חתמו בשום מקום
עוד חודש חודשיים נדבר אחרת...בנתיים תנו להנות קצת...

זה בערך להגיד שכל עוד אתה רווק ובר רפאלי רווקה יש סיכוי לחתונה איתה. בינתיים תהנה מהפנטזיה. :whistle
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים