מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי קודי » 28 מאי 2012, 12:16

לא ברור לי למה צריכים להביא גארד (לנדסברג?) במקום בורשטיין. אם יש 4 גארדים טובים (אוחיון, הלפרין, לנגפורד וגארד זר נוסף) ועוד שני מספרי 3 טובים שיכולים לשחק גם כגארדים (סמית ופניני) ומשתתפים בסך הכל בשתי ליגות אז מדוע יש צורך בגארד חמישי? נראה לי מיותר לחלוטין ולנדסברג אחד כזה יכול לעשות את ההבדל בין לנגפורד לדייויד לוגאן.
מכבי צריכה סגל של 10 שחקנים בכירים ובמקרה הקיצוני מאוד, ורק אם אין ברירה, אז אולי להשאיר את שון ג'יימס כסנטר שלישי.
מעבר לכך, לא הייתי מחתים את ג'קסון גם אם הוא היה מסכים לקבל כאן מיליון דולר לעונה, מאחר שאין שום סיבה להביא רכז דומיננטי שידחוק את אוחיון לשוליים ואפשר בעמדה הזו לחסוך קצת כסף ולהביא רכז שיחלוק עם אוחיון בעמדה בצורה פחות או יותר שווה, בתקווה שהפער ינותב להשארת לנגפורד.
לחילופין ואם בכל זאת מתעקשים על לנדסברג ובהנחה שלנגפורד נשאר, אפשר לחלוק את עמדת הרכז בין הלפרין לאוחיון ואת עמדה 2 בין לנגפורד ללנדסברג (ולוותר על זר אחד).
הסגל שלי הוא כזה:
אופציה א':
אוחיון, רכז זר
לנגפורד, הלפרין
סמית', פניני
אליהו, בלו/פורוורד זר
מאריץ, שרמדיני
אופציה ב':
אוחיון, הלפרין
לנגפורד, לנדסברג/גארד זר
סמית', פניני
אליהו, בלו/פורוורד זר
מאריץ, שרמדיני
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 12:16

עופר, עכשיו לקחת את התסריט הרע לגבי כל שחקן, זה דווקא לא הכי סביר שיקרה.
אבל אם כן, יש את יובל נעימי, יוני ישמח לקרות אותו במכבי. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 12:24

קודי, לפי אופציה א' שלך, אם בלו עוזב וזר מגיע במקומו, יש לך רק 4 ישראלים בסגל. לא נראה לי שמכבי תסתפק ב 4 ישראלים בכירים בלבד, זה כל העניין.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2012, 12:42

yarinsaky כתב:עופר, עכשיו לקחת את התסריט הרע לגבי כל שחקן, זה דווקא לא הכי סביר שיקרה.
אבל אם כן, יש את יובל נעימי, יוני ישמח לקרות אותו במכבי. :)

אני חושב שהוא שחקן מאוד כשרוני. פשוט לא כ"כ אוהב את האופי שלו. אולי תחת בלאט הוא ישתנה ויהפוך להיות שחקן טוב וקבוצתי יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2012, 12:44

yarinsaky כתב:קודי, לפי אופציה א' שלך, אם בלו עוזב וזר מגיע במקומו, יש לך רק 4 ישראלים בסגל. לא נראה לי שמכבי תסתפק ב 4 ישראלים בכירים בלבד, זה כל העניין.

בשיא הרצינות - זלמנסון והררי. או לצורך העניין ילדים אחרים, אולי קצת יותר מוכנים לבוגרים.

מכבי לא צריכה להחזיק עציצים במאות אלפי דולרים.

אם לא, אז באמת שעדיף את בורשטיין. הוא לפחות מקבל את התפקיד המצומצם שנותנים לו, בלי הרבה תלונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 12:48

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:קודי, לפי אופציה א' שלך, אם בלו עוזב וזר מגיע במקומו, יש לך רק 4 ישראלים בסגל. לא נראה לי שמכבי תסתפק ב 4 ישראלים בכירים בלבד, זה כל העניין.

בשיא הרצינות - זלמנסון והררי. או לצורך העניין ילדים אחרים, אולי קצת יותר מוכנים לבוגרים.

אם לא, אז באמת שעדיף את בורשטיין. הוא לפחות מקבל את התפקיד המצומצם שנותנים לו, בלי הרבה תלונות.

אוקיי.
בוא ניקח תסריט סביר של חוק רוסי בשנה הבאה ( לא יודע אם זה יקרה ), צריך 2 ישראלים בכל רגע, ישראלי אחד פצוע, אין לך כמעט אף אחד להחליף. מכבי לא יכולה לקחת סיכון כזה גדול, 5 ישראלים בכירים זה כמעט מאסט.

בתיאוריה מה שאתה אומר דווקא מתאים לי, לחסוך כסף והכול, אבל אני כמעט משוכנע שיהיו יותר מ 4 ישראלים בכירים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2012, 13:13

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:

אוקיי.
בוא ניקח תסריט סביר של חוק רוסי בשנה הבאה ( לא יודע אם זה יקרה ), צריך 2 ישראלים בכל רגע, ישראלי אחד פצוע, אין לך כמעט אף אחד להחליף. מכבי לא יכולה לקחת סיכון כזה גדול, 5 ישראלים בכירים זה כמעט מאסט.

בתיאוריה מה שאתה אומר דווקא מתאים לי, לחסוך כסף והכול, אבל אני כמעט משוכנע שיהיו יותר מ 4 ישראלים בכירים.

אז בורשטיין. מעדיף אותו על לנדסברג, רק בגלל העובדה שהוא מוכן להיות שחקן מחליף ולא לשחק הרבה וזה לא ייצור בלגאן ברוטציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 13:25

אוקיי, מקובל, רק נקווה שהוא לא חוזר מרותך לגמרי וחסר תועלת בשנה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי drorshra » 28 מאי 2012, 13:27

אז בשביל מחליף שני , למקרה שישראלי יפצע במשחק ליגה ,צריך להוציא קרוב למליון דולר ברוטו על שני שחקנים ישראלים שיהיו שחקנים 11 ו 12 ?

במקרה הכי גרוע נפסיד משחק ליגה. (למרות שגם הררי וזלמנסון יכולים לתת 5 דקות מנוחה בליגה בלי שמכבי תתמוטט מזה)
drorshra

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2012, 14:03

drorshra כתב:אז בשביל מחליף שני למקרה שישראלי יפצע במשחק ליגה צריך להוציא קרוב למליון דולר ברוטו על שני שחקנים ישראלים שיהיו שחקנים 11 ו 12 ?

במקרה הכי גרוע נפסיד משחק ליגה. (למרות שגם הררי וזלמנסון יכולים לתת 5 דקות מנוחה בליגה בלי שמכבי תתמוטט מזה)

נכון. זה בדיוק מה שגם אני אומר.
חוץ מזה, זלמנסון והררי, הם לא הצעירים היחידים בארץ. מכבי יכולה לנסות להביא צעיר קצת יותר בשל, ולתת לו את הדקות.

בעיניי עדיף בהרבה לשחק בליגה עם ישראלים צעירים, מאשר להחזיק שחקנים יקרים על הספסל.
את הפיינל פור לקחנו די בהליכה עם אוחיון, פניני, ליאור ובלו, שהם 4 ישראלים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 14:33

אבל זה קרה אחרי שאיבדנו 2 ישראלים בדרך - בורשטיין ושאייר. נראה איך העונה הזאת תתחיל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2012, 14:39

yarinsaky כתב:אבל זה קרה אחרי שאיבדנו 2 ישראלים בדרך - בורשטיין ושאייר. נראה איך העונה הזאת תתחיל.

את שני הישראלים המאעפנים... אם לא היית מביא את שאייר מלכתחילה, לא היית מאבד אותו, ואת התרומה של טל אפשר לקבל גם משחקן צעיר עם פוטנציאל.
נראה אולי דייויד יצליח לחשוב על מועמד שיוכל לפתח בשביל מכבי. כרגע לא עולים לי יותר מדי שמות בראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 14:43

לא עולים כי המצב בארץ די קשה למען האמת, אין ממש עתודה טובה של שחקנים ישראלים היום. לא סתם מחטטים כדי למצוא מתאזרחים כל הזמן.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מאי 2012, 15:17

הלפרין מתקרב,הסיכוי שבורשטיין ישאר בעונה הבאה נמוך
http://one.co.il/Article/200417.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 28 מאי 2012, 16:24

שאראס במקום בלו על תקן הקלעי האבסלוטי?
BIG sofo

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מאי 2012, 16:58

yarinsaky כתב:אבל זה קרה אחרי שאיבדנו 2 ישראלים בדרך - בורשטיין ושאייר. נראה איך העונה הזאת תתחיל.

אבל אתה צריך את הישראלים לליגה רק לסוף העונה (ולמשחקי הגביע), כי מה שקורה במהלך הליגה לא רלוונטי לכלום.
אז בשביל סדרת פלייאוף אחת + 2 משחקים צריך יותר מ-4 שחקנים??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 17:36

חנו'ש כתב:

אבל אתה צריך את הישראלים לליגה רק לסוף העונה (ולמשחקי הגביע), כי מה שקורה במהלך הליגה לא רלוונטי לכלום.

לא יודע אם לא רלוונטי, לא בטוח שזה מה שחושבים במכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מאי 2012, 17:42

yarinsaky כתב:
חנו'ש כתב:

לא יודע אם לא רלוונטי, לא בטוח שזה מה שחושבים במכבי.

אני יודעת שזה לא מה שחושבים במכבי וזו הדרך בה השיטות של קופל הכי פוגעות במכבי.
בניות סגל רחב מידי בלא שום צורך לכך בגלל שיש למכבי קושי גדול לא לייחס חשיבות למשחקים שאין להם חשיבות כמו שהפיינל פור מייצר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 17:46

כן, זה חלק מהעניין.
גם הרצון לתדמית של זהות ישראלית היא חלק מהעניין, למרות שאני לא בטוח עד כמה לאנדסברג הוא איזה ישראלי דגול. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 28 מאי 2012, 17:50

לפני שנה מכבי שיחקה עם 4 ישראלים: בלו, פניני, אליהו ובורשטיין(דרק שארפ שיחק רק בגארבג' טיים של משחקים, כמו אלון שטיין היום). בעונות של פיני למכבי היה את בורשטיין שארפ ומתאזרח גבוה(ג'יימי ארנולד\תומאס) עם שרון ששון ב-2006 ובלו ב-2004. מ-3 העונות האלה היחידה שבה היו למכבי 5 ישראלים הייתה 2004(גור שלף היה החמישי). אני לא רואה טעם בהחזקה של בורשטייין כישראלי חמישי, בהנחה שמכבי לא מביאה לפה את רודני ביופורד בעמדה 2 ואת קאמינגס בעמדת הרכז, ודי מצחיק שאנשים שקוראים כאן לא להחזיק עציצים בקבוצה(יוני זה מכוון בעיקר אליך) רוצים להשאיר פה במחיר מופקע שחקן שהשמש שקעה על שיא הקריירה שלו לפני 6 שנים בערך. מילא אם בורשטיין היה מסתפק בחוזה צנוע כמו של דרק שארפ בשנים האחרונות שלו(או בעצם בחוזה כמו של גור שלף אז, כי התרומה שלו כמו של שלף היא בעיקר במשחקי ליגה וב 7-8 דקות על הפרקט ביורוליג במקרה הטוב) אבל זה ממש לא המצב.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים