הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מאי 2013, 20:43

קייל היינס במליון דולר ??? אני מעדיף את אדריאן יוטר ב-250....זה באמת השחקנים שניראים לכם שיכולים להיות סנטר מוביל במכבי.? כשיש על הספסל את פאוול ואת אנטיץ אז זה הרבה יותר קל אבל קו קידמי של ג'יימס והיינס הוא עלוב ביותר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 מאי 2013, 21:15

פאוול ואנטיץ'? ג'יימס הרבה יותר טוב משניהם.

( אני כמובן מסכים שהיינס ממש לא שווה את הסכומים האלה)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2013, 21:16

אני חושב שהוא דיבר על הקליעה שלהם מרחוק/חצי מרחק
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2013, 22:31

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
yellowaura כתב:
rc4991 כתב:אנשים פה על סמים שהם רוצים את היינס?ועוד במיליון וחצי דולר??? :eek
אני אפילו לא צריך להסביר למה זה הזוי...(אני מניח שהטענות שלי כבר הועלו פה על ידי משתמשים אחרים)

אתם שואלים איזה סנטר אפשר להביא בכסף הזה?
התשובה היא:בורוסיס שנחשב לאחד הסנטרים הטובים באירופה ולדעתי אפילו הטוב ביותר

http://www.insidehoops.com/forum/showth ... p?t=263340

1.5 מיליון יורו נטו במילאנו ... נראה לך סדר גודל דומה של מחיר ? ...יותר כמו 2 מיליון דולר נטו.

חוץ מזה שלא הוביל את האיטלקים לכלום ושום דבר (ואי אפשר לומר שלא היו לידו שחקנים טובים) והוא הד קייס לא קטן

זה הסכום שהוא הרוויח השנה,אני די בטוח שהוא ירוויח פחות מזה בחוזה הבא שלו בגלל הסיבות שציינת
אני לא מאמין שהוא ימשיך במילאנו,הספרדיות לא מחפשות סנטרים,היווניות מחזיקות בתקציב דומה לשלנו והרוסיות והטורקיות קופצות על שחקנים שנותנים עונות מדהימות ומגיעים לשלבים המכריעים של היורוליג
אז למה אני רוצה אותו?
כי הוא סנטר אדיר-גבוה,מאסיבי,עם קליעה מחצי מרחק ומהשלוש,שומר לא רע ומפלצת ריבאונד,בקיצור-החבילה השלימה
לדעתי אם הוא יקבל שלושים דקות במשחק הוא יעמיד בקלות ממוצע של דאבל-דאבל ולי אין ספק שהוא הסנטר הטוב באירופה או לפחות מהטופ 3

קודם כל ריאל חיפשה כל הקיץ סנטר, בנוסף סלאוטר בטח לא ימשיך, אז בטוח שהיא מחפשת סנטר.
דבר שני, הלוואי והיה לנו תקציב כמו של היווניות (אגב שמועות שפאו חוזרת לתקציבים מלפני שנתיים-שלוש, כמו כן אובראדוביץ׳ צפוי לחזור)
דבר שלישי, נכון, הטורקיות קופצות על שחקנים עם סטט׳ טובה, והעונה האחרונה של בורוסיס היתה הטובה בקריירה שלו מבחינת סטט׳, הן גם הביאו לא מעט שחקנים שלא הגיעו לשלבים המאוחרים.

1.ריאל היתה גם בלי סנטר קלאסי בקיץ והיא לא החתימה אחד כזה למרות שהיו כמה פנויים
2.מסכים,ליווניות עדיין יש תקציב גבוה משלנו אבל לא בהרבה.אל תשכח ששתיהן מחזיקות בשחקני על שלוקחים להם מיליונים וזה די מאזן אותנו עם התקציב שלהם(לפחות עם אול')
בכלל,קשה לדעת עם בורוסיס יחזור לפאו אחרי המ שהיה ביניהם לפני שנתיים(אם אני אל טועה הוא היה אפילו תחת חוזה והם שיחררו אותו)
3.נכון,אבל לרוב הם הולכים על שחקנים שגם הגיעו לשלבים המאוחרים,נקווה שזה יהיה גם הפעם
בקיצור-אני לא אומר שהוא בכיס שלנו אבל אני מאמין שנוכל להילחם עליו אם נציע לו באיזור ה-1.5 מיליון דולר,זה יהיה תלוי כמובן גם בשגעונות של הגדולות

לחלוטין אין שום צורך להוציא כ"כ הרבה כסף, על שחקן שמשחק באותה עמדה שכבר יש לנו בה שחקן מצויין אחר שיעלה גם לא מעט.
בנוסף, בורוסיס הוא כשלון מהלך בכל מה שקשור בהצלחה קבוצתית.
אני לא רוצה שחקנים כאלה בקבוצה, והאמת גם אם הוא היה הרבה יותר מוצלח מכל הבחינות שציינתי, פשוט חבל לבנות קו קדמי ב-3 מליון + וקו אחורי ברבע מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קוביקו » 20 מאי 2013, 00:14

זה מה שמכבי חייבת לעשות בעונה הבאה-

1. לצרף שותף או שותפים שיוסיפו עוד כ 7-8 מיליון דולר. כדי להשלים את הגרוש ללירה!!

2.להפסיק להתערב לבלאט בעניינים המקצועיים. לא יכול להיות שיקבעו לו את מי להביא ומי לא. ואח"כ עוד יאשימו אותו בכישלון!!!

3.ללמוד קצת מהקבוצות הגדולות. ומטעויות העונה הנוכחית- כל הקבוצות הגדולות מוותרות מראש על כמה משחקים במהלך העונה כדי לקדם צעירים. אז מכבי שהיא השלטת הבלעדית בליגה שלה. כל שכן שיכולה לוותר על 6-7 משחקים כדי לקדם צעירים. ואח"כ לקחת אליפות בקלי קלות. ואת הפירות היא תקצור בסוף העונה ובעונות אח"כ!!!

4.כדי להימנע מנזק כספי גדול עקב החוזים המיותרים שנחתמו עם שרמדיני ופלאניניץ'. מכבי חייבת לעשות שני טריידים. אחד- עם אולימפיאקוס שרמדיני ו- 400 אלף תמורת אנטיץ' [צביקה שרף אמר בגמר היורליג שאנטיץ' מקבל רק 4-500 אלף]. והשני- עם אולם הגרמנית פלאניניץ' ו- 1-200 אלף תמורת ג'ון בראיינט.בנוסף מכבי תהנה מבונוס שאין לאף אחת באירופה- שני סנטרים שקולעים שלשות!!!

5.הבאת טיוס במקום תומאס. והחלפת רוט במקל. שזה בערך אותו כסף ולא תהיה פה הוצאה מיותרת,

6.במקום קיינר מדלי ואליהו ששווים למכבי כ- 1.5 מיליון נטו. שמכבי תביא את פאט קלאת'ס וג'ייק כהן שיעלו ביחד לא יותר מחצי מיליון נטו. ובכסף הנותר תעשה את מה שכתבתי לעייל....

7.בעמדה שלוש יש שחקן מיותר. מכיון שסמית' הכי טוב ולנדסברג הוא פרויקט לעתיד. אז פניני מיותר וצריך לשחרר אותו. מה עוד שקלאת'ס יכול לשחק גם בעמדה הזאת!!

8.בשתי עמדות הגארד- אוחיון ישאר בתור רכז מחליף. כשוויל ביינום שמסיים עכשיו חוזה בפיסטונס יהיה הרכז הפותח. ופארגו ישחק לצידו כשמקל מחליף אותו. אפילו שמקל לא ממש סקנד גארד אבל מכיון שהוא חודר ושומר טוב. וגם הקליעה שלו מאוד השתפרה. הוא יכול לשמש כמחליף מצוין. ואז יווצר מצב שיש למכבי 4 רכזים ו-3 שחקנים שיכולים לשחק בעמדה 2,

9.לוגאן מסיים חוזה וישוחרר ויפנה כ- 550 אלף. היקמן אומנם לא מתאים למכבי אבל בטח שהוא שווה לפחות 800 אלף. ככה שמכבי יכולה למכור אותו ולכסות הוצאות. בנוסף ל- 400 אלף של פניני ולעודף מאליהו ומדלי ישאר למכבי כ- 2 מיליון דולר שיכסו את רוב ההוצאות על ביינום ופארגו. ככה שפדרמן בסופו של דבר לא יצטרך להביא משקיע כ"כ גדול!!!!

10 והדבר האחרון והכי חשוב- להחתים את כולם לפחות ל- 4 שנים כדי שתהיה המשכיות ולא נצטרך גם בשנים שלאחר מכן לעשות שינויים גדולים!!!!

הסגל המלא :
1.ביינום. אוחיון.
2.פארגו. מקל.
3.סמית'. לנדסברג.
4.קלאת'ס. כהן. טיוס.
5.אנטיץ'. ג'יימס. בראיינט.

אז נכון שיש פה שבע זרים ושתיים יצטרכו לשבת ביציע כל משחק ליגה. אבל עם כזה סגל מכבי יכולה לדרוס גם ב- 8 שחקנים!! ועדין יהיה להם שימוש בגלל הטופ 16 הארוך של היורוליג!!! :D
קוביקו

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מאי 2013, 05:38

MTA2311 כתב:פאוול ואנטיץ'? ג'יימס הרבה יותר טוב משניהם.

שכחתי גם את שרמאנדיני...אני לא בא להשוות אותם לג'יימס אלא להראות שהם משלימים את החסרונות של היינס בצורה טובה מבחינת התכונות שלהם .
במכבי המחליף של היינס יהיה ג'יימס שדי דומה לו בתכונות....

מה היינס כבר עושה שבכלל מגיעה לו מליון ? מה הוא בכלל עושה שמגיע לו להיות סנטר מוביל במכבי ?
הוא בדיוק המקרה של שחקן שהתאים לסיטואציה מאוד מסויימת והוא לא יצליח בקבוצת צמרת אחרות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2013, 06:36

יוני,גם אני לא בטוח שכדאי להביא עוד סנטר יקר.רשמתי אותו לאחר ששאלו איזה סנטרים אפשר להביא בסכום הזה.
אגב,אני די בטוח שבורוסיס וג'יימס לא יעלו יותר מג'יימס,מנסה בונסו ושרמדיני שמכבי הביאה הקיץ
וזה עוד בלי לדבר על החיסכון הגדול שצפוי לנו בעמדה 4
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2013, 08:50

rc4991 כתב:יוני,גם אני לא בטוח שכדאי להביא עוד סנטר יקר.רשמתי אותו לאחר ששאלו איזה סנטרים אפשר להביא בסכום הזה.
אגב,אני די בטוח שבורוסיס וג'יימס לא יעלו יותר מג'יימס,מנסה בונסו ושרמדיני שמכבי הביאה הקיץ

א - ברור שהם יעלו יותר. נניח שג'יימס ישודרג לאיזור ה700-800, עם מיסוי ישראלי זה כבר מליון וחצי. עוד מליון וחצי לבורוסיס, זה כבר 3 מליון.
זה יותר מהשלישייה שציינת לפחות במליון דולר. מה גם שמנסה בונסו לא רלוונטי כי הוא לא הגיע בסוף והקו הקדמי כלל את תומאס, שרמדיני וג'יימס וזה לכל היותר
חצי מג'יימס המשודרג ומבורוסיס.

ב - חסכון בעמדות אחרות לא רלוונטי לדעתי. ג'יימס הוכיח שהוא שחקן יורוליג טוב ולגיטימי. זה אומר מבחינתי, שמה שצריך זה שחקן נוסף שיוכל לחלוק עימו את עמדה 5,
בלי שתהיה ירידה דרמטית באיכות כמו שהיה עם האחרים.
מבחינתי זה יכול להיות שחקן פוסט גדול וכבד, או איזשהו סנטר הגנתי וקשוח, אבל מה שחשוב זה שהוא לא יהיה יקר מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 מאי 2013, 10:02

jol9 כתב:
rc4991 כתב:יוני,גם אני לא בטוח שכדאי להביא עוד סנטר יקר.רשמתי אותו לאחר ששאלו איזה סנטרים אפשר להביא בסכום הזה.

א - ברור שהם יעלו יותר. נניח שג'יימס ישודרג לאיזור ה700-800, עם מיסוי ישראלי זה כבר מליון וחצי. עוד מליון וחצי לבורוסיס, זה כבר 3 מליון.
זה יותר מהשלישייה שציינת לפחות במליון דולר. מה גם שמנסה בונסו לא רלוונטי כי הוא לא הגיע בסוף והקו הקדמי כלל את תומאס, שרמדיני וג'יימס וזה לכל היותר

ב - חסכון בעמדות אחרות לא רלוונטי לדעתי. ג'יימס הוכיח שהוא שחקן יורוליג טוב ולגיטימי. זה אומר מבחינתי, שמה שצריך זה שחקן נוסף שיוכל לחלוק עימו את עמדה 5,
מבחינתי זה יכול להיות שחקן פוסט גדול וכבד, או איזשהו סנטר הגנתי וקשוח, אבל מה שחשוב זה שהוא לא יהיה יקר מדי.

בלי קשר לדיון עצמו, אני בספק רב אם ישדרגו לג'יימס את השכר. יש לו חוזה לשנה הבאה, ופדרמן לא בדיוק מצטיין בחשיבה לטווח ארוך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2013, 10:43

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

בלי קשר לדיון עצמו, אני בספק רב אם ישדרגו לג'יימס את השכר. יש לו חוזה לשנה הבאה, ופדרמן לא בדיוק מצטיין בחשיבה לטווח ארוך.

יכול להיות. למרות שאני חושב שהיו דיבורים על פתיחת חוזה, שדרוג והארכה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 מאי 2013, 14:20

עכשיו פדרמן הולך להתגאות בזה הרבה: http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3886
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2013, 16:39

jol9 כתב:

1.ג'יימס לא ישודרג לסכום כזה...הייתה כתבה של גרינוולד לפני שבועיים בערך(לא מצאתי אותה)שנכתב שם שהוא יאריך את החוזה לשלוש שנים+1 (אם אני לא טועה) ושהשדרוג יהיה מדורג כך שהוא ירוויח באיזור החצי מיליון בעונה הבאה ו-800 אלף בסוף החוזה.

2.לא אכפת לי שבסוף תומאס הגיע.בת'כלס מכבי השקיעה בקיץ סכום כסף דומה על עמדת הסנטר,זה שבונסו שוחרר והביאו לו מחליף זול פחות משנה
חוץ מזה,אני הולך על תסריט (ריאלי,ע"פ הפרסומים) שבו מכבי מוסיפה עוד 2-3 מיליון דולר לתקציב

3.אני מסכים שג'יימס שחקן נהדר אבל אין ספק שהוא צריך עוד סנטר טוב לידו עם משחק גב לסל
כמה סנטרים כאלה פנויים בקיץ?ומה המחיר שלהם?
בורוסיס גם "החבילה השלמה" וגם לא מרוויח הרבה יחסית
כמו שכבר אמרתי,אני עדיין לא בטוח אם באמת כדאי למכבי להביא סנטר יקר או לא אבל אין ספק שזה משהו שצריך לשקול(להביא סנטר תותח)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2013, 16:55

רענון לסל שלי:
1.פארגו,מקל/אוחיון/רוט(לפי הסדר הזה)
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4.אליהו,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

הסבר:
-מרגע לרגע נראה שהכיוון של פארגו הוא חזרה לאירופה,במידה והוא יחליט כך יש ללכת עליו בכל הכח.הוא יתן לנו את שני הדברים הכי חשובים במשחק:ניהול משחק וצבירת נקודות ברמה גבוהה(גו טו גאי)
-אם פארגו מגיע אז הייתי רוצה לראות בעמדה 2 קלעי מטורף שירווח את המשחק(בגלל שפארגו יספק לנו כבר ניהול משחק וסקור)
-לאור ההתברברות עם סמית' והעובדה שהמחיר שלו עלה הייתי הולך על פורוורד זול יותר.אינגלס אופציה נהדרת.
-כספי כבר לא יבוא ולכן כדאי להשאיר את אליהו בסכום סביר,אליו הייתי מוסיף את גיסט שיתן הרבה אתלטיות,ריבאונד,הגנה וקליעה מרחוק.הוא גם יוכל לתפקד לפעמים כסנטר.
-אין ספק שג'יימס שחקן טוב אבל הוא צריך עוד סנטר טוב לידו עם פוסט אפ.בורוסיס יתן את זה ברמה גבוהה ויוסיף קליעה מרחוק,הגנה טובה והרבה ריבאונדים.

לקחתי בחשבון שמכבי מוסיפה עוד 2-3 מיליון דולר לתקציב (כמו שנכתב בכל מיני מקומות)
מה דעתכם???
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 מאי 2013, 20:37

LIAV10 כתב:עכשיו פדרמן הולך להתגאות בזה הרבה: http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3886

זה מה שהמועדון הזה הפך להיות. מותג מסחרי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי סילבר » 20 מאי 2013, 22:21

rc4991 כתב:רענון לסל שלי:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4.אליהו,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

הסבר:
-מרגע לרגע נראה שהכיוון של פארגו הוא חזרה לאירופה,במידה והוא יחליט כך יש ללכת עליו בכל הכח.הוא יתן לנו את שני הדברים הכי חשובים במשחק:ניהול משחק וצבירת נקודות ברמה גבוהה(גו טו גאי)
-אם פארגו מגיע אז הייתי רוצה לראות בעמדה 2 קלעי מטורף שירווח את המשחק(בגלל שפארגו יספק לנו כבר ניהול משחק וסקור)
-לאור ההתברברות עם סמית' והעובדה שהמחיר שלו עלה הייתי הולך על פורוורד זול יותר.אינגלס אופציה נהדרת.
-כספי כבר לא יבוא ולכן כדאי להשאיר את אליהו בסכום סביר,אליו הייתי מוסיף את גיסט שיתן הרבה אתלטיות,ריבאונד,הגנה וקליעה מרחוק.הוא גם יוכל לתפקד לפעמים כסנטר.
-אין ספק שג'יימס שחקן טוב אבל הוא צריך עוד סנטר טוב לידו עם פוסט אפ.בורוסיס יתן את זה ברמה גבוהה ויוסיף קליעה מרחוק,הגנה טובה והרבה ריבאונדים.

לקחתי בחשבון שמכבי מוסיפה עוד 2-3 מיליון דולר לתקציב (כמו שנכתב בכל מיני מקומות)
מה דעתכם???

אין מצב שלא יביאו את פאט קלאיטיס. אין מצב שבורוסיס יגיע. טיוס וגיסט יכולים לתת דקות ב 5 כשגימס בחוץ.

מה שישאיר לך:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4+5 טיוס,גיסט, קלאיטיס, ג'יימס
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 מאי 2013, 22:28

כל עוד פארגו ומורו ביחד בקו האחורי אני בעד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2013, 22:57

סילבר כתב:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4.אליהו,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

הסבר:

מה דעתכם???

אין מצב שלא יביאו את פאט קלאיטיס. אין מצב שבורוסיס יגיע. טיוס וגיסט יכולים לתת דקות ב 5 כשגימס בחוץ.

מה שישאיר לך:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני

על סמך מה החלטת שאין מצב שקלאטיס לא מגיע?...זה גם לא כזה הזוי להביא את בורוסיס
אתה קולט איזה קו קדמי רשמת פה?יש את זה ביותר מוגבל?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 23 מאי 2013, 15:57

rc4991 כתב:
סילבר כתב:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4.אליהו,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

הסבר:

מה דעתכם???

מה שישאיר לך:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני

על סמך מה החלטת שאין מצב שקלאטיס לא מגיע?...זה גם לא כזה הזוי להביא את בורוסיס
אתה קולט איזה קו קדמי רשמת פה?יש את זה ביותר מוגבל?

ההתייחסות (כפי שאתה רואה בשרשור) לסגל של 'קוביקו'. הסגל שלי, למטה, בחתימה.
בהתחשב למדיניות של קמצני, לא להביא את קלאיטיס תהיה שטות .
בוא נעבור לחלק הפנטסטי בתגובה שלך: להביא את בורוסיס? לאחר העונה הטובה שהפגין? אתה אופטימי חסר תקנה.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי yellowaura » 23 מאי 2013, 22:24

yzafrir כתב:

שכחתי גם את שרמאנדיני...אני לא בא להשוות אותם לג'יימס אלא להראות שהם משלימים את החסרונות של היינס בצורה טובה מבחינת התכונות שלהם .

מה היינס כבר עושה שבכלל מגיעה לו מליון ? מה הוא בכלל עושה שמגיע לו להיות סנטר מוביל במכבי ?
הוא בדיוק המקרה של שחקן שהתאים לסיטואציה מאוד מסויימת והוא לא יצליח בקבוצת צמרת אחרות...

היינץ לקח אליפות אירופה גם בלי שרמדיני ופאוול. והיה MVP בכמה קבוצות עבר גם עם שחקנים אחרים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מאי 2013, 00:05

yellowaura כתב:
yzafrir כתב:

היינץ לקח אליפות אירופה גם בלי שרמדיני ופאוול. והיה MVP בכמה קבוצות עבר גם עם שחקנים אחרים.

הוא עדיין לא יותר משחקן בינוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים