המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:yellowaura כתב:rc4991 כתב:אנשים פה על סמים שהם רוצים את היינס?ועוד במיליון וחצי דולר???![]()
אני אפילו לא צריך להסביר למה זה הזוי...(אני מניח שהטענות שלי כבר הועלו פה על ידי משתמשים אחרים)
אתם שואלים איזה סנטר אפשר להביא בכסף הזה?
התשובה היא:בורוסיס שנחשב לאחד הסנטרים הטובים באירופה ולדעתי אפילו הטוב ביותר
http://www.insidehoops.com/forum/showth ... p?t=263340
1.5 מיליון יורו נטו במילאנו ... נראה לך סדר גודל דומה של מחיר ? ...יותר כמו 2 מיליון דולר נטו.
חוץ מזה שלא הוביל את האיטלקים לכלום ושום דבר (ואי אפשר לומר שלא היו לידו שחקנים טובים) והוא הד קייס לא קטן
זה הסכום שהוא הרוויח השנה,אני די בטוח שהוא ירוויח פחות מזה בחוזה הבא שלו בגלל הסיבות שציינת
אני לא מאמין שהוא ימשיך במילאנו,הספרדיות לא מחפשות סנטרים,היווניות מחזיקות בתקציב דומה לשלנו והרוסיות והטורקיות קופצות על שחקנים שנותנים עונות מדהימות ומגיעים לשלבים המכריעים של היורוליג
אז למה אני רוצה אותו?
כי הוא סנטר אדיר-גבוה,מאסיבי,עם קליעה מחצי מרחק ומהשלוש,שומר לא רע ומפלצת ריבאונד,בקיצור-החבילה השלימה
לדעתי אם הוא יקבל שלושים דקות במשחק הוא יעמיד בקלות ממוצע של דאבל-דאבל ולי אין ספק שהוא הסנטר הטוב באירופה או לפחות מהטופ 3
קודם כל ריאל חיפשה כל הקיץ סנטר, בנוסף סלאוטר בטח לא ימשיך, אז בטוח שהיא מחפשת סנטר.
דבר שני, הלוואי והיה לנו תקציב כמו של היווניות (אגב שמועות שפאו חוזרת לתקציבים מלפני שנתיים-שלוש, כמו כן אובראדוביץ׳ צפוי לחזור)
דבר שלישי, נכון, הטורקיות קופצות על שחקנים עם סטט׳ טובה, והעונה האחרונה של בורוסיס היתה הטובה בקריירה שלו מבחינת סטט׳, הן גם הביאו לא מעט שחקנים שלא הגיעו לשלבים המאוחרים.
1.ריאל היתה גם בלי סנטר קלאסי בקיץ והיא לא החתימה אחד כזה למרות שהיו כמה פנויים
2.מסכים,ליווניות עדיין יש תקציב גבוה משלנו אבל לא בהרבה.אל תשכח ששתיהן מחזיקות בשחקני על שלוקחים להם מיליונים וזה די מאזן אותנו עם התקציב שלהם(לפחות עם אול')
בכלל,קשה לדעת עם בורוסיס יחזור לפאו אחרי המ שהיה ביניהם לפני שנתיים(אם אני אל טועה הוא היה אפילו תחת חוזה והם שיחררו אותו)
3.נכון,אבל לרוב הם הולכים על שחקנים שגם הגיעו לשלבים המאוחרים,נקווה שזה יהיה גם הפעם
בקיצור-אני לא אומר שהוא בכיס שלנו אבל אני מאמין שנוכל להילחם עליו אם נציע לו באיזור ה-1.5 מיליון דולר,זה יהיה תלוי כמובן גם בשגעונות של הגדולות
MTA2311 כתב:פאוול ואנטיץ'? ג'יימס הרבה יותר טוב משניהם.
( אני כמובן מסכים שהיינס ממש לא שווה את הסכומים האלה)
rc4991 כתב:יוני,גם אני לא בטוח שכדאי להביא עוד סנטר יקר.רשמתי אותו לאחר ששאלו איזה סנטרים אפשר להביא בסכום הזה.
אגב,אני די בטוח שבורוסיס וג'יימס לא יעלו יותר מג'יימס,מנסה בונסו ושרמדיני שמכבי הביאה הקיץ
וזה עוד בלי לדבר על החיסכון הגדול שצפוי לנו בעמדה 4
jol9 כתב:rc4991 כתב:יוני,גם אני לא בטוח שכדאי להביא עוד סנטר יקר.רשמתי אותו לאחר ששאלו איזה סנטרים אפשר להביא בסכום הזה.
אגב,אני די בטוח שבורוסיס וג'יימס לא יעלו יותר מג'יימס,מנסה בונסו ושרמדיני שמכבי הביאה הקיץ
א - ברור שהם יעלו יותר. נניח שג'יימס ישודרג לאיזור ה700-800, עם מיסוי ישראלי זה כבר מליון וחצי. עוד מליון וחצי לבורוסיס, זה כבר 3 מליון.
זה יותר מהשלישייה שציינת לפחות במליון דולר. מה גם שמנסה בונסו לא רלוונטי כי הוא לא הגיע בסוף והקו הקדמי כלל את תומאס, שרמדיני וג'יימס וזה לכל היותר
חצי מג'יימס המשודרג ומבורוסיס.
ב - חסכון בעמדות אחרות לא רלוונטי לדעתי. ג'יימס הוכיח שהוא שחקן יורוליג טוב ולגיטימי. זה אומר מבחינתי, שמה שצריך זה שחקן נוסף שיוכל לחלוק עימו את עמדה 5,
בלי שתהיה ירידה דרמטית באיכות כמו שהיה עם האחרים.
מבחינתי זה יכול להיות שחקן פוסט גדול וכבד, או איזשהו סנטר הגנתי וקשוח, אבל מה שחשוב זה שהוא לא יהיה יקר מדי.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:יוני,גם אני לא בטוח שכדאי להביא עוד סנטר יקר.רשמתי אותו לאחר ששאלו איזה סנטרים אפשר להביא בסכום הזה.
א - ברור שהם יעלו יותר. נניח שג'יימס ישודרג לאיזור ה700-800, עם מיסוי ישראלי זה כבר מליון וחצי. עוד מליון וחצי לבורוסיס, זה כבר 3 מליון.
זה יותר מהשלישייה שציינת לפחות במליון דולר. מה גם שמנסה בונסו לא רלוונטי כי הוא לא הגיע בסוף והקו הקדמי כלל את תומאס, שרמדיני וג'יימס וזה לכל היותר
ב - חסכון בעמדות אחרות לא רלוונטי לדעתי. ג'יימס הוכיח שהוא שחקן יורוליג טוב ולגיטימי. זה אומר מבחינתי, שמה שצריך זה שחקן נוסף שיוכל לחלוק עימו את עמדה 5,
מבחינתי זה יכול להיות שחקן פוסט גדול וכבד, או איזשהו סנטר הגנתי וקשוח, אבל מה שחשוב זה שהוא לא יהיה יקר מדי.
בלי קשר לדיון עצמו, אני בספק רב אם ישדרגו לג'יימס את השכר. יש לו חוזה לשנה הבאה, ופדרמן לא בדיוק מצטיין בחשיבה לטווח ארוך.
jol9 כתב:rc4991 כתב:יוני,גם אני לא בטוח שכדאי להביא עוד סנטר יקר.רשמתי אותו לאחר ששאלו איזה סנטרים אפשר להביא בסכום הזה.
LIAV10 כתב:עכשיו פדרמן הולך להתגאות בזה הרבה: http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3886
rc4991 כתב:רענון לסל שלי:
1.פארגו,מקל/אוחיון/רוט(לפי הסדר הזה)
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4.אליהו,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס
הסבר:
-מרגע לרגע נראה שהכיוון של פארגו הוא חזרה לאירופה,במידה והוא יחליט כך יש ללכת עליו בכל הכח.הוא יתן לנו את שני הדברים הכי חשובים במשחק:ניהול משחק וצבירת נקודות ברמה גבוהה(גו טו גאי)
-אם פארגו מגיע אז הייתי רוצה לראות בעמדה 2 קלעי מטורף שירווח את המשחק(בגלל שפארגו יספק לנו כבר ניהול משחק וסקור)
-לאור ההתברברות עם סמית' והעובדה שהמחיר שלו עלה הייתי הולך על פורוורד זול יותר.אינגלס אופציה נהדרת.
-כספי כבר לא יבוא ולכן כדאי להשאיר את אליהו בסכום סביר,אליו הייתי מוסיף את גיסט שיתן הרבה אתלטיות,ריבאונד,הגנה וקליעה מרחוק.הוא גם יוכל לתפקד לפעמים כסנטר.
-אין ספק שג'יימס שחקן טוב אבל הוא צריך עוד סנטר טוב לידו עם פוסט אפ.בורוסיס יתן את זה ברמה גבוהה ויוסיף קליעה מרחוק,הגנה טובה והרבה ריבאונדים.
לקחתי בחשבון שמכבי מוסיפה עוד 2-3 מיליון דולר לתקציב (כמו שנכתב בכל מיני מקומות)
מה דעתכם???
סילבר כתב:rc4991 כתב:רענון לסל שלי:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4.אליהו,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס
הסבר:
-מרגע לרגע נראה שהכיוון של פארגו הוא חזרה לאירופה,במידה והוא יחליט כך יש ללכת עליו בכל הכח.הוא יתן לנו את שני הדברים הכי חשובים במשחק:ניהול משחק וצבירת נקודות ברמה גבוהה(גו טו גאי)
-אם פארגו מגיע אז הייתי רוצה לראות בעמדה 2 קלעי מטורף שירווח את המשחק(בגלל שפארגו יספק לנו כבר ניהול משחק וסקור)
-לאור ההתברברות עם סמית' והעובדה שהמחיר שלו עלה הייתי הולך על פורוורד זול יותר.אינגלס אופציה נהדרת.
-כספי כבר לא יבוא ולכן כדאי להשאיר את אליהו בסכום סביר,אליו הייתי מוסיף את גיסט שיתן הרבה אתלטיות,ריבאונד,הגנה וקליעה מרחוק.הוא גם יוכל לתפקד לפעמים כסנטר.
-אין ספק שג'יימס שחקן טוב אבל הוא צריך עוד סנטר טוב לידו עם פוסט אפ.בורוסיס יתן את זה ברמה גבוהה ויוסיף קליעה מרחוק,הגנה טובה והרבה ריבאונדים.
לקחתי בחשבון שמכבי מוסיפה עוד 2-3 מיליון דולר לתקציב (כמו שנכתב בכל מיני מקומות)
מה דעתכם???
אין מצב שלא יביאו את פאט קלאיטיס. אין מצב שבורוסיס יגיע. טיוס וגיסט יכולים לתת דקות ב 5 כשגימס בחוץ.
מה שישאיר לך:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4+5 טיוס,גיסט, קלאיטיס, ג'יימס
rc4991 כתב:סילבר כתב:rc4991 כתב:רענון לסל שלי:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4.אליהו,גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס
הסבר:
מה דעתכם???
אין מצב שלא יביאו את פאט קלאיטיס. אין מצב שבורוסיס יגיע. טיוס וגיסט יכולים לתת דקות ב 5 כשגימס בחוץ.
מה שישאיר לך:
2.אנתוני מורו,לנדסברג
3.אינגלס,פניני
4+5 טיוס,גיסט, קלאיטיס, ג'יימס
על סמך מה החלטת שאין מצב שקלאטיס לא מגיע?...זה גם לא כזה הזוי להביא את בורוסיס
אתה קולט איזה קו קדמי רשמת פה?יש את זה ביותר מוגבל?
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:פאוול ואנטיץ'? ג'יימס הרבה יותר טוב משניהם.
שכחתי גם את שרמאנדיני...אני לא בא להשוות אותם לג'יימס אלא להראות שהם משלימים את החסרונות של היינס בצורה טובה מבחינת התכונות שלהם .
במכבי המחליף של היינס יהיה ג'יימס שדי דומה לו בתכונות....
מה היינס כבר עושה שבכלל מגיעה לו מליון ? מה הוא בכלל עושה שמגיע לו להיות סנטר מוביל במכבי ?
הוא בדיוק המקרה של שחקן שהתאים לסיטואציה מאוד מסויימת והוא לא יצליח בקבוצת צמרת אחרות...
yellowaura כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:פאוול ואנטיץ'? ג'יימס הרבה יותר טוב משניהם.
שכחתי גם את שרמאנדיני...אני לא בא להשוות אותם לג'יימס אלא להראות שהם משלימים את החסרונות של היינס בצורה טובה מבחינת התכונות שלהם .
במכבי המחליף של היינס יהיה ג'יימס שדי דומה לו בתכונות....
מה היינס כבר עושה שבכלל מגיעה לו מליון ? מה הוא בכלל עושה שמגיע לו להיות סנטר מוביל במכבי ?
הוא בדיוק המקרה של שחקן שהתאים לסיטואציה מאוד מסויימת והוא לא יצליח בקבוצת צמרת אחרות...
היינץ לקח אליפות אירופה גם בלי שרמדיני ופאוול. והיה MVP בכמה קבוצות עבר גם עם שחקנים אחרים.