אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 מרץ 2014, 11:48

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:סאריץ' יחתום באנאדולו אפס לשלוש שנים תמורת כמעט 8 וחצי מיליון דולר.

למד ממירוטיץ'. למה לו לרוץ ל- NBA ולשחק 4 שנים תמורת פחות ממליון דולר נטו לעונה? הוא יכול ללכת לטורקיה, לקבל כסף טוב ואז ללכת ל- NBA שלא תחת מגבלת חוזה הרוקי.

רק שזה עלול להשפיע עליו מקצועית.
אם מירוטיץ' היה הולך לפני שנתיים לאן בי איי הוא היה כנראה הרבה יותר טוב, אין מה לעשות, האמריקאים משפרים את השחקנים מקצה לקצה בקיץ שאחרי הדראפט.
אפילו כספי העלה שם בקיץ אחד 9 קילו ושיפר פלאים את הזריקה הבעייתית שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2014, 11:55

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:סאריץ' יחתום באנאדולו אפס לשלוש שנים תמורת כמעט 8 וחצי מיליון דולר.

למד ממירוטיץ'. למה לו לרוץ ל- NBA ולשחק 4 שנים תמורת פחות ממליון דולר נטו לעונה? הוא יכול ללכת לטורקיה, לקבל כסף טוב ואז ללכת ל- NBA שלא תחת מגבלת חוזה הרוקי.

רק שזה עלול להשפיע עליו מקצועית.
אם מירוטיץ' היה הולך לפני שנתיים לאן בי איי הוא היה כנראה הרבה יותר טוב, אין מה לעשות, האמריקאים משפרים את השחקנים מקצה לקצה בקיץ שאחרי הדראפט.
אפילו כספי העלה שם בקיץ אחד 9 קילו ושיפר פלאים את הזריקה הבעייתית שלו.

אני ממש לא בטוח. רוב האירופאים שהגיעו בגיל צעיר נכשלו. לדעתי, הפורמט הטוב ביותר זה להגיע כשאתה כבר כוכב באירופה, כמו ג'ינובילי, סקולה, ספליטר, פקוביץ' ואפילו נבארו, קוקוץ', פטרוביץ', דיבאץ' וראדג'ה בזמנו. אני חושב שגם לכספי היה עדיף להישאר עוד שנתיים באירופה.
לדעתי, הזמן האופטימלי לשחקן אירופאי להגיע ל- NBA זה סביב גיל 24-25 כשהוא כבר כוכב באירופה והשחקן הכי טוב בעמדה שלו.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 מרץ 2014, 12:04

יכול להיות שאתה צודק, אבל גם יש דוגמאות לצד השני, אולי הטובה ביותר (לפחות מתקופתי) זה דירק נוביצקי שהגיע לליגה אם אני לא טועה טיפה לפני גיל 20.
אגב, ראיתי משחק שלו לפני שנבחר, משחק בין צעירים אמריקאיים לצעירים מכל העולם, עדיין יש דבר כזה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 מרץ 2014, 12:08

LIAV10 כתב:יכול להיות שאתה צודק, אבל גם יש דוגמאות לצד השני, אולי הטובה ביותר (לפחות מתקופתי) זה דירק נוביצקי שהגיע לליגה אם אני לא טועה טיפה לפני גיל 20.
אגב, ראיתי משחק שלו לפני שנבחר, משחק בין צעירים אמריקאיים לצעירים מכל העולם, עדיין יש דבר כזה?

נכון, יש דוגמאות לכאן ולכאן. חוץ מדירק נוביצקי, יש גם את פאו גאסול שלפני ה NBA נראה כמו דחליל.
אין במקרה הזה נוסחה קבועה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2014, 12:12

LIAV10 כתב:יכול להיות שאתה צודק, אבל גם יש דוגמאות לצד השני, אולי הטובה ביותר (לפחות מתקופתי) זה דירק נוביצקי שהגיע לליגה אם אני לא טועה טיפה לפני גיל 20.

נכון. נוביצקי זה הדוגמא הבולטת לצד השני. אני לודעאם עדין שאתהמחקזה - אני זוכר שכספי השתתף בו לפני כמה שנים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2014, 12:15

שמואל1 כתב:

נכון, יש דוגמאות לכאן ולכאן. חוץ מדירק נוביצקי, יש גם את פאו גאסול שלפני ה NBA נראה כמו דחליל.

שמואל, אתה שוב אומר שטויות - פאו גאסול היה שחקן של 19 נקודות למשחק בברצלונה לפני שהלך לממפיס. פאו זה כשרון של פעם ב- 20 שנה באירופה - שחקן של 2.11 עם ניידות של גארד, התנועה הכי טובה של שחקן גבוה שראיתי בחיים שלי ויד רכה.
מנגד - אפשר לראות את כמות הכשלונות של השחקנים הצעירים שהולכים ל- NBA, מספיק להזכיר את יאן ווסלי, ברגניאני, ואפילו גאלינרי שהלכו בגיל מוקדם מדי ולא הצליחו למצות את הפוטנציאל שלהם.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 מרץ 2014, 12:25

לדעתי וסלי לעולם לא היה ברמת כישרון הזאת, ברניאני זאת באמת הפתעה, אחת הבחירות הראשונות הגרועות אי פעם.
על גלינארי אני לא מסכים, הוא לא הצליח בקבוצה הלוזרית שלך ( :) ) בגלל שאי אפשר להצליח שם, בנוסף הוא חלק עמדה עם עוד שחקן מצויין.
בשנה שהוא שיחק בדנבר (למרות שצ׳נדלר עבר איתו) הוא הפך להיות שחקן אדיר, באמת אדיר, עקבתי אחרי, חבל שנפצע, הוא בדיוק עשה קפיצה ענקית, אין לי ספק שאם היה בריא הוא היה מוביל את הנאגטס (בתור השחקן המוביל) למקום יפה מאוד בפלייאוף).
אני מת שהוא יחזור כבר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 מרץ 2014, 12:28

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:

שמואל, אתה שוב אומר שטויות - פאו גאסול היה שחקן של 19 נקודות למשחק בברצלונה לפני שהלך לממפיס. פאו זה כשרון של פעם ב- 20 שנה באירופה - שחקן של 2.11 עם ניידות של גארד, התנועה הכי טובה של שחקן גבוה שראיתי בחיים שלי ויד רכה.
מנגד - אפשר לראות את כמות הכשלונות של השחקנים הצעירים שהולכים ל- NBA, מספיק להזכיר את יאן ווסלי, ברגניאני, ואפילו גאלינרי שהלכו בגיל מוקדם מדי ולא הצליחו למצות את הפוטנציאל שלהם.

נכון, אבל מבחינה גופנית הוא היה דחליל.
אולי היה לו את הכישרון, אבל ה NBA הביא לו את הפיזיות. ללא הפיזיות שהוא בנה ב NBA, פאו לא היה שחקן כל כך מוצלח ברמות ה NBA.
אני זוכר את המשחק של נבחרת העתודה הישראלית נגד הספרדית. פאו גאסול היה אז בן 19 כמדומני, ומבחינה גופנית היה שקול ליניב גרין ששמר עליו.

לגבי ווסלי- צודק לגמרי.
לגבי ברניאני וגילנארי, אני לא מסכים בעליל. ברניאני נתן עונות של 20 נקודות למשחק והיה אחד השחקנים הצעירים המוכשרים ב NBA. אני קורא לזה מיצוי פוטנציאל.
כנ"ל לגבי גלינארי, שמפגין ביצועים יפים 15 נק' ו 5 ריב'. הפציעות בעיקר עוצרות אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 מרץ 2014, 12:34

LIAV10 כתב:לדעתי וסלי לעולם לא היה ברמת כישרון הזאת, ברניאני זאת באמת הפתעה, אחת הבחירות הראשונות הגרועות אי פעם.
על גלינארי אני לא מסכים, הוא לא הצליח בקבוצה הלוזרית שלך ( :) ) בגלל שאי אפשר להצליח שם, בנוסף הוא חלק עמדה עם עוד שחקן מצויין.
בשנה שהוא שיחק בדנבר (למרות שצ׳נדלר עבר איתו) הוא הפך להיות שחקן אדיר, באמת אדיר, עקבתי אחרי, חבל שנפצע, הוא בדיוק עשה קפיצה ענקית, אין לי ספק שאם היה בריא הוא היה מוביל את הנאגטס (בתור השחקן המוביל) למקום יפה מאוד בפלייאוף).
אני מת שהוא יחזור כבר.

אני חושב שגם ברגניאני וגם גאלינרי היו עושים קריירות NBA הרבה יותר טובות אם היו מגיעים לשם בגיל 24-25 במקום בגיל 20-21.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 26 מרץ 2014, 14:18

טורקיה היא בית קברות לשחקנים כדורסל. שיהיה לו הצלחה. לפחות הבנקאי שלו ייצא מרוצה.
er79

הודעהעל ידי מקובי » 27 מרץ 2014, 00:22

אני זוכר איך כולנו נקרענו מצחוק שראינו את מארק גאסול במדי ברצלונה נגד מכבי.
הוא היה נראה לא קשור לענף והיה הזוי לחשוב שהוא יהפוך לשחקן כ"כ טוב וחשוב בN.B.A.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 27 מרץ 2014, 22:36

כתבה על זוראן דראגיץ'
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2733054
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 30 מרץ 2014, 00:18

באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2014, 00:38

קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.

עכשיו יבואו שמואלים למיניהם שיגידו שאם באיירן ניצחה את ריאל ואולם ניצחה את באיירן והפועל ניצחה את אולם = י-ם קבוצה טובה יותר מריאל :grin
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מרץ 2014, 00:39

קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.

ואו , איזו תבוסה. מצד שני, אני מרגיש פחות בנוח לשחק נגדם אחרי תבוסה כזאת.
בכלל, כיף להם שמשחק הליגה שלהם נערך ביום שבת בעוד שלנו רק ביום שני...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מרץ 2014, 00:44

חנו'ש כתב:

עכשיו יבואו שמואלים למיניהם שיגידו שאם באיירן ניצחה את ריאל ואולם ניצחה את באיירן והפועל ניצחה את אולם = י-ם קבוצה טובה יותר מריאל :grin

ונס ציונה הכי טובה ביבשת.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2014, 02:18

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

ונס ציונה הכי טובה ביבשת.

:thumbup
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 30 מרץ 2014, 02:27

שמואל1 כתב:

ואו , איזו תבוסה. מצד שני, אני מרגיש פחות בנוח לשחק נגדם אחרי תבוסה כזאת.
בכלל, כיף להם שמשחק הליגה שלהם נערך ביום שבת בעוד שלנו רק ביום שני...

אתה רוצה לשחק בשבת אחרי משחקים ביום חמישי?
ימי שני זה באמת מבאס, כל המשחקים צריכים להתקיים ביום ראשון.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מרץ 2014, 09:19

חנו'ש כתב:

אני בטוח שבאותו שרשור אפשר גם להוכיח שהפועל ת"א טובה מברצלונה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מרץ 2014, 09:24

יובל, אין שום קשר. למכבי יש אפס זכרון ממשחק למשחק.
המשחק בגרמניה די חסר חשיבות למכבי כי המקום השלישי נעול כמעט לחלוטין.
לגבי מילאנו - עם הזמן שיש למכבי להתכונן, אני מאמין שבלאט יביא תוכנית משחק שתפרק להם את המשחק. אין למילאנו שום תשובה לסופו ומכבי כבר חיסלה השנה גארדים טובים מלנגפורד (שרק יחזור מפציעה). אני מודאג הרבה יותר מקבוצות עם קווים קדמיים עמוקים מאשר מקבוצות גארדים כמו מילאנו שייאלצו לעשות דאבל טים על סופו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־25 אורחים