קודי כתב:שוב אני אומר בפעם האלף - שאראס רחוק מלהיות משהו שאני מתלהב ממנו או שחקן שמתאים לסגל הנוכחי, אבל השילוב של העובדה שמעולם לא הצליח כאן שחקן שהגיע באמצע העונה יחד עם ההנחה שבשבועות הקרובים לא יצליחו למצוא גארד טוב משאראס גורמת לי לחשוב שהוא הרע במיעוטו, בטח במחירו הנמוך שלא יצריך להעזיב את הנדריקס.
שאראס הראה באליפות אירופה שהוא רחוק מלהיות גמור. הוא גם ממש לא השחקן שהיה בשיאו אבל עדיין יכול לתת הרבה. לא יודע אם יש למכבי את מה שיש לו אבל למכבי חסר גארד טוב נואשות והיא תהיה בקטסטרופה כשפארמר יעזוב ואין לה את הלוקסוס לוותר על שחקן ברמתו של שאראס במחיר המגוחך שהוא דרש. אם היה ביד איזה כוכב רציני אז מילא, אבל במצב שאין כלום ביד וגם לא יהיה (מה בדיוק ישתנה בשבועות הקרובים?) זו טיפשות לוותר עליו סתם כך.
זה לא נשמע לי כל כך כמו הודעה של "הרע במיעוטו".
בקשר לדאודל, מי אמר לך שלא מצליחים לשים עליו את היד??? מי אמר לך שאין שחקנים טובים משארס???
אתה כאילו מעלים עין מחלק מהעובדות ומתייחס למה שבא לך להתייחס. תיהיה אובייקטיבי.
סביר להניח שמכבי יכולה להביא בקלות שחקן טוב משאראס ודאודל. מחכים כנראה להודעה מה קורה בקשר לשביתה, ככה שחקנים יסכימו לבוא.
יכול ליהיות גם שיביאו שחקן באמצע העונה, וזה גם אופציה לא רעה. שחקנים שישארו חסרי חוזים יסכימו לחתום על סכומים נמוכים יחסית.
יכול ליהיות שבסוף העונה לא תתקיים בNBA, וככה מכבי לא יצטרכו להביא שחקן באמצע העונה ולהישאר עם הסגל הקיים, שהוא בסדר גמור.