מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מרץ 2013, 13:41

אם שואלים אותי את מי להשאיר אז זה נראה כך:
אוחיון-רק כרכז שני ובלי תשלום לרוסים
רוט-רק במידה ואוחיון עוזב
היקמן-זה קצת יותר בעייתי,הוא שחקן טוב מאוד אבל הוא לא נותן לנו אלמנט מאוד חשוב של המשחק של יכולת אחד על אחד ברמה גבוהה
לוגן-אני די אוהב אותו אבל אין לנואת הפריבילגיה להחזיק שחקן כזה על הספסל,גם כספית וגם בגלל שהוא זר
סמית'-להשאיר
מדלי-להעיף לכל הרוחות(בתקווה שהוא יתן עוד כמה משחקים טובים ונוכל לשחרר אותו לקבוצה אחרת בלי פיצויים)
פלאניניץ'-להשאיל
שחקנים שצריכים להיות על הכוונת:
במידה והיקמן יורד לספסל או משוחרר-שוטינג גארד איכותי שיהיה הגו טו גאי שלנו.מועמד מוביל-לאנגפורד,בגלל יכולות האחד על אחד האדירות שלו והעובדה שכבר היה בקבוצה
רכז זר בעל ניהול משחק ברמה גבוהה.מועמד מוביל-ג'קסון,בגלל ניהול המשחק הנהדר שלו,ההגנה והמנהיגות
פאוור פורוורד זר.מועמד מוביל-גיסט,בגלל שהוא גם אתלטי וחודר,גם עם קליעה נהדרת מבחוץ וגם שחקן הגנה טוב וריבאונדר נהדר(במיוחד בהתקפה)וישלים נהדר את אליהו.גם יכול לתפקד לעיתים כסנטר.
סנטר זר ומאסיבי.מועמד מוביל-בורוסיס ואין צורך להרחיב למה
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 29 מרץ 2013, 13:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 13:45

מאז שליאור נפצע הוא אכן משדרג את עצמו לממוצעים של 5 נקודות ב40 אחוז מהשדה( בערך). מה עוד שחקן צריך לעשות בשביל שנבין שהוא לא מספיק טוב? אבל בסדר, ניתן לו להוכיח את עצמו עד סוף העונה.

מותר לך לא להתחבר לפלניניץ', אבל אובייקטיבית, הוא הרבה יותר טוב ממדלי העונה, וכשלוקחים בחשבון את הגיל שלו ואת זה שהוא הגיע מהאדריאטית באמצע העונה, ההשוואה ליניב גרין לא מחזיקה.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 29 מרץ 2013, 13:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 13:46

אני לא מדברת על הממוצעים שלו ואני לא מדברת על מתי הוא הגיע, אני מדברת על מה שאני רואה ממנו כשהוא על המגרש מבחינת התנועה שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 29 מרץ 2013, 14:06

אם רוצים להתקדם, אי אפשר להישאר עם מצבת הגארדים כמו שהיא עכשיו, גם אם איכשהו נגיע לפיינל פור. אחד מבין לוגאן/היקמן חייב לעזוב כי לפחות גארד בכיר אחד צריך להגיע בכל מקרה.
היקמן הוא לייט בלומר עם עונת רוקי טובה מאוד, שחקן מגוון יותר ועם חוזה זול לעונה הבאה (סביב 350K). את לוגאן ראינו מספיק ביורוליג, הוא כבר לא ילד וגם אם יישאר לעוד עונה לדעתי לא יציג משהו מעבר למה שאנחנו רואים עכשיו.
למדלי אין מקום במכבי. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להשאיר שחקן כל כך מוגבל עם משכורת מפלצתית (יחסית למכבי). פלאניניץ' צריך להיות מושאל.

המשכיות כן אבל לא בכל מחיר. ג'יימס, סמית' והיקמן הם היחידים שצריכים להישאר לדעתי. אם נצליח להביא 3 זרים טובים לידם, תהיה פה אחלה קבוצה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 14:07

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב

אני בעד לשקול את עניין מדלי עד סוף העונה ולראות אם הוא ממשיך במגמה שלו

את היקמן אין לי בעיה להשאיר
סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו
פלאניניץ' פשוט מזכיר לי את יניב גרין, מצטערת

מגמה של משחק אחד?
אי אפשר להשאיר שחקן כזה בכל כך הרבה כסף. גם קצת מצחיק שפלניניץ' מזכיר לך את יניב גרין ואת מדלי את רוצה להשאיר. דארקו נותן סטטיסטיקה יותר טובה בכל אספקט( גם באחוזים מהשדה) בפחות דקות. אני יודע שאת מתה על מדלי, וגם אני רציתי שהוא יחתום כאן, אבל זה ממש לא זה.

לוגאן הוא על חשבון sg אחר. לא ישאר פה גארד בחצי מיליון על הספסל. אני חושב שכולם פה מסכימים שלנגפורד עדיף עליו.
סמית' חייב להישאר, גם אם זה אומר שהנכד של פדרמן ייאלץ לוותר על הכריש שסבאלה הבטיח לו ליום הולדת 3.
אוחיון צריך להיות רכז שני. בקובאן.
היקמן צריך להישאר פה. המשכורת שלו לא צריכה להפריע לצירוף של עוד שני גארדים איכותיים.

זה לא משחק אחד, זה מאז שליאור נפצע
ואני גם נוטה להאמין לו כשהוא אומר שעוד לא ראינו מה הוא יכול לעשות כי הייתה לו בעיית פציעות העונה
זה לא השחקן מולנסיה ואני מאמינה שיש לו עוד מה לתת לקבוצה הזאת

אני לא מצליחה להתחבר לפלאניניץ' מה אני אעשה? צעדים, תוקף, איבודים, חוסר יכולת לעשות סלים מתחת לסל
אם ישאילו אותו במטרה אמיתית להחזיר אותו לכאן כי מאמינים בו ולא כי רוצים להוריד את המשכורת שלו לשנה ואז לשלוח אותו הביתה אז בכיף, אבל אם לא רואים לו עתיד אז לחתוך את זה וזהו

את מוכנה להסביר לי איך שחקן העמיד כאלו ממןצעים בליגה הספרדית עם טכניקת זריקה כזאת גרועה?
הוא שינה אולי את הזריקה שלו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 14:13

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב

אני בעד לשקול את עניין מדלי עד סוף העונה ולראות אם הוא ממשיך במגמה שלו

את היקמן אין לי בעיה להשאיר
סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו
פלאניניץ' פשוט מזכיר לי את יניב גרין, מצטערת

מגמה של משחק אחד?
אי אפשר להשאיר שחקן כזה בכל כך הרבה כסף. גם קצת מצחיק שפלניניץ' מזכיר לך את יניב גרין ואת מדלי את רוצה להשאיר. דארקו נותן סטטיסטיקה יותר טובה בכל אספקט( גם באחוזים מהשדה) בפחות דקות. אני יודע שאת מתה על מדלי, וגם אני רציתי שהוא יחתום כאן, אבל זה ממש לא זה.

לוגאן הוא על חשבון sg אחר. לא ישאר פה גארד בחצי מיליון על הספסל. אני חושב שכולם פה מסכימים שלנגפורד עדיף עליו.
סמית' חייב להישאר, גם אם זה אומר שהנכד של פדרמן ייאלץ לוותר על הכריש שסבאלה הבטיח לו ליום הולדת 3.
אוחיון צריך להיות רכז שני. בקובאן.
היקמן צריך להישאר פה. המשכורת שלו לא צריכה להפריע לצירוף של עוד שני גארדים איכותיים.

זה לא משחק אחד, זה מאז שליאור נפצע
ואני גם נוטה להאמין לו כשהוא אומר שעוד לא ראינו מה הוא יכול לעשות כי הייתה לו בעיית פציעות העונה
זה לא השחקן מולנסיה ואני מאמינה שיש לו עוד מה לתת לקבוצה הזאת

אני לא מצליחה להתחבר לפלאניניץ' מה אני אעשה? צעדים, תוקף, איבודים, חוסר יכולת לעשות סלים מתחת לסל
אם ישאילו אותו במטרה אמיתית להחזיר אותו לכאן כי מאמינים בו ולא כי רוצים להוריד את המשכורת שלו לשנה ואז לשלוח אותו הביתה אז בכיף, אבל אם לא רואים לו עתיד אז לחתוך את זה וזהו

את מוכנה להסביר לי איך שחקן העמיד כאלו ממןצעים בליגה הספרדית עם טכניקת זריקה כזאת גרועה?
הוא שינה אולי את הזריקה שלו?

זהו, שלא
הכדורים אף פעם לא נכנסו לו חלק(רוב הפעמים)והוא תמיד היה די..עז באוויר אבל הכדורים נכנסו הרבה יותר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מרץ 2013, 15:30

misha כתב:אם רוצים להתקדם, אי אפשר להישאר עם מצבת הגארדים כמו שהיא עכשיו, גם אם איכשהו נגיע לפיינל פור. אחד מבין לוגאן/היקמן חייב לעזוב כי לפחות גארד בכיר אחד צריך להגיע בכל מקרה.
היקמן הוא לייט בלומר עם עונת רוקי טובה מאוד, שחקן מגוון יותר ועם חוזה זול לעונה הבאה (סביב 350K). את לוגאן ראינו מספיק ביורוליג, הוא כבר לא ילד וגם אם יישאר לעוד עונה לדעתי לא יציג משהו מעבר למה שאנחנו רואים עכשיו.
למדלי אין מקום במכבי. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להשאיר שחקן כל כך מוגבל עם משכורת מפלצתית (יחסית למכבי). פלאניניץ' צריך להיות מושאל.

המשכיות כן אבל לא בכל מחיר. ג'יימס, סמית' והיקמן הם היחידים שצריכים להישאר לדעתי. אם נצליח להביא 3 זרים טובים לידם, תהיה פה אחלה קבוצה.

הבעיה היא שאם אתה משאיר את היקמן או לוגן אז אתה צריך להביא ארבעה זרים:רכז,גארד,4 וסנטר
או שאתה רוצה לוותר על אחד מהם? :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 15:32

rc4991 כתב:
misha כתב:אם רוצים להתקדם, אי אפשר להישאר עם מצבת הגארדים כמו שהיא עכשיו, גם אם איכשהו נגיע לפיינל פור. אחד מבין לוגאן/היקמן חייב לעזוב כי לפחות גארד בכיר אחד צריך להגיע בכל מקרה.

הבעיה היא שאם אתה משאיר את היקמן או לוגן אז אתה צריך להביא ארבעה זרים:רכז,גארד,4 וסנטר
או שאתה רוצה לוותר על אחד מהם? :rolleyes

הכוונה היא היקמן לחמישייה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 29 מרץ 2013, 15:32

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2629087
לא חושב שמישהו הולך להתנגד למה שגירנוואלד כתב
itay92

הודעהעל ידי Chen » 29 מרץ 2013, 15:47

אם מכבי הנכה הזו תגיע לרבע הגמר, רק דמיינו לעצמכם לאן תוכל להגיע אם רק תבנה את עצמה בצורה ראויה בקיץ, ואם תגדיל במעט את התקציב. מכבי לא צריכה להשתכשך בביצה הזו. היא צריכה להסתכל אפילו לברצלונה ולצסק"א ישר בעיניים.

צודק לגמרי, על זה בדיוק דיברתי!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2013, 15:57

הבעיה שלאנשים יש זיכרון מאוד מאוד קצר, ודני פדרמן, דריקס ושאר הטמבלים שם מציגים את השושלת שדרסה שנתיים את היורווליג על תקן איזה תור זהב של מכבי שלא יחזור על עצמו. יכול להיות שבאמת לא תהיה עוד קבוצה כזאת, אבל למה לשאוף נמוך כל כך כל הזמן? למה מכבי צריכה להביא תמיד שחקנים עם אפס ניסיון ביורוליג ולקוות שיצא מהם משהו? אי אפשר להביא דיאמנטידיס אחד ובורוסיס אחד ובאמת לשאוף להיות בצמרת, במקום לקוות להתפלח איכשהו להצלבה?
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 מרץ 2013, 16:00

שחף כתב:הבעיה שלאנשים יש זיכרון מאוד מאוד קצר, ודני פדרמן, דריקס ושאר הטמבלים שם מציגים את השושלת שדרסה שנתיים את היורווליג על תקן איזה תור זהב של מכבי שלא יחזור על עצמו. יכול להיות שבאמת לא תהיה עוד קבוצה כזאת, אבל למה לשאוף נמוך כל כך כל הזמן? למה מכבי צריכה להביא תמיד שחקנים עם אפס ניסיון ביורוליג ולקוות שיצא מהם משהו? אי אפשר להביא דיאמנטידיס אחד ובורוסיס אחד ובאמת לשאוף להיות בצמרת, במקום לקוות להתפלח איכשהו להצלבה?

זה נראה כאילו לבעלים טוב ונוח עם המקום שמכבי נמצאת בו.
קבוצה ברמת יורוליג בינונית, שמביאה שחקנים זולים ומצליחה בכל זאת להגיע להישגים מכובדים בלי להוציא יותר מידי כסף.

הבעלים של מכבי לא שואפים להחזיר את הקבוצה לגדולתה, לימים שבהם הקבוצה נחשבה לטובה ביותר באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מרץ 2013, 16:01

itay92 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2629087
לא חושב שמישהו הולך להתנגד למה שגירנוואלד כתב

גרינוולד הזה פשוט אדום מתוסכל...
עכשיו אחרי שמכבי מצליחה למרות כל הירידות והכתבות הארסיות שהוא כתב עליה הוא מנסה כעת להוריד את הערך של הגעה להצלבה
פשוט פתטי :duh
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 16:03

גרינוולד צודק ב100% בכל מה שהוא כותב בכתבה הזאת.
הצלבה זה לא הישג בשביל מכבי, זה מובן מאליו. אי הגעה להצלבה, זה כישלון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 29 מרץ 2013, 17:14

MTA2311 כתב:גרינוולד צודק ב100% בכל מה שהוא כותב בכתבה הזאת.
הצלבה זה לא הישג בשביל מכבי, זה מובן מאליו. אי הגעה להצלבה, זה כישלון.

עזוב, גרינוולד טועה גם כשהוא צודק.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי or163 » 29 מרץ 2013, 17:17

הפעם נשמע שגרינוולד מדבר מדם ליבו וכותב בתור אוהד שהמצב הנוכחי כואב לו (או לפחות זה מה שאני רוצה להאמין).
ועל הדרך מנגח את ההנהלה (התחביב האהוב עליו).
סמל אישי של המשתמש
or163

Re: לאנגפורד- בעד או נגד

הודעהעל ידי קוביקו » 31 מרץ 2013, 04:22

בשיטה של בלאט העמדה שבה הכי כדאי להמר היא 2. כי השיטה של בלאט מתבססת בעיקר על מהלכים אישיים. והשחקנים שהכי טובים במהלכים אישיים [בעיקר חדירה וקליעה] נמצאים תמיד בעמדה 2!! וזה הסיבה שפארגו לנגפורד והיקמן. הם השחקנים שעשו את הפריצה הכי גדולה תחת בלאט. לעומת זאת עמדת הרכז במכבי חלשה מאוד. אוחיון הוא אולי רכז מחליף נהדר לא יותר. ניהול המשחק האיטי שלו שמתחיל בסוף שעון הזריקות. הקליעה החלשה שלו והחדירות ההססניות. תוקעות את ההתקפה של מכבי לגמרי.

ולכן אם אפשרי להחזיר את פארגו כרכז שיהיה מצוין בשתי העמדות 1-2 לצד היקמן זה עדיף. ואם לא אז כדאי להשקיע בבובי בראון. בתקווה שבלאט יצליח ללמד אותו הגנה [את לוגאן בגיל 30 הוא הצליח ללמד...]. בכל אופן את לנגפורד אסור ומיותר להביא בשום מצב וחבל על הכסף!!

שתי העמדות הבאות שחייבות שינוי זה- הפאוור והסנטר.
לעמדת הפאוור- חייבים להחזיר את בלו במקום אליהו. ולהביא את נאכבר או דולמן במקום קיינר מדלי [שניהם נותנים עונה מצויינת]. וככה תהיה לנו עמדה מושלמת בשני צידי המגרש. בלי להתפשר רק על גויאבות.
טווינר- הייתי מעדיף את ג'וליאן רייט מראשל"צ יותר מאלכס טיוס למרות שהוא יותר פורוורד. בגלל יכולת החסימה והריבאונד שלו. שיכולה להשלים את ג'יימס בצורה אדירה. וגם בגלל שהוא יותר מגוון התקפית מטיוס שיודע רק לתת דאנקים. אבל בגלל שכנראה החוק הרוסי הנוכחי ישתנה משישה זרים לחמישה. מכבי לא תוכל להרשות לעצמה להושיב שני זרים ביציע כל משחק. ולכן טיוס עדיף מחוסר ברירה על רייט......
סנטר- מכבי חייבת סנטר בכיר ומאסיבי שיפתח בחמישיה וג'יימס יהיה המחליף שלו. ואחרי שפיספסנו השנה את- מאריץ' וויוקאס אנדרסן ובאטיסט. נשאר לנו רק שחקן אחד שאגב יותר טוב משלושתם- לוקה זוריץ'!! הסנטר הכי מושלם ביורוליג הגנתית והתקפית. חזק קשוח ריבאונדר וקולע מכל טווח. ואם הוא לא יהיה ב-נ.ב.א מכבי חייבת להחתים אותו!!!

הסגל שלי לעונה הבאה-
1.פארגו או בראון. אוחיון.
2.היקמן. מקל [יכול לשחק בשתי העמדות. ויותר קל לשלב אותו דרך עמדה 2 כקלעי וחודר. בלי להכביד עליו עם ניהול המשחק].
3.סמית'. פניני. לנדסברג.
4.נאכבר או דולמן. בלו. טווינר- רייט או טיוס [תלוי בחוק הרוסי שיקבע..].
5.זוריץ'. ג'יימס.
קוביקו

Re: לאנגפורד- בעד או נגד

הודעהעל ידי סילבר » 31 מרץ 2013, 13:38

קוביקו כתב:בשיטה של בלאט העמדה שבה הכי כדאי להמר היא 2. כי השיטה של בלאט מתבססת בעיקר על מהלכים אישיים. והשחקנים שהכי טובים במהלכים אישיים [בעיקר חדירה וקליעה] נמצאים תמיד בעמדה 2!! וזה הסיבה שפארגו לנגפורד והיקמן. הם השחקנים שעשו את הפריצה הכי גדולה תחת בלאט. לעומת זאת עמדת הרכז במכבי חלשה מאוד. אוחיון הוא אולי רכז מחליף נהדר לא יותר. ניהול המשחק האיטי שלו שמתחיל בסוף שעון הזריקות. הקליעה החלשה שלו והחדירות ההססניות. תוקעות את ההתקפה של מכבי לגמרי.

ולכן אם אפשרי להחזיר את פארגו כרכז שיהיה מצוין בשתי העמדות 1-2 לצד היקמן זה עדיף. ואם לא אז כדאי להשקיע בבובי בראון. בתקווה שבלאט יצליח ללמד אותו הגנה [את לוגאן בגיל 30 הוא הצליח ללמד...]. בכל אופן את לנגפורד אסור ומיותר להביא בשום מצב וחבל על הכסף!!

שתי העמדות הבאות שחייבות שינוי זה- הפאוור והסנטר.
לעמדת הפאוור- חייבים להחזיר את בלו במקום אליהו. ולהביא את נאכבר או דולמן במקום קיינר מדלי [שניהם נותנים עונה מצויינת]. וככה תהיה לנו עמדה מושלמת בשני צידי המגרש. בלי להתפשר רק על גויאבות.
טווינר- הייתי מעדיף את ג'וליאן רייט מראשל"צ יותר מאלכס טיוס למרות שהוא יותר פורוורד. בגלל יכולת החסימה והריבאונד שלו. שיכולה להשלים את ג'יימס בצורה אדירה. וגם בגלל שהוא יותר מגוון התקפית מטיוס שיודע רק לתת דאנקים. אבל בגלל שכנראה החוק הרוסי הנוכחי ישתנה משישה זרים לחמישה. מכבי לא תוכל להרשות לעצמה להושיב שני זרים ביציע כל משחק. ולכן טיוס עדיף מחוסר ברירה על רייט......
סנטר- מכבי חייבת סנטר בכיר ומאסיבי שיפתח בחמישיה וג'יימס יהיה המחליף שלו. ואחרי שפיספסנו השנה את- מאריץ' וויוקאס אנדרסן ובאטיסט. נשאר לנו רק שחקן אחד שאגב יותר טוב משלושתם- לוקה זוריץ'!! הסנטר הכי מושלם ביורוליג הגנתית והתקפית. חזק קשוח ריבאונדר וקולע מכל טווח. ואם הוא לא יהיה ב-נ.ב.א מכבי חייבת להחתים אותו!!!

הסגל שלי לעונה הבאה-
1.פארגו או בראון. אוחיון.
2.היקמן. מקל [יכול לשחק בשתי העמדות. ויותר קל לשלב אותו דרך עמדה 2 כקלעי וחודר. בלי להכביד עליו עם ניהול המשחק].
3.סמית'. פניני. לנדסברג.
4.נאכבר או דולמן. בלו. טווינר- רייט או טיוס [תלוי בחוק הרוסי שיקבע..].
5.זוריץ'. ג'יימס.

בלו לא יחזור ואם כן ייקח לו נצח לחזור לכושר משחק. אליהו לא ישוחרר מחוזה. לגבי זוריץ' אתה צודק לחלוטין. מכבי צריכה להתנפל עליו.

החוק הרוסי מעניין לי את הפועל. מי שצריך לעשות שינוי הוא בלאט שיבין שקופליג טובה לטפח אליהו שלא בכושר, מדלי ששכח כיצד עולים ללייאפ ושגב ופלניניץ שצריכים זמן פרקט. העובדה שישנם זרים שלא יתלבשו לא מעניינת וזה הסוויץ שבלאט צריך לעשות.

אישית, אני מאוד הייתי רוצה לעמדה 4 את בוגדנוביץ מפנר אבל באותו תסריט אוטופי אני גם אני גם מחרבן לארדואן על הראש ופדרמן באמת משקיע במכבי. לכן, אשמח לראות את קלאיטיס המגוון מוחתם לעמדה זו.

פרגו יחזור למכבי כשנבחרת ישראל בכדורגל תעלה לטורניר חשוב . אסתפק באוחיון כרכז ראשון ושאראס מהספסל. את לוגן הייתי משאיר כי אחרי קופונאן נבארו וקארול, הוא טוב מכל קלע אחר באירופה. גם את היקמן מגיע להשאיר לעונה נוספת ולא מביא את לנגפורד. בכלל, כוח אש מבחוץ כשאראס, לוגן, קלאיטיס סמית והיקמן הוא מרשים וטוב.

ושוב.....שם קופה על זוריץ'.

1.שאראס. אוחיון.
2.היקמן. לוגן
3.סמית'. פניני. לנדסברג.
4.אליהו, קלאיטיס, טיוס .
5.זוריץ'. ג'יימס
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 מרץ 2013, 14:01

or163 כתב:הפעם נשמע שגרינוולד מדבר מדם ליבו וכותב בתור אוהד שהמצב הנוכחי כואב לו (או לפחות זה מה שאני רוצה להאמין).
ועל הדרך מנגח את ההנהלה (התחביב האהוב עליו).

אם החצוף העלוב הזה הוא אוהד מכבי אזי מדובר בסוג האהדה המוזר ביותר שניתן להעלות על הדעת , סטראטפ אפ ישראלי חדש של לאהוד קבוצה ולהתפלץ כל פעם שהיא מנצחת , לחגוג כל פעם שהיא מפסידה ולא לשכוח לשתף את כל העולם ברגשות השנאה העזים הללו.

הנה מה שהחצןף עז הפנים הזה שניזון מזיכרון קצר של הקראים כתב על הבית של מכבי לפני שמכבי (כנראה ) עברה אותו :

גם בעונה שעברה מכבי לא הבריקה בשלב המוקדם. למען האמת, היא גם הייתה רחוקה מלהבריק בטופ-16, אבל הצליחה להעפיל לרבע הגמר מול פנאתינייקוס, שהשכיח את כל הערבים הגרועים שניפקה עד אז.

אלא שהפעם, כך נדמה, הבעיה של מכבי כפולה: הקבוצה הנוכחית הרבה פחות טובה והרבה פחות מוכשרת מהקבוצה של העונה שעברה; והפעם מצפה לה טופ-16 שונה לחלוטין.

אם השיטה הישנה - שכללה ארבעה בתים בני ארבע קבוצות, ופיזרה את הקבוצות הטובות באמת בין הבתים השונים - הבטיחה למכבי, כמעט בכל עונה, לפחות את המקום השני בבית הטופ-16, שהוביל לרבע הגמר (בלי ביתיות, אמנם), הפעם היא תיתקל בבעיה. שינוי השיטה לשני בתים במקום ארבעה מרכז הרבה קבוצות טובות בבית אחד; קצת כמו בית הגמר הישן והטוב.

אמנם, ארבע קבוצות מבית הטופ-16 הזה (ולא רק שתיים) ימשיכו לשלב הבא - אבל גם ברצלונה, אולימפיאקוס, סיינה, חימקי, קאחה לבוראל, פנרבחצ'ה-אולקר ובשיקטאש רואות עצמן קונטנדריות לגיטימיות לרבע הגמר.

בארסה בוודאי תהיה שם; אולימפיאקוס היא עדיין אלופת אירופה, שהצליחה לשמור את מרבית הסגל מהעונה שעברה - לרבות ואסיליס ספאנוליס, אולי השחקן הטוב באירופה; פנרבחצ'ה-אולקר, על כל המיליונים ששפכה הקיץ והכוכבים שצירפה (מקאלב, אנדרסן, באטיסט ואחרים), לא יכולה להרשות לעצמה שלא להמשיך הלאה - לרבע הגמר לפחות; דושקו איבאנוביץ' כבר לא מפריע ללבוראל, שמחזיקה הרבה כלי-נשק מסוכנים ואולם ביתי מאיים; חימקי היא קבוצה עם הרבה אופי, שניצחה העונה ביורוליג שלושה משחקים בהפרש של נקודה אחת; בשיקטאש, כמו סיינה, לא נראית נוצצת במיוחד, אבל שתיהן קבוצות ביתיות מאוד.

בכלל, כל הקבוצות האלה נחשבות לביתיות מאוד. בברצלונה מכבי לא מצליחה לנצח כבר כמה שנים טובות; בסיינה הפסידה בשלב המוקדם; בחבל הבאסקים, עם האווירה האנטי-ישראלית שמספקים אוהדי ויטוריה, תמיד קשה לה; בטורקיה הקהל מעלה הילוך בשלבים המכריעים ומזרים לפרקט הרבה אנרגיות וחום, שלא לדבר על המשוגעים של אולימפיאקוס; אפילו חימקי יצרה לעצמה מבצר ביתי של ממש.

אלה לא רק תחושות, אלא דברים שמעוגנים בתוצאות: חימקי עדיין בלתי-מנוצחת ברוסיה, וניצחה שם העונה את פנאתינייקוס וריאל; אולימפיאקוס הפסידה ביוון רק לז'לגיריס (אבל ניצחה אותה בחוץ), ופנר-אולקר הפסידה בבית רק לריאל (את יתר המשחקים ניצחה בהפרש של 8 ומעלה); הפסד הבית האחרון של ברצלונה בשלב הטופ-16 נרשם לפני כמעט שבע שנים, במרץ 2006.

בקיצור כתבה שלמה שנועדה לזרוע דה מורליזציה , להקטין את ההצלחה בשלב המוקדם ולהכין את הקרקע לחגיגות הכישלון בטופ 16 הקשה ( המשפט היחיד שנכון בכתבה , זה באמת שלב קשה ) .

והנה מה שהחוצפן שאפילו לא טרח להתנצל על גיבובי השטויות שהוא כתב , על חוסר המקצועיות בסגירת עונה אחרי סיבוב אחד , על זלזול באמונה של בלאט שהוכיחה את עצמה (בלאט שגה קשות בבחירת הגבוהים אבל בנושא האמונה בקבוצה מגיע לו שאפו עצום ) , על הרעיונות שהאוויל הטירון שצריך להיכנס לשיא גינס על אחוזי כישלון בניבוי העתיד נתן להנהלה הכי טובה באירופה ( לשחרר את סמית... ) ועוד ועוד . הנה מה שהוא כותב עכשיו :

4. הבדל נוסף בין העונות הוא שהמאמן הנוכחי של מכבי טוב יותר מהמאמן דאז. בלאט עולה ביכולות האימון שלו על שרף. עם זאת, נכון להיום ההישג של שרף מרשים יותר; הוא סחף את מכבי עד למשחק הגמר. בלאט עדיין לא לקח את הקבוצה הזו לרבע הגמר. ואם נסתכל על היריבות שעומדות להיפרד מהיורוליג בשלב הזה - באמברג, אלבה ברלין, בשיקטאש, ז'לגיריס, מלאגה, פנרבחצ'ה-אולקר, קאחה לבוראל (כנראה) - צריכים להכניס לפרופורציה את עצם ההישג. אם קבוצות כמו פנאתינייקוס, אולימפיאקוס, אנדולו אפס וחימקי יהיו (כנראה) ברבע הגמר, גם מכבי תל אביב, אפילו מכבי הבינונית הזו, צריכה להיות שם.

איזה זלזול מכוער במשהו שכל כך ניסית לשכנע אותנו כמה הוא קשה .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2013, 14:10

יוסי, אם תחפש מספיק חזק תמצא קשקושים מהסוג הזה, ואף גרועים יותר אצלו וגם אצל כתבים אחרים.
האמת שגם כאן לא חסר (כולל אצלי ואצלך) דברים מהסוג הזה.

כולם מהמרים וטועים - זה חלק מהעניין. הבעיה מתחילה, כמו שציינת, כשאתה מתחיל להתעלם מהדברים שכתבת לפני וכותב דברים הפוכים לחלוטין ואפילו לא מציין - אמנם לפני
כך וכך חודשים/שבועות/ימים חשבתי א', אבל בדיעבד מסתבר שזאת טעות, וכעט המצב הוא ב'/ג' או ד'.

אין בזה שום דבר רע, להודות בטעות, ואף לשנות דעה. זאת הבעיה האמיתית.
אבל כנראה כל עוד אתה מצליח לחבר שני משפטים בלי שגיאה, ודוחף פה ושם איזה מונח מקצועי, הכל כשר, ואתה יכול להיות כתב בכיר לענייני כדורסל בארץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־16 אורחים