אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:24

roy1000 כתב:
קודי כתב:שמות? רעיונות?

אין לי מישהו שעולה לי לראש, אבל דווקא ההצעה שלך לגבי צ'טמן היא לא רעה. מה עם פופוביץ'?

פופוביץ תחת חוזה בז׳אלגיריס ונותן עונה לא רעה בכלל. אין סיכוי שהוא ישוחרר משם. לצ׳אטמן, לפי מה שהיה רשום, יש ביי אאוט של פחות מ- 100 אלף דולר והשכר שהוא דרש מירושלים היה משהו כמו 35-40 אלף דולר לחודש. אפשר לחיות עם זה. הוא נותן העונה בטורקיה 18.5 נק׳ למשחק, 6.5 אס׳, 5 ריב׳ ואחוזי קליעה טובים. הוא רחוק מאוד מפרמאר אבל לא בטוח שבתקציב שיש למכבי נוכל לקבל משהו טוב יותר. 
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2011, 21:25

קודי כתב:אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?

איפה הוא משחק השנה0נראה לי משהו טופאשה)
בכל מקרה אתה יכול להעלות סטט' שלו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:25

שחף כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:שמות? רעיונות?

אין לי מישהו שעולה לי לראש, אבל דווקא ההצעה שלך לגבי צ'טמן היא לא רעה. מה עם פופוביץ'?

פופוביץ' זה מזעזע. גם בצחוק לא הייתי מחתים אותו. דייויד יחטוף קריז אחרי השלשה הראשונה מהחצי שהוא יקח, שלא לדבר על ההגנה הלא קיימת. צ'אטמן זה באמת רעיון לא רע, אבל אם מציעים פה שחקן בן 33, למה מאלט זה רעיון כ''כ רע?

הוא לא רעיון מאוד רע אבל אני לא חושב שהוא טוב יותר מצ׳אטמן ואין לקבוצה שלו סיבה לשחרר אותו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:26

rc4991 כתב:
קודי כתב:אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?

באיזה פינאר משהו. תיכנס לאתר היורוליג ובדף של הליגה הטורקית תוכל לראות את הנתונים שלו.
קודי

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 21:27

הבעיה עם צ'אטמן שהוא קולע באחוזים של יוגב מחוץ לקשת. לאור זה שלאנגפורד לא מוצא את היד מבחוץ שאף פעם לא הייתה יותר מידי טובה אצלו וסמית' שלא פוגע ביורוליג, אני אזכיר פה שוב את דמונד מאלט.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:30

שחף כתב:הבעיה עם צ'אטמן שהוא קולע באחוזים של יוגב מחוץ לקשת. לאור זה שלאנגפורד לא מוצא את היד מבחוץ שאף פעם לא הייתה יותר מידי טובה אצלו וסמית' שלא פוגע ביורוליג, אני אזכיר פה שוב את דמונד מאלט.

אין כמעט שחקנים באירופה שקולעים כמו יוגב... צ׳אטמן הוא לא ג׳יי סי קארול אבל הוא קולע באחוזים סבירים מבחוץ. שמע, לא נמצא רכז מושלם וגם לא אחד שיתקרב אפילו לרמה של פרמאר ולכן נצטרך להתפשר. צ׳אטמן נראה לי בסדר אבל אני מניח שיש עוד כמה כאלה. מה שכן, אסור לחכות לסיום המחנות ולקוות שיגיע משם איזה סטאר שלא שיחק כבר למעלה מחצי שנה ושההשתלבות שלו כאן לוטה בערפל.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2011, 21:32

קודי כתב:
rc4991 כתב:

באיזה פינאר משהו. תיכנס לאתר היורוליג ובדף של הליגה הטורקית תוכל לראות את הנתונים שלו.

איפה זה באתר?
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 26 נובמבר 2011, 21:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 26 נובמבר 2011, 21:34

jol9 כתב:אם כבר השמות האלה אז שיילכו על ארויו. כדורסל הוא לא שכח לשחק, והוא מכיר את המערכת ואת הלחצים.

אני לא מאמין גם שזה יהיה כ"כ יקר.

גם לו ייקח זמן להיכנס לעניינים. הוא בקושי שיחק בחצי השני של העונה שעברה ובטח ינסה למצות את אופציית NBA, אחרת כבר היה מוצא קבוצה באירופה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 21:35

אגב, הסתכלתי על טייריס רייס הזה, פרוספקט לא רע בכלל. יד טובה מבחוץ, עם אתלטיות ויכולת להגיע לטבעת. תמיד שילוב טוב באירופה. לא יודע מה המצב הכספי בריטאס כרגע, אבל בניגוד לכל השמות שעלו, הוא בן 24, דהיינו מישהו שאולי אפשר לבנות עליו לטווח הארוך. שווה לרחרח.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 21:40

קודי כתב:פופוביץ תחת חוזה בז׳אלגיריס ונותן עונה לא רעה בכלל. אין סיכוי שהוא ישוחרר משם. לצ׳אטמן, לפי מה שהיה רשום, יש ביי אאוט של פחות מ- 100 אלף דולר והשכר שהוא דרש מירושלים היה משהו כמו 35-40 אלף דולר לחודש. אפשר לחיות עם זה. הוא נותן העונה בטורקיה 18.5 נק׳ למשחק, 6.5 אס׳, 5 ריב׳ ואחוזי קליעה טובים. הוא רחוק מאוד מפרמאר אבל לא בטוח שבתקציב שיש למכבי נוכל לקבל משהו טוב יותר. 

ז'לגיריס לא עולים לטופ 16, אולי ירצו לשחרר אותו. הוא נותן באמת עונה לא רעה בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 21:42

אם בלאט היה רוצה אותו הוא היה מחתים אותו כבר בקיץ. אני לא מחזיק ממנו, יש סיבה שהוא מסתובב ברמה של ז'לגיריס-ציבונה לאורך כל הקריירה שלו.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:45

שחף כתב:אם בלאט היה רוצה אותו הוא היה מחתים אותו כבר בקיץ. אני לא מחזיק ממנו, יש סיבה שהוא מסתובב ברמה של ז'לגיריס-ציבונה לאורך כל הקריירה שלו.

מכבי צריכה מישהו עם רמה אתלטית כלשהי, מה שאין לאוחיון ופאפאס, לכן פופוביץ לא ממש בא בחשבון. אגב, אם דני פדרמן אומר בכל הראיונות שהם ידעו שזה יקרה והתכוננו לרגע הזה כמו שצריך, האם לא אמורים להיות להם כבר מועמדים סופיים מהם צריך לקבל החלטה? למה נדמה לי שזה לא המצב וההכנה שלהם לעזיבה היא בעיקר ההשלמה עם המצב?
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 22:01

קודי כתב:
שחף כתב:אם בלאט היה רוצה אותו הוא היה מחתים אותו כבר בקיץ. אני לא מחזיק ממנו, יש סיבה שהוא מסתובב ברמה של ז'לגיריס-ציבונה לאורך כל הקריירה שלו.

מכבי צריכה מישהו עם רמה אתלטית כלשהי, מה שאין לאוחיון ופאפאס, לכן פופוביץ לא ממש בא בחשבון. אגב, אם דני פדרמן אומר בכל הראיונות שהם ידעו שזה יקרה והתכוננו לרגע הזה כמו שצריך, האם לא אמורים להיות להם כבר מועמדים סופיים מהם צריך לקבל החלטה? למה נדמה לי שזה לא המצב וההכנה שלהם לעזיבה היא בעיקר ההשלמה עם המצב?

יובל, לדעתי ממה ששומעים מההנהלה היום, לא יגיע לכאן שחקן כ"כ מהר. כולם מבינים שהעזיבה של פארמר היא מכה קשה מבחינה מקצועית, אבל כמו שאנחנו מקפידים להגיד
כאן, שחקן בינוני, לא באמת יישפר את הקבוצה. ז"א מכבי עם פופוביץ' או מכבי בלי פופוביץ', זאת בערך אותה קבוצה. כנ"ל עם איזה צ'אטמן או פנסיונר אחר שאפשר לחפור משרשור
המלפפונים של 2006.

אני בדעה של שחף כאן. אמנם שחף קצת נתקע על מאלט, ולדעתי אין סיכוי שישחררו אותו, אבל זה צריך להיות הכיוון.
הרי אף אחד לא חשב עד לפני שנה, שפארגו יוכל להיות כ"כ טוב ביורוליג. שם צריך לחפש. איזשהו כשרון צעיר לפני פריצה.

מקסימום, נקבל עוד איזה עציץ. אבל לדעתי זה כיוון נכון יותר מאשר ללכת על המוכר והבינוני, שלא ישדרג כמעט את הקבוצה.

ד"א אני חייב להגיד שהעזיבה של פארמר שמה את מכבי במצב קשה מבחינת חלוקת הכוחות. מדובר בשחקן ששיחק הרבה מאוד דקות, ועכשיו הדקות האלה
יילכו לשחקנים פחות טובים ופחות מוכשרים. מעבר לכך, לי יש תחושה, שפארמר היה הנוקאאוט של מכבי לליגה. ההליכה שלו, מקרבת את מכבי לשאר הקבוצות
והופכת אותה לקבוצה פגיעה. זה משהו שחייבים מאוד להיזהר ממנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 נובמבר 2011, 22:04

למכבי יש סדרן עבודה ברמה הגבוהה ביותר וקוראים לו פאפלוקאס , עכשיו שבלאט יתכבד וימצא את הדרך להחזיר אותו לקבוצה .

זה נופל פה קודם כל על בלאט , אחרי זה יהיה אפשר לדבר על חיזוק.

לא יודע מה בלאט רוצה ממנו אבל נדמה לי שבלאט חי בסרט עם אוחיון וההתאמה שלו כשחקן מוביל ליורוליג וזה הולך להתפוצץ למכבי בפנים בצורה לא נעימה בכלל.

לגבי השפיטה של שחקנים - אתה לא שופט לפי מחר אלא לפי מה שהם עשו בשנה שנתיים האחרונות וחודש (מאיפה הגיע החודש וחצי בדיוק? ) תוך כדי עונה בקבוצה לחוצה כמו מכבי זה כנראה לא מספיק מה עוד שהוא כן מראה השתלבות לאט לאט .

מה שמכבי צריכה עכשיו זה המשך השיפור בקליעה של הקו האחורי ואת ההשתלבות המחודשת של פאפס שהוא סדרן עבודה קלאסי , במקביל אפשר בשקט למצוא חיזוק לקראת הטופ 16.

אגב- אפשר כבר לרדת מסמית כי הוא נתן משחק שני טוב ברצף ובסטנדרטים שרצים פה זה מספיק.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 22:06

למכבי יש נוק אאוט שני לליגה וקוראים לו סופו. אגב, מאלט הוא לא כישרון צעיר. זה המינוס היחיד בהחתמה שלו בעיני. הוא בן 33.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 22:13

שחף כתב:למכבי יש נוק אאוט שני לליגה וקוראים לו סופו. אגב, מאלט הוא לא כישרון צעיר. זה המינוס היחיד בהחתמה שלו בעיני. הוא בן 33.

בטעות שמתי את שני הדברים שאמרת באותו המשפט... :oops

אני לא חושב שמאלט רלוונטי כי אין לבלגים סיבה לשחרר אותו, אבל כן צריך לנסות למצוא איזשהו שחקן צעיר שיכול להפתיע ולפרוץ.

סופו הוא נוקאאוט, אבל בלי גארדים נורמליים, היעילות שלו מאוד יורדת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 22:18

שחף כתב:למכבי יש נוק אאוט שני לליגה וקוראים לו סופו. אגב, מאלט הוא לא כישרון צעיר. זה המינוס היחיד בהחתמה שלו בעיני. הוא בן 33.

סופו זה שחקן של יום נתון. בחצי מהמשחקים בליגה הוא לא תורם כלום. הוא בטח שלא נוק-אאוט. פארמר היה נוק-אאוט בליגה ובאירופה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 22:24

יוסי22 כתב:למכבי יש סדרן עבודה ברמה הגבוהה ביותר וקוראים לו פאפלוקאס , עכשיו שבלאט יתכבד וימצא את הדרך להחזיר אותו לקבוצה .

זה נופל פה קודם כל על בלאט , אחרי זה יהיה אפשר לדבר על חיזוק.

לא יודע מה בלאט רוצה ממנו אבל נדמה לי שבלאט חי בסרט עם אוחיון וההתאמה שלו כשחקן מוביל ליורוליג וזה הולך להתפוצץ למכבי בפנים בצורה לא נעימה בכלל.

לגבי השפיטה של שחקנים - אתה לא שופט לפי מחר אלא לפי מה שהם עשו בשנה שנתיים האחרונות וחודש (מאיפה הגיע החודש וחצי בדיוק? ) תוך כדי עונה בקבוצה לחוצה כמו מכבי זה כנראה לא מספיק מה עוד שהוא כן מראה השתלבות לאט לאט .

מה שמכבי צריכה עכשיו זה המשך השיפור בקליעה של הקו האחורי ואת ההשתלבות המחודשת של פאפס שהוא סדרן עבודה קלאסי , במקביל אפשר בשקט למצוא חיזוק לקראת הטופ 16.

אגב- אפשר כבר לרדת מסמית כי הוא נתן משחק שני טוב ברצף ובסטנדרטים שרצים פה זה מספיק.

אני אתייחס מהסוף. סמית' נתן שני משחקים יותר טובים, אבל אני חושב שדווקא זה כן ממצב אותו כשחקן סולידי וחביב, ולא מעבר לזה. עכשיו בלי פארמר, הוא יהיה חייב
להרים את הרמה, ואני בספק אם יש לו את זה. מישהו כאן גם אמר ובצדק, שהוא נהנה מאוד מהנוכחות של פארמר, ועכשיו יהי לו עוד יותר קשה.

לגבי שפיטה של שחקנים - בעיקרון אתה צודק, אבל מה לעשות שבינתיים הרקורד של לאנגפורד מרמה. סה"כ הוא מתקדם ומשתפר אבל אפשר להבין את האכזבה היחסית ממנו.

לגבי פאפאס. הנושא באמת לא ברור. אבל תכלס לא לדייויד ולא לפאפאס אין כאן יותר מדי זמן למזמוזים. פאפאס חייב להיות בשיאו בשבועות הקרובים.

אני גם רוצה שנהמר על מתי נראה שוב את שייר. במשחק הבא, בעוד שבוע, בעוד חודש או לא נראה אותו ד סוף העונה.
לדעתי נראה אותו כבר במשחק הקרוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2011, 22:27

אחרי חיפוש קצר בכמה ליגות מצאתי ארבעה שחקנים נחמדים שאולי מתאימים למכבי,חיפשתי רכזים עם הרבה אסיסטים אך כאלה שגם קולעים טוב
1.טרוויס דיינר מהליגה האיטלקית,נבחר בסיבוב השני של הדראפט ב 2005 ונראה לא רע:
http://www.draftexpress.com/profile/Tra ... -80/stats/
2.אנדרה קולינס אף הוא מהליגה האיטלקית,נראה לי גם אחד שמסוגל ליצור לעצמו מצבי קליעה וגם יש לו 2.3 חטיפות:
http://www.draftexpress.com/profile/And ... 022/stats/
3.טיילור רוצ'סטי(ואני מקווה שאני כותב את זה נכון)שחקן מהליגה הצרפתית שקולע באחוזים מצויינים וגם מחלק הרבה אסיסטים:
http://www.draftexpress.com/profile/Tay ... 340/stats/
4.אנדראה בארט,היה מועמד (חם) למכבי,משחק בצרפת ומרשים מאוד:
http://www.draftexpress.com/profile/And ... 604/stats/

אני לא מכיר ממש את השחקנים כך שאני ישמח אם מישהו שמכיר אותם ירחיב עליהם,בסך הכל הם נשמעים טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 22:30

jol9 כתב:אני גם רוצה שנהמר על מתי נראה שוב את שייר. במשחק הבא, בעוד שבוע, בעוד חודש או לא נראה אותו ד סוף העונה.
לדעתי נראה אותו כבר במשחק הקרוב.

לדעתי הסיפור של שייר גמור. עד לפני שבועיים בלאט עוד נתן לו כמה דקות פה ושם, אבל בשבועיים האחרונים הוא לא ראה דקה. לדעתי חוץ מכמה דקות גרבאג' פה ושם, הוא לא ישחק יותר.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־25 אורחים