26 נובמבר 2011, 21:24
roy1000 כתב:קודי כתב:שמות? רעיונות?
אין לי מישהו שעולה לי לראש, אבל דווקא ההצעה שלך לגבי צ'טמן היא לא רעה. מה עם פופוביץ'?
26 נובמבר 2011, 21:25
קודי כתב:אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?
26 נובמבר 2011, 21:25
שחף כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:שמות? רעיונות?
אין לי מישהו שעולה לי לראש, אבל דווקא ההצעה שלך לגבי צ'טמן היא לא רעה. מה עם פופוביץ'?
פופוביץ' זה מזעזע. גם בצחוק לא הייתי מחתים אותו. דייויד יחטוף קריז אחרי השלשה הראשונה מהחצי שהוא יקח, שלא לדבר על ההגנה הלא קיימת. צ'אטמן זה באמת רעיון לא רע, אבל אם מציעים פה שחקן בן 33, למה מאלט זה רעיון כ''כ רע?
26 נובמבר 2011, 21:26
rc4991 כתב:קודי כתב:אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?
איפה הוא משחק השנה0נראה לי משהו טופאשה)
בכל מקרה אתה יכול להעלות סטט' שלו?
26 נובמבר 2011, 21:27
26 נובמבר 2011, 21:30
שחף כתב:הבעיה עם צ'אטמן שהוא קולע באחוזים של יוגב מחוץ לקשת. לאור זה שלאנגפורד לא מוצא את היד מבחוץ שאף פעם לא הייתה יותר מידי טובה אצלו וסמית' שלא פוגע ביורוליג, אני אזכיר פה שוב את דמונד מאלט.
26 נובמבר 2011, 21:32
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?
איפה הוא משחק השנה0נראה לי משהו טופאשה)
בכל מקרה אתה יכול להעלות סטט' שלו?
באיזה פינאר משהו. תיכנס לאתר היורוליג ובדף של הליגה הטורקית תוכל לראות את הנתונים שלו.
26 נובמבר 2011, 21:34
jol9 כתב:אם כבר השמות האלה אז שיילכו על ארויו. כדורסל הוא לא שכח לשחק, והוא מכיר את המערכת ואת הלחצים.
אני לא מאמין גם שזה יהיה כ"כ יקר.
26 נובמבר 2011, 21:35
26 נובמבר 2011, 21:40
קודי כתב:פופוביץ תחת חוזה בז׳אלגיריס ונותן עונה לא רעה בכלל. אין סיכוי שהוא ישוחרר משם. לצ׳אטמן, לפי מה שהיה רשום, יש ביי אאוט של פחות מ- 100 אלף דולר והשכר שהוא דרש מירושלים היה משהו כמו 35-40 אלף דולר לחודש. אפשר לחיות עם זה. הוא נותן העונה בטורקיה 18.5 נק׳ למשחק, 6.5 אס׳, 5 ריב׳ ואחוזי קליעה טובים. הוא רחוק מאוד מפרמאר אבל לא בטוח שבתקציב שיש למכבי נוכל לקבל משהו טוב יותר.
26 נובמבר 2011, 21:42
26 נובמבר 2011, 21:45
שחף כתב:אם בלאט היה רוצה אותו הוא היה מחתים אותו כבר בקיץ. אני לא מחזיק ממנו, יש סיבה שהוא מסתובב ברמה של ז'לגיריס-ציבונה לאורך כל הקריירה שלו.
26 נובמבר 2011, 22:01
קודי כתב:שחף כתב:אם בלאט היה רוצה אותו הוא היה מחתים אותו כבר בקיץ. אני לא מחזיק ממנו, יש סיבה שהוא מסתובב ברמה של ז'לגיריס-ציבונה לאורך כל הקריירה שלו.
מכבי צריכה מישהו עם רמה אתלטית כלשהי, מה שאין לאוחיון ופאפאס, לכן פופוביץ לא ממש בא בחשבון. אגב, אם דני פדרמן אומר בכל הראיונות שהם ידעו שזה יקרה והתכוננו לרגע הזה כמו שצריך, האם לא אמורים להיות להם כבר מועמדים סופיים מהם צריך לקבל החלטה? למה נדמה לי שזה לא המצב וההכנה שלהם לעזיבה היא בעיקר ההשלמה עם המצב?
26 נובמבר 2011, 22:04
26 נובמבר 2011, 22:06
26 נובמבר 2011, 22:13
שחף כתב:למכבי יש נוק אאוט שני לליגה וקוראים לו סופו. אגב, מאלט הוא לא כישרון צעיר. זה המינוס היחיד בהחתמה שלו בעיני. הוא בן 33.
26 נובמבר 2011, 22:18
שחף כתב:למכבי יש נוק אאוט שני לליגה וקוראים לו סופו. אגב, מאלט הוא לא כישרון צעיר. זה המינוס היחיד בהחתמה שלו בעיני. הוא בן 33.
26 נובמבר 2011, 22:24
יוסי22 כתב:למכבי יש סדרן עבודה ברמה הגבוהה ביותר וקוראים לו פאפלוקאס , עכשיו שבלאט יתכבד וימצא את הדרך להחזיר אותו לקבוצה .
זה נופל פה קודם כל על בלאט , אחרי זה יהיה אפשר לדבר על חיזוק.
לא יודע מה בלאט רוצה ממנו אבל נדמה לי שבלאט חי בסרט עם אוחיון וההתאמה שלו כשחקן מוביל ליורוליג וזה הולך להתפוצץ למכבי בפנים בצורה לא נעימה בכלל.
לגבי השפיטה של שחקנים - אתה לא שופט לפי מחר אלא לפי מה שהם עשו בשנה שנתיים האחרונות וחודש (מאיפה הגיע החודש וחצי בדיוק? ) תוך כדי עונה בקבוצה לחוצה כמו מכבי זה כנראה לא מספיק מה עוד שהוא כן מראה השתלבות לאט לאט .
מה שמכבי צריכה עכשיו זה המשך השיפור בקליעה של הקו האחורי ואת ההשתלבות המחודשת של פאפס שהוא סדרן עבודה קלאסי , במקביל אפשר בשקט למצוא חיזוק לקראת הטופ 16.
אגב- אפשר כבר לרדת מסמית כי הוא נתן משחק שני טוב ברצף ובסטנדרטים שרצים פה זה מספיק.
26 נובמבר 2011, 22:27
26 נובמבר 2011, 22:30
jol9 כתב:אני גם רוצה שנהמר על מתי נראה שוב את שייר. במשחק הבא, בעוד שבוע, בעוד חודש או לא נראה אותו ד סוף העונה.
לדעתי נראה אותו כבר במשחק הקרוב.