קודי כתב:שחף כתב:אם בלאט היה רוצה אותו הוא היה מחתים אותו כבר בקיץ. אני לא מחזיק ממנו, יש סיבה שהוא מסתובב ברמה של ז'לגיריס-ציבונה לאורך כל הקריירה שלו.
מכבי צריכה מישהו עם רמה אתלטית כלשהי, מה שאין לאוחיון ופאפאס, לכן פופוביץ לא ממש בא בחשבון. אגב, אם דני פדרמן אומר בכל הראיונות שהם ידעו שזה יקרה והתכוננו לרגע הזה כמו שצריך, האם לא אמורים להיות להם כבר מועמדים סופיים מהם צריך לקבל החלטה? למה נדמה לי שזה לא המצב וההכנה שלהם לעזיבה היא בעיקר ההשלמה עם המצב?
יובל, לדעתי ממה ששומעים מההנהלה היום, לא יגיע לכאן שחקן כ"כ מהר. כולם מבינים שהעזיבה של פארמר היא מכה קשה מבחינה מקצועית, אבל כמו שאנחנו מקפידים להגיד
כאן, שחקן בינוני, לא באמת יישפר את הקבוצה. ז"א מכבי עם פופוביץ' או מכבי בלי פופוביץ', זאת בערך אותה קבוצה. כנ"ל עם איזה צ'אטמן או פנסיונר אחר שאפשר לחפור משרשור
המלפפונים של 2006.
אני בדעה של שחף כאן. אמנם שחף קצת נתקע על מאלט, ולדעתי אין סיכוי שישחררו אותו, אבל זה צריך להיות הכיוון.
הרי אף אחד לא חשב עד לפני שנה, שפארגו יוכל להיות כ"כ טוב ביורוליג. שם צריך לחפש. איזשהו כשרון צעיר לפני פריצה.
מקסימום, נקבל עוד איזה עציץ. אבל לדעתי זה כיוון נכון יותר מאשר ללכת על המוכר והבינוני, שלא ישדרג כמעט את הקבוצה.
ד"א אני חייב להגיד שהעזיבה של פארמר שמה את מכבי במצב קשה מבחינת חלוקת הכוחות. מדובר בשחקן ששיחק הרבה מאוד דקות, ועכשיו הדקות האלה
יילכו לשחקנים פחות טובים ופחות מוכשרים. מעבר לכך, לי יש תחושה, שפארמר היה הנוקאאוט של מכבי לליגה. ההליכה שלו, מקרבת את מכבי לשאר הקבוצות
והופכת אותה לקבוצה פגיעה. זה משהו שחייבים מאוד להיזהר ממנו.