הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי מקובי » 14 אפריל 2015, 19:21

felix_r כתב:
מקובי כתב:
felix_r כתב:די כבר עם יבזורי. הוא לא שחקן ברמה של מכבי

פליקס,חשבת שרנדל הוא שחקן ברמת יורוליג? פרקינס? פארגו? מוריס?

אני בדעה שאי אפשר לדעת.
אני דווקא אוהב את מה שהוא מביא למגרש (קליעה טובה, יכולת להוריד כדור, שיפר את הובלת הכדור וראיית המשחק) וכגארד מחליף ישראלי הוא לגיטימי לגמרי לדעתי.

כן, הייתי בטוח שרנדל הוא ברמת היורוליג, והחשש היחיד לגביו שהיה אצלי, נגע בעובדה שהוא הרבה להפצע לאורך הקריירה.
גם לגבי מוריס הייתה לי הרגשה טובה, ולא התנגדתי להחתמתו.
לגבי פארגו ופרקינס, אני לא זוכר מה חשבתי לגביהם.
אבל זה בכלל לא חשוב מה חשבתי עליהם.

אני אסביר לך מה הבעיה עם יבזורי. כדי להצליח במכבי, שחקן ישראלי צריך שיהיה לו משהו, שהוא מסוגל לתת בכל יום ויום... קח לדוגמא את יוגב אוחיון. המאמן יודע שבכל יום בשנה אוחיון יתן לו הגנה טובה וניהול משחק סולידי (אני לא מדבר על התקופה האחרונה, בה הוא משחק עם פציעה). קח לדוגמא את פניני. המאמן יודע, שבכל יום פניני יתן לו חוכמת משחק, מסירות טובות לסופו וקליעה לשלוש... לעומתם ליבזורי אין שום דבר שאתה יכול להיות בטוח, שהוא יתן לך בכל יום בשנה. יש לו רק קליעה והקליעה שלו מאוד לא יציבה, וזה למרות הרמה הנמוכה של ההגנות בליגה. הוא יכול לקלוע יום אחד 20, ויום אחר 2. נראה לך אפשרי, שהוא יקבל מספיק זמן על מנת לברר באיזה יום הוא נמצא? ברור כשמש, שאחרי 5 דקות במגרש ללא תרומה, הוא יחזור לספסל, ואף אחד כבר לא יידע לעולם, שאילו היה מקבל 5 דקות נוספות, הוא היה מתחיל לקלוע שלשות כמו משוגע. כי הוא לא יקבל את ה 5 הדקות הנוספות!... השחקן היחיד במכבי, שיכול להחטיא גם 10 זריקות רצופות, ועדיין ישאר על המגרש, זה סמית'.

נ.ב. אל תשכח, שיבזורי כבר בן 30 ! זה לא שהוא הולך להתפתח בשנים הבאות. זה המקסימום שלו...

מצד שני, יש לציין שבורשטיין היה קצת מהכל והוא הצליח יפה מאוד במכבי.

בכל מקרה, הגיל זה בהחלט בעיה לא קלה (ולאו דווקא בגלל שהוא בן 30 שכן השחקן הכי חשוב שלנו בן 32...) אלא בגלל חוקי הישראלים בליגה.
אם נצא מנק' הנחה שמותר לרשום בסגל 5 זרים, 2 צעירים מתחת ל-22 ועוד צעיר מתחת ל-25 אז זה משאיר לנו 4 מקומות בלבד- פניני, אוחיון, לנדסברג וטיוס/פישר/רוזפלט/כהן/אלכסנדר..
ככה שבכל מקרה הוא לא בדיוק רלוונטי.
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 19:27

יבזורי יכול לשחק ביורוליג בלי שום בעיה. הוא שחקן מצויין שיש לו גם הגנה וגם משחק התקפה יפה ומגוון באופן מפתיע. אין לו סייז או אתלטיות מרשימים, אבל הוא שחקן ממש לא רע. בכל פעם שאני רואה אותו, אני מתרשם.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 19:39

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:רוני,
הסכום שכתבת בתוספת מס זה הבדל די גדול. אם במקום אוחיון תביא זר ב650 אז במקום מקל תביא זר ב850...

אתה יכול להביא כארד זר שיהיה רכז אבל במקום אוחיון צריך ישראלי בכיר שיוכל לשחק כמות מכובדת של דקות. אני לא מכיר אחד כזה כרגע.

פניני לא הרבה יותר טוב מיוגב, למעשה הוא לא יותר טוב גם בקצת. הוא פשוט שחקן אחר שנותן דברים אחרים מעמדה אחרת.

1. מדובר בהבדל של עד 150 אלף גולר במונחים של זר רק שתקבל תרומה הרבה יותר טובה מזאת של אוחיון
2. בנוגי לגארד הישראלי, תראה מה שכתבתי לרוי
3. פניני הרבה יותר טוב מאוחיון ואתה עושה לא עוול גדול

אני גם לא מבין מה קשור פניני ליוגב ? הם לא באותה עמדה כך שאין בכלל טעם להשוואה.

רוני אתה צריך להבין , אם מכבי לא תחתים את אוחיון זה לא שהיא תביא זר בסכום גבוהה יותר בנטו וזהה בברוטו ליוגב אלא שחקן באותו סכום נטו של אוחיון ובטוח שזה עוד הימור.
מכבי מוכנה לשךם יותר על ישראלים בגלל חוקי הליגה וגם בגלל הצביון הישראלי שמה לעשות אבל יש כאלו שזה חשוב להם...

יכול להיות אבל מה שרשמת עכשיו כבר פחות קשור לדיונים למה להשאיר/לא להשאיר אותו מבחינה מקצועית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 14 אפריל 2015, 19:46

Chen כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.188202.html
אחלה שחקן

מי זה לעזאזל? שחקנים מהדי ליג בשקל תשעים לא יובילו אותנו לכלום ושום מקום, גם אם הוא שם יחסית מוכר בתעשייה שם, ולי הוא לא ממש מוכר.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 20:23

rc4991 כתב:
jol9 כתב:רוני,
הסכום שכתבת בתוספת מס זה הבדל די גדול. אם במקום אוחיון תביא זר ב650 אז במקום מקל תביא זר ב850...

אתה יכול להביא כארד זר שיהיה רכז אבל במקום אוחיון צריך ישראלי בכיר שיוכל לשחק כמות מכובדת של דקות. אני לא מכיר אחד כזה כרגע.

פניני לא הרבה יותר טוב מיוגב, למעשה הוא לא יותר טוב גם בקצת. הוא פשוט שחקן אחר שנותן דברים אחרים מעמדה אחרת.

1. מדובר בהבדל של עד 150 אלף גולר במונחים של זר רק שתקבל תרומה הרבה יותר טובה מזאת של אוחיון
2. בנוגי לגארד הישראלי, תראה מה שכתבתי לרוי
3. פניני הרבה יותר טוב מאוחיון ואתה עושה לא עוול גדול

1. מה שאני אומר זה שמקל יקר יותר מאוחיון, ואם במקום אוחיון תוכל לקבל זר יקר, אז במקום מקל תוכל לקבל זר עוד יותר יקר.
והפער בינהם הוא ממש לא קטן. אוחיון מרוויח די מעט ביחס לשחקן שמשחק כ"כ הרבה.

2. איזה ישראלי אחר, חוץ ממקל (וכספי כמובן) יכול לשחק הרבה דקות ביורוליג. כל שחקן ישראלי מהליגה הוא סימן שאלה,
שיכול להתברר כהצלחה, או ככישלון בהסתברות די דומה.

3. כידוע כדורסל משחקים גם בהגנה וגם בהתקפה. בהתקפה פניני יותר טוב, בהגנה אוחיון. לפניני יש עוד יתרונות, אבל יוגב סוגר
על חלקם, כמו מחוייבות לקבוצה למשל, כשהוא משחק כבר כמה שבועות עם פציעה מטרידה.
אפרופו, כדאי להיות הוגנים בביקורת על אוחיון, שכן הוא משחק פצוע כבר תקופה ארוכה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 אפריל 2015, 20:26

גם פניני ספג פה לא מעט בתקופה שהסריח את הפרקט. ההשוואה ההזאת באמת לא במקום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 00:02

er79 כתב:
Chen כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.188202.html
אחלה שחקן

מי זה לעזאזל? שחקנים מהדי ליג בשקל תשעים לא יובילו אותנו לכלום ושום מקום, גם אם הוא שם יחסית מוכר בתעשייה שם, ולי הוא לא ממש מוכר.

מה שמצחיקשאתה כבר מכריז שהוא שחקן בשקל תישעים שלא יוביל אותנו לשום מקום ומצד שני כותב שלא מכיר אותו בכלל...
שוב הויכוחים של הקיץ , בכסף שמכבי משלמת אני מעדיף שחקן בסגנון הזה ( אמריקאי מהדי ליג ) מאשר אירופאי באותו סכום...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2015, 00:19

מה זה יעזור לי אם אני אכיר אותו? מתי בפעם האחרונה שחקן די ליג הפך לפקטור משמעותי בקבוצת יורוליג, ובמכבי בפרט? נמאס כבר מהחיפושי מציאות בשקל. עדיף שפדרמן ימשיך ללקק לפרמאר כמו שעשה הערב, זה אולי מביך אבל לא כמו הניסיונות להביא "מציאות"
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 00:23

er79 כתב:מה זה יעזור לי אם אני אכיר אותו? מתי בפעם האחרונה שחקן די ליג הפך לפקטור משמעותי בקבוצת יורוליג, ובמכבי בפרט? נמאס כבר מהחיפושי מציאות בשקל. עדיף שפדרמן ימשיך ללקק לפרמאר כמו שעשה הערב, זה אולי מביך אבל לא כמו הניסיונות להביא "מציאות"

אתה יודע איזה סופת חול תעלה כשפדרמן יפתח את הארנק ? עדיף להיות מציאותי ולהמר על שחקנים עם פוטנציאל מאשר לחולום על פארמר ולקבל היינס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2015, 00:26

גם היינס היה שחקן עם פוטנציאל, כינים קיבלנו ממנו. טפשות לבנות את הקו האחורי מהאמריקאים זולים מהדי ליג. כלום לא ייצא מזה, תאמין לי. אם במכבי רוצים כל כך אמריקנים, יש כאלה עם ניסיון יורוליג שמשחקים באירופה, ולא עולים שני שקל, אבל לפחות אנחנו יודעים פחות או יותר מה נקבל. אני לא הרפתקן, מה לעשות
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 00:33

er79 כתב:גם היינס היה שחקן עם פוטנציאל, כינים קיבלנו ממנו. טפשות לבנות את הקו האחורי מהאמריקאים זולים מהדי ליג. כלום לא ייצא מזה, תאמין לי. אם במכבי רוצים כל כך אמריקנים, יש כאלה עם ניסיון יורוליג שמשחקים באירופה, ולא עולים שני שקל, אבל לפחות אנחנו יודעים פחות או יותר מה נקבל. אני לא הרפתקן, מה לעשות

תן שמות וסכומים ולא סיסמאות , אז נוכל לדעת אם אתה מדבר על אפשרויות מציאותיות או לא...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2015, 07:03

אין צורך בשמות לא חסרים גארדים אמריקנים ביורוליג, חלקם טובים, חלקם פחות. כולם עולים יותר. לא שמעת אותי אומר שאני מחפש מציאות זולות, אלא רק אמרתי ההפך, מכבי לא צריכה לחפש שחקנים זולים מהדי ליג.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 07:29

er79 כתב:אין צורך בשמות לא חסרים גארדים אמריקנים ביורוליג, חלקם טובים, חלקם פחות. כולם עולים יותר. לא שמעת אותי אומר שאני מחפש מציאות זולות, אלא רק אמרתי ההפך, מכבי לא צריכה לחפש שחקנים זולים מהדי ליג.

אתה אולי לא מחפש מציאות זולות, אבל לך לא קוראים דני פדרמן, נכון? הרי ברור לכולנו שהמחליף של היינס יהיה שחקן זול במיוחד וזה אומר או מישהו מהדיליג או שחקן מהליגה הישראלית. מכבי כבר מתחה את התקציב של מאוד לקראת השנה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי Thorin » 15 אפריל 2015, 08:31

קבוצה שיש לה שאיפות לטופ 8 לא יכולה להביא SG ראשון מהדי ליג. זה לא מתקבל על הדעת וזה יהיה מצער אם זה מה שיגיע לכאן.
אפשר להמר על המחליפים , אבל שחקן די ליג שלא דרך באירופה לא יכול לקבל את חולצת החמישיה הראשונה.
יש כבוד להחתמה של סמית, אבל הוא נותן לנו כאן עונת MVP.
אם הוא יילך מעט אחורה וזה דבר שמאוד ייתכן שיקרה, אחרי הכל הוא כבר לא בגיל שנעשים טובים יותר, לקבוצה אין סיכוי להגיע להצלבה.
Thorin

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 09:02

פארגו הוא ה- 2 הפותח. הזר הנוסף שיגיע יעלה מהספסל.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אפריל 2015, 09:29

אני גם לא מתרשם יותר מידי מהמועמד מהדי ליג, אבל זאת מחשבה נכונה ללכת לשוק הזה במידה ולא מצליחים להנחית כאן את פארמר.
עדיף שחקן לא מוכח מהדי ליג מאשר תואם היינס בשלהי הקריירה שלא הגיע לשום מקום בקריירה.
בכל אופן עדיפות ראשונה חייבת להיות פארמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 09:32

Thorin כתב:קבוצה שיש לה שאיפות לטופ 8 לא יכולה להביא SG ראשון מהדי ליג. זה לא מתקבל על הדעת וזה יהיה מצער אם זה מה שיגיע לכאן.
אפשר להמר על המחליפים , אבל שחקן די ליג שלא דרך באירופה לא יכול לקבל את חולצת החמישיה הראשונה.
יש כבוד להחתמה של סמית, אבל הוא נותן לנו כאן עונת MVP.
אם הוא יילך מעט אחורה וזה דבר שמאוד ייתכן שיקרה, אחרי הכל הוא כבר לא בגיל שנעשים טובים יותר, לקבוצה אין סיכוי להגיע להצלבה.

מסתבר שכדי להגיע לטופ 8 אפשר שאחד הגארדים יהיה מהדי ליג . לפיינלור צריך שהוא יהיה הימור מוצלח במיוחד.
הדבר הכי טוב שיכול לקרות בקיץ זה שפדרמן יעזוב ויכנס במקומו מיליונר אחר שיעלה את התקציב משמעותית ( זה , ושסופו יחזור 30 קילו פחות ולא יותר... )
זה פשוט לא יאמן מה הצוות של מכבי יכל לעשות ביורוליג אם היה לו את התקציב של צסקא. שליטה מוחלטת של שנים.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 09:37

שמואל1 כתב:אני גם לא מתרשם יותר מידי מהמועמד מהדי ליג, אבל זאת מחשבה נכונה ללכת לשוק הזה במידה ולא מצליחים להנחית כאן את פארמר.
עדיף שחקן לא מוכח מהדי ליג מאשר תואם היינס בשלהי הקריירה שלא הגיע לשום מקום בקריירה.
בכל אופן עדיפות ראשונה חייבת להיות פארמר.

דווקא אחרי ההופעה של פארגו ( ולדעתי העונה שלו בכלל ) , אני חושב שעדיף להתרכז במקל ליד פארגו מאשר לשלם לשחקן כפול שאני לא בטוח שיתן לך הרבה יותר מפארגו.
החלום הכי גדול שלי ( חוץ מסופו מינוס 30 קילו ) זה פארגו , פארמר , מקל , ויוגב אבל אני מרגיש יותר בטוח למלא לוטו...

אגב , שחקן שהגיע מהדי ליג והצליח ביורוליג ובמכבי זה ביינום...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2015, 09:57

צפריר, דיברתי על השנים האחרונות. ביינום זה עידן הדינוזאורים בשבילי. אגב, איך אתה מודד הצלחה? אולי הוא הצליח אישית,בטח שלא קבוצתית
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 10:11

er79 כתב:צפריר, דיברתי על השנים האחרונות. ביינום זה עידן הדינוזאורים בשבילי. אגב, איך אתה מודד הצלחה? אולי הוא הצליח אישית,בטח שלא קבוצתית

גמר יורוליג ומשחק טוב בגמר זה לא הצלחה קבוצתית ? מה אני יגיד לך ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], JarJarBinx ו־31 אורחים