felix_r כתב:מקובי כתב:felix_r כתב:די כבר עם יבזורי. הוא לא שחקן ברמה של מכבי
פליקס,חשבת שרנדל הוא שחקן ברמת יורוליג? פרקינס? פארגו? מוריס?
אני בדעה שאי אפשר לדעת.
אני דווקא אוהב את מה שהוא מביא למגרש (קליעה טובה, יכולת להוריד כדור, שיפר את הובלת הכדור וראיית המשחק) וכגארד מחליף ישראלי הוא לגיטימי לגמרי לדעתי.
כן, הייתי בטוח שרנדל הוא ברמת היורוליג, והחשש היחיד לגביו שהיה אצלי, נגע בעובדה שהוא הרבה להפצע לאורך הקריירה.
גם לגבי מוריס הייתה לי הרגשה טובה, ולא התנגדתי להחתמתו.
לגבי פארגו ופרקינס, אני לא זוכר מה חשבתי לגביהם.
אבל זה בכלל לא חשוב מה חשבתי עליהם.
אני אסביר לך מה הבעיה עם יבזורי. כדי להצליח במכבי, שחקן ישראלי צריך שיהיה לו משהו, שהוא מסוגל לתת בכל יום ויום... קח לדוגמא את יוגב אוחיון. המאמן יודע שבכל יום בשנה אוחיון יתן לו הגנה טובה וניהול משחק סולידי (אני לא מדבר על התקופה האחרונה, בה הוא משחק עם פציעה). קח לדוגמא את פניני. המאמן יודע, שבכל יום פניני יתן לו חוכמת משחק, מסירות טובות לסופו וקליעה לשלוש... לעומתם ליבזורי אין שום דבר שאתה יכול להיות בטוח, שהוא יתן לך בכל יום בשנה. יש לו רק קליעה והקליעה שלו מאוד לא יציבה, וזה למרות הרמה הנמוכה של ההגנות בליגה. הוא יכול לקלוע יום אחד 20, ויום אחר 2. נראה לך אפשרי, שהוא יקבל מספיק זמן על מנת לברר באיזה יום הוא נמצא? ברור כשמש, שאחרי 5 דקות במגרש ללא תרומה, הוא יחזור לספסל, ואף אחד כבר לא יידע לעולם, שאילו היה מקבל 5 דקות נוספות, הוא היה מתחיל לקלוע שלשות כמו משוגע. כי הוא לא יקבל את ה 5 הדקות הנוספות!... השחקן היחיד במכבי, שיכול להחטיא גם 10 זריקות רצופות, ועדיין ישאר על המגרש, זה סמית'.
נ.ב. אל תשכח, שיבזורי כבר בן 30 ! זה לא שהוא הולך להתפתח בשנים הבאות. זה המקסימום שלו...
מצד שני, יש לציין שבורשטיין היה קצת מהכל והוא הצליח יפה מאוד במכבי.
בכל מקרה, הגיל זה בהחלט בעיה לא קלה (ולאו דווקא בגלל שהוא בן 30 שכן השחקן הכי חשוב שלנו בן 32...) אלא בגלל חוקי הישראלים בליגה.
אם נצא מנק' הנחה שמותר לרשום בסגל 5 זרים, 2 צעירים מתחת ל-22 ועוד צעיר מתחת ל-25 אז זה משאיר לנו 4 מקומות בלבד- פניני, אוחיון, לנדסברג וטיוס/פישר/רוזפלט/כהן/אלכסנדר..
ככה שבכל מקרה הוא לא בדיוק רלוונטי.