המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לדעתי מכבי כן מוכנה להשקיע יפה על הפורוורד אבל הבעיה העיקרית אצל קלארק זה שהוא נעול עדיין על ה-NBA
felix_r כתב:חודש בלי החתמות
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לדעתי מכבי כן מוכנה להשקיע יפה על הפורוורד אבל הבעיה העיקרית אצל קלארק זה שהוא נעול עדיין על ה-NBA
מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון. בשנה שעברה קלארק וויתר על חוזה מובטח בלייקרס והלך לשחק בסין תמורת מליון דולר ל- 3 חודשים. הכל מתחיל ונגמר בכסף. אם מכבי היו מוכנים לשלם כמו בסין, הוא היה פה. הפנטזיות שהוא יבוא לשחק בגרושים בשביל הסמל הן פנטזיות בלבד.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:לדעתי מכבי כן מוכנה להשקיע יפה על הפורוורד אבל הבעיה העיקרית אצל קלארק זה שהוא נעול עדיין על ה-NBA
מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון. בשנה שעברה קלארק וויתר על חוזה מובטח בלייקרס והלך לשחק בסין תמורת מליון דולר ל- 3 חודשים. הכל מתחיל ונגמר בכסף. אם מכבי היו מוכנים לשלם כמו בסין, הוא היה פה. הפנטזיות שהוא יבוא לשחק בגרושים בשביל הסמל הן פנטזיות בלבד.
אני מאמין שהוא חתם בסין בגלל השילוב של משכורת גבוהה עם אופציה לחזור לליגה לקראת הפלייאוף
MTA2311 כתב:אני לא רואה תסריט האמת שפבראני הוא רק "שחקן סביר" . זה או הברקה, או נפילה טוטאלית. מבחינת כדורסל ונתונים יבשים הוא החתמה מצויינת, אם הוא גמור פיזית, בדצמבר הוא כבר לא פה.
Number8 כתב:אני חושב שאמרתי את זה מהיום הראשון - פבראני זו ההחתמה הגרועה של הקיץ. אין ספק שהצוות המקצועי עשה כאן טעות. לקחת שחקן שלא שיחק שנתיים ולצפות לסיפור סינדרלה זה פשוט
הימור על חשבון האוהדים. היה נכון יותר לחפש שחקן סולידי, לא איזה כוכב, אבל מישהו מקבוצת אמצע טבלה בספרד\איטליה\רוסיה\אפילו ישראל, מאשר לקחת שחקן שבקושי זז, כבד והפציעה החמורה גמרה לו את הקריירה.
נכון שאני חורץ כאן גורלות לפני שהעונה התחילה, אבל אי אפשר להיות אדיש לזה מההתחלה. ואם עד היום זה היה לדבר באוויר - אז עכשיו עם כל הכתבות של עדויות מאימונים קשה להישאר אדיש לחוסר אחריות הזה שנקטה בו הנהלת מכבי והצוות המקצועי לגבי עמדת הסנטר.
מה שיקרה בפועל - אמבקווה יהיה הסנטר הפותח, ואז אנחנו קבוצת סמול בול מהיסוד. לא יודע אם זה דבר כזה רע, אבל בדרך כלל סמול בול הוא אילוץ ולא שיטה.
jol9 כתב:Number8 כתב:אני חושב שאמרתי את זה מהיום הראשון - פבראני זו ההחתמה הגרועה של הקיץ. אין ספק שהצוות המקצועי עשה כאן טעות. לקחת שחקן שלא שיחק שנתיים ולצפות לסיפור סינדרלה זה פשוט
הימור על חשבון האוהדים. היה נכון יותר לחפש שחקן סולידי, לא איזה כוכב, אבל מישהו מקבוצת אמצע טבלה בספרד\איטליה\רוסיה\אפילו ישראל, מאשר לקחת שחקן שבקושי זז, כבד והפציעה החמורה גמרה לו את הקריירה.
נכון שאני חורץ כאן גורלות לפני שהעונה התחילה, אבל אי אפשר להיות אדיש לזה מההתחלה. ואם עד היום זה היה לדבר באוויר - אז עכשיו עם כל הכתבות של עדויות מאימונים קשה להישאר אדיש לחוסר אחריות הזה שנקטה בו הנהלת מכבי והצוות המקצועי לגבי עמדת הסנטר.
מה שיקרה בפועל - אמבקווה יהיה הסנטר הפותח, ואז אנחנו קבוצת סמול בול מהיסוד. לא יודע אם זה דבר כזה רע, אבל בדרך כלל סמול בול הוא אילוץ ולא שיטה.
אני חושב שבקיץ אפשר היה גם להביא שחקן יותר מסולידי.
סה"כ ההימור על פבראני הוא לא בלתי סביר, אלא שהיינו אמורים לקבל יחד איתו לפחות עוד שלושה שחקנים טובים וחזקים על ידו
וזה לא ממש קרה..
MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.
גם אני חושב כמוך, שצריך לתת לבחור חודש-חודשיים לפני נחליט.
מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
גם אני חושב כמוך, שצריך לתת לבחור חודש-חודשיים לפני נחליט.
מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.
זה ברור שהוא יסבול בתרגיל הזה. מדובר ב 2.11 על 130 קילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־7 אורחים