הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוגוסט 2015, 15:58

לדעתי מכבי כן מוכנה להשקיע יפה על הפורוורד אבל הבעיה העיקרית אצל קלארק זה שהוא נעול עדיין על ה-NBA
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 אוגוסט 2015, 15:59

חודש בלי החתמות

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוגוסט 2015, 16:07

rc4991 כתב:לדעתי מכבי כן מוכנה להשקיע יפה על הפורוורד אבל הבעיה העיקרית אצל קלארק זה שהוא נעול עדיין על ה-NBA

מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון. בשנה שעברה קלארק וויתר על חוזה מובטח בלייקרס והלך לשחק בסין תמורת מליון דולר ל- 3 חודשים. הכל מתחיל ונגמר בכסף. אם מכבי היו מוכנים לשלם כמו בסין, הוא היה פה. הפנטזיות שהוא יבוא לשחק בגרושים בשביל הסמל הן פנטזיות בלבד.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 17 אוגוסט 2015, 16:15

felix_r כתב:חודש בלי החתמות

תמונה

כבר יותר מחודש.
10.7 פבארני ומאז דיבורים ודיבורים...
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוגוסט 2015, 16:18

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:לדעתי מכבי כן מוכנה להשקיע יפה על הפורוורד אבל הבעיה העיקרית אצל קלארק זה שהוא נעול עדיין על ה-NBA

מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון. בשנה שעברה קלארק וויתר על חוזה מובטח בלייקרס והלך לשחק בסין תמורת מליון דולר ל- 3 חודשים. הכל מתחיל ונגמר בכסף. אם מכבי היו מוכנים לשלם כמו בסין, הוא היה פה. הפנטזיות שהוא יבוא לשחק בגרושים בשביל הסמל הן פנטזיות בלבד.

אני מאמין שהוא חתם בסין בגלל השילוב של משכורת גבוהה עם אופציה לחזור לליגה לקראת הפלייאוף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוגוסט 2015, 16:24

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

אני מאמין שהוא חתם בסין בגלל השילוב של משכורת גבוהה עם אופציה לחזור לליגה לקראת הפלייאוף

נכון, ולכן לא סביר שהוא יגיע למכבי בשכר מצחיק. לא עכשיו ולא בהמשך העונה. הכסף בסין משנה את כללי המשחק.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 17 אוגוסט 2015, 16:33

אם יש מו"מ רציני איתו מוזר לי שהשם שלו לא עולה בעוד מקומות. אני חושש שזה יהיה כמו המקרה עם ארצג.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 02 ספטמבר 2015, 22:03

טוב אז רנדל חתם ואפשר להגיד שכרגע הסגל סגור (עד שטיילר יקבל אזרחות ).
אם לסכם את הסגל אז איפה היינו לפני שלושה חודשים ואיפה אנחנו היום !!!
בו נגיד שאם לפני שלושה חודשים היו אומרים לי שזה יהיה הסגל , הייתי חושב שהם חיים בסרט .
נכון שיש הימורים בסגל הזה אבל לפחות הפעם זה בעמדות שאפשר קצת להמר ולא בעמדת הגארדים.
התסריט האופטימי זה שויטור יתברר כתותח על וגם אמבקווה , ובנדר יראה את הכישרון שלו , מכל השאר אני לא דואג .
התסריט ההגיוני יותר זה שויטור שחקן סביר ובנדר יתן מעט דקות מנוחה לרנדל אבל אלו לא יהיו הגורמים להצלחה או כישלון של מכבי העונה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 ספטמבר 2015, 22:06

אני לא רואה תסריט האמת שפבראני הוא רק "שחקן סביר" . זה או הברקה, או נפילה טוטאלית. מבחינת כדורסל ונתונים יבשים הוא החתמה מצויינת, אם הוא גמור פיזית, בדצמבר הוא כבר לא פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 02 ספטמבר 2015, 22:10

MTA2311 כתב:אני לא רואה תסריט האמת שפבראני הוא רק "שחקן סביר" . זה או הברקה, או נפילה טוטאלית. מבחינת כדורסל ונתונים יבשים הוא החתמה מצויינת, אם הוא גמור פיזית, בדצמבר הוא כבר לא פה.

מסכים איתך רק שלא היה לי כוח לכתוב את התסריט הפאסימי שבו פאברני הוא פלופ . האמת שזה גם בר תיקון כי בודקים אותו טוב כבר מהשלב הזה ואני מניח שלא יחכו איתו יותר מידי כמו שטעו עונה שעברה עם סופו
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Number8 » 02 ספטמבר 2015, 22:28

אני חושב שאמרתי את זה מהיום הראשון - פבראני זו ההחתמה הגרועה של הקיץ. אין ספק שהצוות המקצועי עשה כאן טעות. לקחת שחקן שלא שיחק שנתיים ולצפות לסיפור סינדרלה זה פשוט
הימור על חשבון האוהדים. היה נכון יותר לחפש שחקן סולידי, לא איזה כוכב, אבל מישהו מקבוצת אמצע טבלה בספרד\איטליה\רוסיה\אפילו ישראל, מאשר לקחת שחקן שבקושי זז, כבד והפציעה החמורה גמרה לו את הקריירה.
נכון שאני חורץ כאן גורלות לפני שהעונה התחילה, אבל אי אפשר להיות אדיש לזה מההתחלה. ואם עד היום זה היה לדבר באוויר - אז עכשיו עם כל הכתבות של עדויות מאימונים קשה להישאר אדיש לחוסר אחריות הזה שנקטה בו הנהלת מכבי והצוות המקצועי לגבי עמדת הסנטר.
מה שיקרה בפועל - אמבקווה יהיה הסנטר הפותח, ואז אנחנו קבוצת סמול בול מהיסוד. לא יודע אם זה דבר כזה רע, אבל בדרך כלל סמול בול הוא אילוץ ולא שיטה.
Number8

הודעהעל ידי yzafrir » 02 ספטמבר 2015, 22:38

שחקן סולידי יהיה אפשר למצוא גם עוד חודש חודשיים , אם ויטור לא יוכיח את עצמו עד אז הוא כנראה יוחלף . מכבי לקחו הימור אבל עשו את זה בצורה די מושכלת בזה שהביאו אותו מאוד מוקדם ובודקים אותו לעומק. אני רק מקווה שלא יתמהמהו יותר מידי אם יתברר שהוא פלופ .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 02 ספטמבר 2015, 22:57

Number8 כתב:אני חושב שאמרתי את זה מהיום הראשון - פבראני זו ההחתמה הגרועה של הקיץ. אין ספק שהצוות המקצועי עשה כאן טעות. לקחת שחקן שלא שיחק שנתיים ולצפות לסיפור סינדרלה זה פשוט
הימור על חשבון האוהדים. היה נכון יותר לחפש שחקן סולידי, לא איזה כוכב, אבל מישהו מקבוצת אמצע טבלה בספרד\איטליה\רוסיה\אפילו ישראל, מאשר לקחת שחקן שבקושי זז, כבד והפציעה החמורה גמרה לו את הקריירה.
נכון שאני חורץ כאן גורלות לפני שהעונה התחילה, אבל אי אפשר להיות אדיש לזה מההתחלה. ואם עד היום זה היה לדבר באוויר - אז עכשיו עם כל הכתבות של עדויות מאימונים קשה להישאר אדיש לחוסר אחריות הזה שנקטה בו הנהלת מכבי והצוות המקצועי לגבי עמדת הסנטר.
מה שיקרה בפועל - אמבקווה יהיה הסנטר הפותח, ואז אנחנו קבוצת סמול בול מהיסוד. לא יודע אם זה דבר כזה רע, אבל בדרך כלל סמול בול הוא אילוץ ולא שיטה.

אני חושב שבקיץ אפשר היה גם להביא שחקן יותר מסולידי.
סה"כ ההימור על פבראני הוא לא בלתי סביר, אלא שהיינו אמורים לקבל יחד איתו לפחות עוד שלושה שחקנים טובים וחזקים על ידו
וזה לא ממש קרה..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Number8 » 02 ספטמבר 2015, 23:05

jol9 כתב:
Number8 כתב:אני חושב שאמרתי את זה מהיום הראשון - פבראני זו ההחתמה הגרועה של הקיץ. אין ספק שהצוות המקצועי עשה כאן טעות. לקחת שחקן שלא שיחק שנתיים ולצפות לסיפור סינדרלה זה פשוט

אני חושב שבקיץ אפשר היה גם להביא שחקן יותר מסולידי.
סה"כ ההימור על פבראני הוא לא בלתי סביר, אלא שהיינו אמורים לקבל יחד איתו לפחות עוד שלושה שחקנים טובים וחזקים על ידו
וזה לא ממש קרה..

בדיוק. לכן מדובר בחוסר אחריות של הנהלת מכבי, וזה רק מדגיש את הבעיות שיש בפנים המועדון, כל אחד מושך לכיוון אחר, הרבה פוליטיקות. בסוף, פיספסנו כאן כמה שמות לא רעים, את רנדל קיבלנו במזל. כי אם הרוסים לא מתחרפנים הוא אצלם.
ואז מה? אמבקווה ובנדר הם קו הפנים שלנו? מכבי בשנים האחרונות נהנתה (או לפעמים "נהנתה" במרכאות) מביג מן אמיתי בצבע כדוגמת סופו, שגם כשהוא שיחק כמו חרא, הוא עדיין גרם ליריבה לחשוב, להתבלבל ולשנות הגנה וסגנון משחק. השנה אני לא חושב שיש שחקן בצבע שיביאו עליו DOUBLE-UP, מה שגורם לבעיה חמורה לשחרר קלעים לזריקות מבחוץ. בקיצור, בעיית הגבוהים היא לא רק בעיה בצבע, היא משפיעה על כל הקבוצה.
Number8

הודעהעל ידי jol9 » 02 ספטמבר 2015, 23:14

אני מסכים איתך.
גם כתבתי כאן כברכמה פעמים שזה נראה לי הזוי שמכבי מגיעה למצב כזה.

אני מאוד מקווה שהשמועות על פבראני לא נכונות, ושהוא כן ייראה טוב כבר מההתחלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 ספטמבר 2015, 23:19

הסיפור עם פבארני זה כמו נבואה שמגשימה את עצמה.
כולם כבר מנבאים שהוא פלופ ובסוף יהיה פלופ כי כולם ניבאו את זה. ( גם בפורומים אחרים זה אותו סיפור ).

יש תיאוריה שאומרת שאת השמועות מפיצים הצוות המקצועי בראשות גודס כדי להפעיל לחץ על ההנהלה לחזק את בסגל בעוד שחקן.

בכל מקרה, נהיה חכמים יותר בקרוב. צריך רק להזדיין בסבלנות.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 ספטמבר 2015, 23:26

אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2015, 23:37

MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.
תנו חודש- חודשיים. אם הוא לא טוב, תאמינו לי שהוא יחתך. השקיעו העונה הרבה כסף, ולא תהיה סבלנות. בינתיים יש את אמבקווה.

גם אני חושב כמוך, שצריך לתת לבחור חודש-חודשיים לפני נחליט.

מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנראה סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה של צנחנים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 ספטמבר 2015, 23:39

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אני חושב שזאת יהירות לא קטנה לקבוע בכזאת החלטיות שפבראני הוא בלוף בשלב הזה.

מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.

זה ברור שהוא יסבול בתרגיל הזה. מדובר ב 2.11 על 130 קילו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2015, 23:40

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

מה שהדאיג אותי בלי שום קשר לשמועות (לא נוהג להתייחס ברצינות לעתונאים שכותבים "גורם במכבי" בלי לתת שם), זה סירטון הוידאו מאימון הכושר בפייסבוק של מכבי. אולי ראית, היה שם קטע של ריצה עם דילוגים מעל מכשולים. אם כן ראית, בקטע הזה ניתן לשים לב, שהשחקן היחיד שנרא סובל בתרגיל הזה, הוא פבראני. כל השאר עשו את זה בכייף, רק פבראני עשה פרצוף של הקילומטר האחרון במשא כומתה שך צנחנים.

זה ברור שהוא יסבול בתרגיל הזה. מדובר ב 2.11 על 130 קילו.

ההפך, כמה שאתה גבוה יותר, ככה קל יותר לעבור מעל המכשולים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־17 אורחים