מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי felix_r » 02 אפריל 2013, 20:18

שחף כתב:אני לא בטוח שבלאט היה עושה יותר עם זוריץ' מאשר מה שהוא עשה עם מאצ'באן. שלא לדבר על זה שזוריץ' היה הופך למחליף של סופו, מה שהיה די מגביל את הדקות שלו.

תשמע, בשנתו הראשונה במלאגה גם ז'וריץ' היה מחליף, ורק השנה, אחרי שהתרגל לרמה הגבוהה יותר, הוא הפך לשחקן מוביל בקבוצתו.

לגבי מקרה מצ'באן. מצ'באן הובא למכבי בטעות, כי חשבו שהוא יכול לשחק 5, והוא לא. הוא רק 4 ובנוסף 4 לא אתלטי. שחקן כזה יכול להצליח רק אצל מאמן אירופי, שאוהב הרכבים כבדים, כמו של פעם... אז נכון, לא ידוע אם ז'וריץ' היה מצליח אצל בלאט, אבל הוא לפחות התאים לעמדה שמכבי היתה צריכה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

מצבת השחקנים שלי לעונה הבאה:

הודעהעל ידי yehooda » 03 אפריל 2013, 05:01

PG - ג'רמי פארגו (1.88), יוגב אוחיון (1.88), יותם הלפרין (1.95).

SG - היקמן (1.88), לוגן (1.85), גיא פניני (2.00).

SF - סמית' (1.97), לנדסברג (1.98).

PF - כריסטיאן קאנגור (2.01) מסיינה. אלכס טיוס (2.03)

C - שון ג'ימס (2.08), פול דיויס (2.11).

השחקנים שהוספתי למצבת השחקנים:

פארגו: לא צריך להכביר במילים. $1M

יותם הלפרין: רכז שלישי 300K לכל היותר.

קאנגור: http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=000326 ב-500K לכל היותר כולל דמי שחרור מסיינה.

טיוס: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2012 ב- 370K לכל היותר.

דיויס: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2012 ב- 1M$.

סה"כ נוספו 3 זרים ושני ישראלים על סך של 3.3M$ נטו.

מדובר לדעתי בסגל איכותי ומאוזן מאוד מבחינה מקצועית וכלכלית.
yehooda

הודעהעל ידי er79 » 03 אפריל 2013, 06:47

זה סגל סביר, די דומה לשלי, למעט עמדות 2 ו-5. עדיין הייתי מעדיף לראות גם את עמדה 2 מתחזקת עם לנגפורד. אני הצעתי את באראץ בעמדה 5 כי הוא יהיה זול יותר בעונה הבאה מדיוויס לדעתי, אם ישוחרר מאפס איכשהו ללא פיצוי. אגב, שכח מזה שפארגו יבוא במליון. הסגל שהצעת יהיה יותר יקר מהתקציב שחזית.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אפריל 2013, 07:19

MTA2311 כתב:הדיבורים על מאריץ', שנותן עונה טובה בקבוצת יורוקאפ טובה עוד איכשהו מובנים לי( לא ממש אבל שיהיה), אבל ג'אוואי, שנותן עונה טובה בקבוצת טופ יורוליג? ועוד כשיש מחסור רציני בסנטרים איכותיים באירופה? הלאה, לא יקרה בחיים.

את פארגו מעניין רק הנבא. הוא היה יכול להיות היום סופרסטאר באירופה, ולהרוויח מיליונים, אבל הוא בוחר לקפוץ מחוזה זמני לחוזה זמני. יש לו חלום, והוא עדיין לא מוכן לוותר עליו. הלאה, לא יקרה בחיים.

ג'אווי נותן עונה סבירה בתור מחליף בקבוצת יורוליג , הוא שחקן חופשי ואם מכבי תפעל בזמן אז בהחלט יש סיכוי להחתים אותו .
נראה לי שהוא ישמח להפוך לסנטר ראשון בקבוצת יורוליג מאשר לשחק 15 דק' כמחליף בברצלונה . מה גם שמכבי יכולה לשדרג לו קצת את השכר כי בכל זאת הוא יבוא כסנטר המוביל (תאוריתית)
לגבי פארגו , אולי בקיץ הוא יתפכח ויחליט שהוא כן רוצה לחזור לאירופה...אי אפשר לדעת ובטח לא לקבוע בכזה בטחון שזה לא יקרה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אפריל 2013, 08:47

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:הדיבורים על מאריץ', שנותן עונה טובה בקבוצת יורוקאפ טובה עוד איכשהו מובנים לי( לא ממש אבל שיהיה), אבל ג'אוואי, שנותן עונה טובה בקבוצת טופ יורוליג? ועוד כשיש מחסור רציני בסנטרים איכותיים באירופה? הלאה, לא יקרה בחיים.

את פארגו מעניין רק הנבא. הוא היה יכול להיות היום סופרסטאר באירופה, ולהרוויח מיליונים, אבל הוא בוחר לקפוץ מחוזה זמני לחוזה זמני. יש לו חלום, והוא עדיין לא מוכן לוותר עליו. הלאה, לא יקרה בחיים.

ג'אווי נותן עונה סבירה בתור מחליף בקבוצת יורוליג , הוא שחקן חופשי ואם מכבי תפעל בזמן אז בהחלט יש סיכוי להחתים אותו .
נראה לי שהוא ישמח להפוך לסנטר ראשון בקבוצת יורוליג מאשר לשחק 15 דק' כמחליף בברצלונה . מה גם שמכבי יכולה לשדרג לו קצת את השכר כי בכל זאת הוא יבוא כסנטר המוביל (תאוריתית)
לגבי פארגו , אולי בקיץ הוא יתפכח ויחליט שהוא כן רוצה לחזור לאירופה...אי אפשר לדעת ובטח לא לקבוע בכזה בטחון שזה לא יקרה....

מתי בפעם האחרונה שחקן מברצלונה עבר למכבי? אפילו גרזן כמו פרוביץ' לא הצלחנו להביא, אז סנטר שנותן שם 8 נקודות וחמישה ריבאונדים? תשכח מזה. אין סיבה שבארסה לא תרצה להאריך לו את החוזה, ואם היא לא תרצה, יהיו קבוצות שיציעו לו יותר. הוא גם ככה לא שחקן שיכול לשחק הרבה דקות, ובמכבי יש כבר את שון ג'יימס שמקומו מובטח.

למה אתה חושב שחזרה לאירופה בשביל פארגו היא התפכחות? הוא רוצה לשחק ברמה הכי גבוהה שיש, והוא מוכן לעשות ויתורים בשביל זה. אי אפשר לקבוע בוודאות? בסדר, בוא נדבר בקיץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אפריל 2013, 10:22

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:

מתי בפעם האחרונה שחקן מברצלונה עבר למכבי? אפילו גרזן כמו פרוביץ' לא הצלחנו להביא, אז סנטר שנותן שם 8 נקודות וחמישה ריבאונדים? תשכח מזה. אין סיבה שבארסה לא תרצה להאריך לו את החוזה, ואם היא לא תרצה, יהיו קבוצות שיציעו לו יותר. הוא גם ככה לא שחקן שיכול לשחק הרבה דקות, ובמכבי יש כבר את שון ג'יימס שמקומו מובטח.

למה אתה חושב שחזרה לאירופה בשביל פארגו היא התפכחות? הוא רוצה לשחק ברמה הכי גבוהה שיש, והוא מוכן לעשות ויתורים בשביל זה. אי אפשר לקבוע בוודאות? בסדר, בוא נדבר בקיץ.

מה זה קשור מתי שחקן עבר מברצלונה למכבי ? ( שאראס !!) ברצלונה משלמת לו שכר של סנטר מחליף , אם מכבי תשלם לו יותר , לא בטוח שברצלונה תסכים להשוות כי הוא בכל זאת סנטר מחליף שם . זה רמת המחיר שהם בדרך כלל משלמים לסנטר מחליף כמו אנדונג בזמנו...
אם ברצלונה היו רוצים להשאיר אותו לעונה הבאה אני מאמין שהם כבר היו מחתימים אותו כבר עכשיו לעונה הבאה...

לגבי פארגו , נחכה לקיץ ונראה מה יעבור לו בראש...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אפריל 2013, 10:39

שאראס? זה היה לפני 10 שנים. מכבי לא מביאה שחקנים מקבוצות גדולות, ובטח לא שחקנים שהצליחו שם. הוא מרוויח שם בערך מיליון דולר. מכבי יכולה להציע לו יותר מזה? הוא בכלל שווה יותר מזה? לקחת בחשבון ששנה הבאה המס של שון מוכפל? אתה חושב שלא יהיה לו ביקוש בקבוצות עשירות יותר? אף אחד מאיתנו לא יודע איך בארסה מתנהלת , אז אי אפשר לדעת למה הם עוד לא האריכו לו את החוזה ואם הם מתכוונים לעשות את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Thorin » 03 אפריל 2013, 16:28

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2630139

ניק לא נסחף מעט? הוא נתן חודש הגנתי מצוין, בטח בהשוואה לשחקן אותו הוא מחליף.
אבל משחק התקפה אחד ראוי מול קבוצה באמת מרוסקת והוא מדבר על הארכת חוזה?
זה ברור לו ולכולם שצמד ה-4 בעונה הבאה לא יהיו מדלי ואליהו, הוא בעצם אומר שהוא עדיף על ליאור.
אני חושב שאת שניהם עדיף לא לראות כאן אבל אם אחד מהם ישאר בהחלט הייתי רוצה לראות את מדלי ולא את ליאור.
Thorin

הודעהעל ידי felix_r » 03 אפריל 2013, 17:36

Thorin כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2630139

זה ברור לו ולכולם שצמד ה-4 בעונה הבאה לא יהיו מדלי ואליהו, הוא בעצם אומר שהוא עדיף על ליאור.
אני חושב שאת שניהם עדיף לא לראות כאן אבל אם אחד מהם ישאר בהחלט הייתי רוצה לראות את מדלי ולא את ליאור.

זכותך לרצות מה שאתה רוצה, אבל תקבל את אליהו גם בעונה הבאה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Thorin » 03 אפריל 2013, 17:45

נכון מאוד, ובגלל זה אני חושב שמדלי קצת מנותק מהמציאות
Thorin

הודעהעל ידי felix_r » 03 אפריל 2013, 18:02

Thorin כתב:נכון מאוד, ובגלל זה אני חושב שמדלי קצת מנותק מהמציאות

אבל קנר-מדלי חתום גם לשנה הבאה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 03 אפריל 2013, 18:08

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אפריל 2013, 18:12

felix_r כתב:

זאת תהיה הפעם הראשונה שמכבי חתכו שחקן מאכזב שיש לו חוזה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 03 אפריל 2013, 18:41

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

תראה, אין בחוזה שלו סעיף יציאה.
אם מכבי תחתוך אותו, היא בכל מקרה תשלם את החוזה (או חייבת למצוא קבוצה אחרת שתשלם את רוב הסכום).

עכשיו בוא ונבדוק שתי אפשרויות להתפתחות הדברים:

1) אם קנר-מדלי ימשיך לאכזב (אני לא מחשיב משחקן טוב נגד בשיקטאש המפורקת כהתקדמות כל כך גדולה) עד סוף העונה, אז בקייץ אף קבוצה עשירה לא תרצה לקחת אותו ממכבי, ונצטרך להשאיר אותו.

2) אם קנר-מדלי ימשיך במגמת השיפור האחרונה, ויתן פתאום הצלבה גדולה (אם וכאשר נגיע אליה), אז מכבי לא תהיה להוטה כל כך לשחרר אותו, ותעדיף להשאיר את השחקן, שבמילא חתום.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אפריל 2013, 18:51

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

תראה, אין בחוזה שלו סעיף יציאה.
אם מכבי תחתוך אותו, היא בכל מקרה תשלם את החוזה (או חייבת למצוא קבוצה אחרת שתשלם את רוב הסכום).

עכשיו בוא ונבדוק שתי אפשרויות להתפתחות הדברים:

1) אם קנר-מדלי ימשיך לאכזב (אני לא מחשיב משחקן טוב נגד בשיקטאש המפורקת כהתקדמות כל כך גדולה) עד סוף העונה, אז בקייץ אף קבוצה עשירה לא תרצה לקחת אותו ממכבי, ונצטרך להשאיר אותו.

2) אם קנר-מדלי ימשיך במגמת השיפור האחרונה, ויתן פתאום הצלבה גדולה (אם וכאשר נגיע אליה), אז מכבי לא תהיה להוטה כל כך לשחרר אותו, ותעדיף להשאיר את השחקן, שבמילא חתום.

בסופו של דבר יהיה כאן אינטרס הדדי. אף שחקן לא ירצה להתייבש על הספסל עונה שלמה, ולכן אני מאמין שאם מכבי לא תרצה אותו, הם יצליחו להסכים על פיצוי מסויים ושחרור. אם הוא יתעקש להישאר כאן, מכבי תסתדר עם סמית', ליאור ופניני בעמדה הזאת, כשהוא מעודד מהספסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 03 אפריל 2013, 18:54

Thorin כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2630139

ארבע דברים דברים:
1.נראה לי הזוי שהוא מתייחס לתקופה האחרונה שלו כטובה כי בינתיים הוא לא עשה כלום(והמשחק מול בשיקטאש לא כל כך נחשב),אולי זאת הרמה שלו כשהוא בשיאו?
2.נתן ראיון די שחצני ולא אהבתי את הגישה שלו
3.מה שכן אהבתי זה שהוא ממש רוצה להישאר במכבי ומוכן גם לוותר על כסף עבור זה
4.אני מקווה שמכבי תעיף אותו בקיץ בתקווה שהוא יתן כמה משחקיםם טובים ונמצא פראיירית שתשלם לו את כל/רב החוזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חציברטאס » 03 אפריל 2013, 19:48

אחד מהטוקבקים כתב משהו שהתחברתי אליו (חוץ מהקטע על אליהו):

יש שחקנים שיש להם מה שנקרא אפקט העונה הראשונה, זה היה לג'יימס זה היה לפארקר הגדול ! שהתעורר רק לקראסת סוף העונה, ליאור אליהו לא היה משהו בעונה הראשונה שלו, פרקינס אותו דבר, צ'אק אידסון, ולדעתי זה קורה גם למדלי. תנו לבן אדם לעשות את העבודה שלו הוא חוזר מפציעות ותקוו שהוא באמת יכול לתת למכבי את מה שהיא צריכה, כי בשבועיים האחרונים הוא עושה את זה !
חציברטאס

הודעהעל ידי er79 » 03 אפריל 2013, 21:32

מה זה הבולשיט הזה של הפציעות? מה כבר היה לו העונה? פאקינג מתיחה ברצועה שהשביתה אותו לחודש? שיפסיק לחרטט. הבן אדם לא הראה כלום ושום דבר למעט 2-3 המשחקים האחרונים. אם הוא ימשיך ביכולת שלו, ניחא, אבל בינתיים יש לו עוד הרבה מה להוכיח ועוד הרבה רושם לתקן. נקווה שהמומנטום החיובי שהחל ליצור יימשך ושיפסיק להחטיא ליי אפים שסטיבי וונדר היה קולע.
er79

הודעהעל ידי סילבר » 03 אפריל 2013, 22:36

er79 כתב:מה זה הבולשיט הזה של הפציעות? מה כבר היה לו העונה? פאקינג מתיחה ברצועה שהשביתה אותו לחודש? שיפסיק לחרטט. הבן אדם לא הראה כלום ושום דבר למעט 2-3 המשחקים האחרונים. אם הוא ימשיך ביכולת שלו, ניחא, אבל בינתיים יש לו עוד הרבה מה להוכיח ועוד הרבה רושם לתקן. נקווה שהמומנטום החיובי שהחל ליצור יימשך ושיפסיק להחטיא ליי אפים שסטיבי וונדר היה קולע.

סלחני מצדך שלקפיצה הסהרורית שהוא מפיק ליד הסל אתה קורא לייאפ. כל פעם שהכדור כבר בדרך לטבעת ונכנס אני טוען שמדובר בפוקס
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 אפריל 2013, 22:43

סילבר כתב:
er79 כתב:מה זה הבולשיט הזה של הפציעות? מה כבר היה לו העונה? פאקינג מתיחה ברצועה שהשביתה אותו לחודש? שיפסיק לחרטט. הבן אדם לא הראה כלום ושום דבר למעט 2-3 המשחקים האחרונים. אם הוא ימשיך ביכולת שלו, ניחא, אבל בינתיים יש לו עוד הרבה מה להוכיח ועוד הרבה רושם לתקן. נקווה שהמומנטום החיובי שהחל ליצור יימשך ושיפסיק להחטיא ליי אפים שסטיבי וונדר היה קולע.

סלחני מצדך שלקפיצה הסהרורית שהוא מפיק ליד הסל אתה קורא לייאפ. כל פעם שהכדור כבר בדרך לטבעת ונכנס אני טוען שמדובר בפוקס

זה בדיוק מה שלדעתי היה מול באשיקטאש - פוקס....

אולי אני טועה, אבל הצורה בה הוא זורק לסל, גורמת לחשוב שכשזה נכנס זה ממש פוקס.
מה שבעיקר מפריע לי זה אינטלגנציית המשחק שלו שדי שואפת לאפס....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים