MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אפילו יוגב מוסר יותר אסיסטים ממנו למשחק. גם היחס בין האסיסטים לאיבודים אצלו לאורך השנים לא משהו בכלל.
באמת מעניין מה פיני היה אומר על ניהול המשחק שלו.
מדובר ב2 נמוך, עם קליעה בינונית. אין לו שום תכונה של רכז.
אור, צריך לקחת בחשבון שהעונה הנוכחית לא מייצגת. זה לא משנה מה הוא עשה העונה בטורקיה, ובעצם ראינו לבד שהוא נראה נורא.
הוא שחקן מצויין, מהקליבר הגבוה, שנתן כבר כמה וכמה עונות מצויינות ביורוליג.
אני כן מסכים איתך, שזה לא מספיק ושצריך להיות לידו עוד זר ברמה גבוהה ולא היקמן, שהוא שחקן באותו הסגנון כמו מקאלב.
לפני שנתיים בסיינה ד"א הוא קלע ב-50% משלוש, והוא גם אחד החוטפים הטובים ביורוליג.
בהחלט שחקן ראוי ומצויין. יותר טוב ממנו לא תראה במכבי, אלא אם כן זה יהיה הימור מטורף שיצליח.
הוא אף פעם לא היה מוסר גדול. גם בעונות המעולות שלו בסיינה הוא מסר בין 2 ל2.5 אסיסטים למשחק, ואיבד 1.5-1.8 כדורים למשחק. אני לא צריך להגיד לך שאלה לא מספרים טובים בשביל רכז.
לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. הוא שחקן מצויין, ואין לי ספק שלא נראה פה מישהו יותר טוב ממנו( גם אותו לא נראה פה. אף קבוצת טופ יורוליג לא תיגע בו, אבל הוא יקבל הצעות יפות מאוד מרוסיה, ואולי אפילו מקבוצה טורקית אחרת). אני פשוט לא מתחבר לסגנון הזה. הוא האנטיתזה לסוג הרכזים שאני אוהב.
כן, גם אני לא מת על שחקנים כאלה. אבל אני חושב שאצל בלאט, יש כאן פוטנציאל הצלחה לא מבוטל.
הרי עוד רייס כזה או אחר, עדיף כבר להישאר עם היקמן. באמת.
אז אני מקווה שבאמת ינסו ובאמת ישקיעו ויבנו כאן קבוצה קצת יותר איכותית ממה שהיתה העונה.