אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 20:09

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אפילו יוגב מוסר יותר אסיסטים ממנו למשחק. גם היחס בין האסיסטים לאיבודים אצלו לאורך השנים לא משהו בכלל.
באמת מעניין מה פיני היה אומר על ניהול המשחק שלו.

מדובר ב2 נמוך, עם קליעה בינונית. אין לו שום תכונה של רכז.

אור, צריך לקחת בחשבון שהעונה הנוכחית לא מייצגת. זה לא משנה מה הוא עשה העונה בטורקיה, ובעצם ראינו לבד שהוא נראה נורא.
הוא שחקן מצויין, מהקליבר הגבוה, שנתן כבר כמה וכמה עונות מצויינות ביורוליג.

אני כן מסכים איתך, שזה לא מספיק ושצריך להיות לידו עוד זר ברמה גבוהה ולא היקמן, שהוא שחקן באותו הסגנון כמו מקאלב.

לפני שנתיים בסיינה ד"א הוא קלע ב-50% משלוש, והוא גם אחד החוטפים הטובים ביורוליג.

בהחלט שחקן ראוי ומצויין. יותר טוב ממנו לא תראה במכבי, אלא אם כן זה יהיה הימור מטורף שיצליח.

הוא אף פעם לא היה מוסר גדול. גם בעונות המעולות שלו בסיינה הוא מסר בין 2 ל2.5 אסיסטים למשחק, ואיבד 1.5-1.8 כדורים למשחק. אני לא צריך להגיד לך שאלה לא מספרים טובים בשביל רכז.

לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. הוא שחקן מצויין, ואין לי ספק שלא נראה פה מישהו יותר טוב ממנו( גם אותו לא נראה פה. אף קבוצת טופ יורוליג לא תיגע בו, אבל הוא יקבל הצעות יפות מאוד מרוסיה, ואולי אפילו מקבוצה טורקית אחרת). אני פשוט לא מתחבר לסגנון הזה. הוא האנטיתזה לסוג הרכזים שאני אוהב.

כן, גם אני לא מת על שחקנים כאלה. אבל אני חושב שאצל בלאט, יש כאן פוטנציאל הצלחה לא מבוטל.
הרי עוד רייס כזה או אחר, עדיף כבר להישאר עם היקמן. באמת.
אז אני מקווה שבאמת ינסו ובאמת ישקיעו ויבנו כאן קבוצה קצת יותר איכותית ממה שהיתה העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יוני 2013, 21:22

למקאלב יש חלק די גדול בכשלון של הקבוצה שלו השנה אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להצליח במכבי. העניין הוא שהוא יקר מידי ולפי היכולת שלו העונה הוא עדיין לא היה מספיק זול בשביל פדרמן . אני לא מבין איך שמים אותו ואת רייס באותו משפט מבחינת מחיר .
אגב בניגוד להרבה אחרים פה אני חושב שרייס הוא הימור מצויין והוא שחקן שכבר שנתיים נותן עונות מצויינות בריטאס ובמינכן ונמצא בדיוק בשלב של לעשות את הקפיצה.
אבל עדיין בלי שחקן אחד תותח כמו פארגו זה פשוט לא יספיק...

ראיתי היום את צסקא נגד לוקו ופשוט התלהבתי מלוקו (שוב פעם) , יש שם לפחות שלושה שחקנים שהייתי שמח לראות במכבי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Assaf M » 06 יוני 2013, 21:38

מקאלב זה שטויות במיץ ומחזור שמות של ורד כהן. לפי מה שאני יודע הוא בכלל כנראה הולך ללייקרס הקיץ.
Assaf M

הודעהעל ידי גל גל » 06 יוני 2013, 21:49

Assaf M כתב:מקאלב זה שטויות במיץ ומחזור שמות של ורד כהן. לפי מה שאני יודע הוא בכלל כנראה הולך ללייקרס הקיץ.

יש משהו מעניין אחר בקשר של מכבי?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי shayta » 06 יוני 2013, 22:15

רק גארד אירופי, רק זוראן פלאניניץ'. ושלא תתהו, הייתי שמחק לראות את פארגו, אבל כיוון שהרצוי והמצוי מאד מאד רחוקים, אני אשמח ללפלאניניץ'. הכי נגיש ומוכשר שבאמת בהישג ידה של מכבי. ואולי חשוב מכל, רכז קלאסי
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי yellowaura » 06 יוני 2013, 22:29

yzafrir כתב:למקאלב יש חלק די גדול בכשלון של הקבוצה שלו השנה אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להצליח במכבי. העניין הוא שהוא יקר מידי ולפי היכולת שלו העונה הוא עדיין לא היה מספיק זול בשביל פדרמן . אני לא מבין איך שמים אותו ואת רייס באותו משפט מבחינת מחיר .
אגב בניגוד להרבה אחרים פה אני חושב שרייס הוא הימור מצויין והוא שחקן שכבר שנתיים נותן עונות מצויינות בריטאס ובמינכן ונמצא בדיוק בשלב של לעשות את הקפיצה.
אבל עדיין בלי שחקן אחד תותח כמו פארגו זה פשוט לא יספיק...

ראיתי היום את צסקא נגד לוקו ופשוט התלהבתי מלוקו (שוב פעם) , יש שם לפחות שלושה שחקנים שהייתי שמח לראות במכבי .

מי ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 22:39

shayta כתב:רק גארד אירופי, רק זוראן פלאניניץ'. ושלא תתהו, הייתי שמחק לראות את פארגו, אבל כיוון שהרצוי והמצוי מאד מאד רחוקים, אני אשמח ללפלאניניץ'. הכי נגיש ומוכשר שבאמת בהישג ידה של מכבי. ואולי חשוב מכל, רכז קלאסי

שהוביל את הקבוצה הבאמת מוכשרת שהיתה שם בערך לכלום ושום דבר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 06 יוני 2013, 23:20

שזה עדיין יותר רחוק ממה שמקאלב הוביל השנה את פנר. למה אתה מתעלם לחלטין מהעונה האחרונה שלו?
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2013, 23:32

שחף כתב:שזה עדיין יותר רחוק ממה שמקאלב הוביל השנה את פנר. למה אתה מתעלם לחלטין מהעונה האחרונה שלו?

אם היו אומרים לך שמביאים את מקאלב לא היית לוקח את זה בשתי ידיים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2013, 23:32

שחף כתב:שזה עדיין יותר רחוק ממה שמקאלב הוביל השנה את פנר. למה אתה מתעלם לחלטין מהעונה האחרונה שלו?

האמת שאין לי באמת סיבה. אני אשמח אם הוא יגיע, כי הוא שחקן ברמה גבוהה.
פשוט יש נטייה להגזים איתו קצת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי shayta » 07 יוני 2013, 07:47

jol9 כתב:
shayta כתב:רק גארד אירופי, רק זוראן פלאניניץ'. ושלא תתהו, הייתי שמחק לראות את פארגו, אבל כיוון שהרצוי והמצוי מאד מאד רחוקים, אני אשמח ללפלאניניץ'. הכי נגיש ומוכשר שבאמת בהישג ידה של מכבי. ואולי חשוב מכל, רכז קלאסי

הבנתי, פארגו משחק בגמר הפליאוף. מקאלב נכשל. יול עף בחצי. דיאמנטידיס ברבע. רק ספאנוליס באמת הצליח...
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 09:06

shayta כתב:
jol9 כתב:

הבנתי, פארגו משחק בגמר הפליאוף. מקאלב נכשל. יול עף בחצי. דיאמנטידיס ברבע. רק ספאנוליס באמת הצליח...

יש הבדל בין dd לבין פלאניניץ' עם כל הכבוד...
בכל מקרה כמו שאמרתי לשחף, אשמח אם הוא יגיע רק שלא נפתח ציפיות גבוהות מדי. הבחור לא ממש ווינר ולא ממש מנהיג. הוא חייב לידו שחקן מוביל ואסרטיבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יוני 2013, 11:40

זה לא נראה לכם מוזר שפארגו עוד לא חתם בצסק"א?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 יוני 2013, 15:10

למה מוזר? העונה של צסק"א אפילו עוד לא נגמרה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי שחף » 07 יוני 2013, 21:05

jol9 כתב:
שחף כתב:אני מצטרף לרעיון של שמואל לגבי תיאדוסיץ'. ההמניה שלו בצניחה, אם יש גארד אירופאי בכיר שמכבי יכלה להחתים אי פעם זה כנראה הזמן.
השאלה אם גם פדרמן חושב ככה....

ג'קסון? לא התלהבתי ממנו כל כך האמת.

לגבי ג'קסון - זה לא משנה כמה הוא קיבל בצסקא. זה שחקן של משהו כמו 500-600K. אם יגיע בסכום הזה, אז זה יהיה אחלה.
תאודוסיץ' האמת באמת נשמע מעניין. אמרתי כבר לפני שאם הוא מחפש כסף אז הוא יישאר ברוסיה, או יילך לטורקיה. אם הוא רוצה לעשות חיכוי למה שעשה ספאנוליס, אז מכבי זה המקום.

אפשר להביא את תאודוסיץ' בסכום יחסית סביר, והוא בהחלט יענה על כל מה שפדרמן מחפש בשביל למכור מנויים.
אולי אפילו במצב כזה השארה של היקמן יכולה לבוא בחשבון (בגלל המחיר בעיקר), ואולי ליד רכז נורמלי, אפילו הוא ייראה טוב יותר.

תאודוסיץ' לא דומה לספאנוליס. לספאנוליס יש יכולות מדהימות באחד על אחד. תאודוסיץ' שונה ממנו. אי אפשר לעשות לו אופן ולצפות ממנו להרוג את השומר שלו. מצד שני הוא כנראה השחקן הכי דומה לשאראס שיש היום באירופה. הוא צריך קבוצה שתשחק אפ טמפו(כמו אולימפיאקוס ב-2010) ולא מאמן שהוא קונטרול פריק כמו מסינה שאוהב לשחק התקפות של 24 שניות.

ועדיין, הייתי מעדיף לידו שחקן יותר טוב, ויותר חכם מהיקמן, כי האיש לא ממש הראה יכולת לסגור משחקים או ווינריות גדולה עד עכשיו בקריירה שלו. מה שכן, אני חושב שפה יאהבו אותו יותר מאשר שחקן אפור יחסית כמו פלאניניץ'(שהוא שחקן נהדר שעדיין הייתי שמח לראות פה) או ג'קסון.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 21:24

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:אני מצטרף לרעיון של שמואל לגבי תיאדוסיץ'. ההמניה שלו בצניחה, אם יש גארד אירופאי בכיר שמכבי יכלה להחתים אי פעם זה כנראה הזמן.
השאלה אם גם פדרמן חושב ככה....

ג'קסון? לא התלהבתי ממנו כל כך האמת.

לגבי ג'קסון - זה לא משנה כמה הוא קיבל בצסקא. זה שחקן של משהו כמו 500-600K. אם יגיע בסכום הזה, אז זה יהיה אחלה.
תאודוסיץ' האמת באמת נשמע מעניין. אמרתי כבר לפני שאם הוא מחפש כסף אז הוא יישאר ברוסיה, או יילך לטורקיה. אם הוא רוצה לעשות חיכוי למה שעשה ספאנוליס, אז מכבי זה המקום.

אפשר להביא את תאודוסיץ' בסכום יחסית סביר, והוא בהחלט יענה על כל מה שפדרמן מחפש בשביל למכור מנויים.
אולי אפילו במצב כזה השארה של היקמן יכולה לבוא בחשבון (בגלל המחיר בעיקר), ואולי ליד רכז נורמלי, אפילו הוא ייראה טוב יותר.

תאודוסיץ' לא דומה לספאנוליס. לספאנוליס יש יכולות מדהימות באחד על אחד. תאודוסיץ' שונה ממנו. אי אפשר לעשות לו אופן ולצפות ממנו להרוג את השומר שלו. מצד שני הוא כנראה השחקן הכי דומה לשאראס שיש היום באירופה. הוא צריך קבוצה שתשחק אפ טמפו(כמו אולימפיאקוס ב-2010) ולא מאמן שהוא קונטרול פריק כמו מסינה שאוהב לשחק התקפות של 24 שניות.

ועדיין, הייתי מעדיף לידו שחקן יותר טוב, ויותר חכם מהיקמן, כי האיש לא ממש הראה יכולת לסגור משחקים או ווינריות גדולה עד עכשיו בקריירה שלו. ועדיין, אני חושב שפה יאהבו אותו יותר מאשר שחקן אפור יחסית כמו פלאניניץ'(שהוא שחקן נהדר שעדיין הייתי שמח לראות פה) או ג'קסון.

הכוונה היא שחקן שהקבוצה בנויה סביבו. בכל אופן, אני עדיין חושב שבמכבי תהיה לו הזדמנות מצויינת לקחת קבוצה עד הסוף ככוכב המוביל.
כל זה כמובן בתנאי שסביבו ייבנו קבוצה טובה, אגרסיבית ומוכשרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 07 יוני 2013, 21:44

עסקה אדירה של צסק״א. אני מקנא. מי שחושב שפארגו לא ראוי, יחווה את נחת זרועו בעונה הבאה. מכבי צריכה להחתים את השאריות שצסק״א תנדף, לא תאודוסיץ׳ הלוזר אלא ג׳קסון. צריך אולי לנסות להתכוונן גם על לנגפורד
er79

הודעהעל ידי Allan Turing » 07 יוני 2013, 21:48

האמת שבעידן דני פדרמן, האכזבות נהיו מנת חלקנו, והתחלתי להתרגל לזה.
מישהו שפוי באמת חשב שפארגו יגיע למכבי?? איזו תמימות.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יוני 2013, 21:53

er79 כתב:עסקה אדירה של צסק״א. אני מקנא. מי שחושב שפארגו לא ראוי, יחווה את נחת זרועו בעונה הבאה. מכבי צריכה להחתים את השאריות שצסק״א תנדף, לא תאודוסיץ׳ הלוזר אלא ג׳קסון. צריך אולי לנסות להתכוונן גם על לנגפורד

אתה מעדיף את ג'קסון על תאודוסיץ'? מוזר.

ספאנוליס, נבארו ודיאמנטידיס מרוויחים 2 מיליון יורו בערך, לא? פארגו עוד רחוק מאוד משם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 07 יוני 2013, 22:42

MTA2311 כתב:
er79 כתב:עסקה אדירה של צסק״א. אני מקנא. מי שחושב שפארגו לא ראוי, יחווה את נחת זרועו בעונה הבאה. מכבי צריכה להחתים את השאריות שצסק״א תנדף, לא תאודוסיץ׳ הלוזר אלא ג׳קסון. צריך אולי לנסות להתכוונן גם על לנגפורד

אתה מעדיף את ג'קסון על תאודוסיץ'? מוזר.

ספאנוליס, נבארו ודיאמנטידיס מרוויחים 2 מיליון יורו בערך, לא? פארגו עוד רחוק מאוד משם.

דבר איתי בסוף העונה הבאה, במבחן התוצאות בשטח. וכן, לא סובל את תאודוסיץ׳. אגואיסט ולוזר. רק יפגע בקבוצה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים