המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
dod כתב:ברצלונה - מלאגה 99:99
אברינס כופה הארכה בשלשה משוגעת בשניה האחרונה עם הקרש
http://www.snappytv.com/snaps/abrines-manda-el-partido-a-la-prorroga-con-un-triple-memora-about-fc-barcelona-unicaja-on-acb-live-031_nx/75894
עריכה: ברצלונה מנצחת בסוף 110:114. לאמפה יצא מהקפאה לקלוע 5 נקודות מכריעות בהארכה.
my man כתב:לא יודע אם אתם עוקבים אבל אא"ק אתונה מנסים לבנות קבוצה קבוצה..
מליק היירסטון, זוראן פלניניץ, פופס מנסה בונסו(שכבר משחק שם) וזה כמובן מצטרף למלפפונינו קרל אינגליש המצויין...
הרבה שמועות בנוגע להנ"ל אמנם אבל זה נראה שהם מנסים לבנות משו גדול יותר מהבינוניות שלהם..
felix_r כתב:jol9 כתב:my man כתב:לא יודע אם אתם עוקבים אבל אא"ק אתונה מנסים לבנות קבוצה קבוצה..
מליק היירסטון, זוראן פלניניץ, פופס מנסה בונסו(שכבר משחק שם) וזה כמובן מצטרף למלפפונינו קרל אינגליש המצויין...
הרבה שמועות בנוגע להנ"ל אמנם אבל זה נראה שהם מנסים לבנות משו גדול יותר מהבינוניות שלהם..
זה נשמע כמו קבוצה חביבה לבית הזהב, או לשחקנים גמורים.
פופס רק לפני שבועיים נזרק ממגדל, קארל אינגליש כבר בן 100, פלאניניץ' כבר בירידה כמה עונות, ולא ברור לי בכלל איפה הוא משחק העונה
והיירסטון הוא סתם סוליסט, וגם לגביו אין לי מושג איפה הוא משחק.
ממש לא מרשימים אותי שמות הhas been האלה.
אני לא מסכים איתך. לקבוצה שמשחקת פעם בשבוע, אין שום בעיה בלקחת שחקנים ותיקים ומנוסים.
felix_r כתב:כשהם יגיעו לאירופה, נדבר על הסגל שלהם.
מה גם שהסגל שלהם היום הוא לא רע בכלל.
אם אצלנו נס ציונה יוכלה לשחק עם טפירו בן 40, אז גם אאק יכולה להביא שחקנים ותיקים
jol9 כתב:בכל מקרה, שמות של שחקני כמעט עבר לא עושים עליי רושם. אחד מהם רק לפני שבועיים היה כאן בארץ ונראה גרוע.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בכל מקרה, שמות של שחקני כמעט עבר לא עושים עליי רושם. אחד מהם רק לפני שבועיים היה כאן בארץ ונראה גרוע.
אני דווקא לא חשבתי שפופס נראה גרוע. ירושלים שיחררו אותו מסיבות כלכליות, לא כי הוא היה גרוע.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בכל מקרה, שמות של שחקני כמעט עבר לא עושים עליי רושם. אחד מהם רק לפני שבועיים היה כאן בארץ ונראה גרוע.
אני דווקא לא חשבתי שפופס נראה גרוע. ירושלים שיחררו אותו מסיבות כלכליות, לא כי הוא היה גרוע.
felix_r כתב:הקלאסיקו הליטאי , ז'לגיריס נגד ריטאס עכשיו (18:30) כאן:
http://telikas.biz/lietuviski-kanalai/lrt/flash-2/
גרינברג חוזר לאמן
בראד גרינברג, מאמנה של הפועל ירושלים בעונה שעברה ואלוף המדינה עם מכבי חיפה עונה לפני כן, יאמן את אסקישייר, שנמצאת במקום האחרון בטבלה עם שני ניצחונות 15-ב משחקים.
Hey Yeah כתב:קזאן בקשיים כלכליים. אפשר לנסות להביא את לנגפורד (מופרך ביותר) או גרלס (דיי הגיוני) במקום היינס? (את פישר פחות צריך השנה יותר לשנה הבאה).
יש סיכוי גם שאר הרוסיות יכנסו לקשיים, ויש שם מלא שחקנים שיוכלו לעזור לנו שנה הבאה. רק מהשחקנים של נזיני, קזאן וחימקי אפשר להרכיב קבוצת הצלבה +.
1-2)רוצסטי,רייס, דלייני
2-3) לנגפורד, קופנן, האניקט, קינזי.
4-5) דרק בראון, רי'צי, אנתוני רנדלוף, פישר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־14 אורחים