על ידי ankram » 15 יוני 2015, 09:41
אם גודס יישאר לצערי שאלת המחליפים אינה רלוונטית.
צוות האימון כשל כשלון חרוץ בכל הקשור לבניית קבוצה , דרך ושיטה , מכבי של חודש יוני נשענת לחלוטין על הקפריזות של פארגו , ללא שום שיטת משחק , שום תחכום , שום מהלך בסיסי.
ההגנה היא בדיחה שמשתמשת בהגנת חילופים עצלה ופרימיטיבית ככיסוי לעלה תאנה לעובדה המצערת שבמכבי יש יותר שחקנים לא שומרים (סופו,כהן,אלכסנדר,פארגו) מאשר כאלו ששומרים.
המאמן הזחוח והיבשוש הזה , שכל אימת שהוא פותח את פיו אני מצטנף בחוסר נוחות , מוכן לקבל שריקות שאינם קשורות למשחק בשלווה סטואית שמזכירה ילד מאותגר , במקום שמאמנים אמיתיים מקבלים עבירות טכניות או לפחות מגוננים על השחקנים שלהם.
בשום אופן אני לא מוכן לקבל מאמן שנראה יבש יותר מאריק שיבק.
לשנה הבאה נקווה שהאפיזודה העצובה והמשעממת הזאת של גודס + הפנסיונר שלצידו , לא תחזור ואז צריך להתמקד במה שיש מול מה שהולך.
לפי התקשורת רוצ'סטי חתם ל 3 שנים , יחד עם סמית' ורנדל אלו הזרים שיש להשאיר , זולתם כלום!! לא פארגו שכופה את סגנון המשחק שלו ולא שומר , לא היינס הזר הכי עלוב שנחת פה מאז עונת 93 , לא סופו שלמדו כבר איך לעצור אותו (שב5 דקות שהוא משחק לתת לו לזרוק מהקו , ופשוט לשחק עלו פיק נ רול) , לא לינהרט שנותן את הנשמה אבל זה כל מה שיש לו (למי שרוצה לראות איך זר של מכבי לא מסוגל להתמודד אחד על אחד בשמירה בסיסית מול הישראלים של אילת מוזמן להסתכל בשידור החוזר), לא אלכסנדר חסר החשק והלא שומר , הקיצר 3 זרים שיש להשאיר.
ד"א עכשיו רואים עד כמה ההחתמה של סמית' היתה חפוזה , זה נעל את התקציב של מכבי ומנע ממנה לבצע מחטף על שון דאוסן. אני אוהב את סמית והכל אבל מכבי פיספסה לייצר עמדת ישראלים בעמדה 3 (דאוסן,לאנסברג , פניני) , ולהוציא את הסכומים הגבוהים לחיזוק זר בעמדות שהיא "כן" צריכה בהם עיבוי.
מכבי חייבת ל"נקות" ולעבות את מצבת הישראלים שלה , כהן חייב לעוף מפה ושעה אחת קודם , אין לו שום ייתרון על שחקנים זהים בליגה הלאומית (גם עמית תמיר יודע לקלוע מבחוץ לא לשמור ולא לקחת ריבאונד...) , והוא פשוט לא מתאים מבחינת האופי לקבוצה כמו מכבי , שחקן מכבי בעמדה 4 לא יכול שכדיר יעשה לו בית ספר כל הסדרה. גן מקל חייב לבוא , אבל חייב כי אוחיון כבר מוכיח לנו שנה אחרי שנה שהוא לא בנוי מקצועית להיות רכז מוביל במכבי , אוחיון צריך להיות את מה שבר טימור נותן בירושליים , מחליף בקו האחורי. ללא גל מקל נאלץ לראות שוב ושוב את אוחיון מנגר את עצמו לדעת , ועושה שטויות ככלו שהמשחק מגיע לנקודה קריטית. הייתי נלחם במלוא כוחי על טיוס , כך שמצבת הישראלים תכלול את מקל,אוחיון,לאנסברג,פניני,טיוס\פישר,שגב ולאומי. הייתי מאד שמח גם לראות פה את יבזורי , אבל חוקי הליגה המזויינת הזאת מחייבים אותך לרשום שחקנים צעירים ושחן מתחת לגיל 25 , בעייה.
לגבי השחקנים הזרים , לצד רוצסטי ומקל , מכבי חייבת סקורר לעמדה 2 (לא פארגו) , סנטר איכותי , ו4 איכותי שרנדל שלא ניתן לבנות עליו (פציעות , תנודה חדה ביכולת , מנטליות פריכה) , עולה מין הספסל.
אבל שוב כל זה לא יקרה כל עוד מכבי תמשיך להתנהל ברוח הפדמניזם , ושעל הספסל יש עציץ.