ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2015, 09:11

toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?

מקטרים על זה שעוד מעט תשמע שמכבי החליטה שלא להמשיך את התקשורת עם פארגו ומודיעים על החתמתו של איזה המצאהכלשהי ועוד איזה סנטר מהליגה הנורווגית השלישית.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 09:13

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?

אני שואל את עצמי אם לא היה חכם יותר לתת השקעה של עוד כחצי מיליון ולהנחית פה את ג'ורדן פארמר.

אני די בטוח שאם היה אפשר להוסיף עוד חצי מיליון דולר כדי להביא את פארמר, אז מכבי היו בוחרים באפשרות הזאת. אבל אני ממש לא בטוח שזה המצב לגביו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2015, 09:14

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:

אני שואל את עצמי אם לא היה חכם יותר לתת השקעה של עוד כחצי מיליון ולהנחית פה את ג'ורדן פארמר.

אני די בטוח שאם היה אפשר להוסיף עוד חצי מיליון דולר כדי להביא את פארמר, אז מכבי היו בוחרים באפשרות הזאת. אבל אני ממש לא בטוח שזה המצב לגביו.

אל תהיה כל כך בטוח בכך.
פדרמן כבר הפיל עסקאות על הרבה פחות מזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 09:19

LIAV10 כתב:

מקטרים על זה שעוד מעט תשמע שמכבי החליטה שלא להמשיך את התקשורת עם פארגו ומודיעים על החתמתו של איזה המצאהכלשהי ועוד איזה סנטר מהליגה הנורווגית השלישית.

שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 09:19

שמואל1 כתב:

ג'ורדן פארמר זה שני מליון דולר לפחות. אני מניח שגם אתה יודע את זה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 09:20

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
שמואל1 כתב:

אל תהיה כל כך בטוח בכך.
פדרמן כבר הפיל עסקאות על הרבה פחות מזה.

אני חושב שהם מאוד רוצים את פארמר ועליו הם היו מוכנים להשקיע כסף רציני במונחים שלהם. לא סתם אתה מוצא אותו בחדר ההלבשה של מכבי באמצע הסדרה נגד פנר'.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 09:22

toja27 כתב:שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.

אני פשוט לא רואה איך רוצ'סטי הוא שחקן יותר טוב מפארגו. זה צעד אופקי לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 15 יוני 2015, 09:26

שמואל1 כתב:

אני מסכים לגבי השחקן, אבל לא נראה לי שמליון וחצי יספיקו לך בשביל להנחית אותו
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2015, 09:26

roy1000 כתב:
toja27 כתב:שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.

הם לא רוצים מישהו יותר טוב, הם רוצים מישהו באותה רמה שיהיה יותר נוח תוך כדי תקווה שההיינס הבא יהיה טיפה קשור למקצוע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 09:29

roy1000 כתב:

אני חושב שאנשים מתעלמים מהבעיה הכי גדולה בפארגו. מבחינת הכישרון הוא ללא ספק שווה מיליון דולר. הבעיה אצלו היא האופי שלו. יש בו את אותו משהו שגורם לקבוצה להיות פחות טובה כקבוצה. סוג של חשיבות עצמית גבוה עם התרכזות גדולה מדי בעצמו.
אני באופן אישי מעדיף את רוצ'יסטי על פניו. בכמה אספקטים רוצ'יסטי עולה על פארגו. ולפי דעתי הוא יהיה שחקן טוב יותר לקבוצה. אבל זאת דעתי כמובן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2015, 09:30

toja27 כתב:
LIAV10 כתב:

שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.

בקצרה:
פארגו>רוצ׳סטי

קבוצה עם תקציב נמוך לא יכולה להרשות לעצמה לבזבז כסף על שחקן מהסוג הזה (ללא אתלטיות והגנה).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 09:30

Holiday_Armadillo כתב:הם לא רוצים מישהו יותר טוב, הם רוצים מישהו באותה רמה שיהיה יותר נוח תוך כדי תקווה שההיינס הבא יהיה טיפה קשור למקצוע

סבבה, אבל גם אם ההיינס הבא יהיה שחקן טוב יותר, אני לא רואה איך סה"כ הקבוצה הופכת לטובה יותר ומתמודדת בהצלבה. סמית', ורנדל מבוגרים בשנה, טיוס כמעט בטוח לא נשאר, אז מאיפה בדיוק יבוא השיפור שיהפוך אותנו לקבוצה טובה יותר? אני גם לא מבין איך הם מוכרים מנויים עם הסגל הזה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 09:31

LIAV10 כתב:
toja27 כתב:
LIAV10 כתב:

בקצרה:
פארגו>רוצ׳סטי

קבוצה עם תקציב נמוך לא יכולה להרשות לעצמה לבזבז כסף על שחקן מהסוג הזה (ללא אתלטיות והגנה).

תרשה לי לא להסכים איתך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 09:32

toja27 כתב:אני חושב שאנשים מתעלמים מהבעיה הכי גדולה בפארגו. מבחינת הכישרון הוא ללא ספק שווה מיליון דולר. הבעיה אצלו היא האופי שלו. יש בו את אותו משהו שגורם לקבוצה להיות פחות טובה כקבוצה. סוג של חשיבות עצמית גבוה עם התרכזות גדולה מדי בעצמו.
אני באופן אישי מעדיף את רוצ'יסטי על פניו. בכמה אספקטים רוצ'יסטי עולה על פארגו. ולפי דעתי הוא יהיה שחקן טוב יותר לקבוצה. אבל זאת דעתי כמובן.

לדעתי זה סוג של מתקזז. יכול להיות טוב יותר בשוליים, אבל גם יכול להיות פחות טוב. בכל מקרה, אני לא חושב שזה השחקן שיביא את מכבי להתמודד על פיינל פור. ניז'ני בכלל לא הייתה בכיוון.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2015, 09:35

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הם לא רוצים מישהו יותר טוב, הם רוצים מישהו באותה רמה שיהיה יותר נוח תוך כדי תקווה שההיינס הבא יהיה טיפה קשור למקצוע

סבבה, אבל גם אם ההיינס הבא יהיה שחקן טוב יותר, אני לא רואה איך סה"כ הקבוצה הופכת לטובה יותר ומתמודדת בהצלבה. סמית', ורנדל מבוגרים בשנה, טיוס כמעט בטוח לא נשאר, אז מאיפה בדיוק יבוא השיפור שיהפוך אותנו לקבוצה טובה יותר? אני גם לא מבין איך הם מוכרים מנויים עם הסגל הזה.

יש הרבה דברים שמדאיגים אותי לקראת שנה הבאה לפני רוצ'סטי אבל אולי זה בגלל שטיפה ויתרתי מראש על כל העונות העתידיות של מכבי כל עוד לא יהיה שינוי קונספט רציני ויחליטו שאנחנו מועדון כדורסל עם שאיפות (ולא של חומרים)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2015, 09:41

אם גודס יישאר לצערי שאלת המחליפים אינה רלוונטית.
צוות האימון כשל כשלון חרוץ בכל הקשור לבניית קבוצה , דרך ושיטה , מכבי של חודש יוני נשענת לחלוטין על הקפריזות של פארגו , ללא שום שיטת משחק , שום תחכום , שום מהלך בסיסי.
ההגנה היא בדיחה שמשתמשת בהגנת חילופים עצלה ופרימיטיבית ככיסוי לעלה תאנה לעובדה המצערת שבמכבי יש יותר שחקנים לא שומרים (סופו,כהן,אלכסנדר,פארגו) מאשר כאלו ששומרים.
המאמן הזחוח והיבשוש הזה , שכל אימת שהוא פותח את פיו אני מצטנף בחוסר נוחות , מוכן לקבל שריקות שאינם קשורות למשחק בשלווה סטואית שמזכירה ילד מאותגר , במקום שמאמנים אמיתיים מקבלים עבירות טכניות או לפחות מגוננים על השחקנים שלהם.
בשום אופן אני לא מוכן לקבל מאמן שנראה יבש יותר מאריק שיבק.

לשנה הבאה נקווה שהאפיזודה העצובה והמשעממת הזאת של גודס + הפנסיונר שלצידו , לא תחזור ואז צריך להתמקד במה שיש מול מה שהולך.

לפי התקשורת רוצ'סטי חתם ל 3 שנים , יחד עם סמית' ורנדל אלו הזרים שיש להשאיר , זולתם כלום!! לא פארגו שכופה את סגנון המשחק שלו ולא שומר , לא היינס הזר הכי עלוב שנחת פה מאז עונת 93 , לא סופו שלמדו כבר איך לעצור אותו (שב5 דקות שהוא משחק לתת לו לזרוק מהקו , ופשוט לשחק עלו פיק נ רול) , לא לינהרט שנותן את הנשמה אבל זה כל מה שיש לו (למי שרוצה לראות איך זר של מכבי לא מסוגל להתמודד אחד על אחד בשמירה בסיסית מול הישראלים של אילת מוזמן להסתכל בשידור החוזר), לא אלכסנדר חסר החשק והלא שומר , הקיצר 3 זרים שיש להשאיר.

ד"א עכשיו רואים עד כמה ההחתמה של סמית' היתה חפוזה , זה נעל את התקציב של מכבי ומנע ממנה לבצע מחטף על שון דאוסן. אני אוהב את סמית והכל אבל מכבי פיספסה לייצר עמדת ישראלים בעמדה 3 (דאוסן,לאנסברג , פניני) , ולהוציא את הסכומים הגבוהים לחיזוק זר בעמדות שהיא "כן" צריכה בהם עיבוי.

מכבי חייבת ל"נקות" ולעבות את מצבת הישראלים שלה , כהן חייב לעוף מפה ושעה אחת קודם , אין לו שום ייתרון על שחקנים זהים בליגה הלאומית (גם עמית תמיר יודע לקלוע מבחוץ לא לשמור ולא לקחת ריבאונד...) , והוא פשוט לא מתאים מבחינת האופי לקבוצה כמו מכבי , שחקן מכבי בעמדה 4 לא יכול שכדיר יעשה לו בית ספר כל הסדרה. גן מקל חייב לבוא , אבל חייב כי אוחיון כבר מוכיח לנו שנה אחרי שנה שהוא לא בנוי מקצועית להיות רכז מוביל במכבי , אוחיון צריך להיות את מה שבר טימור נותן בירושליים , מחליף בקו האחורי. ללא גל מקל נאלץ לראות שוב ושוב את אוחיון מנגר את עצמו לדעת , ועושה שטויות ככלו שהמשחק מגיע לנקודה קריטית. הייתי נלחם במלוא כוחי על טיוס , כך שמצבת הישראלים תכלול את מקל,אוחיון,לאנסברג,פניני,טיוס\פישר,שגב ולאומי. הייתי מאד שמח גם לראות פה את יבזורי , אבל חוקי הליגה המזויינת הזאת מחייבים אותך לרשום שחקנים צעירים ושחן מתחת לגיל 25 , בעייה.

לגבי השחקנים הזרים , לצד רוצסטי ומקל , מכבי חייבת סקורר לעמדה 2 (לא פארגו) , סנטר איכותי , ו4 איכותי שרנדל שלא ניתן לבנות עליו (פציעות , תנודה חדה ביכולת , מנטליות פריכה) , עולה מין הספסל.

אבל שוב כל זה לא יקרה כל עוד מכבי תמשיך להתנהל ברוח הפדמניזם , ושעל הספסל יש עציץ.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 09:51

אנקראם, סגל הפנטזיה שלך לא מציאותי. אפילו לא קרוב.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2015, 10:07

רוי , בעמדה 4 לדעתי רנדל ובנדר הם אלו שיהיו , מה שאולי יפנה קצת כסף למקל.
לא נראה לי שהסגל פנטזיה , ואם כן , אז אבוי לנו.
עוד שנה עם פארגו , כהן , שיוגב מוביל את הקו האחורי ורנדל הוא המוביל בעמדה 4 , ומכבי תאבד לחלוטין את ההגמוניה שלה בליגה , והבלוף שלה ביורוליג יבוא לידי ביטוי ביתר שאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 10:22

ankram כתב:רוי , בעמדה 4 לדעתי רנדל ובנדר הם אלו שיהיו , מה שאולי יפנה קצת כסף למקל.
עוד שנה עם פארגו , כהן , שיוגב מוביל את הקו האחורי ורנדל הוא המוביל בעמדה 4 , ומכבי תאבד לחלוטין את ההגמוניה שלה בליגה , והבלוף שלה ביורוליג יבוא לידי ביטוי ביתר שאת.

רוצ'סטי + סמית' + רנדל + אוחיון +סילבן + פניני זה בערך 6.5 מליון ברוטו. תוסיף איזה יבזורי, כהן ועוד גבוה ישראלי (רוטבארט'?) זה עוד מליון וקצת. תוסיף סנטר זר נגיד במליון ברוטו (שזה המינימום לסנטר דרגה שניה), ועוד גארד זר במקום היינס בחצי מליון נטו ואתה כבר מעל ל-9 מליון שזה יותר מהתקציב של שנה שעברה. אין לך כסף למקל ואין לך כסף לפישר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2015, 10:34

roy1000 כתב:
ankram כתב:רוי , בעמדה 4 לדעתי רנדל ובנדר הם אלו שיהיו , מה שאולי יפנה קצת כסף למקל.

רוצ'סטי + סמית' + רנדל + אוחיון +סילבן + פניני זה בערך 6.5 מליון ברוטו. תוסיף איזה יבזורי, כהן ועוד גבוה ישראלי (רוטבארט'?) זה עוד מליון וקצת. תוסיף סנטר זר נגיד במליון ברוטו (שזה המינימום לסנטר דרגה שניה), ועוד גארד זר במקום היינס בחצי מליון נטו ואתה כבר מעל ל-9 מליון שזה יותר מהתקציב של שנה שעברה. אין לך כסף למקל ואין לך כסף לפישר.

כמובן יש צורך בהעלאת התקציב , בתקציב הנוכחי מכבי יכולה רק לחלום לשחק ב2 מסגרות בצורה סבירה , כהן לא צריך להשאר ויבזורי + רוטבארט זה לא יותר מ500K. אם רוטבארט מגיע אזי הוא הגבוה הישראלי לא פישר או טיוס (מעדיף את שניהם על רוטבארט)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־19 אורחים