פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 דצמבר 2020, 18:52
Shay_uzan כתב:יש משחק היום בלילה ונראה לי שמיציתמ את הקטע של ערוץ הספורט...
איזה קטע מיצית?
26 דצמבר 2020, 18:57
my man כתב:Shay_uzan כתב:יש משחק היום בלילה ונראה לי שמיציתמ את הקטע של ערוץ הספורט...
איזה קטע מיצית?
בקטע שאני לא מבין למה יש להם ערוצים פתוחים...
עריכה: נראה לי שזה פשוט לא משתלם... חבילת ספורט עולה 61, מנוי לקבוצה בNBAtv עולה 45, הם דואגים לפזר את המשחקים בין הערוצים בצורה שתדאג למקסם את החבילה... *המחירים הם לחודש
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי
Shay_uzan בתאריך 26 דצמבר 2020, 19:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
26 דצמבר 2020, 19:16
Shay_uzan כתב:my man כתב:Shay_uzan כתב:יש משחק היום בלילה ונראה לי שמיציתמ את הקטע של ערוץ הספורט...
איזה קטע מיצית?
בקטע שאני לא מבין למה יש להם ערוצים פתוחים...
עריכה: נראה לי שזה פשוט לא משתלם... חבילת ספורט עולה 61, מנוי לקבוצה בNBAtv עולה 45, הם דואגים לפזר את המשחקים בין הערוצים בצורה שתדאג למקסם את החבילה...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אל תשלם לערוץ הספורט זה בטוח. תצפה בסטרימינג או תקנה NBAtv כמו שהצעת.
26 דצמבר 2020, 20:41
ערוץ הספורט פשוט ביזיון..רוב מוחלט של השידורים המעניינם בערוצים בתשלום. כל השאר זה דיברוים של אנשים שחשובים בעיני עצמם.
אין להם זכות קיום..
26 דצמבר 2020, 22:58
my man כתב:ערוץ הספורט פשוט ביזיון..רוב מוחלט של השידורים המעניינם בערוצים בתשלום. כל השאר זה דיברוים של אנשים שחשובים בעיני עצמם.
אין להם זכות קיום..
הוא ביזיון כבר 20 שנה לפחות
26 דצמבר 2020, 23:14
מה אתם רוצים מהם? הם מאוד רצו לשדר את המשחק בספורט חמש פלוס, אבל זה מתנגש להם עם התוכנית לשדר 17 פעמים ברצף את "חדשות הספורט - מהדורת שבת".
(אני לא צוחק, מוזמנים לבדוק)
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
26 דצמבר 2020, 23:20
Asf כתב:מה אתם רוצים מהם? הם מאוד רצו לשדר את המשחק בספורט חמש פלוס, אבל זה מתנגש להם עם התוכנית לשדר 17 פעמים ברצף את "חדשות הספורט - מהדורת שבת".
(אני לא צוחק, מוזמנים לבדוק)
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
כן זה ככה היה גם בשאר המשחקים שלו... חדשות הספורט זאת האלטרנטיבה...
27 דצמבר 2020, 00:07
גוף חזירי במיוחד. תכף יפתחו ערוץ נוסף בתשלום, ובחינמיים ישאירו את אליפות הדוקים.
27 דצמבר 2020, 00:24
הבאתי כמה דוגמאות לחובבנות של הערוץ הזה בשבועות האחרונים, שכבר עייפתי מזה. חוץ מהן היו כמובן עוד. הם עלובים
27 דצמבר 2020, 00:38
לא אכפת לי מחובבנות כזאת או אחרת, אבל התיעדוף של שידורים במטרה לעשות עוד כסף מבחילה, בטח ובטח כשמדובר על שידורים באמצע הלילה שאין להם "אלטרנטיבות".
27 דצמבר 2020, 00:45
מזכיר שזה אחד מהמקרים האלו העונה שיש 2 משחקים יום אחר יום עם אותה קבוצה
27 דצמבר 2020, 01:06
A.Parker כתב:לא אכפת לי מחובבנות כזאת או אחרת, אבל התיעדוף של שידורים במטרה לעשות עוד כסף מבחילה, בטח ובטח כשמדובר על שידורים באמצע הלילה שאין להם "אלטרנטיבות".
מה גם שזה לא חוקי. הם אמורים לדחוף את השידורים הכי מבוקשים לערוצים חינמיים.
27 דצמבר 2020, 01:16
אני חושב שאתם קצת מגזימים.
זכותם לשדר חלק מהתוכן בערוצי הפרימיום שלהם.
מה ציפיתם, שהם ישדרו 82 משחקים של וושינגטון בערוץ הפתוח? זכויות השידור לא עולות להם כסף?
27 דצמבר 2020, 01:26
שמואל1 כתב:אני חושב שאתם קצת מגזימים.
מה ציפיתם, שהם ישדרו 82 משחקים של וושינגטון בערוץ הפתוח? זכויות השידור לא עולות להם כסף?
לא מדויק. מותר להם רק אם הערוץ הפתוח משדר כבר משהו בעל רייטינג גבוה. אסור להם לשים שידור ישיר בערוץ בתשלום בזמן שהערוץ הפתוח משדרים זבל כלשהו.
זאת הסיבה שהם מקבלים אישור לפתוח עוד ערוצים, כמו 5 STARS לדוגמא, כי הם מבטיחים לדחוף את הדברים הטובים יותר בערוץ הפתוח. אם הם לא היו מבטיחים לעשות זאת, היו אומרים להם במשרד התקשורת שיש זליגת תכנים!
27 דצמבר 2020, 01:30
Wizards starters:
Russell Westbrook
Bradley Beal
Isaac Bonga
Deni Avdija
Thomas Bryant
27 דצמבר 2020, 01:32
שמואל1 כתב:אני חושב שאתם קצת מגזימים.
טעית בשני חלקי ההודעה שלך:
א') לא רק שזו לא זכותם, אסור להם לעשות את זה על פי הרגולציה בישראל
ב') יש העונה רק 72 משחקים בעונה הסדירה
27 דצמבר 2020, 01:44
מזכיר לכם שזה ערוץ שהוגנות אין בו... הם דרשו מיס לשלם יותר מאשר הוט כולל סחיטת החברה והלקוחות שלה במשחקי מכבי, הם לפני כמה שנים יצאו בפרוייקט "ערוץ הספורט ומכבי רק ללקוחות הוט" שקיבל בוז ענק וזכו להתערבויות של הרשויות...
27 דצמבר 2020, 02:04
לי יש את הערוץ אבל מבין מאוד את מה שאתם אומרים, זה דיי חוצפה לא לשדר (בטח לא את תחילת העונה) בערוץ הרגיל
מקווה שתמצאו שידור טוב בסטרימינג
27 דצמבר 2020, 02:12
ואם כבר אראל העלה את זה, למישהו פה יש קישור לשידור בסטרים?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk