איזה קטע מיצית?Shay_uzan כתב:יש משחק היום בלילה ונראה לי שמיציתמ את הקטע של ערוץ הספורט...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איזה קטע מיצית?Shay_uzan כתב:יש משחק היום בלילה ונראה לי שמיציתמ את הקטע של ערוץ הספורט...
בקטע שאני לא מבין למה יש להם ערוצים פתוחים...my man כתב:איזה קטע מיצית?Shay_uzan כתב:יש משחק היום בלילה ונראה לי שמיציתמ את הקטע של ערוץ הספורט...
Shay_uzan כתב:בקטע שאני לא מבין למה יש להם ערוצים פתוחים...my man כתב:איזה קטע מיצית?Shay_uzan כתב:יש משחק היום בלילה ונראה לי שמיציתמ את הקטע של ערוץ הספורט...
עריכה: נראה לי שזה פשוט לא משתלם... חבילת ספורט עולה 61, מנוי לקבוצה בNBAtv עולה 45, הם דואגים לפזר את המשחקים בין הערוצים בצורה שתדאג למקסם את החבילה...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
my man כתב:ערוץ הספורט פשוט ביזיון..רוב מוחלט של השידורים המעניינם בערוצים בתשלום. כל השאר זה דיברוים של אנשים שחשובים בעיני עצמם.
אין להם זכות קיום..
כן זה ככה היה גם בשאר המשחקים שלו... חדשות הספורט זאת האלטרנטיבה...Asf כתב:מה אתם רוצים מהם? הם מאוד רצו לשדר את המשחק בספורט חמש פלוס, אבל זה מתנגש להם עם התוכנית לשדר 17 פעמים ברצף את "חדשות הספורט - מהדורת שבת".
(אני לא צוחק, מוזמנים לבדוק)
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
A.Parker כתב:לא אכפת לי מחובבנות כזאת או אחרת, אבל התיעדוף של שידורים במטרה לעשות עוד כסף מבחילה, בטח ובטח כשמדובר על שידורים באמצע הלילה שאין להם "אלטרנטיבות".
שמואל1 כתב:אני חושב שאתם קצת מגזימים.
זכותם לשדר חלק מהתוכן בערוצי הפרימיום שלהם.
מה ציפיתם, שהם ישדרו 82 משחקים של וושינגטון בערוץ הפתוח? זכויות השידור לא עולות להם כסף?
שמואל1 כתב:אני חושב שאתם קצת מגזימים.
זכותם לשדר חלק מהתוכן בערוצי הפרימיום שלהם.
מה ציפיתם, שהם ישדרו 82 משחקים של וושינגטון בערוץ הפתוח? זכויות השידור לא עולות להם כסף?
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, cifkcv, Cobra, Google [Bot], גל גל, מרסר ו־46 אורחים