המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שהמועמדים המובילים הם מנסה בונסו ולוגאן
הם מזכירים גם את מור כמועמד
Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שהמועמדים המובילים הם מנסה בונסו ולוגאן
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שהמועמדים המובילים הם מנסה בונסו ולוגאן
אם זה נכון מכבי בצרות.
קודי כתב:אני מאוד מקווה שאבי סגל צוחק בידיעה שלו. מנסה-בונסו עוד איכשהו בסדר - הוא ממש לא סנטר קלאסי, אין לו פוסט אפ אבל הוא שומר וחוסם טוב ומסיים טוב מתחת לסל בזכות אתלטיות וידיים טובות. אני חושב שהוא לא הבדל גדול לעומת הנדריקס והם פחות או יותר באותה הרמה, רק שקצת מצחיק שויתרו על הנדריקס בשביל להחתים את פופס שהוא גם לא זול ממנו. לוגאן לקו האחורי הקיים זה כמו לתת אקמול לחולה סרטן. לוגאן היה יכול להגיע אולי על תקן מה שיועד להיקמן מלכתחילה - קומבו גארד שיכול להיות המחליף הראשון לשתי עמדות הגארד. בתור גארד מוביל הוא כבר נכשל בשני הקבוצות הטובות בהן שיחק והצליח רק בקבוצות חלשות. הוא שומר נורא, מרכז די רע, לא יציב ברמות קשות ומה שיש לו זה קליעה טובה מבחוץ ואתלטיות. אם לוגאן יגיע אין לי ספק שיהיה למכבי הקו האחורי הגרוע ביותר שהיה לה ב-15 שנים האחרונות. קו אחורי בלי סקורר, בלי שחקן אחד על אחד טוב, בלי רכז אחד טוב ובעצם בלי כלום.
ועוד דבר קטן - היו אמורים להגיע לכאן גארד וסנטר מובילים יחד עם הלפרין - אתם הולכים לומר לי שכל הכסף שיועד לשני הזרים יחד עם הכסף שהיה אמור ללכת להלפרין הולך ללוגאן ופופס? תרשו לי לגחך.
er79 כתב:לא נשמע לי הגיוני, כי על פי הדיווחים מוואלה פדרמן הציע למאריץ׳ 850 אלף לעונה הראשונה ומליון לשנייה, גבוה מההצעה של קובאן, ומאריץ׳ סירב להצעה הזאת. אז או שליורובאסקט אין מושג מהחיים שלהם, או שההצעה של קובאן יותר גבוהה מ-750 אלף.
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שהמועמדים המובילים הם מנסה בונסו ולוגאן
אם זה נכון מכבי בצרות.
קודי כתב:אגב, גם ביורובאסקט טוענים שמאריץ קרוב מאוד לקובאן אחרי שסיכם שם לשנתיים תמורת 600 אלף יורו (היום משהו כמו 750 אלף דולר) לעונה. נראה לי קצת תמוה שבמחיר כזה הוא הולך לשם. מצוטט בכתבה בכיר בקובאן שטוען שהם חיכו לו הרבה זמן ואתמול הם סיכמו על החוזה. נאמר שם גם שקובאן מאוד רצתה את קוסטה פרוביץ אבל הוא היה יקר מדי. יהיה באמת מדהים אם מאריץ ילך לקבוצה אחרת ב-750 אלף דולר ולכאן יגיע איזה פופס (שגם עולה לא פחות), אבל כנראה שדני פדרמן נעלב ממאריץ (שיקול מקצועי נהדר).
חנו'ש כתב:er79 כתב:לא נשמע לי הגיוני, כי על פי הדיווחים מוואלה פדרמן הציע למאריץ׳ 850 אלף לעונה הראשונה ומליון לשנייה, גבוה מההצעה של קובאן, ומאריץ׳ סירב להצעה הזאת. אז או שליורובאסקט אין מושג מהחיים שלהם, או שההצעה של קובאן יותר גבוהה מ-750 אלף.
או שמאריץ' אשכרה מעדיף ללכת לקפוא מקור באיזה חור ברוסיה, בקבוצת יורקאפ עלובה, תמורת פחות כסף??
rc4991 כתב:קודי כתב:אגב, גם ביורובאסקט טוענים שמאריץ קרוב מאוד לקובאן אחרי שסיכם שם לשנתיים תמורת 600 אלף יורו (היום משהו כמו 750 אלף דולר) לעונה. נראה לי קצת תמוה שבמחיר כזה הוא הולך לשם. מצוטט בכתבה בכיר בקובאן שטוען שהם חיכו לו הרבה זמן ואתמול הם סיכמו על החוזה. נאמר שם גם שקובאן מאוד רצתה את קוסטה פרוביץ אבל הוא היה יקר מדי. יהיה באמת מדהים אם מאריץ ילך לקבוצה אחרת ב-750 אלף דולר ולכאן יגיע איזה פופס (שגם עולה לא פחות), אבל כנראה שדני פדרמן נעלב ממאריץ (שיקול מקצועי נהדר).
זה יהיה הזוי אם הוא ילך לקובאן בסכומים האלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים