מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי jay » 27 יולי 2012, 00:04

חייב להודות שדורסי מאוד הרשים אותי בפיינל פור, היה נראה לי כמו הנדריקס משופר.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי מכביסט » 27 יולי 2012, 02:35

Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שהמועמדים המובילים הם מנסה בונסו ולוגאן
הם מזכירים גם את מור כמועמד

במצב כזה באמת שאפשר ללכת למכור חמוצים השנה
אפילו האליפות המקומית לא תהיה בכיס שלנו עם סגל עלוב כזה
חייבים לעצור את חידוש המנויים ולגרום לכך שהיכל נוקיה יהיה חצי ריק
כדי שפדרמן ירגיש מה זה לחטוף מכה לכיס כי זאת השפה היחידה שהוא מבין.
מכביסט

הודעהעל ידי קודי » 27 יולי 2012, 04:46

אני מאוד מקווה שאבי סגל צוחק בידיעה שלו. מנסה-בונסו עוד איכשהו בסדר - הוא ממש לא סנטר קלאסי, אין לו פוסט אפ אבל הוא שומר וחוסם טוב ומסיים טוב מתחת לסל בזכות אתלטיות וידיים טובות. אני חושב שהוא לא הבדל גדול לעומת הנדריקס והם פחות או יותר באותה הרמה, רק שקצת מצחיק שויתרו על הנדריקס בשביל להחתים את פופס שהוא גם לא זול ממנו. לוגאן לקו האחורי הקיים זה כמו לתת אקמול לחולה סרטן. לוגאן היה יכול להגיע אולי על תקן מה שיועד להיקמן מלכתחילה - קומבו גארד שיכול להיות המחליף הראשון לשתי עמדות הגארד. בתור גארד מוביל הוא כבר נכשל בשני הקבוצות הטובות בהן שיחק והצליח רק בקבוצות חלשות. הוא שומר נורא, מרכז די רע, לא יציב ברמות קשות ומה שיש לו זה קליעה טובה מבחוץ ואתלטיות. אם לוגאן יגיע אין לי ספק שיהיה למכבי הקו האחורי הגרוע ביותר שהיה לה ב-15 שנים האחרונות. קו אחורי בלי סקורר, בלי שחקן אחד על אחד טוב, בלי רכז אחד טוב ובעצם בלי כלום.
ועוד דבר קטן - היו אמורים להגיע לכאן גארד וסנטר מובילים יחד עם הלפרין - אתם הולכים לומר לי שכל הכסף שיועד לשני הזרים יחד עם הכסף שהיה אמור ללכת להלפרין הולך ללוגאן ופופס? תרשו לי לגחך.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי אלמוג » 27 יולי 2012, 04:54

Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שהמועמדים המובילים הם מנסה בונסו ולוגאן

אם זה נכון מכבי בצרות.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יולי 2012, 05:47

אלמוג כתב:

אם זה נכון מכבי בצרות.

התחושה, לא רק שלי, היא שפדרמן ג'וניור מנסה להראות לאבא שאפשר להוריד בתקציב הרכש ללא פגיעה בקבוצה או במנויים.

אם להיות אמיתי, אני מעדיף שמכבי לא תצליח במידה ותהיה עונה "פיננסית" מיותרת (במקרה ולא הייתה ברירה לא הייתי אומר את זה...במקרה הזה זה נטו להרוויח על חשבון האוהדים).

אני מתקשה לראות אותי רואה בקביעות קבוצה שהקו האחורי הפותח בה הם היקמן, סמית ולוגן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 27 יולי 2012, 05:55

קודי כתב:אני מאוד מקווה שאבי סגל צוחק בידיעה שלו. מנסה-בונסו עוד איכשהו בסדר - הוא ממש לא סנטר קלאסי, אין לו פוסט אפ אבל הוא שומר וחוסם טוב ומסיים טוב מתחת לסל בזכות אתלטיות וידיים טובות. אני חושב שהוא לא הבדל גדול לעומת הנדריקס והם פחות או יותר באותה הרמה, רק שקצת מצחיק שויתרו על הנדריקס בשביל להחתים את פופס שהוא גם לא זול ממנו. לוגאן לקו האחורי הקיים זה כמו לתת אקמול לחולה סרטן. לוגאן היה יכול להגיע אולי על תקן מה שיועד להיקמן מלכתחילה - קומבו גארד שיכול להיות המחליף הראשון לשתי עמדות הגארד. בתור גארד מוביל הוא כבר נכשל בשני הקבוצות הטובות בהן שיחק והצליח רק בקבוצות חלשות. הוא שומר נורא, מרכז די רע, לא יציב ברמות קשות ומה שיש לו זה קליעה טובה מבחוץ ואתלטיות. אם לוגאן יגיע אין לי ספק שיהיה למכבי הקו האחורי הגרוע ביותר שהיה לה ב-15 שנים האחרונות. קו אחורי בלי סקורר, בלי שחקן אחד על אחד טוב, בלי רכז אחד טוב ובעצם בלי כלום.
ועוד דבר קטן - היו אמורים להגיע לכאן גארד וסנטר מובילים יחד עם הלפרין - אתם הולכים לומר לי שכל הכסף שיועד לשני הזרים יחד עם הכסף שהיה אמור ללכת להלפרין הולך ללוגאן ופופס? תרשו לי לגחך.

לוגאן, היקמן, רוט, לאנדסברג... זה קו אחורי ברמה של הפועל ירושלים...עזוב תפקידים אין שום איכות.

בסוף יביאו את לוגן ב 400,000 דולר , סכום שיכל לשמר אוחיון שהוא היום שחקן פי 10 יותר טוב (הרבה יותר קבוצתי, הגנה הרבה יותר טובה)

אפילו כספית אין לזה הגיון .
גם לגבי בונסו אין הגיון ...יכלו לשמר את הנדריקס באותו סכום.

איך אומרים... לפעמים על קמצנות משלמים יותר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קודי » 27 יולי 2012, 06:11

אגב, גם ביורובאסקט טוענים שמאריץ קרוב מאוד לקובאן אחרי שסיכם שם לשנתיים תמורת 600 אלף יורו (היום משהו כמו 750 אלף דולר) לעונה. נראה לי קצת תמוה שבמחיר כזה הוא הולך לשם. מצוטט בכתבה בכיר בקובאן שטוען שהם חיכו לו הרבה זמן ואתמול הם סיכמו על החוזה. נאמר שם גם שקובאן מאוד רצתה את קוסטה פרוביץ אבל הוא היה יקר מדי. יהיה באמת מדהים אם מאריץ ילך לקבוצה אחרת ב-750 אלף דולר ולכאן יגיע איזה פופס (שגם עולה לא פחות), אבל כנראה שדני פדרמן נעלב ממאריץ (שיקול מקצועי נהדר).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יולי 2012, 06:58

פופסי לא חתם כבר בטורקיה או משהו כזה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 27 יולי 2012, 07:01

לא נשמע לי הגיוני, כי על פי הדיווחים מוואלה פדרמן הציע למאריץ׳ 850 אלף לעונה הראשונה ומליון לשנייה, גבוה מההצעה של קובאן, ומאריץ׳ סירב להצעה הזאת. אז או שליורובאסקט אין מושג מהחיים שלהם, או שההצעה של קובאן יותר גבוהה מ-750 אלף.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יולי 2012, 07:14

er79 כתב:לא נשמע לי הגיוני, כי על פי הדיווחים מוואלה פדרמן הציע למאריץ׳ 850 אלף לעונה הראשונה ומליון לשנייה, גבוה מההצעה של קובאן, ומאריץ׳ סירב להצעה הזאת. אז או שליורובאסקט אין מושג מהחיים שלהם, או שההצעה של קובאן יותר גבוהה מ-750 אלף.

או שמאריץ' אשכרה מעדיף ללכת לקפוא מקור באיזה חור ברוסיה, בקבוצת יורקאפ עלובה, תמורת פחות כסף?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2012, 07:59

מכבי בונה קבוצה ליורוקאפ??
מנסה בונסו שחקן נהדר אבל לא סנטר ולוגאן שחקן גרוע ולא יציב בטירוף
זה כבר ממש מרתיח אותי לראות את הידיעות האלה ולרוע המזל הן מגיעות מהכתב הכי אמין הקיץ :duh
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 27 יולי 2012, 08:10

אלמוג כתב:

אם זה נכון מכבי בצרות.

בלשון המעטה. קבוצת שיכולה להתחרות על מקום בפיינל פור...של היורוקאפ.
עידן

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2012, 08:11

קודי כתב:אגב, גם ביורובאסקט טוענים שמאריץ קרוב מאוד לקובאן אחרי שסיכם שם לשנתיים תמורת 600 אלף יורו (היום משהו כמו 750 אלף דולר) לעונה. נראה לי קצת תמוה שבמחיר כזה הוא הולך לשם. מצוטט בכתבה בכיר בקובאן שטוען שהם חיכו לו הרבה זמן ואתמול הם סיכמו על החוזה. נאמר שם גם שקובאן מאוד רצתה את קוסטה פרוביץ אבל הוא היה יקר מדי. יהיה באמת מדהים אם מאריץ ילך לקבוצה אחרת ב-750 אלף דולר ולכאן יגיע איזה פופס (שגם עולה לא פחות), אבל כנראה שדני פדרמן נעלב ממאריץ (שיקול מקצועי נהדר).

זה יהיה הזוי אם הוא ילך לקובאן בסכומים האלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Yoni306 » 27 יולי 2012, 08:20

לוגאן????????????????????? עד איזה הגענו ????????????????????????????

אתם יודעים.. יש לי תחושה,שיש איזה סוג של תחרות בין הכתבים של מכבי- גלדסטון, ורד כהן, אופירה אסייג,שרון קביליו,ועוד,-מי יהיה זה שינחש נכון את מי מכבי תחתים.
לכן הם הורגים אותנו כל היום עם מועמדים מהתחת.. נמאס לי . שימו לב מועמדים בשבוע האחרון
גלדסטון: אית'ואן מור
ורד כהן: ג'ואי דורסי,דיון תומפסון,אלכס מאריץ'
שרון קביליו: דורון פרקינס
אופריה אסייג: שארס
אבי כהן: מנסה בונבו,דייויד לוגאן
Yoni306

הודעהעל ידי Yoni306 » 27 יולי 2012, 09:12

סליחה על הדבאל,אך זה סובל את זה
אלכס מאריץ' חתם לשנתיים בלוקומוטיב קובאן.
באסה הסנטר היחיד נורמאלי שנשאר בשוק..
Yoni306

הודעהעל ידי Mta_atic » 27 יולי 2012, 09:16

חבל על מאריץ'. רציתי מאד לראות אותו משחק במכבי כי זה שחקן שאני מאד אוהב.
בסיטואציה הנוכחית קרוב לוודאי שההנהלה תחליט לא להשקיע השנה בסגל נוצץ, להגיע לטופ 16 עם סגל בינוני ולא יקר, ולקוות ששנה הבאה יהיה יותר טוב.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 27 יולי 2012, 09:20

חנו'ש כתב:
er79 כתב:לא נשמע לי הגיוני, כי על פי הדיווחים מוואלה פדרמן הציע למאריץ׳ 850 אלף לעונה הראשונה ומליון לשנייה, גבוה מההצעה של קובאן, ומאריץ׳ סירב להצעה הזאת. אז או שליורובאסקט אין מושג מהחיים שלהם, או שההצעה של קובאן יותר גבוהה מ-750 אלף.

או שמאריץ' אשכרה מעדיף ללכת לקפוא מקור באיזה חור ברוסיה, בקבוצת יורקאפ עלובה, תמורת פחות כסף?? :unsure

או שכמו שגרינוולד כתב במכבי נעלבו מכך שהוא חזר בו מהסיכום עם דני פדרמן והטילו וטו על החתמתו.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2012, 09:24

על פי וואלה מאריץ' כבר חתם בקובאן
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2553591
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 27 יולי 2012, 09:27

מכבי פשוט מנותקת לגמרי מהשוק ומרוחקת ממנו מבחינה פיננסית ברמות שאי אפשר לקלוט. במצבה הנוכחי מכבי לא מסוגלת להביא אף סנטר נורמלי וגם אף גארד נורמלי. בעוד היורוליג התחזק העונה מכבי הולכת כמה צעדים אחורה, עם סגל חלש ולא במעט מהסגל של עונה שעברה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2012, 09:34

rc4991 כתב:
קודי כתב:אגב, גם ביורובאסקט טוענים שמאריץ קרוב מאוד לקובאן אחרי שסיכם שם לשנתיים תמורת 600 אלף יורו (היום משהו כמו 750 אלף דולר) לעונה. נראה לי קצת תמוה שבמחיר כזה הוא הולך לשם. מצוטט בכתבה בכיר בקובאן שטוען שהם חיכו לו הרבה זמן ואתמול הם סיכמו על החוזה. נאמר שם גם שקובאן מאוד רצתה את קוסטה פרוביץ אבל הוא היה יקר מדי. יהיה באמת מדהים אם מאריץ ילך לקבוצה אחרת ב-750 אלף דולר ולכאן יגיע איזה פופס (שגם עולה לא פחות), אבל כנראה שדני פדרמן נעלב ממאריץ (שיקול מקצועי נהדר).

זה יהיה הזוי אם הוא ילך לקובאן בסכומים האלה

בוואלה כתוב שהוא מקבל 1.5M לעונה הראשונה ו1.75M לשניה...
הרבה מעל מה שמכבי יכולה לשלם...

לדעתי מכבי תישאר עם דורסי כמועמד, שנשמע לי הרבה יותר טוב מכל מיני איטריות צרפתיות, או קפיצים בריטים.

לקו האחורי עדיף כבר להמתין. אם לא ארויו, אידסון או פרקינס, הייתי ממתין ובודק עוד ועוד, ומביא שחקן אחר, או מחכה לאיזשהי מציאה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים