המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יוגב צריך להתנצל פומבית על המקרה הזה.
קודי כתב:MTA2311 כתב:יוגב צריך להתנצל פומבית על המקרה הזה.
אוי, נו, דוי - לא צריך להשפיל אותו ולרמוס את כבודו. קורה שבן אדם, בטח בגיל צעיר כמוהו, עושה טעות וגם מכבי כאן לא חפה מטעויות. אף אחד לא צריך להתנצל או להיות מושפל אלא צריך לסגור הסכם ארוך טווח ושלום על ישראל.
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:יוגב צריך להתנצל פומבית על המקרה הזה.
אוי, נו, דוי - לא צריך להשפיל אותו ולרמוס את כבודו. קורה שבן אדם, בטח בגיל צעיר כמוהו, עושה טעות וגם מכבי כאן לא חפה מטעויות. אף אחד לא צריך להתנצל או להיות מושפל אלא צריך לסגור הסכם ארוך טווח ושלום על ישראל.
אי אפשר לסגור את הסיפור, בכך שפיבא מחליטה שיוגב שייך למכבי, וזהו. מישהו צריך לתת את הדעת על השערורייה הזאת.
שחקנים צריכים להבין שאת המועדון הזה לא מרמים, ואת זה אפשר להשיג רק על ידי התנצלות פומבית של יוגב.
ממתי התנצלות זאת השפלה ורמיסת כבוד? כמו שאמרת, יוגב הוא בסך הכל שחקן צעיר וטיפש( תוספת שלי), שעשה טעות, ועכשיו הוא צריך להתנצל בפני המועדון שהאמין בו ונתן לו את הבמה. אין יותר לגיטימי מזה.
קודי כתב:jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.
מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.
אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.
האוהדים לא ישרקו כל כך מהר בוז ואת זה אפשר היה לראות במשחקי הנבחרת, שם אוחיון היה אחד מהשחקנים הכי אהודים ולא שמעתי אפילו קריאת בוז אחד אליו (והיו שם לא מעט אוהדי מכבי). בואו לא נשכח שטל בורשטיין היה על סף חתימה בהפועל ירושלים עד שמכבי בעקבות זאת הכפילה את שכרו. גם פיני ליכלך על מכבי לפני שהגיע לכאן, אמר אמירות גזעניות בין קדנציה אחת לשניה ולא חסך ממכבי גם כשעבר לאולימפיאקוס. עם אוחיון הסיפור יותר פשוט כי הוא באופן אישי לא אמר מילה רעה על מכבי ותמיד אפשר להאשים את הסוכן האירני, בטח אם יחתום כאן חוזה ארוך טווח.
קודי כתב:MTA2311 כתב:יוגב צריך להתנצל פומבית על המקרה הזה.
MTA2311 כתב:איזה מסר זה מעביר? שמכבי תספוג הכל, לא משנה איזה יחס היא מקבלת מהשחקנים שלה?
שוב אני שואל, מה דרמטי וסוחט דמעות בהתנצלות? עשית טעות? ניסית לעקוץ עוד כסף? נתת לחמדנות להוביל אותך? אין בעיה, תהיה גבר ותתנצל.
ד"א, אם פיבא תכריע לטובת מכבי, כלומר, לא היה שום סעיף יציאה, אז אפשר לומר שמכבי לא עשתה שום טעות לאורך הסוגייה הזאת. גם אם זה נוגד כל הודעה שכתבת פה מאז שהסיפור הזה התפוצץ.
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.
מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.
אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.
האוהדים לא ישרקו כל כך מהר בוז ואת זה אפשר היה לראות במשחקי הנבחרת, שם אוחיון היה אחד מהשחקנים הכי אהודים ולא שמעתי אפילו קריאת בוז אחד אליו (והיו שם לא מעט אוהדי מכבי). בואו לא נשכח שטל בורשטיין היה על סף חתימה בהפועל ירושלים עד שמכבי בעקבות זאת הכפילה את שכרו. גם פיני ליכלך על מכבי לפני שהגיע לכאן, אמר אמירות גזעניות בין קדנציה אחת לשניה ולא חסך ממכבי גם כשעבר לאולימפיאקוס. עם אוחיון הסיפור יותר פשוט כי הוא באופן אישי לא אמר מילה רעה על מכבי ותמיד אפשר להאשים את הסוכן האירני, בטח אם יחתום כאן חוזה ארוך טווח.
זה בדיוק מה שאמרתי. אפילו הסמל הכי גדול של מכבי בשני העשורים האחרונים - דרק שארפ, נתקע במצבים לא נעימים, כשקיץ אחר קיץ חוזהו לא חודש והיו שם קצת עלבונות והאשמות.
זה לא משנה כשהעניינים נסגרים ומתחילים לדבר על המגרש.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
זה בדיוק מה שאמרתי. אפילו הסמל הכי גדול של מכבי בשני העשורים האחרונים - דרק שארפ, נתקע במצבים לא נעימים, כשקיץ אחר קיץ חוזהו לא חודש והיו שם קצת עלבונות והאשמות.
רק ששארפ לא הלך וחתם מאחורי הגב של מכבי ברוסיה, ועוד המציא שקרים על סעיף יציאה כלשהו. (וגם לא אף שחקן אחר, ובטח שלא ישראלי)
זה לגיטימי לרצות עוד כסף אחרי עונה סבירה, וזה לגיטימי להשתמש קצת בתקשורת בשביל לנסות ולהשיג שדרוג בחוזה, אבל מה שיוגב עשה עובר כל גבול. לא מבין איך אתם לא רואים את זה
MTA2311 כתב:איזה מסר זה מעביר? שמכבי תספוג הכל, לא משנה איזה יחס היא מקבלת מהשחקנים שלה?
שוב אני שואל, מה דרמטי וסוחט דמעות בהתנצלות? עשית טעות? ניסית לעקוץ עוד כסף? נתת לחמדנות להוביל אותך? אין בעיה, תהיה גבר ותתנצל.
ד"א, אם פיבא תכריע לטובת מכבי, כלומר, לא היה שום סעיף יציאה, אז אפשר לומר שמכבי לא עשתה שום טעות לאורך הסוגייה הזאת. גם אם זה נוגד כל הודעה שכתבת פה מאז שהסיפור הזה התפוצץ.
אלמוג כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
רק ששארפ לא הלך וחתם מאחורי הגב של מכבי ברוסיה, ועוד המציא שקרים על סעיף יציאה כלשהו. (וגם לא אף שחקן אחר, ובטח שלא ישראלי)
זה לגיטימי לרצות עוד כסף אחרי עונה סבירה, וזה לגיטימי להשתמש קצת בתקשורת בשביל לנסות ולהשיג שדרוג בחוזה, אבל מה שיוגב עשה עובר כל גבול. לא מבין איך אתם לא רואים את זה
הם עיוורים מהשנאה לפרדמן, לכן הם לא רואים כלום.
rc4991 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
רק אני חושב שהיקמן שחקן טוב ושהוא בכל מקרה צריך לפתוח בחמישיה ושזו גם היתה התכנית של בלאט מלכתחילה?מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
איזה משקעים היו שארפ?
jol9 כתב:rc4991 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
רק אני חושב שהיקמן שחקן טוב ושהוא בכל מקרה צריך לפתוח בחמישיה ושזו גם היתה התכנית של בלאט מלכתחילה?מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
איזה משקעים היו שארפ?
היית אומר את זה גם על קיצ'ן? מבחינתי שניהם הוכיחו את עצמם בדיוק באותו האופן עד עכשיו באירופה.
לגבי שארפ, היו סיפורים ולא מעט. ראשית, כמעט כל עונה הוא היה פותח כגארד האחרון ברוטציה, והיה צריך להרוויח את הדקות שלו עם הרבה מלחמה וחוצפה.
שנית, כבר אחרי שדרק הפך לסמל, כמעט כל קיץ היה עובר מלא זמן עד שהיו מחדשים לו את החוזה לעונה הבאה.
לבסוף כמובן הסיפור עם הורדת השכר שלו כשעבר לתפקיד עוזר מאמן
rc4991 כתב:
רק אני חושב שהיקמן שחקן טוב ושהוא בכל מקרה צריך לפתוח בחמישיה ושזו גם היתה התכנית של בלאט מלכתחילה?
felix_r כתב:אם היתה באולימפיאדה תחרות ויכוחים סתמיים, היתם חוזרים עם מדליית זהב, ושרת הספורט לא היתה מקימה ועידת חקירה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־8 אורחים